Hogyan készítsünk cement zabkása?

Víkendház – csodálatos hely, ahol pihenhet az egész családdal. Még szebbé teheti a tervezői ötletek segítségével. A házak díszítése és a merész tervek megvalósítása, néha nincs szükség sok pénzre és időre. Ebben az esetben a jó szolgáltatás öreg és felesleges dolgok lesz. Elég ahhoz, hogy a cementet és a homokot is megvásárolja.

Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy sok ötlet megvalósuljon. A víz- és pulóvereszközöknek minden tulajdonos lesz.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Sajátosságok

A webhely díszítésére különböző tervezői technikákat használnak. Az egyszerű tárgyak és az ügyes kezek segítségével Kashpo, virágcserepek, az állatok és rovarok különböző jellemzői, mesés karakterek, levelek, gomba, golyók, sziklák, kövek. Nincsenek határok a kreativitáshoz.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

profik.

 • Hatékonyság és alacsony gyártási költségek. Cement és homok – Olcsó anyagok. A többi régóta felesleges dolgokat: karton, film, műanyag palackok és vödrök, rongyok, burkolat, papír.
 • A régi dolgok az új minőségű második életnek tűnnek.
 • A kreatív fátyol megmutatható képessége.
 • A kézművesség nagy stabilitása különböző időjárási viszonyokhoz. Nem sértik sem az eső, sem a hó, sem az erős szél. Idővel enni tudnak a napban, de könnyű megjavítani.
 • Kellemes időtöltés és jobb hangulat. A gyerekek örömmel vesznek részt a modellezés és a festészet folyamatában. Ez lehetővé teszi, hogy lehetetlenné válik, egy játékformában, lenyűgözze a munkát, gondoskodni a dolgokat, a kreativitást.
 • Otthoni dekoráció és telek. Az eredetiség és az exkluzív dolgok megadása. Az ilyen dolgok egyedülállóak és egyedülállóak.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Virágok – elengedhetetlen terület dekoráció. Tippek és lépésenkénti utasítások használatával könnyen kezelhető Kashpo kerti dekorációhoz, nagy és kis edényekhez. Könnyen illeszkednek a ház vagy a telek bármely formájába. A házi edényekben tanácsos elvezetni, mivel sok növény nem szereti a víz stagnálást és meghalhat.

Ehhez a nyílások fúrják az alján. Ha nincs fúró, használhatja a szidalmazást.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

RÖVID MASTER osztály a gyártáshoz.

 1. Két különböző méretű tartályt készítenek, forduljon egy filmbe, és egymásba helyezzük.
 2. A megoldást a cement, a homok, a ragasztó, a víz egyenlő részeiből állították elő. Hozzáadhat kis kavicsokat az oldatba, clamzit, vermikulitisbe. A késztermék érdességét és további csúcspontját adják. A megoldás nem lehet vastag tejföl.
 3. A tartályok közötti üres tér tele van oldattal. Az idő teljes szárításra (legalább két napig) van megadva.
 4. Óvatosan húzza ki az összes alkatrészt. A filmből tisztított falak.
 5. Az alsó vékony rétegre halmozott vízelvezetés. A termékeny föld elalszik, és a kedvenc növény telepedett le.

Egy ilyen brutális váza stílusosan néz ki az irodában, vagy ellentétben a zöldövezet rue a ház közelében. Ez nem egy levél a szél bukása, nem álmodni az esővel.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Keverékek előkészítése

A ragasztó hozzáadása a cementkeverék lágyabb és műanyagból készült. Az összetevők arányai indikatívak. Általában a cement, a homok, az építőanyag és a víz. Minden eléggé keveredik a homogén konzisztenciához, hasonló a tejföllel. A jövőbeli kézműves összes elemét alaposan impregnálják ezzel a megoldással. Száraz készenléti termékek a hét folyamán.

Száraz felület, ha szeretné, festhetsz. Jó használat az aeroszolos festékhez.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Fonott kosár utánzása

A cementhabarcs és a ruhadarab használatával készíthet egy tervezőt. Kashpo nagyon szépnek tűnik, hasonlóan a fonott kosarakhoz. A műanyag tálat az alapítvány számára leginkább alkalmas. Elég szélesnek kell lennie ahhoz, hogy olyan legyen, mint egy kosár. Meg kell oldani az alsó tálat, tegyen egy rongyot a cementhabarcsokkal impregnálva. Bármilyen pamut dolog, ami kihagyott, hajlandóak: lapok, törölközők, pólók. Szükséges, hogy a szélessége legfeljebb 15 cm-re a felesleges szövetet alaposan nedves őket a megoldás, és feküdt ki csíkokat sorban a felszínen a tálat. Egy kicsit megfordíthatod őket, összefonódnak egymással. Fontos, hogy gondosan működjünk a pot szélén, hogy nincs-e műhely. Óvatosan száraz több napig. A termék száraz felületének festése könnyebb az aeroszolkazetta segítségével. A festékek előnyösek természetes árnyalatok: kaptár, krém, szalma, barna. Nagyon szép, ha fekete festék kosárát festesz.

A termék festése után megszárad. Ezután vegyen egy kicsit a kosár kiálló részeitől.

Hogyan szükséges a végső vonalkód fekete háttéren, a kefe könnyű mozgása, hogy bronz vagy ezüst festéket alkalmazzon. Egy ilyen egyszerű vétel megteremti a fúvók és a múltbeli elegáns illúziót.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Ábrák

Érdekes megnézni a szövetek cementoldatát, amelynek textúrája, mint például a burkolat, kötött szalvéták, frottír termékek. Ezek közül könnyen díszíthető Klex, gombok, emberi lábak vagy mancs állatok nyomai formájában. Egy megoldásban ünnepelt farmerek lehetnek “leültek” egy érdekes testtartásban és festék bronzban.

A régi játékokat is használhatja. A puha medvék és a nyúlok még mindig képesek lesznek jelenlétükre. A cementhabarcsban kell tartaniuk a teljes impregnálást. Ezután lenyűgöző, ha egy naplót vagy padra esik, és megpróbálja megjavítani, hogy megszüntesse, és nem esik szét. Ezután meg kell javítanod a játék lábát, vagy tegyél a virágok között. Adjon időt, hogy megszárítsa az összes designot, majd festeni.

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

Hogyan készítsünk cement zabkása?

  Különböző dekoratív figurák Aranyos megjelenés az ösvényekre, a vödörre, a szökőkútra és a száraz áramra. Macska, Hippopotamus, Beaver, Kert Gnome, Giant Amanita – bármilyen egyszerű formatervezés lesz, amely a virágcsonk alapja lesz.

  Annak érdekében, hogy a kagyló kényelmesebb legyen a festéshez, jobb, ha fehér homokot használunk az oldat keveréséhez, vagy a fagyasztott cement vakolat lefedése. Ez nem torzítja a festék árnyalatát, és ezt követően sokkal fényesebbé teszi a terméket.

  A gyönyörű kaszpó gyártásának mesterkövetelménye a következő videóban látható.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása