Képek a számokért

Bizonyára sokszor több, mint egyszer próbálta magukat a művész képében, egyedülálló kreatív találmányt használva – a számokkal rendelkező képet. Ma van a képek széles választéka, amelyeknek meg kell festeniük. A nagy méretű összetett üres lapok felnőttek. A kisgyerekek alkalmasak a miniatűr képekre, élénk színekkel. Miután az utolsó vonalkódot a számmal a számmal alkalmazzák, otthoni díszítésként használható. Azonban, mielőtt lógnánk az elhagyott ruhát a falon, meg kell rendezni a keretben.

Leírás

Bármely kép esetében a keret az utolsó löket, adja meg a rajzolt képet nagyobb vonzerejét és esztétikát. A professzionális művészek kereteinek rendelésre kerülnek. És számok szerint a számok, a kész keretezés. Mind a szabványos, mind a nem szabványos méretű. Maguk a keretek különböző anyagokból készülnek. Ez lehet egy fa, fém, műanyag. A művész csak a legmegfelelőbb opció kiválasztásához marad.

A rendszámtáblák kész kerete több kategóriába sorolható.

 • Forma. A számmal rendelkező vászon négyszögletes, téglalap alakú, elliptikus és egyenletes ovális részre is rögzíthető. Az űrlap alakja meg kell egyeznie az alapon.

 • Szélesség. Ebben az esetben beszélünk egy szűkített, kiterjesztett és közepes keret között.

 • Dekoratív stilisztika. Minden keret szokatlan minta vagy rajz. Még az egyszerű kanyarok is díszes design. Mi a legérdekesebb dolog, ez a fajta néha bemutatja a festmények művészeit, akiknek számok vannak a zsákokban.

 • Szín dekoráció. A képkereteket számok szerint lehet végrehajtani mind az egyik színben, mind több árnyalat kombinációjában.

 • Keretanyag. Ezt már korábban már említettük. Keret lehet fából, műanyagból, fémből. De az üveg még mindig hozzáadódik ehhez a listához.

A keret fő feladata a műalkotás hangsúlyozása. Ha a keretezés világos és kifejező, figyeljen a vándor közepén lévő képre, nem.

A közeljövőben a képstílus szerint a festmények kereteit választották. Napjainkban több pont hozzáadódik a megfelelő keret kiválasztására vonatkozó követelmények általános listájához:

 • A keretet a szoba belsejével kell kombinálni;

 • A keretnek hangsúlyozni kell az otthoni tulajdonos jólétét.

Annak érdekében, hogy ne hibázni, ajánlott, hogy megtudja, néhány árnyalatok, amelyek lehetővé teszik, hogy válassza ki a legmegfelelőbb keret a kép által írt számokat.

 • Képeket, ahol meleg árnyalatokat dominálnak, hasonló keretekkel kell keretezni. Ugyanez vonatkozik a hideg színekben készült képekre is.

 • Egy egyszerű képhez a legegyszerűbb keretet kell használnia.

 • Az univerzális keretbeállítások fehér és bézs hangokból készült termékek.

A fajok áttekintése

A számokkal ellátott készlet tartalmazza a speciális mellékleteket, amelyek az írás után lehetővé teszik, hogy a képet a falon lóghassuk. Az alhálózat mögött csomagolt vászon egy része is festhető – hogyan lehet folytatni a képet, vagy fedje le az uralkodó színt. Ez az opció bármely helyiség kialakításában használható. De érdemes megjegyezni, hogy egy idő után a festmény széle a port lefedi, hogy megszabaduljon, hogy legyen lehetetlen. Ez az oka annak, hogy az ideális döntés a baguette, vagy a pasecut képkeret.

A baguette szerepében ebben az esetben műanyagból és fából készült termékeket végeznek. Szabványos formátumuk van, köszönhetően, hogy ne aggódj, hogy a vászon nem felel meg a méretnek. Csak a megfelelő baguette kiválasztása szükséges, hogy a kép befejezését és tömören illeszkedjen az űrszobába.

By the way, a keret a baguette saját kezével készíthető. Ez csak az alvázon rögzíti őket.

A Pasparta, mint a második keretezési minták második meglévő módszere, kis formátumok színezésére szolgál, például 30×40 cm vagy 40×50 cm. Külsőleg a Pasecut széles keret a kartonból. Megvédi a képet az ultraibolya, a nedvesség és a mechanikai károkból.

De a fő dolog, festés, díszítve a passzusban, megszerzi a légtelenséget és az észrevétlenséget.

A kép behelyezése?

Miután a számok keretképeinek keretezésének meglévő módjait értette meg, meg kell ismernie a képeket a keretbe való beillesztésének módjával. A klasszikus opció magában foglalja a Baguette használatát. A munkához néhány dologra lesz szükséged, nevezetesen: maga a keret és a zárójel.

 • Szükséges a keret arcát a padlóra. A központi részben a képbe fektetni, hogy a kép a padlóra nézzen.

 • Csatlakoztassa az al-kereteket és a baguette konzolokat.

Azok számára, akik egy baguette utánzást választottak, meg kell ismerni a képtervezés technológiáját egy szubsztráttal és üveggel.

 • Rama átfordul. A szubsztrátot visszavonják tőle.

 • Az üveg elhelyezi a képet.

 • A kép tetején van egy szubsztrát és rögzített kötőelemek.

Gondoskodik a vászon a pálya mentén könnyebb, mint az egyszerű. A munkához egy rétegelt lemez, a kreativitás és az építőipar papírlapja szükséges. Miután összegyűjtötte a szükséges anyagokat, folytathatja a munkát.

 • A rétegelt lemezektől vagy a kartonból, akkor szubsztrátot kell készítenie. Nagyobb méretűnek kell lennie, mint maga a kép. Így széles határon kiderül.

 • A kép ragasztva van a Paneuron.

 • A szubsztrátum kiálló szélein egy papírkockát készített a scrapbooking számára.

 • Csak várni kell, amikor a ragasztó szárad, és a képek lóghatnak a falon.

Hogyan készítsünk képeket a képek számok szerint, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: