Folytatás határolt: Leszállás és gondozás nyílt talajban

A tájterület a háztartási telek, a Park és a Green Recreation terület népszerű területeihez tartozik. A választott területek tereprendezéséhez a tervezők óriási számú növényt használnak, amelynek tartománya folyamatosan növekszik a tenyésztők és biológusok óvatos munkája miatt.

A tájtervezés területén a professzionális mesterek figyelmet fordítanak nem csak a népszerű dekoratív növényeken, hanem virágokat is használnak a természetben bemutatott projektjeikben. Az egyik világos és gyönyörű megjelenésű egyedülálló növény egy elrendezett szegélyezett. Bármely virágrendezéssel díszíthető.

Sajátosságok

Rántott tojás – mérgező üzem, amelynek tejszerű juice tartalmaz Euphorbint. A biológusok ezt a növényt “uuoforbia marginat”, “hegyi hó” és “hó a hegyekben”. A növény a Rochhetia családjához tartozik, és évente vonatkozik. A virág természetes élőhelye az amerikai hegyoldal. Virágkiesés hasonlít egy hófehér golyóra. Megkülönböztető jellemző – a fehér kayma jelenléte a leveleken.

Az éves üzem egyenes fából áll 85 cm magas halványzöld levelekkel. A levelek alakja mindkettő és hegyes lehet. A virágzat kis méretű és fehér színű. A virágzási időszak a nyár közepétől a tél elejéig tart.

Otthon, a növény több éve élhet, így automatikusan évelő lesz.

Leszállás

A nyílt földi kertészek ültetése érdekében javasoljuk, hogy az otthon termesztett palántákat használják. Május közepén erős és egészséges palánták a konténerekből átültethetők a kert napos területére. A leszállási gödrök közötti optimális távolság 35 cm. A szakértők nem javasolják, hogy a növény nedves és vizes élőhelyekre álljon. Alapvető szabályok és jellemzők A palánták ültetése nyílt földön:

 • A szemét és a gyomok területének teljes tisztítása;
 • Landing lyukak kialakulása több mint 30 cm távolságra a virágágyások szélétől;
 • A növények együttes ültetése csak ugyanazzal a gyökérrendszerrel;
 • A virágkompozíció védelme a por és a szennyeződésektől, célszerű a hógolyókat az úton történő üzembe helyezni;
 • A napfény bőséges és gyönyörű virágzás ígérete;
 • A talaj hidratálása csak a gyökér alatt történő öntözéssel;
 • A növekedés legkedvezőbb zónája a süllyedés déli és keleti része;
 • A fagyok kezdete előtt meg kell vágnia a felső hajtásokat, és távolítsa el az egész gyökérrendszert;
 • A takarmányozás csak az esti órákban megengedett;
 • Ahhoz, hogy a magvakból származó fiatal növényeket kapjunk, tavasszal kell, hogy nevezzük a virágágyat és nedvesítsük a talajt.
Olvasson tovább  Hogyan kell törődni a beltéri lila, hogy ő virágzik?

Szigorúan tilos a növények közelében, a gyermekek szabadidős területei közelében, és a kedvtelésből tartott gyaloglás közelében.

Ahhoz, hogy a virág otthon legyen, meg kell választani az alacsony átmérőjű alacsony.

Hogyan kell törődni?

A szokatlan növények, akinek a termesztése nem okoz nehézségeket még a kezdő virágvirágban is. A virágot nyitott földön és virágcserépekben lehet ültetni. A vízvirág mérsékelten és rendszeresen szükséges. Az üzem könnyen átviheti az aszályokat, és negatívan utal a vizes élőhelyekre. Nyáron elég nedvesíteni a talajt 1 alkalommal hetente. Amikor egy virágot otthon termesztenek, az öntözést csak a talaj teljes szárítása után végzik el. A szakértők nem javasolják permetezés …

Hogy a virágot el kell választania nap és meleg hely. A szobában az optimális növekedési hőmérsékletnek a tartományban kell lennie +22 és + 24 fok között. Egy szerény növény növekedhet egy olyan telken, amelynek nagy homok és kavicsos tartalma van, de inkább tápláló földkeverékeket előnyben részesíti. Botanika ajánlott a laza, tápláló és termékeny talaj használata alacsony savassággal.

A virágcserép alján az agroperlit, homok és a gyepek talaj keverékét kell kitölteni.

A fiatal hajtások növekedésének ösztönzése Szükséges, hogy rendszeresen elvégezzük a szárított törzsek és lombozat szaniter vágását, valamint távolítsa el a megerősített gyökereket. A koronát, hogy lehetővé tegye a növény, hogy felszabadítsa az oldalsó hajtásokat, és megvásárolja a buja koronát. Az ilyen típusú munka elvégzése előtt kerti gumi kesztyűt kell elhelyezni, és a vágás után öblítse le a szerszámokat folyó vízzel és kezelje a fertőtlenítőszereket.

A növény pozitívan reagál a potha, foszforsav és szerves műtrágyák bevezetésére. A virágzás során a tapasztalt kertészek ajánlottak a virágot átdolgozott trágyával vagy komposztot táplálni. A műtrágyákat évente 3-4 alkalommal készítheti ugyanabban az időben. Az újonc virágokat szem előtt kell tartani, hogy a túlzott tápanyagelemek a hajtások súlyos növekedését provokálhatják, és a virágzat összegének csökkenéséhez vezethetnek.

Kényelmes körülmények között a hógolyó örömmel gazdagodik a bőséges virágoktól az ősz végéig.

Reprodukció

A növény reprodukcióját vetőmag és elakadás végzi. A leszállás magvak vásárolhatók szaküzletekben, vagy egymástól függetlenül összeszerelhetők. Virágzás után a növényen egy kis doboz három maggal van kialakítva. A vetőmag doboz teljes érlése után meg kell oldani és eltávolítani a vetőmagot.

Olvasson tovább  Kültéri vázák a belső térben: fajok és finomságok

Ebben az időszakban februártól áprilisig, magok lehet ültetni előkészített konténereket táplálkozási talaj. Az ültetési kapacitás magassága nem haladhatja meg a 120 mm-t. Mielőtt a vetőmag anyagot a földön Szükség van 2-3 órára meleg vízben.

Az elkészített magok a talaj felszínén fekszenek, és hidratálják a szórópisztolyt. A felszíni edényeket tőzeg és homok keverékével kell megszárítani, és fedjük le a műanyag fóliával. A csírázás legkényelmesebb hőmérséklete + 18 fok.

A tartály felületének megakadályozása érdekében Szükséges a film eltávolítása naponta a szellőztetéshez. Talaj a potban nem kell eltűnnie. Csak az első csírák megjelenése után eltávolíthatja a filmet, és a két levél kialakulásának szakaszában pix.

Ahhoz, hogy új üzemet szerezzen a vágóból, a nyár közepén, levágva egy egészséges és erős lövésből, amelynek magassága körülbelül 15 cm magas, és tegye a vízbe, amely a gyökérrendszer növekedési erősítőjéhez adódik. A gyökerek csírázásához használhat nedves tőzegkeveréket. A növényfertőzés gombafertőzések megelőzésére a fa szénpor kezelésére van szükség. Csak a növények nyílt talajon ültethetők erős és kifejlesztett gyökérrendszerrel.

Virágok, amelyek virágzik a virágcserepekben, javasolják, hogy figyeljen egy másik tenyésztési módszerre – a bokor megosztása. Ez a módszer csak a csúcs fázisban használható, amely a tél elején jön, és a kora tavasszal folytatódik. Az ültetési anyag beszerzése érdekében szükség van eltávolítani a növényt a potról, és a gyökérrendszert több részre osztja.

A kapott folyamatok leszállás előtt száraz és rothadt gyökereket kell vágni.

Betegségek és kártevők

A növény nemcsak szándékos, hanem ellenáll a különböző betegségeknek is. A kezdőkóknak figyelembe kell venniük azt a tényt, hogy a helytelen ellátás provokálhat a gombafájdalmak kialakulását, amelyeket speciális vegyi anyagokkal kezelnek. Helytelen öntözés esetén alacsony fényszint, a tervezetek jelenléte és a tápanyagok hiánya a növényben csökken, és leesik a levelekről, és újra megjelenik a gyökérrendszerben. Károsíthatja az üzemet, és provokálja a következő típusú rovarok halálát:

 • Kancsó – a könnyű plakk megjelenése a lap és a fehér haj belsejében az egész növény felszínén;
 • meylybug – megjelenés a fehér plakk leveleire;
 • Pajzs – a barna és fehér foltok levéllemezén található jelenlét;
 • kirándulások – a fehér foltok talajjának levelei és felülete;
 • levélszemét – kis lárvák jelenléte a növény minden részén;
 • Bellenka – a sárga és a fehér foltok megjelenése a lapon és annak későbbi csavarásával;
 • Gyökérharc – Fading egy virágot.
Olvasson tovább  Fali óra a tetőtéri stílusban: Mi történik és hogyan válasszuk ki?

A leggyakoribb betegségek és az előfordulási okok listája:

 • Szürke gnil – magas páratartalom, nagy mennyiségű nitrogén jelenléte a talajban, alacsony szellőzési szint;
 • Alternariasis – magas környezeti hőmérséklet és megnövekedett levegő páratartalom;
 • Gyökér rothadás – a talaj, a magas levegő hőmérséklete, a megvilágítás alacsony szintje, a nitrogéntartalmú műtrágyák ellenőrizetlen bevezetése és a rossz talajminőség;
 • Puffadt harmat – magas levegőhőmérséklet, alacsony nedvességtartalom és talaj emelkedett;
 • Dohánymozaik – egy növény szőke sérülése.

Példák a tájtervezésben

A Mokhokha népszerű növény, dekoratív parkokkal, sikátorral és virágágyással. Korrendisége és az öntözés és a talaj minősége lehetővé teszi az ültetési növények a háztartási telek legtávolabbi sarkában. A fehér golyó nem csak független növényként használható, hanem a virágszerkezetek díszítő hátterében is.

 • Tervezők hegyi hó ültetett a floccals, monards, minden típusú gabonafélék és buborékok.

 • A dekoráció magas szintje és stabil magassága lehetővé teszi a virágok kombinációját különböző típusú cserjékkel.

 • A tervezők gyakran használják a fehér felhőt, hogy újjáélesztsük a szürke és a Nondescript.

 • A szakértők azt javasolják, hogy kirakodjon a növény kis csoportok körül tűlevelű fák, valamint világos kompozíciók a boróka és a tejtermékek.

 • Virágüzletek hozzáadják a hegyi hó ágait a rózsák, a malv, a georgin és a delfiniumok csokról.

 • A tapasztalt kertészek ajánlják a leszállási fehér golyókat a helyszín szélén. A mérgező növény megijeszti a rágcsálókat és a káros rovarokat.

A városi élet nagy sebessége és a servic konkrét szerkezetek egyre inkább a nagyvárosok lakosainak erkölcsi kimerüléséhez vezetnek. A pszichológusok erősen javasolják a várost a városon kívüli kiadások, a parkokban vagy a zöld szabadidős területeken. A tiszta levegő és a fényes virágrendezés képes lesz helyreállítani a vitalitást és megszabadulni a fáradtságtól. Annak érdekében, hogy önállóan díszítse a háztartási telek, nem szükséges drága növények megszerzése.

Az egyszerű és szerény virágok segítenek az egyedi kompozíciók létrehozásában és a minimális finanszírozás összegét.

A tanácsai ellátás előnyei, megismerheti magát, miután egy kicsit megnézte a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: