Papír törölköző tartó: gyakorlatiasság és kényelem

A papírtörlő tartók elegáns és funkcionális tartozékok. Úgy tervezték, hogy megakadályozzák a tekercseket és megkönnyítik a szalvéták rögzítését. A termékek segítenek a fürdőszobában vagy a konyhában lévő tér megszervezésében, szervesen illeszkednek a szoba belsejébe.

Sajátosságok

Ez a lámpatest gondos formában tárolja a papírtörülközőket, fóliát, élelmiszerfilmeket, és hozzáadja a modernitás konyháját vagy a fürdőszobát. A tulajdonosokat különböző jellemzőkkel és innovatív funkciókkal különböztetik meg, amelyek hasznosak és igény szerinti kiegészítők.

Általában ez az objektum a tömörség és a könnyű használat miatt.

A termék bármilyen felületen van felszerelve, és rögzíti a szopókat, mágneseket, csavarokat.

A tartó működtetése minden felhasználó számára érthető. A törölközőtartók két típusra vannak osztva: egyszerű és mechanikus. Az első nézet előnyös a házba való telepítéshez, a második alkalmas nyilvános helyeken történő telepítésre. A mechanikai modellnek több előnye van. Az ilyen termékeket a higiénia és a nagyobb kapacitás jellemzi.

Az automatikus terméket adagolónak hívják. Használjon ilyen eszközt kényelmes és higiénikus, mert a hengerelt törölközők nem érintik a kezét a szalvétákba. Ez csak a ruhát húzza és elszakítja.

Otthoni használatra az ilyen eszköz egy nélkülözhetetlen asszisztens, amely azonnal megadja a törülközőket, hogy felszívja a folyadékot, eltávolítsa a szennyeződést.

A tervek típusai

A papírtörlő tartó fontos eleme a konyha, a mellékhelyiség vagy az iroda. Számos opció van az értékesítésre, amely különbözik a tervezési és szín döntéseikben. A melléklet és a termék típusának jellemzője befolyásolja a papírtörlő tárolását is. Ha nincs sok hely a helyiségben, a papír törölközőhöz tartó tartó alkalmas a felszínen vagy a niche helyén.

A mosogató melletti polcon történő telepítése szabad helyet takarít meg, és kényelmes hozzáférést biztosít a papírtörölközőkhöz. A beágyazott modellek sima felülete ideális kis fürdőszobákhoz és konyhákhoz, mert könnyű gondoskodni a sima anyagra. Ilyen helyeken jobb, ha a papírtörülközők tárolására szolgálnak a terjedelmes termékeket. Asztali asztali modelleket választanak azokban az esetekben, amikor a szoba tágasabb.

A FREE Space Space lehetővé teszi, hogy beállítsa a témát az asztalra. A tartók a kötőelemek típusától függenek. A tartomány magában foglalja a szopókra, a mágneses, csavaros állványt. Ezek függőleges és vízszintes helyzetben vannak felszerelve.

A papír törölközőjének illetékes kiválasztása kihívást jelenthet. Valójában azonban nem olyan bonyolult: fontos meghatározni a típust, a funkcionalitást és a rögzítési módszert.

Típusok

Megfelelő tartó kiválasztásakor meg kell határoznia, hogy milyen típusú papírtörlőt terveznek a konyhában vagy a fürdőszobában. Minden képviselőnek erőssége van. Például néhány papírtörlő alkalmas bármilyen adagolóeszközre. A papírtörölközők hajtogatott levél vagy standard tekercsek formájában vannak.

Klasszikus görgő

Ez egy kényelmes módja a papírtörülközők forgalmazására. Azonban nem higiénikus, mint egy automatikus forgalmazó, mivel a termék előző része egy másik felhasználó megszakad. Az ilyen tartó lehetővé teszi a vászon kívánt hosszát. Készítsen egy modellt különböző színű megoldásokban, amely lehetővé teszi, hogy válasszon egy terméket a lakás bármely belsejében. A virágok a felszínen, a babákon lehetnek ábrázolhatók.

Automatikus univerzális

Ez az opció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt hosszúságot vegye be, anélkül, hogy megérintene a kiadvány külső részét. A mozgásérzékelők kiküszöbölik a kar húzását. Ez biztosítja, hogy minden papírtörlő csak egy felhasználót érinti, és a mikrobák nem kerülnek át a személyről az átviteli eszközre (és fordítva). Az adatfajták különböző színekben kaphatók, hogy megfeleljenek a szoba dekorációjának.

Korlát

Az eszköz egy felfüggesztés kialakítása. Kevés helyet foglal el, így gyakran telepítve van a konyhába. Az ilyen modell önállóan vagy késztermék vásárlása. Annak érdekében, hogy ne fúrjon lyukakat a felszínen, akkor vásárolhat egy terméket a szopókon.

A korlát modell többcélúnak tekinthető, Mivel a hengerelt és szövet törölközők tárolása mellett fólia, élelmiszerfilm, sütőpapír tárolására szolgál.

Összecsukható papírra

A termék bármilyen felületre vonatkozik. A téma hasonlít egy dobozra vagy kosárra, ahol a papírtörölköző egymásra fekszik. A modell kapacitása lehetővé teszi, hogy több papírtörülközőt helyezzen az adagolóeszközbe. Az ilyen modelleket a kovácsoltvas, rozsdamentes acélból, műanyagból, faanyagból készítették.

Ez a fajta tartó fedéllel vagy anélkül lehet. A termék a mosogató mellett található a fürdőszobában vagy a konyhában. Gyakran ezek a kiegészítők mobilok. Dekoratív fajok miatt ezek az elemek kényelmet és kényelmet adnak minden légkörbe.

Anyagok

Az adagoló adja a felhasználót a szalvétával, és megőrzi a törülközőt, ez egy elegáns tartozék. A készülék gyártásához tartós anyagokat használjon.

Faipari

A fából készült papírtörlő tartó leggyakrabban az asztalra történő használatra szolgál. Ez a tartós anyag ideális a papírtörülközők megőrzésére. Ez környezetbarát, megbízható, tartós. Az ilyen termékek kényelmesen elhelyezhetők a mosogatók közelében. A fa kialakítását lakkozik úgy, hogy a nedvesség ne pusztítsa el az anyagot.

Fém

A fémtartók a legkeresettebb termékek. Ezek megkülönböztetik a simaság, a tartósság, a megbízhatóság, a felszíni vonzerejét. Ezek az elemek nikkel, bronz, sárgaréz, rozsdamentes acélból készültek. A papír törölközők viselt birtokosai díszítő akcentust adnak. A fonott rozsdamentes acél tárgyak hasonlítanak egy kosárra. Sikeresen megnézik az asztalt.

Műanyag

A műanyag egy modern anyag matt és fényes textúrával. Könnyen színezhető, enyhe súlya van, de fél a jelentős mechanikai károktól. A műanyag termékek ellenállnak a kopásnak, és megkülönböztetik a hosszú élettartamot. Különböző színekben és stílusokban vannak bemutatva bármely díszítéssel összhangban.

Színes megoldások

A tartók árnyalatai eltérőek, és az alkalmazott anyag típusától függenek. Például egy fém design hideg ezüst színű. Az ilyen gamma mindig naprakész és modern. A fényes alkatrészek hasonlítanak egy tükörre, és vonzzák a figyelmet.

Ezüst kompatibilis a szoba színével és stílusával, frissességi légkörrel rendelkezik. Klasszikus élénk színekben, Minimalizmus fekete-fehér dekorációban, Loft sötétfestékekben – ezüst tartó alkalmas bármilyen belső térre.

Az öko-stílusú szerelmesek és a tompított tónusok esetében a matt felületű termékek illeszkednek. Ha a konyhát zöld és fehér gamma díszítik, akkor a barna, fekete virágokkal rendelkező tulajdonosokat kell kiválasztani, bársonyszerkezettel az érintésre. Gyönyörűen néz ki rusztikus stílusban a falon. A fa utánzás biztosítja a konyhai légkör kényelmét és melegét.

Ha a szoba tompa festékek és könnyű, hígítsa a beállítást, segíti a világos narancssárga, zöld, kék, piros tartót.

Gyártók

A gyártók új és modern modelleket kínálnak, ma minden fogyasztó kiválasztja az opciót a preferenciáival és a pénzügyi képességekkel.

IKEA

Az IKEA papírt kínál műanyag törölközőtartók, rozsdamentes acél, fa. A felhasználási típusú termékek adagolókra és kézi modellekké vannak osztva. A modellek árnyalata: fekete, ezüst, fehér, zöld, kék. Az egyszerű termékek tartószerrúddal vannak felszerelve, amely megkönnyíti a lap elválasztását.

Ezen tartók gondozása egyszerű: nedves ruhával törölni kell. A termék mérete legalább 28 cm magasságban van. A gyártó 2 telepítési módot kínál: a munkalapon vagy a horgokkal történő korláton. A stílusos termékek külső része, bármilyen belső térben.

Tork

A Tork Company szilárd tulajdonosokat termel. A külső termékek kényelmét, luxust hoznak létre. A Tork Matic modell az intuíció érzékelővel a gép elülső oldalán, egy gomb épült. Ha megnyomja ezt a részletet, az adagoló eszköz szalvétákat termel.

A gyártó fehér, zöld, kék színű árukat termel. Tork Xpress asztali adagoló otthoni használatra alkalmas. Ez egy tiszta, kompakt elem, amely bármilyen belsejébe illeszkedik. Csak fehér színű modellt termel, bár a műanyag könnyen tisztítható egy nedves szivaccsal.

Wesco

Wesco ásási stílusos termékek. A tartó asztali és fal. Rozsdamentes fémből készült termékek műanyagból. A zárt házzal ellátott modell és a szalvéta levágása népszerű. A beszállóképesség védi a papírtörülközőket a por, a zsír és a külső hatásokból. A termék színes része lakkozott acélból készül. A gyártó számos terméket, Németországban termelt termékeket kínál.

Hogyan készítsünk magad?

Minden házat egy vállfa vagy egy régi festőhenger talál. Az ügyes háztartások megtalálták ezeket a dolgokat a konyhában hengerelt törölközőkhöz. De ha ezek a lehetőségek túl egyszerűek, kreatív terméktípusokat terveztek.

Bőrövről

Egy ilyen modell létrehozásához a következő elemekre lesz szükség:

 • ár;
 • övek;
 • fából készült rúd;
 • Szerelvények (bőrszálak);
 • ragasztó.

Az egyes öveken az éleknél a lyukakat választani kell. Az öv felfelé és a szélén lefelé haladva van hajtva. A hasonló manipulációkat a második hevederrel kell elvégezni. Tartozékok vannak behelyezve a kész lyukakba.

A falra való telepítéshez szívócsészéket vagy csavarokat kell használnia.

Ha szívócsészéket használnak, akkor jobb, ha ragasztja őket egymástól. Azonnal további lyukakat lehet az övekben. Fontos, hogy pontosan rögzítsük a témát, hogy ne legyen hajlandóság. Aztán meg kell tenned a rudat a hevederek hurokba. Az övcsatlakozás helyének dekorációjához és a rúdhoz erős gyapjúszálakkal vagy kötélrel köthető.

Újságcsövekből

Ehhez az opcióra lesz szükség:

 • Újságcsövek;
 • ragasztó;
 • Karton csomagtartó.

Először egy dugót kell tennie az újságból (papír). A kartondobozba be kell illeszteni, ragasztóval előre. Az előkészített újságcsövek a csőben egy körben vannak feltüntetve, rögzítve az eke ragasztót. Miután a rúd csövekkel díszített, el kell készítenie a tartó alapját. Ehhez szükség lesz a kartonból, és csatolják az újságukat. Az állvány átmérőjének harmonikusan kell néznie a rúddal. Ha a design egyfajta fekete-fehér újságból történik, hogy megmentse a rúd anyagát, meg kell adnia egy skótot.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a téma petrotól, színes öntapadós papírt fog venni.

Faipari

Ahhoz, hogy ilyen modellt készítsen, főzni kell:

 • rúd a támogatáshoz;
 • kör egy állványra;
 • ragasztó és fúró.

A tartó anyaga jobb választani a felületet a felület felületének további használatához. Az állványban kell fúrni egy lyukat a központban. A támogatás átmérőjének meg kell felelnie a kör mélyítésének. A végső szakasz – a ragasztó darab rögzítése. Ezt követően egy terméket kell adnia. Ha szeretné, festeni, festeni, (lakk) és díszíti a tartót.

A csőből

Fémcsövet, valamint csavarokat fog venni. A fémrúddal párhuzamosan kell csatlakoztatni a falhoz. Meg kell csatolni a nagy horog vagy erős kötelet a cső között, a részleteket meg kell adnod egy rúd bármilyen anyagból. Ezután rögzítheti a rudat ragasztóval.

Példák a konyhában

 • A kis méretű konyhákhoz illeszkedik a korlát tartóhoz, amely a mosogató felett van rögzítve. A rozsdamentes acél design nem fél a nedvességtől. Ezért a termék rozsda nem jelenik meg.
 • A terméket a szekrénybe vagy az ajtó külső részére rögzítheti, a holisztikus modell rögzítését a szopós vagy csavarok segítségével.
 • Az asztaltípusok a tartók, a tűzhely mellett, hűtőszekrény mellett.
 • Egy kis helyiségben lévő mechanikus adagolók jobban vannak rögzítve a tűzhely melletti falhoz, vagy az asztal felett, megfigyelve a biztonsági berendezéseket.
 • A nagy konyhák tulajdonosai több lehetőséget kínálnak, kétféle tartót állíthatnak be: automatikus és egyszerű. A klasszikus tartó a tűzhely és a mosogató között helyezhető el. Ez biztosítja azonnali hozzáférést a törölközőkhöz előre nem látható helyzetekben. A mechanikus adagoló hangsúlyozza a tulajdonos állapotát, és egyszerű használatát hozza létre, figyelembe véve az egészségügyi szabályokat.

Hogyan készítsünk egy fából készült papír alaptartóját a saját kezével, meg fogja találni a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: