Keret tükör – Funkcionális és gyönyörű szoba dekoráció

A belső tükör díszítésére irányuló hagyomány évszázadokon át, ez a dekoráció gazdag funkcionalitással rendelkezik. Az öltözőasztal felett rögzíthető, díszítse őket a falhoz, használja a helyiség vizuális beállítását. A tükröket leggyakrabban használják, amelyek díszítésként szolgálnak, és védik a törékeny anyagot a zsetonokból és a károkból.

A baguette kiválasztása fontos lépés a szoba kialakításában, ez az elem, amely áthalad a közös stílusban.

Sajátosságok

Minden házban legalább egy tükör van, amely segít a tulajdonosnak, hogy kövesse a megjelenést. Ezzel a témával megoszthatja az egyes zónák helyét, hátrányai elrejtését.

Tükör – hasonló ablak, vizuálisan bővülő hely. A gyönyörű keretgel kombinálva látványos művészeti tárgy lesz, nem rosszabb a képen. A rovására a kis szoba vizuálisan növekszik és könnyebbé válik.

A tükör gyártásakor előre meghatározott méretekre vágva és élek. Ezt követően levágtam a keret részleteit, amelyeket ezután összegyűjtöttek, befejezem. Amikor minden készen áll, a tükör speciális hornyokba kerül, ragasztóval. Ezért a termék tartós: a nedvesség nem behatol a hornyokba.

Nézetek

A keretben lévő tükör a belső tér klasszikus eleme, a kültéri modellek gyakrabban vannak felszerelve az állványon, a falak különleges kötőelemekkel lógnak a falon.

Ez a kategória olyan asztali modelleket is tartalmaz, amelyeket főként kozmetikai eljárásokhoz használnak. A növekedési tükrök olyan termékek, ahol a szekrények és ruházati üzletek kerekek keretein van.

A hagyományos modellekkel együtt vannak olyan színes tükrök, amelyek tonizáló hatással vannak. Ezenkívül vannak olyan eredeti hatások is, amelyek a fényvisszaverő felület speciális varázsait adják.

A következő típusú tükrök eladó: mintás, idős, díszítő, LED háttérvilágítással.

A tükör egy facet vagy egy bagoló keret, kiválóan néz ki minden belső térben.

Anyag

A tükrök természetes vagy szintetikus anyagok segítségével készülnek. A kialakítás alapja egy robusztus keret, amely festékkel vagy dekoratív elemekkel borítható. A képkockák készítéséhez használt fő anyagok:

 • Faipari. Alkalmas bármilyen méretű tükrökre (beleértve a szabadtéri).

Fa keretek – Az egyik legdrágább, prémium termékek, amelyek díszíthetők faragványokkal vagy festéssel.

 • MDF. Ezek tömörített anyaglapok, bevont dekoratív film. Megjelenésük hasonlítanak a fa tömbjére, az ár sokkal olcsóbb.

Az MDF nem ellenáll a magas páratartalom hatása és csavart, ez az anyag nem használható a fürdőszobában.

 • Fém. Általában alumíniumot használ, amely alkalmas az irodákban és bevásárlóközpontokban lévő tükrök kialakítására. Ez alkalmazható a modern minimalista stílusban. Vannak kovácsolt modellek is.

 • Műanyag. Gyakran használják a fürdőszobák és a közterületek számára, ahol a befejezés költsége fontos.

Mivel az anyag törékeny, nem alkalmas nehéz tükrökre.

 • Styrofoam. A fali modellekhez dekoratív díszítést szolgál fel. Imitálhat egy komplex stukkó vagy fafonalat.

Mivel a hordozó kialakításának elemét nem használják, mivel túlságosan törékeny.

 • Üveg. A bázishoz fémtartókkal rögzíthető, nem alkalmas hordozóelemként.

Lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy térfogat, az üveg dekoráció jellemző a minimalizmusra.

 • Textil. A fejlesztést dekorációként használják (szövetből és csipkékből kötelekből). A bázist egy dekoratív zsinórral ellátott ruhával vagy szélgel húzzuk meg.

Ha saját önmagát díszíti, használhat különféle gyenge anyagokat (a rhineston-tól az evőeszközökig). Ebben az esetben egy szilárd keretet szereznek egy dekoráció nélkül, amelyet ezután saját ízléssel díszítenek. A dekoratív elemek rögzítése kényelmes lesz egy ragasztópisztolyral.

A tükör szegélye lehet bőr, sárgaréz, vakolat, vagy poliuretánból. Válasszon csak neked.

Arról, hogy hogyan segít a mennyezet lábánál a tükörre, nézd meg a következőt.

Dimenziók

A miniatűr módosítások 50×70 cm méretűek. A nagyobb termékeket (120×120 cm) gyakran a folyosóra helyezik, hogy egyértelműen megvédje magát, mielőtt kiment.

A nagyméretű tükröknél több mint 2 méter, egy állvány, kompakt és kültéri fajták állhatnak nélküle. Ha szükség van a tervezési projekt szigorú betartására, szükség lehet az egyes szabványok előállítására.

A 3×2 méteres méret nagy módosítása nagyobb számú rögzítőket igényel, mivel sokat mér.

Keretszínek

A klasszikus fekete-fehér színek továbbra is a legkeresettebbek. Achromatikus színskála multifunkcionális. Univerzális fehér keretek, amelyek látványosan néznek közeli szobákban és tágas teremben.

Könnyen illeszkednek a szigorú irodákba és az antik bútorokkal és gazdag díszítéssel rendelkező szobákba.

A fekete tükör jól harmonizálódik egy olyan szobával, ahol a hideg színskála uralkodik. Emellett egy fekete keretű fogalmi megoldás releváns lesz a magas és tágas helyiségek számára.

Arany Rama díszít egy klasszikus vagy olasz belső. A szürke árnyék alkalmas a modern belsőépítészetben.

A váz keretében meleg piros színt teremt a hálószobában lévő kényelem légkörének köszönhetően. A fémezett termékek a legmegfelelőbbek a műszaki helyiségekhez (konyha és fürdőszoba). Ők is alkalmasak egy lakás kozmikus stílusban. Az aranyozott keretek a fa tömbből hasonlítanak a barokk paloták fényűző légkörébe. Ha szükséges, hogy a reflexió a helyiség térének folytatásának tűnt, a keret alkalmas a falak színére.

Forma

Ez a tükör alakja határozza meg, hogy a termék hogyan illeszkedik a belső térbe. A tükörforma következő verziói a következők:

 • Négyszögletes – A leggyakoribb klasszikus lehetőség, mint egy tükör lehetővé teszi, hogy egy jó áttekintés, így még egy öltöző, valamint minden stílus oldatot (klasszicizmus, pop art, japán, kínai stílus).

 • Kerek vagy ovális A kényelem érzését hozza létre, előnyösnek tűnik a kis szobákban.

A kör a harmónia szimbóluma, egy olyan személy számára, aki békét és békét keres, ez az űrlap kiváló választás lesz. Különösen a jó kör virágokkal és más zöldségdíszekkel kombinálva néz ki.

 • Ábra és sokszögű. Gyakran előfordul, hogy az ilyen termékek egy adott projektre vonatkozó kérésre készülnek.

A nyolcszögletű tükör alkalmas marokkói stílusú nappalira, a szív formájában lévő modell harmonikusan díszíti az öltözőasztal.

Stílus és tervezés

A díszítés minden részletét, beleértve a tükröket, be kell tartania az általános koncepciót. Ezért a tervezésnek meg kell egyeznie a szoba kialakításával. Alapvető stílusok:

 • Kortárs klasszikus feltételezi, hogy a tulajdonos tiszteletre méltó, magabiztos személy, aki szereti a stabilitást. A belső teret egyenes és szigorú vonalak uralják, nincsenek sikoltozó festékek. Dekorációhoz használjon téglalap alakú vagy ovális keretet, örömmel (gyakran természetes fa szerkezettel). Nem szabad zavarba ejteni az általános tartományt.

 • Modern – modern stílus szokatlan geometriai alakzatokkal. A tükrök összetett geometriai alakjának részét képezik, a keretfelület gyakrabban matt, rajz nélkül.

 • Provence – A pasztell színek alkalmas, olíva, homok, rózsaszín hang. Gyakran a termékek az öregedés és a festés hatásával történnek. Ez a stílus emlékezteti a gondtalan vidéki életet Franciaország déli részén.

 • Tengeri – azok számára, akik szeretik az utazási és nagyszerű felfedezések romantikáját. A tengeri stílus egy része a kötélen díszített keret lesz. Használhat mozaikot, vagy egyáltalán, mint egy framing, hogy használjon felfújható mentőgyűrűt.

 • Ország lefordítva angolul “vidéki”, ezért a keretnek nosztalgikusnak kell lennie, természetes anyagból készült.

 • barokk – bronz, faragott vagy polisztirol keretből készült rengeteg díszítéssel. Az aranyozott vagy fehér alatt festették őket.

 • Van egy tükör egy nyitott vagy mozaik keretben. Úgy is néz ki eredeti design “nap”.

Hogyan válasszuk ki?

Érdemes gondosan utalni a tükör megválasztására: szilárd alapja kell lennie, különben a valószínűsége, hogy gyorsan megszakad. Ezenkívül a kép be van torzulva. Fontos, hogy csak vállalati termékeket válasszon. Ha Ön maga gyártja a keret gyártását, az összes elemnek szilárdan csatlakozni kell. Ellenkező esetben a törékeny tükör levél eshet.

A dekorációt kombinálni kell a többi témával. Egy tágas nappaliban egy kis tükör elveszik.

Meg kell figyelembe venni a színskálát: ha a bútorok fejhallgatók készült sötét fából, akkor a legjobb, hogy válasszon egy keretező a tükör az azonos színű gamma.

Előnyök és hátrányok

Sokan a lakásban tükör van a keretben, kevésbé a zsetonok, és jól néz ki. Egyszerűsített és telepítés, általában keretek készítményekkel. A minőségi gyártott termék ünnepélyes hangulatot teremt, és soha nem jön ki a divatból. Mivel a rés a fal és a keret között marad, a telepítés még egyenetlen felületen is előállítható. Egy közönséges tükör levél, amely a ragasztóhoz vagy a tulajdonosok rovására vonatkozik, ebben a helyzetben nem lesz képes telepíteni.

A keretben lévő tükörben lévő hibák kicsi:

 1. Vonatbiztonság (ha vannak kisgyermekek vagy állatok a házban, megszakíthatják az ilyen törékeny elemet);
 2. Nem mindig ez a dekoráció megfelelő (ha a modellt helytelenül választják, megsérti az általános szándékot);
 3. A felületet rendszeresen meg kell tisztítani (a por, a kondenzátum cseppjei vagy zsírok azonnal behozhatók a szembe);
 4. A tükrök rengetege pszichét okozhat, így tudnia kell az intézkedést (különösen egy hálószobás és más pihenésre szánt helyiségek tervezésénél).

Hasznos tanácsadás

Ne telepítse a tükröt a keskeny fal mentén, ha a konfiguráció messze van a négyzetből. A belső tér elhelyezésénél tartsa szem előtt, hogy a tükrök nem telepíthetők az ellenkező falakra (ellentétes egymással). Ellenkező esetben a tükrök közötti áthaladás kellemetlen érzés, sok ikrek látása. Ha úgy gondolja, hogy a nem szabványos megoldások adherentjei, a szokásos tükör helyett A matt vagy amalgamed belsejét díszítheti. Helyezzen egy fényvisszaverő felületet még a mennyezeten, de jobb kapcsolatba lépni egy szakemberrel, aki határozottan javítja. Szükség esetén nem nehéz megadni a tükör egyéniségét, például dekoratív matricákat csatolva. Lehet, hogy feliratok, számok, dísztárgyak.

Gyártók és vélemények

Vásárolhat egy tükör tárgyát a belsejét a híres tervezőtől, vagy összpontosítani a költségvetési verziókra. A hálózat véleménye szerint sokan választják a legegyszerűbb keretet, majd adjunk hozzá dekorációt. Például egy thermopystole segítségével beilleszthető egy kagyló keretre, üvegmozaikra és még sok másra.

De ha szükséges, hogy a belsőépítészet drága és tiszteletre méltó, akkor jobb, ha megvásárol egy gyári gyártási terméket. Ellenkező esetben kinevezhetően és olcsó lehet.

A népszerű márkák az alábbiakban vannak bemutatva:

 • Salvadori Cornici az első helyen több olasz gyártó. Mark termel fából készült kereteket különböző tervezési lehetőségekkel (a klasszikus és a modern). A kézzel készített profilok többsége, amely nem bélyegzett, így a termékek költsége magas.
 • Moszkva tükörgyár Saját felszereléssel kereteket és tükröket termel. Gazdag választék, vannak modellek eredeti hatásokkal, klasszikus és ezüst amalgámmal.
 • Dortdivan – Törökországból származó műanyag baguettes, olasz termékek költségvetési analógja.

 • Nielsen Bainbridge – amerikai cég, amely több mint 40 éve létezett. Vezető pozíciót foglal el az alumínium profil gyártásában Baguettes számára. Különböző díszítő bevonatokkal rendelkező modellek széles választékát kínálja.
 • EMAfil – Nagy-Britanniából származó cég, 1980-ban kezdte el a történelmét. Az alapító David Simon, az Oroszországból való kilépés. A vállalat specializálódott műanyag baguette termelésében, és a globális piac egyik legnagyobb szolgáltatója.
 • IKEA – híres svéd hálózat, amely megfizethető termékeket kínál. A termékek megjelenése során a vállalat tervezők működését, a fejlett technológiákat használják a termelés során. A termékek szigorú skandináv designnal rendelkeznek, fából és szintetikus anyagokból állnak.

Gyönyörű példák és lehetőségek

Egy antik tükör alkalmas egy régi belső. Hangsúlyozza a régi napok lélegzetét. Az ilyen tükör költséges lesz.

Lágy keret díszíti tender tükör. A gyermekszobában lóghatók, és különféle mesés hősöket díszíthetnek.

A hálószobában helyezzen egy tükör vászon szigorú keretet. Nem kell elvonnia a figyelmét és zavarja a nyugodt alvást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: