Drhatsen: Jellemzők és származás, leszállás és gondozás

A húzás az egyik leggyakrabban talált beltéri növénynek nevezhető. Ez a növényvilág képviselője a szépség és az egyszerű gondosság jellemzi. Drazena több fajta, a termesztés, amely érdemes optimális feltételeket kell teremteni a növekedés és fejlődés, hogy egy szép nappali dekoráció a szobában.

A származási történelem

A drapingot a boldogságfa nevezik, hazáját olyan területeknek tekintik, mint Afrika és Dél-Ázsia. Úgy gondolják, hogy a növényvilág képviselője az AGV családja, az Eleclets családja, de a közelmúltban ösztöndíjas családként ismerte el. Hozta egy fát a Kongóból. A draftok növekedésétől és fajtáitól függően különböző méretek vannak.

Ez a növény meleg országokból származik, így a termesztés üvegházhatású feltételei előnyben részesítik. A Drazes származásának történelmének feltárása lehet megállapítani, hogy a pálmafákkal nem kell másnak tennie, mint azok, akik feltűnőek. De néha beltéri tenyérnek nevezik.

A legenda szerint ez a fenséges fa nőtt, ahol a szörnyű sárkányt legyőzte, majd a föld felszívta a vérét. Ezért a húzáson ezek a csapdák fényes vörös foltok formájában vannak a hordó mentén. A trigger helyszínén megkülönböztethető a szlenitos jellegű anyag – ez egy gumi gyógyító tulajdonságokkal. Drazena az állatvilág egzotikus képviselője, amelynek hazája – trópusok. A legkedvezőbb éghajlat mellett 20 méterre nőhet.

A szobák körülmények között a “Dragon Tree” sokkal kevesebb, de képes lesz díszítő díszítés minden házat.

Növényi funkciók

Drazena egy szobanövény, amely a sparazhevy családhoz tartozik. Ez a beltéri színek egyik fajtája. A leírása azt mutatja, hogy úgy néz ki, mint egy növény a pálma cserje. A helyiség magasságában a Drazes különböző méretű lehet, a legmagasabb cserjék vásárolhatók az irodaterületre. A ház díszítéséhez 0,5 méter magas magas. Ez a stroke típusú falu sűrű és üres lombozattal rendelkezik, amely más színnel és szélességgel rendelkezik.

Gyakran a “sárkányfa” törzsei a bambuszhoz hasonlítanak. A növény virágzását fehér vagy zöld színvirág jellemzi, amely virágzatra megy – a bankárok. A drapra-t az úgynevezett boldogságfa, amely teljesen nem mérgező. A fa felhalmozza az energiát, és pozitív légkört képez a lakásban, ezért csak azoknak a szívességnek köszönhető, akik a mellette élnek. Népszerű jelek, amelyekhez kapcsolódik:

 • Drazena hozzájárul a szoba energiájának javításához, valamint pozitív érzelmi éghajlat kialakításához a ház falaiban;
 • A növény meglehetősen érzékeny a negatív és rossz gondolatokra, ezért kedvezőtlen érzelmi légkörrel elhalványul;
 • A növényvilág ez a képviselője ajánlott felemelni azokat az embereket, akik egyedül vannak, és szeretnék családot kapni.

Nézetek

A tenyérhez a széles fajok sokszínűségét jellemzik, amelynek minden típusának különleges különbsége van a többiektől. A falu lehet egy nagy és kicsi, széles méretű és út. A “sárkányfa” fő típusai.

 • “Deremskaya”. A vadon a falu elérheti az 5 m magasságot. Ezt a fajt a sötétzöld színű keskeny lombozat lombozatának jellemzi. A lap hossza nem haladja meg a 150 cm-t. Az otthoni környezetben lévő három métert úgy jellemezzük, hogy a lombozat a tetején fókuszál. A fiatal levelek felnőnek, életkorral képesek alávetni az alábbiakban.

 • “Könnyen”. Ez a fajta Dracer természetes körülmények között virágozhat. Ugyanakkor egy kellemes illatos szaga származik. A virágok helyét 1 méteres szín-dimenzióra koncentráljuk. Van egy szivattyú formájuk, de sajnos a virágzás otthona nem képes. Dratsen “ital” – ez egy virágos, széles levelek, amelyek nagyon szépek a vastag instable törzsek.

 • “Okozott”. Gyakran ez a fajta növény egy lakó- vagy munkaterületben kerül elosztásra, körülbelül 3 méteres magasságig terjedhet, amelyet a sötétzöld lombozat is jellemez, amely 0, 7 méter hosszúságot eredményez. A Marginant, mint más módon, ezt a fajnak nevezik, van egyfajta karcsú fa, amelyet az ágak nélküli hordó jellemzi, valamint az akut lombokkal.

 • “Kanadai” vagy “sárkányfa”. A természetben az Afrikában és a kanáriánusban gyakori. A szoba virág eléri az 1,5 méteres magasságot. A Drazes lombozatát szimpatikus színnel festjük, és tüskék vannak, a hossza általában nem haladja meg a 0,6 métert.

 • “Shirmonic” Drazes – ez egy széles körben elterjedt fa nézetben, amelyet az jellemez, ívelt hosszúkás lombozat, hossza 1 méter, és egy 0,04 méter széles szélessége.

 • Csiszoló. Ez a faj alacsony, egy finom hordó és zöld telített lombozat jelenléte jellemzi. Az utóbbinak hosszúkás formája van, valamint 0,2 méter hosszúságú és 0,03 méteres szélessége. A levelek ezüstcsíkkal díszítettek, néhányan nagyon motley. A csiszoló a nonszensz növényekre utal, jól érzi magát az Aquagrotts-on.

 • “Elfogadás”. Ennek a fajnak az örökzöld, a magasság elérheti a 300 cm-t. Zöld és sárga foltok borítása.

 • “Hajlítás” Drazenet nagy magasság jellemzi, ez 500 cm-re nőhet. A fa több kis vastagságú törzsből állhat. A növényt zöld lombozat borítja, amely hosszúságú, nem haladja meg a 0,15 métert, és egy hosszú, hosszúkás forma jellemzi.

Hogyan kell törődni?

Beltéri tenyér szerelem sok virág. Nemcsak nem okoz nehézségeket a termesztésben, hanem tökéletesen illeszkedik az iroda és a lakóház belsejébe is. Ez a virág nem vonatkozik a szeszélyes kategóriára, mivel nincs szükség különleges gondozásra. Annak érdekében, hogy az üzem teljesen nyilvánosságra hozza, szüksége van arra a feltételekre, amelyeket a természetesek emlékeztetnek.

Csak ebben az esetben a drasen gyorsan növekszik, és széles fényes lombokkal is kedveli a tulajdonosát, valamint a korona pufferét.

Hőmérsékleti üzemmód

A Drazena a Flora szándékos képviselője, így még egy tapasztalatlan kertész is működhet. Ez a növény mérsékelt hőmérsékletet igényel a házban. Nyáron – + 18-25 fok, télen – legalább 15 fokos hő. Az év meleg időszakában a húzónak rendszeresen ki kell vennie az utcán a szellőztetésre, de ugyanakkor nem tegye a tervezetre vagy a nyitott ablakra.

Forró időben a virág jobb vízzel.

páratartalom

A Drasens számos típusa negatívan kapcsolódik a száraz levegőhöz, ezért állandó permetezést igényel az év időtartamától függetlenül. Ha naponta kétszer nem permetezed a növényt, akkor a lombja sárga színű. Érdemes kiadások Állandó dörzsölés lombozat drazes nedves anyaggal. Engedélyezhet egy fát egy lélekkel.

Világítás

A Drazes normális létfontosságú tevékenységének legjobb helye jól megvilágított telek vagy semolot, de nem közvetlen napvilágítás. A szoba virág a termálválogató képviselőkre utal, szereti a nedves levegőt és a könnyű hiányt. Azok a nézetek, amelyek a csíkos lombozat kedvezően kapcsolódnak a fényes világításhoz.

A világítás esetében a legjobb megoldás a fényes fény egyensúlya lesz. A Drazes helyének szabályai beltérben.

 • Déli vagy nyugati szobában A virágnak nem kell az ablakpárkányra helyezni, mert a levelek szárítását és sárgáit vonhatja. Jobb választani egy helyet, amely nem messze az ablaktól, de ugyanakkor nem a fűtési eszközök közelsége. Ha a déli szoba ablak állandó árnyékba megy, akkor a húzás kényelmes lesz az ablakpárkányon.
 • North Room – nem a legmegfelelőbb lehetőség a virág helyére. De ha nincs más lehetőség, akkor a pot érdemes az ablakhoz közel az ablakhoz, de jobb, ha adjon fel sűrű függönyt. Amikor a fa legfeljebb 150 cm-ig növekszik, el kell hagynia a padlót.
 • A keleti szoba a Drazes számára tökéletes lehetőség lesz. Ez a növény kényelmes lesz az ilyen szobában ferde napfény alatt.

A fiatal szexet az ablakpárkányra kell helyezni, és felnőttnek – a padlón.

Podkord

A Drasens táplálásakor megfigyelnie kell a műtrágya szabályszerűségét és egyensúlyát. Ha szeretné táplálni a virágot, érdemes megjegyezni, hogy mit kell tennie az év nyári időszakában. Az etetés szabályszerűsége megfelel a növekedési fázisoknak.

 • Április és augusztus vége Ez a szoba virág növekszik intenzíven. A folyamat havonta kétszer javítása érdekében átfogó műtrágyákkal kell ellátni.
 • Augusztusból és Martdal végződő vége A Drazes-t a növekedésben felfüggesztik, így 30 napon belül egyszeri táplálkozás lesz elég.

A fa meglehetősen igényes a műtrágya komponensekről. Az etetés tökéletes változata különleges komplexum lesz a Draz számára. Ez a következő: nátrium, foszfor, kálium, ásványi anyagok a 3: 1 arányban. Ha az adagot túllépték, a barna foltok kialakulhatnak rajta, és a zöld lombozat meg fog halni.

Miután megvásárolt egy speciális műtrágyát, biztos lehet benne, hogy biztonságos hatása a növényre.

Locsolás

A Drazes öntözése nagyon fontos esemény, de az eljárás végrehajtása. Nem lehet buzgó, mivel ez magában foglalhatja a gombás betegségek fejlődését. A falu növekedésének tavaszi-nyári aktív fázisában 7 naponta egyszer fizet. Ehhez az eseményhez érdemes hígított vizet használni, amely szobahőmérsékleten van.

Az ősz második felétől a fa megkezdi a pihenés időtartamát, így az öntözési intenzitás 30 nap alatt csökkenti és gyakorolja. A fűtőberendezések közvetlen szomszédságában lévő fonalak esetében havonta kétszer kell verekedni a virágot, amelyet a talaj páratartalma vezet.

A faj növénye ellenjavallt a víz túlnyomó és stagnálás A fazék a drazesnek minőségi vízelvezetéssel kell rendelkeznie.

A legveszélyesebb adagolás a téli évben tekinthető.

Átruházás

A téli időszak végén és a tavasz elején a dracének átültetéséhez. Ebben az időben a hálószobás tenyér jól fog mozogni, mivel a többi többi részéről az aktív növekedésig mozog. A transzplantációt ilyen esetekben kell elvégezni:

 • A virág gyökérrendszere nem elegendő hely, és nagyobb mennyiségű edényhez van szükség;
 • az üzem megszerzése után;
 • A fa túlzott öntözésével, amikor a gyökerek leesnek;
 • Ha a talaj minőségi állapota és a virág gyengén nő;
 • tervezett transzplantációval vagy túlzott kártevői támadással.

A fa átültetéséhez jó lesz, meg kell előkészítenie a potot a kívánt térfogat, vízelvezető rendszer, szubsztrát, vízpermetező, egy pohár folyadékkal, egy secateur vagy ollóval a kerti munkákhoz.

A további növekedés és a Drasens fejlesztése érdekében kiválasztaniuk kell a megfelelő tartályt. A pot nemcsak vonzó megjelenésű, hanem az ilyen követelmények teljesítése is:

 • mérete 2-3 centiméterrel nagyobb átmérőjű, mint az előző, mivel a keresztezett gyökerek befogadására kerül sor;
 • Egy pár lyuknak kell lennie az alján, amely hozzájárul a nedvesség szintjének szabályozásához;
 • A potnak nem szabad túl nagy méretűnek lennie, mivel a nedvesség fogva tartásának valószínűsége és a növény későbbi halála merül fel;
 • Egy felnőtt fáknak fel kell venniük a poharakat, amelynek szemüvege van.

A pot kiválasztása után folytathatja a szubsztrát előkészítését, mivel a fő szerepet játszik a táplálkozásban és a dászlók növekedésében. A “sárkányfa” termesztése bármely szubsztrátumon lehetséges, de érdemes a vízelvezető, amely savtartalmú 6-6,5 pH.

Nem ajánlott a kertben felvett talajt használni, mivel nagyszámú sót tartalmazhat.

A talaj saját kezével készíthető el, vagy megvesz. A szubsztrátum előkészítéséhez szüksége van a lapra, ideges földre, komposztra és tőzegre. Az anyagok aránya a következőnek kell lennie: 2: 1: 1: 0,5. Vízelvezetésként használhatja a kagylós golyókat, a detaine téglákat.

A transzplantációs dracének, anélkül, hogy kárt okozna, szükség lesz arra, hogy új edényt mosson szappanoldattal és tiszta vízzel. Az eljárás előtt a “Dragon Tree” nem víz három napig, ami hozzájárul a talaj szárításához. A növény felengedéséhez szükség van a docens dőlésszögének alulról felfelé, a potot pattanva. Távolítsa el a növényt egy öltönyvel.

A következő lépés a gyökérrendszer ellenőrzése lesz. Azok jelenlétében a szekárd által végzett metszés elvégzéséhez szükséges.

Ezen eljárások után a Rhizome-t hagyományos vízzel kell permetezni.

A vastag vízelvezetést a poton helyezték el. A talajréteget a tetejére öntjük, majd a húzót a tartályba helyezzük. A növény gyökereit ki kell tölteni a szubsztráttal, amely maradt. A talaj közelében lévő talajnak alapos ramblingra van szüksége. A fenti eljárások végén a beltéri tenyért kell önteni.

A beltéri tenyér újratelepítése során érdemes meghallgatni ezeket az ajánlásokat.

 1. Ne blokkolja a növényt a transzplantáció során. Ellenkező esetben a drasens öntözése kényelmetlen lesz, ezért helyénvaló lesz elhagyni a járatokat.
 2. A talajt tömöríteni kell. Ehhez az eljáráshoz elegendő könnyű megérinteni az asztalról.
 3. Egy pár sárkányt írhat egy tartályban, De figyelembe kell vennie a tartály méretét.

A “Dragon Tree” újratelepítése után 14 napig adja át az adaptációt. Ebben az időben a növény gyökérrendszere bekövetkezik.

A stressz csökkentése érdekében alkalmazhatod a “Zircon” -t.

Reprodukció

Számos előrejelzési lehetőség van a Drazes számára.

 1. Vágott szár. A reprodukcióhoz egy ilyen eljárást le kell vágni a szárrésznek, amelynek hossza legalább 5 centiméterrel rendelkezik. A szegmenst meg kell szárítani, majd egy potba szubsztráttal kell helyezni. A leszállást a gyökerek és az oldalsó hajtások megjelenése után kell elvégezni.
 2. Chenkov segítségével. A vágó dugványok jobbak a szár tetejének elvégzéséhez. Ezt követően a földbe helyezik, amely lefedi a bankot. A szeletek periodikus permetezést igényelnek. Egy hónap múlva megtalálhatja a gyökerek megjelenését.
 3. Magok. Ezt a tenyésztési folyamatot a leghosszabb és időigényes. Az eljárás során a szokásos vízben előzetes vetőmagokat kell előterjeszteni. Egy ilyen esemény aktiválja a növény növekedését. A magvak áthaladásához érdemes 1 cm mélységben, speciálisan tervezett tartályokban a növények növekedéséhez, ahol már van egy speciális szubsztrát. A következő lépés egy üvegházhatás létrehozása polietilén-kannákkal vagy filmekkel. A csírák megjelenése 14 nap után észrevehető.

Ezt követően a tulajdonos köteles fenntartani a páratartalmat és a megvilágítást, ami optimális a fiatal drazes számára.

Betegségek és kártevők

Az immunitás ellenállása miatt a drasenes ritkán beteg fertőző betegségek. Ha a levélzet a „sárkány fa” kezdett borított foltok, amelyek barna vagy fekete színű, valamint egy hosszúkás alakú, akkor a virág valószínűleg fertőzött alternariasis. Fényes barna színű foltokkal – heteroszkóp. Ha fokozatos szárítás és foltok sárgulása van, a növény fertőzött a filosztózzal. Ha gyanúak vannak a betegség jelenlétére, akkor a hostess azonnal elkülöníti a fertőzés más képviselőiből származó drapingot, hogy elkerülje a fertőzés terjedését.

A szoba tenyérének fent említett betegsége könnyen gyógyítható. Ehhez meg kell dolgoznunk a falu leveleit a virágboltban eladott gombaölő szerekkel. Az egyik legveszélyesebb betegség, amelyet nehéz kezelni, a bakteriózis. A rothadt foltok megjelenése nyilvánul meg.

A szakemberek tanácsára az érintett növény érdemes megsemmisíteni.

Gyakran a Drazes nem megfelelő gondossággal rendelkezik. Amikor elhalványul, a lombozat sárgulása nem szabad ideges, ennek oka lehet a természetes szerszámuk, amely 2 évente egyszer következik be. Amikor a fiatal lombozat kezdődik, ennek okai lehetnek a következők:

 • elégtelen vagy redundáns világítás;
 • öntözési öntözés;
 • hiány vagy túlzott mennyiségű tápanyagelem a földön;
 • Helytelen hőmérséklet.

Ez az oka annak, hogy a helyiség-ellátásnak nem csak helyes, hanem rendszeres is legyen. A fertőző és bakteriális fertőzésekkel szembeni ellenállás ellenére a Dramazes gyakran kártevői támadást szenved. Gyakran érinti az ilyen paraziták:

 • atka;
 • pajzs;
 • Kirándulások.

Az ilyen paraziták káros hatással vannak a beltéri tenyérre, és negatív következményekkel járnak. Ha a növények megtámadták a pajzsot, akkor a lombozat elveszett, és csökkenti a könyvét. Ahhoz, hogy megszabaduljon a kis rovarból, barna színű, érdemes eltávolítani egy ruhával, amelyet a szappanoldatban meg kell nedvesíteni. Ezt követően a feldolgozó inszekticid elvégzése szükséges.

A webes kullancs a levelek sárgulását és az internet kialakulását okozza a hátán. Kezdetben a Fólia meleg vízzel mossuk, és “Deris” permetezés után. Amikor egy ezüst árnyék jelenik meg a tenyér levelén, láthatod, hogy a kis fekete paraziták megjelentek a hátoldalán – ezek a kirándulások. Hogy segítsen a beltéri tenyérnek, érdemes ismételten kezelni a rovarirtókat.

A “sárkányfa” betegségei és paraziták nem hordoznak túlzott veszélyt, de sok lesz a megszüntetése. A szoba virágának megvásárlása után minden tulajdonosnak gondosan meg kell vizsgálnia annak jellemzőit és szabályait. Ha növelünk egy növényt az összes szabály és gyakorlás időszerű ellátás, akkor kaphat egy gyönyörű nappali dekorációt.

Arról, hogy hogyan kell gondoskodni a Drasa otthonról, többet megtudhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: