Fali kaszetek jellemzői virágokhoz

Jelentősen frissíti az egész helyiségek kialakítását, valamint a hagyományos virágos porridges segítségével kifinomultságát és egyediségét. Vannak olyan felfüggesztett és álló modellek, amelyek nemcsak a belső tér módosítását segítik, hanem könnyedén álcázni a legközségesebb és haldokló virágcserépeket. A kovácsolt, műanyag vagy kerámia modellek széles választékot képviselnek, ezek a termékek bármilyen belső és bármilyen színek és növények számára illeszkednek.

Cachepo vagy pot?

Sajnos nem minden beltéri növény amatőrének megérti a különbséget a két tárgy között. Gyakran azonosnak tekintik egymással, de valójában egyáltalán kiderül.

A virágcserépeket a helyi növények belépésének közvetlen leszállására tervezték. A vízelvezetés és a föld megfelelő aránya, valamint a pot helyes pozíciója, fő funkciója, hogy biztosítsa a növény növekedését és normál fejlődését.

A Cachepo valójában a felső “héj”. Az informatikai növények nem tudnak növekedni és fejlődni. A Cachepo egy dekoráció a virágcserepek számára.

És a másik elemnek különleges állványa lehet. A fő különbség közöttük az, hogy a fazék alján 1-5 lyuk van, amelyek az öntözés során felesleges víz kijáratára szolgálnak. Kashpo-ban az ilyen lyukak nincsenek.

Fontos árnyalatok

A különleges népszerűség ma felfüggeszti kashpo – kovácsolt és kerámia, sőt műanyag. Nem csak gyönyörű és nyereségesek, a tervezés szempontjából, helyezze el a növényeket magukat, hanem a növekedés és a további fejlődés kedvezőbb feltételeit is.

Itt sok háztartási tulajdonosnak nehézségekbe ütközik, hiszen a legtöbbjük nem világos, hogyan kell megfelelően rögzíteni a falat a falon. De ez nemcsak a szoba megjelenését, hanem a biztonságot is függ, valamint a növények további normális növekedését.

Hogy elkerüljék a különböző bajokat, például a kaszpó cseppét, elhalványulva a növények, a szoba alaminness, Amikor telepítve van, emlékezni kell a következő pontokra.

 • Ügyeljen arra, hogy további rögzítőelemeket használjon. Ritka esetekben Kashpo-val valósulnak meg. Általában külön megvásárolják őket.
 • Az ilyen kötőanyag anyagának meg kell felelnie a Kashpo gyártásának anyagának. Szóval, fém és kerámia modellek, akkor jobb, ha vásárolni hamis kötőelemek, valamint műanyag és műanyag termékek igen alkalmas műanyag termékek.
 • A rögzítések mind a falakhoz, mind a mennyezethez csavarozhatók. A kiválasztott helytől függően a körmök, az öntapító csavarok és a dübelnek zökkenőmentesnek kell lenniük, valamint maguk a kötőelemek formája.
 • Ha a zabkást a szálakon is felfüggesztik, akkor jobb, ha sűrű és vastag zsineget használ.
Olvasson tovább  Kék és kék orchideák: Jellemzők és gondozás

A Kashpo rögzítőelemeinek és tulajdonosainak telepítésekor egy vonalzót és csavarhúzót kell használni. Mentse el az ilyen fogyasztó további anyagokat. Egyes gyártók kínálnak ügyfeleiket egy egész Kashpo – magában foglalja nemcsak a birtokosokat, a modellt és a dugót, hanem további dekoratív elemeket is tartalmaz a zsineg vagy kis műanyag figurák díszítései formájában is.

Hogyan lehet lógni a falon?

A felfüggesztett zabkása elhelyezésének díszítése érdekében tételekre lesz szükség:

 • tartó;
 • Kashpo;
 • DOWEL;
 • ceruza;
 • egy kalapács;
 • Csavarhúzó.

Most közvetlenül a munka teljesítményére haladhat.

 1. Csatlakoztassa a tartót zabkásahöz a falhoz, és tegye meg a ceruza jelzést azoknál a pontokon, ahol a lyukak találhatók.
 2. Csavarhúzó segítségével készítsen lyukakat a kiválasztott pontban.
 3. Most a dübel szétszereli az alsó rész alsó részét a lyukba. Ha a tartó eltávolítható változatban történik, a dübel nem teljesen eltömődött, de hagyjon egy kis farok, amelyre a tartó felfüggesztésre kerül.
 4. Most telepítse maga a tartót, és húzza meg a dübék második részét.

Ezt követően lóghatsz kashpo-t a falon lévő növényrel. Ebben a folyamatban semmi sem bonyolult – a legfontosabb dolog az, hogy válasszon egy dávozót és a megfelelő méreteket. Egy ilyen felfüggesztési fali kaktum díszíti a szobát.

Érdemes megjegyezni, hogy a legmegfelelőbb a falak, hogy a félkör alakú zabkása alkalmas a falak számára – van egy alakja, amely tökéletesen illeszkedik a falhoz, miközben stílusos, gyönyörű és modern, és nem veszi fel a felesleges helyet.

Fajták

Napjainkban a számlálók hatalmas különböző modelleket mutatnak be. Mindegyikük bizonyos kritériumokkal különbözik egymástól, figyelembe vesszük őket.

 • Forma. Néhány évvel ezelőtt Kashpo félkör alakú, kerek és négyzet volt. Ma jelentősen megváltozott, ovális, téglalap alakú, háromszög alakú, gömb alakú, domború modellek jelentek meg. Egy ilyen gazdag sokszínűség lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térrel válasszon egy zabkót.
 • Gyártási anyag. A Cachebo lehet műanyag, kerámia, fém, kovácsolt, üveg. Ez a paraméter a modellek árától, súlyától és megjelenésétől függ. A szakemberek azt javasolják, hogy nagy beltéri növényeket szerezzen kerámia vagy fém porridges, mivel ellenállnak elég nagy súly.
 • Szín. Itt a fantázia hatálya korlátlan. Kashpo klasszikus színekként vásárolhat: fekete, barna és fehér, és a teljesen átlátszó hang, egy többszínű szerencsejában vagy a kaméleon színeiben.
 • A méret. A gyorsítótár-modellek nagyok és kicsiek lehetnek, azonban a legtöbb alváz 220 mm-es méretű. Könnyen érdekelnek, és gyönyörűen megnézhetik a falakat és a padlót vagy az asztalt. Bár ha szeretné, megvásárolhatja a 450 vagy 170 mm-es kashpo méretét, mindez a növény típusától és méretétől, valamint a személyes preferenciáktól függ.
Olvasson tovább  Fém színek: fajok és funkciók

A legjobb gyártók

A “Líbia” hazai márka a piacon a legmagasabb pozíciót foglalja el. Kashpo Ez a vállalat jó igényt élvez a vásárlóktól, és számos oka van.

 • Megfizethető ár. A versenytársak árukhoz képest az orosz gyártású modellek ára alacsonyabb és hozzáférhető.
 • Széles választéka. Ma a márka a kerámiák, a fém és a műanyag termékek gyártásával és felszabadításával foglalkozik.
 • Hatalmas szín gamma. Itt megtalálhatja mindkét olyan elemet, amelyek világosak, feltűnő színezés és csendes, szinte észrevehetetlen termékek.
 • Jó minőség. Minden Kashpo kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek nemcsak hosszú élettartamot biztosítanak, hanem könnyű gondossággal is.

Mindezek a “Líbia” modellek mindegyike vonzóvá teszi őket a vásárlók számára. Az ilyen Kashpo szinte nincs hátránya, azonban óvatos, ha az interneten vásárol – a gátlástalan gyártók hibás modellt küldhetnek, amelyek teljesen elrontják a termékek benyomását.

Nagyon jó fal kaszpó kiadja Lengyelországot. Ezek az írisz műanyag modellek, amelyek kiváló minőségűek.

Modern minimalista termékek Olaszország – ilyen áruk tökéletesek az apartmanok számára a tetőtér és a high-tech stílusában.

Vélemény

    Falra szerelhető medál zabkása növények számára – egy egyszerű, egyszerű és olcsó út rövid idő alatt, hogy megváltoztassa a jobb szobát jobbra. A segítségükkel rendelkező szoba egyéni és exkluzív lesz, és a virágok maguk gyakran jobban fejlődnek.

    Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég csak ahhoz, hogy egy ilyen tárgyat lógjon a falon a falon, és meglátod, milyen vonzó lesz a helyzet. Véleménye szerint sokan írnak arról, hogy a Caspo-t szeretné, hogy teljesen egyszerű legyen, és egy hatalmas tartomány lehetővé teszi, hogy kielégítse a kívánságokat.

    Arról, hogyan készítsünk gyorsítótárat a saját kezével, nézd meg a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: