Hogyan válasszuk ki a WC-papír adagolókat?

  A közelmúltban a WC-papíradagolók rendkívül népszerűek voltak. Ma nem csak a nagy bevásárlóközpontokban vagy irodákban élvezik a privát lakásokban és otthonokban. A piac számos márkák, színek és formatervezés különböző adagolók széles választékát mutatja. Emiatt nehéz választani.

  Ami?

  WC-papír adagoló – Speciális tárolóeszköz és kényelmes papír kibocsátása. Ezek az eszközök megtartják a higiénitást a nyilvános WC-kban, hozzájárulnak a WC-papír gazdaságos és kényelmes használatához.

  Fajták

  Adagolók vannak hatalmas összeg. Minden típusnak saját funkciói és jótékony tulajdonságai vannak.

  • Fal – A papíradagoló szabványos nézete, amely a különböző felületeken található falakon speciális kötőelemek segítségével található. Külsőleg az ilyen adaptációk rosszabbak a külső WC-kialakításhoz.
  • Beágyazott – A falba szerelhető eszköz típusa. Gyakran egy ilyen adagoló eszköz egy speciális dobozt.

  Ezenkívül a terméket megkülönbözteti a mechanikai hatásokkal szembeni kipufogógáz és ellenállás. 3 típusú modell létezik.

  • Központi motorháztetővel – speciális típus, amelynek közvetlen áramának van az általános kipufogórendszernek. Az ilyen fajtát az idegen szagok eltávolításának lehetősége jellemzi a szobából. Leggyakrabban ezek az adagolók nem összetettek a beállítás és a használat során.
  • Antivandál – nézet, hogy védve van a külső emberi fizikai hatásoktól. Gyakran az ilyen eszközöket olyan zárral készítik, amelyek kifejezetten beépítik a készülékbe, hogy megakadályozzák az illetéktelen személyeket.
  • Szenzoros – a speciális érzékelővel ellátott adagoló típusa, amely az automatikus érintkezés nélküli hatáshoz szükséges. A tekercspapírt az érintőkérzékelőre való alkalmazásra adják ki.

  Dimenziók

  A kényelmes WC-papír eszközei a legkülönbözőbbek. Az adagoló formátuma, hossza és szélessége abszolút választható: gyakorlatilag minden méretben van a boltokban. Mindezen jellemzők egyedileg vannak kiválasztva, mindez a szoba belsejétől függ. Az egyes márkák szabványai eltérőek lehetnek. Például a piacon 260x135x260, 142x287x190 mm méretű terméket vásárolhat.

  A szabványos méret mellett az adagolónak mini formátuma lehet, azaz a készülék kompakt lehet, amely ideális a kis méretű típusú helyiségekhez. Az ilyen adagolókat kifejezetten a mini tekercsekhez tervezték.

  Anyagok

  Anyagok, amelyekből adagolók készülhetnek. Ki kell választania őket a működés feltételei alapján, a szükséges felhasználási feltételek és a szoba kialakítása.

  • Otthon vagy irodában, amelyben kis számú ember van, egy műanyag adagoló alkalmas, mivel a műanyag meglehetősen könnyű és könnyen kezelhető.
  • A gyakran látogatott fürdőszobákhoz fémeszközöket vagy rozsdamentes acél társait kell választani. A közelmúltban a vevők elkezdtek előnyben részesíteni a rozsdamentes acélt. Ez az anyag könnyen illeszkedik sok belső terembe, és nem is van korrózió.

  Színek és design

  Az adagoló kialakítása szükséges a mellékhelyiség belsejéhez való beállításhoz, mivel a fényes színek nem illeszkedhetnek a teljes tervezésbe. Előnyös a semleges hangok kiválasztása, például fehér. Az ilyen hangeszközök könnyen illeszkednek a fürdőszoba kialakításának sok formátumába és színeibe. A szürke vagy ezüst árnyalatokat is választhat, amelyek bármilyen színre alkalmasak. Az ilyen eszköz formátumának megfelelőnek kell lennie, leggyakrabban ez egy matt bevonat és egy egyszerűsített forma.

  Népszerű modellek

  A modern piacon, sok ilyen eszköz különböző modellje. Köztük csak kell választani.

  Tork

  A márka adagolót magas ergonomikus jellemzi. A legtöbb eszköz tartós műanyag fehér, fekete vagy ezüst színekből készül. Az alumínium anyagként használják. A Tork eszközök gazdaságilag és higiéniai WC-papírból.

  A modellek széles méretűek lehetnek, így a vállalat eszköze könnyen illeszkedik a tervezéshez.

  Kimberly Clark

  A vállalat eszközeit speciális szilárdság jellemzi, tartós műanyagból és rozsdamentes acélból készülnek. A Kimberly Clark adagoló egy monolitikus fedéllel rendelkezik, ami kényelmessé teszi. Az ilyen fedél könnyebb törölni, por és szennyeződések felhalmozódnak. Az eszköz további előnye egy rejtett zár nélkül, amely kulcsfontosságú, amely megakadályozza a jogosulatlan személyek behatolását, kizárja a kulcs kockázatát.

  Ksitex

  Ksitex – kínai gyártású eszközök, különböző formákban és színekben különböznek egymástól. A választék érintése és anti-vandál adagolók. A Ksitex másik pozitív jellemzője olcsó ár.

  Losdi

  LOSDI – alacsony ár és kiváló minőségű adagolók. Az eszközök tartós anyagból készülnek. Ezek alkalmasak a gyakran látogatott helyekre. LOSDI WC-papír eszközök felszerelt speciális anti-vandál zárak, azok könnyen telepíthető. Alkalmas magánhasználatra.

  Mész

  Az orosz cég termékeit jó minőségű, valamint érdekes ötletek jellemzik az új termékek létrehozásában. A mészadagolók alkalmasak otthoni használatra és működésre az állami metatokban, kis emberekkel.

  Az adagolók vonzó kialakítása, könnyű felvenni az általános belsejét.

  Okos

  Smartone – Tartós és kényelmes funkcionalitású adagolók. Vannak különböző méretek (a túlméretezetthez a kompakthoz). A vállalat nem különbözik különösen a tervezésben, azonban az egy foton színek könnyen illeszkednek szinte bármilyen kialakításba. Egy ilyen eszköz gazdaságilag képes papírt költeni.

  Jofel

  JOEL olcsó és kiváló minőségű üzemmódot termel. Ezek az eszközök kiváló tervezéssel rendelkeznek, hozzájárulnak a fogyóeszközök megtakarításához, valamint a tekercsek kényelmes nyitását és cseréjét is biztosítják. A JOEL márkát számos eszközfunkció jellemzi, beépített, faladagolók és központi kipufogó modelleket gyárt.

  Saraya

  Saraya – Japán gyártó, amelynek eszközeit speciális funkcionalitás és teljesítmény jellemzi. Ezeket az adagolókat az állami orvosi intézményekben lehet használni. Speciális tervezés, ez a termék nem más.

  Viálisan

  Viálisan – egy olcsó változat, sok különböző színű. Könnyen illeszkedik a szoba belsejébe. Az ügyfelek szerint azonban a gyártási anyagok nem különböznek egymástól.

  A választás jellemzői

  Jelenleg hatalmas számú adagoló van a WC-papírhoz, amely különbözik a színezés, az űrlapok, a rögzítő típus, funkcionális. A modellek különböző számú tekercset tudnak befogadni, ami a mérettől függ.

  Az eszközfunkciótól függően 1 vagy több tekercs beilleszthető. Ezt a tényt közvetlenül a vásárlás időpontjában kell megadni.

  Az adagolóban a papír nemcsak betölthető, hanem a külön lapok által csomagolva. A laplap funkció az, hogy megmentse. Az anyag mentése lehetővé teszi a papír részét, valamint a speciális adagoló szegfűszegeket, amelyek nem engedélyezik a papírt. A vevőnek tudnia kell ezt, hogy megvásárolja a kívánt adagolómodellt.

  A legnépszerűbb gyártóanyag rozsdamentes acél, amelynek számos előnye van más anyagokon. A professzionális adagolók nagy számú különbséggel rendelkeznek a hétköznapi háztartásból. Ez a funkcionalitás, a tervezés, a fogyóeszközök megtakarításának lehetőségét fejezi ki. Ne felejtsük el, hogy sok professzionális adagoló, amikor a bontás igényelheti a nem pótalkatrészek cseréjét.

  A professzionális adagolók fő előnyei:

  • Különböző típusú papírok használata, néha még papírtörülközők is;
  • higiéniai biztonság biztosítása;
  • alacsony költségű;
  • Univerzális alkalmazás sok mellékhelyiségre.
  • Nagyszámú beépített rögzítőelem (kivonó, érintőképernyő).

  Azonban nem minden modell érdemes megvásárolni. Gyakran, alacsony minőségű termékeket találnak a piacon. Ez tükröződik az élettartam és az anti-vandál lehetőségek.

  Következtetés

  Adagolók WC-papírhoz – A megfelelő anyagok kényelmes és gazdaságos fogyasztására szolgáló szerelvények. Mindenki könnyen kiválaszthat egy adagolót a fürdőszobában. Fontos, hogy ne felejtsük el elfelejteni a készülék minőségét, és válasszuk az adagolók csak ellenőrző gyártókat. A papíradagolók nagy számú további előnyös eszközt tartalmaznak.

  A WC-papír adagolójának telepítéséről lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: