Hogyan készítsünk egy virágos potot majonézes vödörből?

Kreatív ember nehezen üljön vissza. És ha vannak virágok a házban, és kéznél kiderült, hogy egy üres vödör a majonéz alatt, akkor folytathatja az egyedülálló virágcserép létrehozását. Tekintsük fontolóra az alapvető technikát, hogy létrehozzunk ilyen tartozékot a majonézes vödörből és a dekoráció ötletéről.

Mire van szükséged?

A virágcserép gyártásához el kell készülnie:

 • Maga vödör;
 • gipsz;
 • akrilfestékek;
 • Szöveti szárnyak (opcionális);
 • gitt;
 • akril lakk;
 • csiszolópapír;
 • ragasztópisztoly;
 • Tojás karton tálca.

Gyártás

A műanyag vödör eredeti edényének létrehozásának folyamata számos egymást követő lépésből áll. Először az alsó vízelvezető lyukakon. Ezt követően a vödör tisztításra kerül majonézmaradványokról, mosásról, száraz törlésre, és őröljük a csiszolópapírt, hogy az érdességet adjon. Ez szükséges a vakolat jobb rögzítéséhez. A csiszolás után a felületet úgy tekintik.

A vízzel hígított gipsz a folyékony tejföl konzisztenciájáig.

Ha a pot dekorációja van a szövetből, akkor a következő műveletek sorrendjét kell elvégeznie. Gép a kapott megoldás textilszalagok, apróra vágva a nem merev szalagokon. Megnyomják őket, és a felső szélén egy vödörrel vannak csomagolva. Ugyanakkor elkészítheti a hajtásokat, helyezze őket saját belátása szerint. Ugyanez teszi az alját, az alapfedényben. A fazék az egész területen, amely után cigány száraz.

A központban dekoratív díszítést végezhet a vakolatból, előkészített vágási stencilekkel. Következő Töltse fel a csiszolópapírt, és tegye le a terméket, eltávolítja a hibákat.

A tálcából a csirke tojáshoz dekoratív elemeket alkotnak, amelyek virágok formájában alakítják ki őket. A szerelés után akrilfestékkel is borítják őket, majd ragasztottak a potra. Ha a potot ruhával díszítik, akkor fontos, hogy rögzítsük az elemeket az anyagon.

Továbbra is festeni a terméket, adjon szárazra és bevonni akril lakkot. Virágcserép készen.

Ötletek a kreativitáshoz

Ma a kreatív személy rendelkezésére áll a változatos nyersanyagok hatalmas listája, amelyen keresztül egy design potot is elvégezhet. Valaki szereti használni egy dekoratív kábel, mások a legtöbb hétköznapi újság vagy magazin, dolgozó Papier-Masha technika. Harmadik inkább a decoupage technikát. Bármi legyen is a mester választása, meg kell fontolnia a termék működésének árnyalatát.

Tekintettel arra, hogy nedvességnek van kitéve, még akkor is használható, mint a cement. By the way, egy ilyen lehetőség a legegyszerűbb dolog létrehozására egyszerű: csak a cementhabarcs, egy felesleges törülköző, és rögzítse egy vödörre, amely az oldalakat és a felső felületet alkotja. Szárítás után cement festhető. Ha valami másra akarsz, az anyag lehetővé teszi a forgásterület utáni dekorációt.

Lehetőség van egy üveg, tükör vagy csempézett mozaik, kavicsok, kagylók, érmék, akár egyáltalán történő kiegészítésére. Mindez a varázsló kívánságaitól és a munka sebességétől függ, mivel gyorsan meg kell határoznia a mintát, figyelembe véve a cement áztatását.

Az egyik érdekes lehetőség a fazék kialakítása lesz a díszítésben, csipke fonás segítségével. Tegye meg a festéket a dobozból. Ilyen csipkepet díszíthet, amely cementhabarcsokkal impregnált.

A decoupage nem fogja elrejteni a vödör alapját, ezért gyakran más módszerekkel kombinálva van. Használja ki a festék előnye a legegyszerűbb módja, de a vödör megjelenésének javítása érdekében szükség van a jövőbeli pot felső szélére. Ehhez használhatod a csipkét nyitott munkával. A termék hasonló teteje mindig szép és szokatlan. Gyakorlati célok alapján meg kell kezelned a textilek akril lakkját.

  A terméket az érmék, a szalagok, a gyöngyök tetején díszítheti. Kapcsolja be a szokásos majonézes vödör egy gyönyörű, és funkcionális virágcserép lehet díszíteni egy kötött csipke szalvéta. Ugyanazok a lehetőségek, mint az újságcsövek, bár szokatlannak tűnnek, de a design nem alkalmasak a sajátosságuk miatt. A nedvesség hatása alatt az ilyen pot gyorsan eljuthat a diszkrétbe. Ez a dekoráció lehetetlen impregnálni egy teljesen akril lakkot, amely védi a felületet a vízből.

  Ha a potot nem használják a virágokhoz, de mondjuk, hogy tároljuk a kis háztartási termékeket, használhatod az újságcsövek és a viharvert textíliák hímzéssel történő díszítésére. Ugyanez mondható el a zsinegről: gyönyörűnek és stílusosnak tűnik, de nedvességálló impregnálás nélkül a terméket csak dekoratív célokra használják (például belső kiegészítőként). Ha például azt szeretném létrehozni egy pot-kopkolt ilyen módon, olyan berendezések, mint a canzashi és a vékony szalagok szövése megfelelő itt.

  A pot érdekes változata bármely hostessen lesz, ha az alábbi videó tippeket használ.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: