Mindössze annyit kell tudnod, hogy tudnod kell a lazac Pelargonia-ról

Pelargoniums – a legszebb szobák és kerti virágok közül néhány. Megérkeztek hozzánk egy forró afrikai kontinensről. Ahhoz, hogy egy csodálatos növény új feltételekhez igazítsanak, a tudósok sok erőfeszítést tettek. Számos kiváló fajta, faj és fajta van ennek a növénynek, beleértve a beltéri áramlások “lazac”.

Fajták

A fajok és fajták leírásához való áttérés előtt érdemes megjegyezni, hogy sokan zavartak a Pelargonium Geranium. Ezek két különböző növény, és sok különbség van, de mivel a “Geran” név jobban ismeri a fülünket, a jövőben fogjuk használni.

“Lovag”

Nagyon szép zóna fajta. Virágok fényes rózsaszín növények, telített lazac árnyalattal. Nagyon dekoratív levelek barna központi zóna és ügyes zöld szegély make buja gömb alakú virágzat „Knight” még varázslatos. Lágy esti világítással úgy tűnik, hogy a virágok belsejéből ragyognak. A bokoron lévő szezonban több mint 50 elegáns virágzást jelenthet.

Pelargonium magasság – 25-35 cm. Kompakt növény, elágazó.

A megfelelő gondossággal a fajta évre virágozhat.

PAC SALMON KOMTESS

Ez a zóna hibrid fajta a német tenyésztők teljesítménye, akiknek feladata a gyönyörű és szerény fajták kivonása a tereprendezési négyzetek és a parkok számára. A növény egyedisége az, hogy akár -7 fokig is képes túlélni, ami az afrikai élénkség által teljesen ismeretlen. Variety gazdag minőségű és nagyon könnyen kezelhető.

Vödör kompakt, nagyon elegáns, körülbelül 35 cm magas. Növényi levelek bársonyos, sötétzöld. A frottír színek virágzása nagy, gazdag klaszterekben gyűjtött. A csodálatos rózsaszín sapkák nagyon lenyűgözőek a sötétzöld bokor hátterében.

Pac lazac királynő

Finom zonális geránium, amely méltó minden királynőnek. A világos zöld lombozat között csokoládé keserű csokoládé színű stinting. Az egyszerű színes könnyű barack színek csodálatos kalapja, fényes lazac közepén.

Növénymagasság – akár 35 cm-ig.

Növelt virág nyáron virágágyásokban és erkélyeken.

Pac lazac hercegnő

A Pelargonium “lazac” csodálatosan gyönyörű képviselője megkülönböztethető egy nagyon csodálatos kompakt közepes méretű bokor. A gömb alakú forma virágzása a szelíd vaj színének nagy szeminárium színeiből áll, egy rózsaszínes árnyalattal a közepén.

A virágnézet színeinek száma 8-10 db. A buja kalapok súlya alatt, Bloomons elegánsan hajlik le. A fajta tökéletes az erkélyek és teraszok díszítéséhez nyáron.

“Bulls ah”

Az ilyen geránium a szakmai termesztéshez jön létre. Megfelelően díszíti a rangos kávézók és éttermek teraszát, a nagy közintézmények virágágyáit a városok központi utcáin. Sűrű rugalmas levelek vannak. Fényes rózsaszín nagyméretű ballon golyók alacsony húsú virágok átmérőjű elérés 15 cm. Növénymagasság – közel 40 cm. Erőteljes, nagy, nem fél a rossz időjárástól.

Nagyon presentálható néz ki nagy erős vázák. A növény a volumetrikus, buja.

Ön egy otthoni virágkertbe, tágas, jól megvilágított helyen fekszik, ahol nincs közvetlen égő sugarak a nap.

“Mephisto F1 lazac”

Csodálatos szakmai zóna fajta. Magasság – 35 cm. Megnyugtatja az erős, jól elágazó, gyönyörű, sziszolgáló bokor kialakulása. Kerekített alakú növényi levelek, csokoládé, világos zöld szegélyezéssel és elegáns hullámos szélével. A virágzat sűrű, homogén, különböző színek vannak:

 • “Mephisto F1 Scarlet” – lédús vörös virágzat;
 • “Mephisto F1 Rose” – telített rózsaszín-lila virágok.

“Inffier”

Univerzális geránium fokozat, amely tökéletesen növekszik a szobai körülmények között és a virágágyásokban, jól néz ki az erkélyeken és a loggiákon. Blossom fényes és bőséges nyár. A lédús lazacfestés virágzatát a gömb alakú virágzatokban 10 cm átmérőjűek gyűjtik össze.

Növénymagasság – 25-30 cm. Bush gyönyörű kompakt forma, nagyon egyszerűen gondoskodva. A fokozat tökéletesen elviseli az aszályt, a betegek rövid távú hűtését, és tökéletesen virágozhatsz.

“Nano”

Baba “Nano Salmon F1”, alig jelent meg a piacon, sikerült meghódítani a Pelargonium rajongói szívét. Ez egy új fajta törpe Pelargonium, meglepett mindenkinek nagylelkű virágával a díszítő gazdag zöldség hátterében.

A bokor olyan kompakt, és a virágzó zaklatások annyira, hogy úgy néz ki, mint a lédús rózsaszín bolyhos ágyak. A virágok növények egyszerűek, és méretben vannak – hatalmas, mérkőzés dobozokkal.

Kusta magassága mindössze 25 cm, és nincs szüksége növekedési stimulánsokra.

Az ilyen gerániumot normál körülmények között beltéri termesztésre tervezték.

“Aristo lazac f1”

Ez egy kellemes királyi pelargónium korai és hosszú virágokkal. Virágok növények funk alakúak, széles és hosszú sárgabarack színes szirmokkal, málna lökéssel az alapon. Vannak gerániumok fehér, bíbor, lila és lila színű, foltok a bázison vagy anélkül.

A növényi lombozat nagyon finom, buja és faragott, egyfajta szaggal. Virágok május és szeptember között. Gerano “Aristo” igényes a növekvő körülmények között. Az ősz kezdete, hogy folytassa a Pelargonium virágzását, hűvös fényes apartmanokra van szükségünk.

“Quantum lazac F1”

Star Zonal Geranium buja lombokkal felszerelt. Virágok a forma a kis lánckerék gyűjtik gömb alakú virágzat nagy bloomrs emlékeztető szegfű.

Magasság Koxy – akár 40 cm-ig. Hosszú virágzás, nagylelkű.

A növény szereti a tágas magas vázákat, amelyekben látványos az utcán, masszív tájképi kompozíciókban.

Gondoskodás

Pelargonia gondozásra van szükség azok számára, akik szeretnék vásárolni egy ilyen növényt. Tekintsük a fő árnyalatokat.

A talaj

“Lazac” előnyben részesíti a laza, lélegző talaj kis savtartalmú, mérsékelten tápláló.

A szubsztrátumnak feltétlenül tartalmaznia kell:

 • tőzeg;
 • homok;
 • humusz;
 • agroperlit;
 • Földterület.

A növények jó vízelvezetésre van szükségük, hogy a nedvesség nem álljon a földön.

Locsolás

Mint minden Pelargoniums, a lazac ellenáll a szárazságnak, és nem tolerálja a konvergenciát. Az üzem öntözése Hetente több mint 2-szer szükséges.

Ha a nyár nagyon száraz és sült, vigyázzon a virágok teljes szárítására a fazekakban nem érdemes.

Víz a virág, ha a talaj felső rétege már az ujj egy phalanx daisyja.

Műtrágyák

A virágzó növények időszakában inkább foszfor-potash műtrágyákat preferálnak. Folyékony műtrágyák használhatók, vagy adjunk száraz granulált műtrágyát a hosszan tartó műveletnek a Posad talajára. Ebben az esetben nem kell aggódnia a színek rendszeres táplálásával kapcsolatban.

A műtrágya megvásárlása, figyeljen a keverék nyomelemeinek tartalmára. A növény különösen fontos:

 • magnézium;
 • cink;
 • Vas;
 • jód.

A nitrogén növények minimális mennyiségben vannak szükség, amikor a rügyek még nem alakultak ki a bokrokon

Világítás

Otthon Geranium “Lazac” -t kell helyezni a déli, délkeleti és délnyugati ablakok. A Scorching Sun Virágok meg kell védeniük a könnyű függönyökkel. Télen, ha a virágzási időszakot szeretné meghosszabbítani, akkor szükség van egy növényi fényre. Az utcai bokorhoz jól megvilágított helyek és a fele.

Hőfok

Nyáron a lazac nem több, mint +25 fok. Télen a legjobb körülmények a hűvös helyiség, anélkül, hogy vízzel, +18 és +15 fok közötti hőmérsékleten.

Képződés

Annak érdekében, hogy a növény szép és buja volt, szükség van a szükséges alakra a fiatal hajtások vagy ingek csúcsa hozzáadásával.

Tavasszal, március elején, fiatal egészséges hajtások több szórólapokkal vágnak le, több mint 5-6 cm hosszú.

Reprodukció

A tenyésztési virágok magvak és dugványok lehetnek.

Cherencia

Sok szép Pelargonium ilyen jellegű hibridek, és azt jelenti, hogy otthon kell terjeszteni őket csak megütközéssel.

Helyezze az ilyen dugványokat:

 1. A vágás után a kartle kiválasztja a leszállási hajtások eljövetelét;
 2. Vágja őket 45 fokos szögben;
 3. Várjon egy ideig, amíg a kivágás bezárja a filmet – megszűnik kiemelni a lé és matt;
 4. Csúsztassa a dugványokat az előre sterilizált nedves talajú műanyag pohárba;
 5. Hagyja a növényeket a magánélethez, amíg az első szórólapok megjelennek;
 6. A zöldség megjelenése után vegye be a növényeket egy fényes napsütés nélkül.

Magok

A “lazac” képviselők, amelyek nem hibridek, tökéletesen nőnek a magoktól, miközben fenntartják a fajta összes kezdeti jeleit.

Vetőmagok az alábbiak szerint:

 1. Korábban nedves magvak a vízben vagy törölje le az emery papírt – ez gyorsabban segíti a hajtásokat;
 2. Sterilizált talaj tartályba helyezve;
 3. A magokat 3-5 cm távolságra nézve nedves földre;
 4. szépen állítsa be az egyes magokat ujjal;
 5. elaludt egy vékony talajréteggel;
 6. Fedje le a tartályt egy filmhez és átadja egy sötét helyre;
 7. A baktériumok megjelenése után világítunk növényeket;
 8. Minden nap rajzolunk egy filmet a levegő palántákra;
 9. Ha a talaj nedves, a talaj nem szükséges permetezni a talajt – a túlfeszültség a növények halálához vezethet, valamint szabálytalan öntözés;
 10. Az első két valódi levelek megjelenésével az egyes csészékbe transzplantált hajtások.

Legyen óvatos ezeknek a csodálatos növényeknek, és megköszönik a buja és gyönyörű virágokat.

A Pelargonia fajták áttekintése További információ.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: