Pelargonia félkövérek és termesztése

PelarGonium – A gerániumcsalád vonzó növénye. Egy különleges fajta kiemelkedik. A versenyen belül a merész csoport megérdemli.

A fajták leírása

A Pelargonium félkövér sokféle fajtát tartalmaz, amelyek nagyon népszerűek.

Kármin

A karmin a zonális csoportra utal. A növény nagy virágai frottír és félig fokozatú. Számukra piros és málna színek jellemzik. Ez a pelargonium különbözik a tömörséget. A vélemények alapján a növény novemberben is tökéletesen virágzik. Néhány virágtermék megjegyzi, hogy a fajta néha karminvörös tonalitással rendelkezik. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a kellemes színezés ellenére a virágcsomag mérete elégtelennek tűnhet a legtöbb tenyésztő számára. De ugyanakkor a növény vonzónak tűnik.

Tündér

Helyénvaló figyelni a pixie-re. A kultúra lassan nő, és csak törpe növényeket termel. De Terry lédús lila virágokkal díszítettek. És a virágok málna rózsaszín hangon lehet festeni. A kifogástalan zöld lombozat.

Gyémánt esküvő

Gyémánt esküvő – PelarGonium, amely kerek machrop virágokat ad. A virágzó rügyek sűrű kalapokba vannak csoportosítva. A levegő-rózsaszín szín uralkodik, a gyengédség jellemzi. Fényes lombozat zöld és nem túl nagy. A bokrok a sűrűségükön kiemelkednek.

Vándorénekes

A Minstrel fajta nagyszámú pozitív visszajelzéssel különböztethető meg. Azt mondják, hogy a “merész miniszter” bőségesen virágzik. Fényes rózsaszín virágok. A bokor nagyon kompakt. Ez a pelargonium erős kis hosszúságú virágokat alakít ki. Bloom nagyon korán kezdődik. Ritka A Pelargoniumok sokféle változata ilyen tulajdonsággal büszkélkedhet. A virágvíz megjegyzései alapján a rügyek nem leállása 2,5 hónapon belül egy sorban lehetséges. És a rügyek a frottír színekből buja sapkákat alkotnak. Minden alkalommal, amikor a virágzás 3 vagy 4 kalap jelenik meg. A virágok szinte egyidejűleg virágoznak. A lombozat több mint elég. A hibák észlelése nem lehet a leginkább válogatós megfigyelők. De cserébe, az üzem igényig intenzív öntözést és jó táplálást igényel.

Napkelte

A Sunrise Grade egy pelargonium, nagy frottírvirágok lazac színekkel. A fehér testek jól láthatóak rájuk. Egy kis bitle szirmai szélén. A virágzat hatalmas összeget eredményez. A Pelargonium Sunrise Bush nagyon testület és egy központos. Virágok szerény.

Jeladó

A Beacon fajta nagyon szép. A virágok elég sokat alakultak ki. Vastag cseresznyevirágban festették. A felső szirmok vannak karcos motorok. Flororences fényes és nagy. A növény jól fejlődik, nem igényel különösen nehéz feltételeket.

“Merész arany”

Pelargonium “Bold Gold” fényes saláta levelek. Amikor a nap tartalma vonzó sötét zóna jelenik meg. A növekedés viszonylag lassan történik. A metszés és a csípés meglehetősen elfogadható. A vélemény alapján ítélve Zoka Bold Gold Tolerates nyugodt.

Háromszögletű

A PelarGonium Limelight a szabványos fajták számára utal. Ha az idő nem hiányzik a formázáshoz, az üzem elfoglalt lesz. A virágok óriási értéket érnek el, a féltípushoz tartoznak. Számukra rózsaszín színű. FONTOS: Virágok, amelyek nem szeretik a pompás másolatokat, jobb, ha más fajtákat néznek.

Bold hercegnő

Bold hercegnő – törpe rózsaszín növény. Ezt a bokor jó képződése jellemzi. A Blossom továbbra is hosszú, és a bőség megkülönböztethető. Szeptember első felében, amikor a nap már nem annyira, a virág fényesebbé válik, és a szirmok széle egyfajta Kaym-t kap. A szirmok szinte nem jelennek meg.

“Bold Ann”

“Bold Ann” – Pelargonium, amelyet a bokor szépsége és tömörsége jellemez. Viszonylag kicsi. A nagy kupak tartós virágokon tartanak. Nekiprízi növény.

“Bold Carmine”

“Bold Carmine” – sokkal szeszélyes növény. Ez az átlagos növekedési csoporthoz tartozik. Fényes kis levelei vannak. Ez a pelargónium fertőzést szenvedhet fekete lábával, és ha van egy hő, akkor is meghal. De még akkor is, ha egy forró napon átültetik, az üzem jól fejlődik. Igaz, ugyanabban az évben várva a gyönyörű virágzás nem rendelkezik. Télen elég jó lesz. Már tavasszal megkezdi a teljes növekedést.

Drágakő

Pelargonium gem miniaturns. A kompakt bokrok vörös gabona típusú virágokat alkotnak.

Napnyugta

A naplemente más előnyei vannak. A fajta hatalmas rózsaszín sárgabarack virágokat dob. A nagyobb virágzatra fognak menni. A naplemente a szabványos csoportra utal. Bush üzem lesz. Vágy, hogy megnyúljon, nem észlel. Fontos: Ez a típus előnyösen az utcai termesztéshez alkalmas. Az üvegházakban és a kis üvegházakban kívánatos a szerényebb növények növekedése.

“Varázslat”

A mágikus fajta a Terry altípushoz tartozik. A virágokat telített lazac jellemzi. Virágok buja és megkülönbözteti a levegő. A bokrok alacsonyak és rendkívül bolyhosak. A Blossom korán kezdődik, télen tökéletes. A növény alkalmas tapasztalatlan és erősen elfoglalt kertészekre.

“Nyuszi”

“Bunny” is ad lazacvirágokat, de már egy egyszerű típus. A “Brave Rabbit” név az állatok szűkült koronájának köszönhető a felső szirmoktól. A virágzás hajlandó.

Felhő

A Pelargonium felhő nagy népszerűséget élvez. A sárga-beette típusra utal. Ez egy törpe növény. A fejlődés korai pillanatában úgy viselkedik, mint egy miniatűr. Bloom bármilyen probléma nélkül fordul elő. Ugyanakkor a marshmallow rózsaszín félig világ virágzat alakul ki. A házi kultúra virágzása mind a téli, mind a nyári hónapokban fordulhat elő. Vigye át a virágok kegyelmét a fényképen szinte irreális fotó segítségével. Egyes vélemények szerint fehér középen van.

Árnyalatok

A virágvíz egy része a látványos árnyalatok különböző árnyalatai. Fényes rózsaszín virágokkal rendelkezik, piros középen.

Hogyan kell ültetni?

A szakértők figyelembe veszik a megvásárolt Pelargonium (maximum 14 napig) szükséges azonnali átültetését: A talaj szállítása túl telített műtrágyákkal és stimulánsokkal.

  • Az előcserélett növény eltávolítása után meg kell rázni a korábbi talaj gyökérrendszerével.
  • A gyökereknek gondosan meg kell vizsgálniuk. Minden hibát eltávolítanak és faszénnel megszórjuk.
  • Egy kis edényben lefektetett vízelvezetés.
  • A leeresztő rétegből Clamzit elalszik.
  • Ezután friss talajt fúj. FONTOS: A maradványai el kell esniük a kapcsolás nélkül.
  • Csak ültetett növény öntözött, arra törekedve, hogy töltse ki a földet a gyökerek között.

Meg kell határozni a visszajelzést, amíg a növekedés megkezdődik. De ha kezdetben a PelarGonium kiváló minőségű földterületen volt, akkor megtagadhatja a Föld átültetését vagy áteresztését. Ebben az esetben adja át a pelargoniumot a szubsztrátum mellett.

A hibák kiküszöböléséhez konzultáljon a szakemberrel való leszállásról.

Gondoskodás

A félkövér sorozat összes Pelargonium szereti a teljes világítást. A fény hiánya, a virágzás lehetetlenné válik. A közvetlen napfény azonban megsemmisül. FIGYELMEZTETÉS: A PelarGonium közel más növényekhez, még ugyanazon fajhoz sem. Ez a kultúra szabad helyre van szüksége.

A független talaj előkészítése, szükség van a termékeny földterületre, jó vízelvezetéssel. Ugyanazokat a mennyiséget alkalmazza:

  • humusz;
  • gyep;
  • homok;
  • tőzeg.

A vízpelargóniumnak intenzívnek kell lennie. Az öntözés szárazföldi szárításként készül.

Ugyanakkor meg kell próbálnunk, hogy ne nedvesítsük meg az intézkedéseket. A hideg időjárás megérkezésével az öntözés minimálisra csökken. A permetezés kategorikusan elfogadhatatlan. Amikor a PelarGonium aktívan növekszik, ásványi vagy folyékony keverékek táplálják. Amint a virágzás jön, a foszforot tartalmazó gyógyszerek, a kálium alkalmazása. A műtrágyákban nem lehet nagy mennyiségű nitrogén. Az etetés az ősz végéig áll.

A hőmérsékletnek mérsékeltnek kell lennie. A nyári hónapokban a fűtési levegő 20-22 ° -kal ajánlott. Hideg, ez a szám 16 °. A páratartalmat 60% -kal kell tartani. A megerősített hidratálás nem szükséges. Megpróbálja elvégezni a szárat és a gyökér vagy fertőzés rothadását. A levegőnek szabadon és folyamatosan keringnie kell. Stast a Pelargonium betegségeihez vezet.

Vágja a növényt évente, amint a virágzás. Ugyanakkor távolítsa el a felső hajtások 100% -át. Az ilyen vágásnak köszönhetően a Pelargonia növekszik.

A Geranium (Pelargonium) növekedése, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: