Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

A korona kialakulása nagyon fontos pont a schiTRA növekvő folyamatában. Ez lehetővé teszi a növény számára, hogy esztétikai megjelenést, harisnyatartalmú anyagot adjon a falu egészségének tenyésztéséhez és megőrzéséhez. A vágás mellett rendszeresen meg kell határozni a gallyakat, és megfelelnek a déli üzem későbbi ellátásának szabályainak.

Célja

Sok újvirágvirágok gyakran elhanyagolják a növényi kivágást, és hiába. Ez az eljárás nemcsak lehetővé teszi a kívánt formát, hanem eltávolítja a betegségekből is. Sheffler, annak ellenére, hogy meggondolatlansága, különösen szükségtelenül a felesleges hajtások időben történő eltávolítására.

A SchiTorra vágása kétféle lehet:

 1. A korona közvetlen képződése – a nagyobb pompás és a növény sűrűsége;
 2. Gyenge, sárga, szárított, beteg ágak eltávolítása.

Annak érdekében, hogy az üzem elkezdett ágba kezdeni, meg kell vágnia a csúcsot. Aztán kitűnik egy buja fát egy vastag koronával. Ha egy zsemleséget szeretne alkotni, meg kell vágnod a hordót a még nem szánt vese felett. Ebben az esetben a növény elkezdi eldobni a gallyakat a törzsön.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Ezenkívül rendszeresen meg kell szüntetni a bokorot az oldalfolyamatok hosszának beállításához.

Fontos kiválasztani a megfelelő időt az ilyen műveletekre. A pihenés időszakában télen a növénynek nem kell megérintenie. Ez nem csak nem adja meg a szükséges eredményt, de talán negatív hatással van a fa egészségére. A legjobb várakozás a tavaszi (március-április), amikor a növény felébred, és minden folyamat helyreáll.

Vágás – ez nem csak egy hiba a szerelemben az üzleti virágodban. Ez egy szükséges művelet, amely rendszeresen kell lennie. A következő funkciókat hajtja végre:

 1. Lehetővé teszi, hogy a tulajdonos vágyától függően megadja a szükséges űrlapot;
 2. elősegíti a fiatal gallyak növekedését;
 3. lehetővé teszi a tenyésztéshez való anyagot, anélkül, hogy kárt okozna a tenyésztéshez;
 4. hozzájárul a téli hibernálási időszak után a sérült vagy a hajlítások eltávolításához.

Fontos, hogy ne vigyük túlzásba, és nem vágja extra, különben helyett szilárd ellátások, a művelet is okozhat kárt a növény. Az összes kerek hajtásokat általában egyharmada levágják. Ez elég ahhoz, hogy megadja az űrlapot és elérje a kívánt eredményt.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Ezenkívül a növények metszése, különösen a shallers, megköveteli bizonyos szabályoknak való megfelelést annak érdekében, hogy a folyamat a legkevésbé fájdalmas legyen, és a maximális haszon hozta. Ezek a szabályok több tényezőt is tartalmaznak.

 1. A működési idő betartása. A vegetatív időszak elkezdése előtt korai tavasszal történik.
 2. Az első vágást a növény növekedése után végezzük, és többé-kevésbé kialakult, erősödött, megszokja a feltételeket. Először az ágon, 3-4 interstices levágnak.
 3. Semmilyen esetben semmilyen esetben nem használható ollós – csak egy jó minőségű titok és élesen élesített.
 4. Szekciókat kell kezelni antiszeptikus (aktivált szénhasználat jól), ha az ágak vastagok – szükséges lesz a vágási hely szaga.
 5. Egy felnőtt növény le lehet vágni a gyökér alatt (ha szükséges) – nem fog meghalni, éppen ellenkezőleg, meg fogja adni a fiatal hajtások és felújít.
 6. Ahhoz, hogy provokáljunk az oldalsó hajtások növekedését egy kerek alakú korona kialakításához, meg kell vágnod a növényeket a növényből 6-7 interosálra.
 7. Hogy az elágazás egyenletes legyen, meg kell csípnie a gallyak tippjeit.
 8. Tél után szaniter vágás szükséges.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Amikor jobb a metszés?

Mint minden más manipuláció növényekkel, a metszést tavasszal kell tölteni. Leggyakrabban március-április, az idő, amikor a növény felébred a téli horogról, és minden életfolyamat folytatódik benne.

Vágja fel a bokrokat egy másik évszakban. Összességében a hibernálásra készülnek, és az eljárás után nem térhetnek vissza (vagy nem térhetnek vissza). Télen, amikor a növények pihenőidőben fordulnak elő, általában nem kell megérinteni őket. Az új szezon előtt pihennek és erősödnek.

Optimális idő minden művelethez – tavasz.

Pihentető, friss erővel és gyümölcslével, a növények nagyszerűen érzik magukat, és mindenféle eljárást hordoznak erőteljesen.

Szükséges eszközök

A kiváló minőségű vágáshoz a Schifloresnek biztonságosnak, éles szekornak, kerti betakarításnak és aktivált szénnek vagy más antiszeptikusnak kell lennie. Az ollót a metszés során nem lehet – további károkat okozhatnak. Sokkal biztonságosabb és kényelmesebb, hogy kihasználhassa az e célokra kifejezetten tervezett szakmai eszközt.

Ne tegyenek antiszeptikus nélkül – szükségük lesz a szakaszok szakaszaira. Ez segít csökkenteni a gyógyulási időt és elkerülni a fertőzést vagy kártevőket. A vastag gallyak esetében ugyanarra a célra, egy kerti varcous, hasonló a gyurmából vagy egy kenethez, egy olyan anyag, amelyet gyűrűkkel vadásznak, és károkat okoznak a törzsek, növények.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Hogyan készítsünk virágot?

A Sheflfler egy igénytelen növény, amely nagyon könnyen adható a kívánt forma. Például, hogy egy magas templomot képezzen egy lekerekített koronával, szükség van az oldalsó hajtások növekedésére, amelyet egy golyó alakjára vágnak. Ehhez meg kell vágni egy kis falu koronáját, az interokálok 6 vagy 7-es vágását.

Egyszerre több növényt is lehet szállítani – Az összefonódó törzsek egy buja zöld koronával kombinálva nagyon szép kompozíciót hoznak létre.

Ahhoz, hogy egy bolyhos elágazó bokor legyen, szükség van az oldalsó hajtások növekedésére alacsony magasságban. Ehhez vághatja le a hordót az érthetetlen vese fölé. Ez a technika arra a tényre vezet, hogy a növény az ágakat az egész törzsön elkezdi előállítani.

Érdekes és szokatlan megjelenés, ha több hajtás maga is a gyökérből, ugyanolyan magasságban és vastagságban. Ezt úgy érhetjük el, hogy egy felnőtt üzemet a gyökér alatt és a jövőben szigorúan ellenőrzik növekedésének, ragasztását vagy a felesleges hajtások vágását.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Otthoni ellátás

Annak ellenére, hogy Sheffler a trópusi szélességekből érkezett hozzánk, meglehetősen óvatos az ellátás. Még egy kezdő, tapasztalatlan virágvirág is növekedhet. De bizonyos szabályok még mindig ott vannak, és követniük kell, hogy erős egészséges növényt kapjanak.A baba szükséges feltételeinek biztosítása érdekében meg kell értened, hogy Schiflea, amelynek jellege és fajta meg kell kezelnie. Mindegyikük bemutatja követelményeit, többé-kevésbé szeszélyes, azok, amelyek közvetlen napfényt adnak át, és azok, akik ellenjavalltak.

Annak érdekében, hogy ne pusztítsa el a növényt, világosan meg kell értened, hogy milyen típusú trópusi rezidens a házba esett.

Vannak azonban olyan követelmények, amelyek ugyanazok a fajta esetében.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

A talajra

Ő lehet megvásárolni és főzni függetlenül. Az első esetben a homokot hozzá kell adnia. Ha a talajt otthon gyártják, akkor szükség lesz a gyep, a leveles, a zöldségerő és a folyó homok felállítására. Mindegyik alábbi komponens kisebb térfogatban van, mint az előző (például 4: 3: 2: 1).

Homok -, hogy a talajvásárláshoz való felvétel során, hogy egy otthoni keverék gyártásakor – szükség van a sütőben vagy a mikrohullámú sütőben, majd adja meg, hogy álljon egy hónaphoz hűvösségben és sötétben. Szükséges, hogy a folyami homokban élő esetleges kártevők a magas hőmérséklet hatása alatt haltassák meg, és a normál növekedéshez szükséges hasznos mikroorganizmusok sikerült visszaszerezniük.

Emellett az alsó részén a potnak szüksége van egy agyagrétegre, hogy biztosítsa a jó talajelvezetést. Nagyon fontos, hogy a talajfelület lezárva legyen.

A hőmérséklet-rendszerhez

Bár Sheffler megérkezett a trópusokból származó szélességünkbe, de nem tetszik túl magas hőmérsékleten. Az optimális mód a következő mód lesz: nyáron +22 fok a nap folyamán, +16 éjszaka, és télen – +14 és +16 Celsius fok között.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Nedvességre

Itt van a Sheffler páratartalma, de természetesen is, ésszerű korlátokban is. Hozzon létre kényelmes feltételeket, ha nem olyan nehéz. Elég, hogy ne tegye a növényt a légkondicionálók és a fűtőberendezések közelében, rendszeresen (legalább kétszer naponta kétszer) permetezze a bokrot, és rendszeresen törölje le a leveleket.

A világításhoz

Itt már fontos a növény megtekintése és fokozata. Például vannak olyan fajták, mint a levelek. Ha egy ilyen növény a közvetlen napfény áramlása alá kerül, akkor a rajz söpörni fog, és az üzem elveszíti vonzerejét. Egyes fajták általában napégéseket kapnak – barnás foltok a leveleken.

Ezért a közvetlen napfényre a Schifleru nem mutat ki. Nem helyezi az ablakpárkányra, különösen, ha az ablak délre jön. De nem szereti az árnyékot is, és hogy elérje a növény mélységeit a szoba mélyén nem fog működni. A legjobb, ha az ablakhoz közelít (például egy asztalon), hogy elegendő mennyiségű fényt kapjon, de nem a megfelelő napfény alatt, amelyből közel kell lennie.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Öntözéshez

Víz Schiffler minden 2-4 nap alatt a meleg szezonban, és egyszer 10-12 naponként – a hidegben.

Ez a növény szereti a nedvességet, de nem érdemes megjegyezni az öntözéssel. Annak megértéséhez, hogy az ideje, hogy az ideje, hogy a Seffleru vízbe vigye-e, meg kell érintenie a föld felső rétegét a potban – csak kissé nedvesnek kell lennie.

Ha a növény már nagy, akkor a legjobb, ha egy speciális raklapba helyezhető, kavicsokkal töltött, és öntsük bele. Maga a növény magában fogja venni a kívánt kötetet.

Alárendelt

Itt a szabályok egy kicsit. Elég ne feledje, hogy a folyékony műtrágyák 10 naponként, csak télen megállnak, a decembertől februárig terjedő időszakban. És tavasszal és az őszig, az üzemet minden hónapban speciális bioregulátorokkal permetezzük (például a “Zircon”, “Epin” és mások).

Ez az összes kemény szabály a Scheusus növekedéséhez és gondozásához. Ez a trópusi szépség meglepően szerény, és még egy kezdő roham is kielégíti követelményeit. És köszönetet mond a világos zöldségeknek, a vastag koronának és az erős egészségnek.

Hogyan lehet létrehozni Schiflera Krona-t?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása