Pelargonium South: a fajták és a termesztés jellemzői

A Pelargoniums sok virágcsökkenés szeretetét nyerte. Luxus dekoratív virágok szelíd aromával. A tenyésztők erőfeszítéseinek köszönhetően a kulturális fajták tartománya folyamatosan frissül. Számos árnyalat és űrlap lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a növényt a zuhanyzóban. Az egyik népszerű csoport – Pelargonium déli. Tekintsük a színek növelésének jellemzőit és jellemzőit.

Általános leírása

A PelarGonium magában foglalja a Geranium családot. Több száz növényfajot ötvözi. Ezek a félig dolgozók és füves másolatok. Otthon csak néhány Pelargonium fajt termesztenek. De ugyanakkor a választás nagyon széles.

A virágok különféle színűek. Kis vagy nagy virágzatokat alkotnak esernyők formájában. Fehér, gyengéd és világos rózsaszín, piros, burgundi, lila és más expresszív hangok nem hagyják közömbös. A színezés lehet egyaránt monofonikus és kombinált. A levelek egyszerűek, de szépek. Általában zöldek, de vannak más lehetőségek is, beleértve a motley-t is. A növények évelőek.

Pelargoniums sorozat Dél-Julia Gonchar csodálatos tenyésztőjének létrehozása a Voronezh régióból. Valójában a fajták nevében nagy betűk csak a Teremtő kezdőbetűit jelentik. Minden fajta, amelyet Julia szívesen és bőségesen áramlik. A vödrök általában kompakt, bolyhos. A kivétel a dél-shkar, amelyet az átlagos növekedés megkülönbözteti, és képződést igényel.

Fajta

A csoport lenyűgöző mennyiségű fajtát tartalmaz. Tekintsük részletesebben a legnépszerűbbek.

 • Dél-Shukar. Ez a zóna fajta. A növényi növények méretei. Hogy egy csomó dekoratív formát adjon, azt rendszeresen kell vágni. A virágzat minden oldalon található. A virágok lehetnek rendes vagy frottír. A szirmok telített cseresznyein festménye nagyon látványos. Sötétzöld lombozat.

 • South Yuniga. Fényes rózsaszín nagy virágok alkotják a gyulladást. Kostik erős, kompakt. Nem igényel képződést, szép és nagyon szép. Zöld levelek, rendes.

 • Dél-sakura. Ez a fajta kapott ilyen nevet, mert a pályázati színek volumetrikus frottírvirága ugyanolyan kultúrával hasonlít. Világos rózsaszín hangon festett szirmok. A virág közepétől a málna sugarak eltérnek, ami még nagyobb expresszivenciát ad. Közép-zöld lombozat, sűrű, zónás nélkül. A levelek szélei sekély fogak.

 • South Varvara Krasa. Ez egy bájos törpe. A bustic-t sűrű és gyönyörű formában különbözteti meg. A metszés nem szükséges. Elutasított Terry Buds hasonlít rózsákra vagy mini peoniesre. A fényes rózsaszín egyszínű szirmok fényesebbé válnak. Bőséges és hosszú virágzás kedveli a buja virágzatok virágát, amelyek a menyasszony csokrokhoz hasonlítanak.

 • Dél-Zlatoslav. Nagyon fényes törpe osztály. Zöld vastag lombozat, aranyszínű, szép önmagában. A hullámos lila-rózsaszín virágok befejeződnek, ha egy növény tisztességes díszítéssel rendelkeznek.

 • Dél-Claudia. A fehér-rózsaszín bolyhos színek kalapok díszítik a kompakt bokor telített zöld levelekkel. A formációs üzem nem igényel. A fajta nagyon népszerű a gyönyörű szex romantikus képviselőivel, akik szeretik a virágtermesztést.

 • Dél-Princess Grace. A királyi nevet adják erre a fajta. Ez a fényűző pelargonium valódi csillag lesz a virággyűjteményben. A növény egy rózsaszín bokorra hasonlít. A durva zöld szórólapok és nagy rügyek, amelyek rózsaszín alakúak, megjelennek egy pillantást. Szirmok árnyalata – óvatosan rózsaszín túlcsordulattal.

 • Dél-nina. A gyengédség egy másik kiviteli alakja. Ez a csodálatos utazás arany lombja van. Minden lapnak van egy gyönyörű barna kaim. A finom virágok halvány rózsaszín színűek, szelíd lila árnyalattal. Bőségesen fúj. Vödör tiszta, alakította magát. – kérdezte a szárak és a virágok. Növekedés típusa – törpe. A fokozat nevét a Julia nagymamájának tiszteletére fogadták.

 • Dél-Camaliya. Ez a törpe fajta híres nagyon hosszú virágzás (még a tél sem akadályozza meg, hogy az elegáns virágokkal rendelkező tulajdonosokat használja). Rózsaszín szirmok Terry. A virágzat szokatlan formában van: enyhén zavaros. Mindazonáltal sok virágtermék úgy véli, hogy nagyon szép.

  A mai napig a Julia által létrehozott fajták ismertek Dél-Polina, Dél-Bibigul, Dél-Dee, Dél-Michel, Dél-Suvsana és számos más. Annak érdekében, hogy a kiválasztott fajta üzeme egészséges volt, és fenntartotta a díszítését, figyelembe kell venni a növekvő Pelargonium egyes jellemzőit.

  Leszállás

  A leszálló tartály jobb választani egy kis agyagot. A méretek közvetlen kapcsolatai vannak a bokor kialakulásával és a virágzás zártságával. A nagy konténerekben a kultúra szinte nem virágzik.

  Az alján el kell helyezni Drain réteg (kb. 2 cm). Mozgassa az üzemet nagyon óvatos, hogy ne károsítsa a gyengéd gyökérrendszert. Töltse ki a talaj gyökereit óvatosan Ne felzárkózzon. Összefoglalva, tiszta meleg vízzel kell önteni. Az öntözéshez illeszkedik Csak torzított vagy rögzített folyadék.

  A fogva tartás feltételei

  A könnyű fejű kultúra. Legjobb helyek a szálláshelyre – South és Eastern Window Mills. A tiszta forma teljes fejlődéséhez és kialakításához az ablakhoz viszonyítva rendszeresen forgatható: Tehát az összes fele egyenlő fényt kap. Ha a világítás nem elég, a virágot a lombozat Yellowness által megtanulják.

  Szükséges rendszeresen szellőzni a szobát. A friss levegő lehetővé teszi a kultúra számára, hogy megőrizze a vidám kilátást, a levelek fényerejét és a virágos puffereket. Légnedvesség – Nem túl fontos tényező a Pelargonium délre. Ha azonban szeretné biztosítani a zöld kisállat legkényelmesebb feltételeit, tartsa meg ezt a mutatót 60% -kal. A permetező növények nem igényelnek.

  Tavasszal és nyári optimális hőmérsékleten 20-23 °. A növény nem túl jó. Télen virág pihen. Ebben az időszakban jobb 15-17 ° -tól.

  A talaj

  A vizsgált csoport pelargoniumai számára a laza tápanyag talajra illeszkedik. Ezenkívül víz és lélegző. A virág könnyű és megvásárolhatja a talajkeveréket a boltban. Főzhetsz talajt és önállóan. Ebben az esetben egyenlő részvényeket kell tennie:

  • gyep;
  • Levél föld;
  • homok;
  • tőzeg;
  • humusz.

  A savasság szintje semlegesnek kell lennie. A kultúra kultúrája nem tetszik. Ezért a növény mozgatása maximum 1 alkalommal kell lennie 2-3 év alatt.

  Gondoskodás

  A talaj hidratálásának rendszeresnek kell lennie, de mérsékelt. A nedvesség nem engedheti meg. A meleg időszakban elég egy öntözés hetente. Télen a vízi eljárásokat még kevésbé végzik: egyszer egy évtized alatt. A túlzott párásítás megítélhető a gyökerek megerősítésével, a növény zöld részének megjelenésének romlásával.

  A metszés nem minden déli sorozatra van szükség. Ez az eljárás csak olyan üzemet képez, ha nem támogatja a dekoratív fajokat. Ezenkívül néhány nagyon hosszú szár megszakadhat. Ennek elkerülése érdekében csatlakoznak. A vágás során fontos használni Steril eszközök csak.

  A műtrágyák a meleg időszakban hozzájárulnak. Ezekben a hónapokban a kultúra aktívan fejlődik, az erőt a színek kialakítására fordítja. Tehát további táplálékra van szüksége.

  Fit kész ásványi komplexek házi készítésű virágzó növények. De ha a nyár nagyon forró volt, az adagolót el kell halasztani a hűvösebb napok kezdete előtt.

  Betegségek és kártevők

  A kultúra jó mentességgel rendelkezik. Azonban néha kellemetlen tünetei szürke penész, rozsda, rothadás a gyökerekből. Propilaktikus célokra, virágfolyamat Gombaellenes szerek.

  Ha a betegség előrehaladt vagy észlelt kártevők, gombaölő szerek jönnek a mentésre. Az érintett részek megszűnnek.

  Reprodukció

  Cherencia

  Miután az üzemet blokkolták, szúrsz. 3 vagy több levélben kell lennie. Szekciók megszórva Ashes. A dugványok leereszkednek a vízbe, és várják a gyökereket. Előnyös levegő hőmérséklet – körülbelül 20 °. Általában 2 hét elteltével a változás már észrevehető. A gyökérrendszerrel rendelkező fiatal növény állandó kapacitásra kerül.

  Bush elosztása

  Ezt az eljárást egy transzplantációval kombinálják. A virágot óvatosan eltávolítják a fazékból, rázatták a gyökereket a földről, és megosztják őket. Minden részben 2-3 vese kell lennie. Ezt követően meg kell keresni a növény megosztását az egyes edényekre.

  A dél-pelargónium megfelelő gondozásáról.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: