“Seramyis” orchideák számára: hogyan kell használni?

A talajkeverék virágos piacának megjelenése az orchideák “Seramis” -jén jelentősen megkönnyítette a virágvíz aktivitását. A talaj jellemzője a káros elemek hiánya, amelynek következtében a növény szabadon lélegezhet. Fontolja meg, hogy milyen más funkciókkal rendelkezik ezzel a termékkel.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Ami?

A “Seramyis” talaj alapja minőségi szempontból kezelt piros szalag agyag. Mielőtt a kirakatba kerülne, a kompozíció több feldolgozási szakaszát adja át. Először az agyagot választjuk ki, majd szárítjuk, majd tisztítjuk a vízben és szárítjuk újra. A lágyított és granulált agyag több lehetőségben virágosztályokban érkezik. Két fajtát általában orchideákhoz használnak.

 • Általános szubsztrát. A vízfelhalmozás forrásaként működik. Ez felgyorsítja a folyadékot gyorsított módban, és fokozatosan biztosítja az informatikai kultúrát. Ez a képesség megakadályozza a virág áradást, és ugyanakkor nem adja meg, hogy érezze a nedvesség szükségességét.

 • “Sermiss orchides”. Ez a talaj a mediterrán fenyő kéregen és a nitrogén-foszfor-káliumelemek kombinációján alapul, amelyek arányai a virágzás növekedésére koncentrálnak.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

“Általános célú szeraminis” többféle típusra is besorolható.

 • Ikeranulált. Ez a faj alkalmas nem tetszőleges orchideákra. Az “Orchidan” név alatt található.

 • Mediterrán. Alkalmas minden otthoni növényhez. A Falenopsises egy ilyen keverékben növekszik.

 • Melkranslated. Az orchideák legkevésbé előnyös lehetőség. A kis granulátum részeként a törékeny virág kényelmetlen lesz.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Érvek és ellenérvek

A bemutatott talaj fő előnye megbízható védelemnek tekinthető a gombás betegségek és rovarok fejlesztése ellen. Sem a penész, sem kártevők szeretik a multipszit a médiumban, hogy a “szárak” összetételét biztosítja. Egy másik plusz talaj a nagy szerkezet, hogy a keverék nem szégyenkezzen a víz minőségére.

Összehasonlításképpen, a merev vízből származó hidrogélek és zeolitok több év után diszkrétjenek, és a “szárak” hasonló öntözéssel rendelkeznek, amíg a növény életének végéig tart.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Fontos megjegyezni a talaj más méltóságát.

 • A virág sokkal gyorsabban fejlődik a termékben lévő ásványi anyagok folyamatos táplálása miatt.

 • A talaj alkalmas Kashpo-ban való használatra. Megbízhatóan megmenti a nedvességet, megakadályozza a folyadék szivárgását a vízelvezetésen keresztül. Amikor alkalmazzák, nincs szükség raklapra.

 • Nincs szükség szisztematikus frissítésre, mivel az összes táplálkozási tulajdonsága nem veszik el a működés során.

 • Jól illeszkedik a szokásos talajhoz való csatlakozáshoz.

 • Lehetővé teszi, hogy a gyökerek folyamatosan lélegezzenek a porózus szerkezet miatt.

 • Talán újrafelhasználás. Új használat előtt a talajt a sütőben 200 fokos hőmérsékleten 30 percig.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

A hátrányok közül a nyersanyagok nagy értéke, de az összes virágtermék egyetért abban, hogy az ár teljes mértékben indokolt, különösen a keverék újrafelhasználásának lehetőségével kapcsolatban.

Továbbá a mínuszok az anyag alacsony rendelkezésre állását kell tulajdonítani: “Seramis” nem mindig látható a virágabolt polcján.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Hogyan kell használni

A közlemény szerint a cég képviselői a Seramis, a komplexum alkalmas bármilyen orchidea, bár a személyes tapasztalat néhány flowerflowers, ez nem annyira. Véleményük szerint előnyös a phalaenopsis keverék használata. Sok virágüzlet sikerült Grow Orchideák Cattleya, Wanda, Dendrobium, Miltonia.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

A virág lefordításához használja a következő transzplantációs utasításokat.

 1. Válasszon egy kényelmes időt a transzplantációhoz. Fontos, hogy ezzel a ponttal az orchidea már lejátszott. Coloros megszűnt, hogy megszüntesse a virág újraindítása után virág újrakezdte életenergia.

 2. Készítsen manikűr ollót vagy kerti secateur, egy szubsztrát “szárak”, fertőtlenítő eszközök a szekciók fertőtlenítésére (alkohol vagy aktivált szén nélkül), nagyméretű műanyag tartályt, az előző edényhez képest.

 3. Óvatosan távolítsa el a virágot az egykori vázából, hogy ne sérüljön meg gyökereit. A manipuláció előtt az üzem nem ajánlott hidratálni. Gyakran a virág biztonságára, amikor eltávolítják, meg kell osztani a tartályt a részre.

 4. Ha a régi talajból származó gyökerek nem tisztíthatók, akkor semmi szörnyű. Ne éljen ezen a folyamaton, a “Seramyis” jól kombinálva más talajokkal együtt.

 5. Óvatosan ellenőrizze a fungi vagy kártevők gyökereit. Ha betegség jelei vannak, akkor melegítsük le a másolatot meleg tiszta vízben. Ha ezt a további feldolgozást a különleges eszközökkel folytatja, akkor a kultúra megmenthető.

 6. Távolítsuk el a gyengített és szárított gyökereket, fertőtlenítve vastag széntartalmú vagy anti-bakteriális szegmens. Távolítsa el a szárított és egészségtelen leveleket és a lágy üreges körútokat. A szakaszok fertőtlenítésével is.

 7. Legalább 8 órán át szárítsa meg a gyökereket.

 8. Fertőtlenítse a potot, tegye ki az alsó leeresztőréteget.

 9. Szárított gyökerek egy virággal gyengéden alacsonyabb egy új edényben, töltve az egész tartályt “szárak” keverékével. A levegő gyökerei nem elaludnak.

 10. Egy földes com (nem “szárakban”), ragassza meg a nedvességet, és öntsük a virágot vízzel az új csomag térfogatában ¼ mennyiségben. Nézze meg a számokat néhány órán belül: Ha a piros szín kék változott, akkor a kívánt nedvességszintet elérjük; Ha a szín kéknek tűnt, javasoljuk, hogy minden óránként hozzáadjon egy edényt, amíg a jelző intenzíven kékre van szükség.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Ajánlások

A “szárak” használatakor néhány árnyalat van. A tapasztalt virágok több további ajánlást adnak a talaj használatára.

 • Annak ellenére, hogy a tojás, a lárvák és a penész nem túlélnek ebben a kompozícióban, Az esővíz használatakor ez a probléma nem mindig képes elkerülni. Az esővíz egy mikro, amely fokozatosan felhalmozódik a talaj granulátumai között, és ezeken az időközönként a mikroorganizmusok kórokozók elég kényelmesek. Ebben a tekintetben ne használjon orchideákat esővíz-öntözéssel.

 • Nem tekinthető “szárak” táplálkozási összetételnek. Használja, hogy a növénynek rendszeresen be kell tartania. Az “Általános célú szárak” színek esetében minden komplex alkalmas lesz. Ha “sermiss for orchideákat” használ, akkor meg kell trágyázni virágok csak a szeramis vonalat. A kultúra új műtrágya felé történő fordításakor meg kell várni, hogy teljes éhezés, és csak akkor indítsa el az új összetételt.

 • A következő tanács a “Stemis” tárolására vonatkozik. Mindegyik fajtája nem igényel különleges feltételeket erre, és tárolható a szükséges és szalagos védett csomagolásban, figyelmeztető nedvesség és levegő belépő. Azonban a “Srálsis orchideák” nem tárolható nyitott zsákban. A legjobb, ha teljesen megvásárolt keveréket használ. De ha nincs szükség erre, akkor a csomagolás is lehallgatja whiskyt, eltávolítás a lezárt műanyag csomagolás, akkor ismét ragaszkodik a szalagot, és tároljuk sötét szobában maximum hőmérséklet 22 fok.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Vélemény

A szermisekről szóló felülvizsgálatok túlnyomó többsége pozitív. Virág megünnepeljük, hogy megpróbálja a talaj más szobanövények, gondolkodás nélkül a lefordított orchideák ugyanazon. Néhányan sikerült megmenteni a haldokló példányt a “siely” -nek köszönhetően. Alapvetően a phalaenopsis ezen a keveréken termesztik, de a felhasználók az átültetés titkára oszthatók a talajon, Miltonia, Derdrobiuma. A magas termékárat nevű mínuszoktól.

Azonban a leleményes virágüzletek megmentik a keveréket, keverjük össze egy olcsóbb agyaggal, amely a beltéri virágok növelésére szolgál.

"Seramyis" orchideák számára: hogyan kell használni?

Arról, hogy mit “szárak” és “ceoflora” az orchideákhoz, lásd az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása