PS-BABYLON Violet fajta: Leírás és termesztés

Vannak néhány fajta dekoratív növény. Ezek közül az ibolyák kiemelve vannak. RS-Babylon fajta – az egyik kiváló lehetőség, amely bármelyik otthon díszíthető.

Sajátosságok

Mielőtt megadná a fajta leírását, érdemes jelezni, hogy a növények, az ibolyák által megnevezett, valójában nem. Az Uzambar ibolya teljesen más tudományos névvel rendelkezik – senpolia. Nincs kapcsolat az ókori görög mitológiában említett virághoz, nincs. A jövőben azonban a szavak használatának megállapított hagyományát követjük, amely a Senpolia ibolyait jelentik.

A tenyésztők által létrehozott növény nagyfajta fajtái vannak. RS-Babylon – egyikük. Könnyű észrevenni, hogy az üzemet lenyűgöző méretű virágokkal borították. Elérhetik a 8 cm átmérőjű. A fajta az ibolyák számára vonatkozik, a szemig világvirágokkal, ellentétes megjelenésével. A különböző helyeken kivont szirmok tartalmaznak cseresznyevirág részeit.

Mérsékelten zöld lombozat tartalmaz egy “babilon” foglalatot. A növény mérete lehetővé teszi, hogy a szabványos csoportnak tulajdonítsa. Amikor elkezdődik a második virágzás, a pompája jelentősen nő. A bőrös leveleken sok kis porcelin van. Az aljzat meglehetősen nagyra jut. Fiatal lombozat a széleken egy kicsit kitéve. A fejlesztés során kiegyenesedik. A felnőtt színekben az ovális emlékeztet.

A fajta növények fotózása megítélheti a tapasztalatlan virágokat. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a fajta bőségesen virágzik. Valójában a formázó virágok száma viszonylag kicsi. Ezt a hiányt nagyrészt kompenzálja az erőd és a virág kis hossza.

Néhány rügyek rejtve vannak a levelek rétegei alatt, röviddel a virágzás kezdete előtt, kézzel kell várniuk.

Eredet

RS-Babylon vezetett Lugansk egy meglehetősen híres Svetlana Köztársaság. Teljesen ismert az amatőr virág és szakemberek különböző országokban. RS betűk csak a szerzőiséget jelölik. S. Maga. A repkina felismeri ezt a fajtát a tevékenységének egyik legjobb eredménye. Mások egyetértenek vele.

Az erdove által tenyésztett ibolya ugyanolyan jól néz ki az ablakpárkányra, és a rackre. A magas dekoratív tulajdonságok nagyon nagyra értékelik a tájtervezőt. Hűvös időjárás Rs-babylon virágok fényes. Ez a kultúra azonban lebomlik, hogy türelmet és figyelmet mutatjon a virágra.

Ez a fajta ibolyák rosszul tolerálják a mezőgazdasági mérnökök elveinek legkisebb megsértését.

Hogyan lehet tenyészteni?

RS-Babylon még az egyetlen kis levélből is növekedhet. Természetesen ez egy meglehetősen bonyolult és hosszú folyamat. Azonban a virág leszármazottja nagyszerű eredményt kap, ha egy kis erőfeszítést tesz.

Olvasson tovább  Miért nem virágzik Calangean és mit kell tennie?

Alapelvek még kezdőek is rendelkezésre állnak:

  • Senpoliát kis mennyiségű sekély edényben kell termeszteni;
  • A kész emelet helyett a Turf 4 részét, a tőzeg 1 részét és a homok 1 részét tartalmazhatja;
  • A közvetlen napenergia-világítás kategorikusan elfogadhatatlan;
  • Lehetetlenné válik egy lila, magas páratartalom körülmények között;
  • A legkisebb tervezet a növény betegségéhez vezethet;
  • A műtrágyák túlzott hozzáadása dekoratív tulajdonságok elvesztéséhez vezet.

Ajánlások

Tapasztalt virágok, akik már tudják, hogyan kell növekedni Rs-Babilon, szívesen megosztani tapasztalataikat. A virágok gyengeségével küzdve segít a kalciumválasztóhoz. Ezt kitermelő táplálással kell elvégezni. Ha a kiegészítés nem túlzott, az égési sérülések nem félnek. A maximális fogyóeszköz 0,001 kg / 4 liter tiszta víz. Bár a kalcium-nitrát semleges kémiai reakciót ad (nincs kifejezett savasság), minden részt először több növényen ellenőrzik. De a kalcium bracijéből jobb, ha egyáltalán nem hajlandó megtagadni.

Mielőtt megvásárolná az ültetési anyagot bármely ibolya, fontos, hogy pontosan megtudja, hogy a betonfajta hogyan viselkedik az ablakpárkányon vagy a kertben. Ami sok más fajtát illeti, a megvilágítás szintje kritikus a PC-Babylon számára.

A legjobb az összes növény úgy érzi, kiemelt állványok.

A levelek mossában tisztíthatók, könnyű földön. Néhány csíráztatják őket még tiszta vízben is. de A tapasztalt virágcsökkentők szerint jobb használni a tőzeg tablettákat. Várja meg a gyerekek megjelenését 45-60 nap. Javasoljuk, hogy a növényeket nagy számú szórólapokkal szorozzák meg, mivel egyesek ellentétesek lehetnek.

Minden évben (vagy az év minden felében), az ibolya meg kell adnia a friss talajba. Ha a növények gyengén fejlődnek, és ne adjanak virágokat, ne rohanjon a kezeléssel és a műtrágyával. Néha segít a termesztési feltételek javításában. Talán az Ön esetében elegendő fénynövekedés lesz.

Csak akkor, ha az ilyen lépések nem adják meg az eredményt 10-14 napig, akkor elkezdheted a virágokat.

Arról, hogy miért nem virágzik az ibolya, hogy megtudhatja, megnézheti a videót egy kicsit alább.

Olvasson tovább  A Gemantusról szól: A fajták és az otthoni ellátás leírása
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: