Ritka orchideák: fajok és leírások

  Sok virágtermék megpróbálják felvenni az orchideákat otthon. Ennek a fajnak a vérzése eléggé rövid, így mindenki megpróbál, hogy a lehető legtöbb faj növekedjen a barátok dicsekedéséhez. Néhány, miután elsajátította a klasszikus virágok termesztését, egy összetettebb szinten növekvő ritka növények, szokatlan színek és rügyek formájának növekedése. Ez a cikk a világ ritka fajtáit tárgyalja, mesélt a jellemzőikről és a termesztési módszerekről.

  Ritka orchideák

  Az alábbiakban bemutatjuk a színek nevét és leírását, amelyek nagyon nehéz találkozni a természetben.

  Nap

  A szimpodális fajok virága, gyökérrendszer jól fejlett, 2 ovális gumó van. A levél az alulról növekszik, és fokozatosan borítja a szár alapját. A cisztás virágzat több virággal rendelkezik, amelyek egész éjjel közel vannak. Minden bimbó három csészével és háromval rendelkezik ugyanolyan legnagyobb, alakú és színező szirmokkal.

  A permeteket és a porletokat egy motorháztetővel borított oszlop csatlakoztatja. Light Cornflower A stand az egyik legritkább. A megjelenésnek köszönhetően a liliomokhoz hasonlóan a szolár orchideák vonzzák a pollinátorokat. Ez a növény megkapta a nevét annak köszönhetően, hogy csak a nap napsütéses napján oldódik fel, és a felhők állt a fény, a virág azonnal bezárul. Ez a faj a Tassansky-szigeten lakik.

  “Lady papucs”

  Ilyen az eredeti név, amelyet ez a virág kapott az ajkak hasonlóságának köszönhetően. Lady Plippers egy földi növény, kicsi, van egy egyenes szár és két levél növekszik a szár alapja. A hosszú szár növekszik a levelekből, kissé csökkentve. A budnak gyengéd rózsaszín hangja van. A zálogok és a szirmok sárga színűek, barna színű.

  A telített rózsaszín színű baggy ajak, a virág méretétől függően könnyebb lehet, vagy éppen ellenkezőleg, sötétebb lehet. A hölgy papucs egyik jellemzője megnövekedett fagyállóság, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon elég alacsony hőmérsékletnek. Ez a faj Amerika északi részén található, a Polar régióban. Az orchidea legfeljebb 1,2 km száraz, nedves és nagyon savas talajban van.

  Emlékeztetni kell arra, hogy sok amerikai államban az üzem szerepel a piros könyvben, mivel az erdők megsemmisítése és a természet viselkedő hozzáállása miatt a teljes eltűnés szélén állnak.

  “Három madár”

  A kompakt, félig profi és nagyon ritka orchidea így nevezték el három virág jelenlétét a virágon. A könnyű lila árnyalat szirmai színe vonzza a rendkívüli szépség elméjét. Az egyes bimbók mérete körülbelül 2 centiméter. A kis levelek olyanok lehetnek, mint egy telített zöld szín és lila. A faj fő jellemzője a rügyek exemeralitása, csak évente egy évenként feloldódnak. “Három madár” található az északi és az Amerika központi részén, csak a keleti parton.

  Ez az orchidea annyira ritka, hogy még a növekedés területén is meglehetősen nehéz megtalálni.

  “Bika”

  Ez a fajta orchidea megtalálható a Mangrove mocsarakban, amelyek a Fülöp-szigetek partján találhatók. Néha megtalálhatók a nyílt erdőben és az Indonézia kis tartományában – Maluku. A “Bull” rendes dendrobiumnak tekinthető azonban olyan funkcióknak, amelyek lehetővé teszik, hogy a többiek között eloszthassa. Az orchideák elég nagyok és nagyok, gyorsan növekednek, és merev, barna szárú szálakkal hasonlítanak a gyógyfürdők formájában. A sötétzöld levelek nagy mennyiségben egyenletesen elosztják a szár. Bőrös, ovális alakú, apikális levelek elegáns szárat adnak. A bika nagy rügyek 6 centiméter hosszú, a szín általában világos rózsaszín vagy lila. Szabályként akár 30 virág virágozhat a virágokon.

  Az ő neve orchidea kapott a rügyek hasonlósága miatt. Ha óvatosan nézed a rügyet, megkülönböztetheti a szarvakat, a füleket és az állati mufflákat.

  Gohsthetterskaya

  Orchidea található az Azori-szigeteken, és csak a központi vulkán tetején található. Hochstater orchidea a világ ritka, mivel csak egy helyen található a földön. Hosszú ideig rendkívül kicsi volt hosszú ideig, de 2013-ban az angol tudósok számos jelentős tanulmányt végeztek, amelyek eredményeképpen sikerült elosztaniuk más fajok közé.

  Az orchideák többi részével összehasonlítva a Gokhstater nagyobb. A szár alsó részén 2 világos zöld lap, amelyből egy széles virágzó nő. Ez egy spikelet minimum, tizenöt kis virág, amelynek mérete nem haladja meg a két centiméter. A színezés sárga és zöld árnyalatok kombinációjához hasonlít.

  “A sárkány szája” (Toughwood Aleetuza)

  “A sárkány szája” az egyetlen híres típusú művészet. Virág található az észak-amerikai keleti parton, valamint a Virginia déli részén és mindkét karolinban. Kedvező élőhely – mocsarak és nedves talaj. A közepes hosszúságú szárak 40 centiméterrel érhetők el. Az egyik levél a szár alján nő. A virágok egy nagy laza bimbó, fényes ajak és kanári-címerek. Az oszlop a sárkány szájban hosszú és ívelt, kiterjed a csúcson. A növény rövidsége depressziós, ez csak egy darabig tetszik a szépségével.

  Hawaii mocsári orchidea

  A leginkább ritka endemikus fajta nézet. Hawaii-ban él, és a kihalás szélén van. 2010-ben csak 26 ilyen orchideát találtak. A növények fő veszélye olyan vad sertések, amelyek mindent kihúznak az útjukon, valamint az emberi tevékenység, amely hátrányosan befolyásolja az összes természetet. Az egyenes virágnézet kijön a gumóból, és elérheti a 60 centiméter magasságot. Virágok kicsi, sárga-zöld árnyalatú.

  Ez a növény annyira ritka és rosszul tanulmányozta, hogy a biológusok még mindig nem tudják, hogyan tenyésztik és mennyi ideig virágzik. Találkozhat a hawaii mocsár orchidea a láva talajon és nedves, mocsaras talajon.

  Milyen típusokat lehet függetlenül termeszteni?

  Az orchideák reprodukálási módja van: a bokor, a magok vagy a gyermekek osztása. Nem minden ritka fajt önállóan termeszthetők, azonban vannak olyan növények, amelyek termeszthetők. Ezek tartalmazzák: Hoveara, Dendrobium Berry Oda, Cumbria Lazio, Masdevallia, Fekete orchidea. Ezeket a típusokat meglehetősen nehéz, de ha erőfeszítéseket teszel, és megfelel az alapvető szabályoknak, akkor gyönyörű virágot kaphat a saját kertjében.

  Meg kell jegyezni, hogy a termesztési feltételek nagyon specifikusak minden egyes faj esetében, de az ajánlások általános közönsége van. Az alábbiakban bemutatjuk őket.

  A tenyésztési módszerek

  Először is emlékezni kell arra, hogy az ilyen növények reprodukciójához sterilizált kapacitásra és speciális mycorrhis gombare van szükség, anélkül, hogy szimbiózis lenne, amellyel a virág eltűnik. Amikor a magokat elküldjük, szépen kell elhelyezni őket olyan virágokkal, amelyek már kombinálják a gombákat. Az apartmanban ritka orchideák fajtái lehetetlen, mert még a botanikus kertben vagy egy üvegházban is, ez a folyamat problémás, komoly megközelítést és folyamatos felügyeletet igényel.

  A legritkább és gyönyörű orchideák – a videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: