Trononction Garden: fajok, fajták, leszállás és gondozás

Tronesction Garden – népszerű növény, amelynek számos fajtája van. Sok virágvíz esetén ez egy rendszeres beltéri üzem, amely nem különösebben megjelent mások hátterében. Valójában ez egy kedvenc virág a kertészek, akik értékelik ellenállását a kedvezőtlen körülmények között, és az a tény, hogy ideális a tározók közelében.

Különösen érték, a Tradesania megszerzi azokat, akik érdeklődnek a tájtervezés iránt, Végtére is, segítségével létrehozhat többszínű térfogat vastagzatokat és számokat a telken. Ebben a kapacitásban nem rosszabbak az anemonok és a gerániumok, amelyek hagyományosan a kertészek, mint a dekoratív növények.

Sajátosságok

A Tradesska az évelő gyógynövényekre utal, a Commale családhoz tartozik. Ez a gyönyörű flutter virág megkapta a nevét, köszönhetően az Anglia Karl királyának kertészének. Vissza a XVII században, ez a növény elnyerte a szimpátiáját királyi ember, így a Tradecant szorgalmasan kezdett tenyészteni ezt a növény fényes virágok és buja növényzet. A Tradesska egy amerikai trópusok liana. Élvezte jól Európában, itt termesztik a helyiségekben vagy kertekben. Ez tenyésztéssel történt.

A kapott hibridek nem túl magas hőmérsékleten növekedhetnek. Az utcai tradessions májusban virágzik, és kérem a szemet a hűtés kezdete előtt. A növényi levelek ovális formájúak, és a kerti bokrok magassága általában nem haladja meg a félméteres jelet. Fehér, rózsaszín lila, piros és kék színű virágok borítottak. Szerkezetük megegyezik az otthoni gyűjteményeknél: 3 szirmok, amelyek ellenek, amelyek ellenzik a fényes stamens.

Bár a virág élete kicsi – 1 nap – újra és újra megjelennek, így a bokor mindig szépnek tűnik.

Jótékony jellemzők

A Törőrönség nemcsak dekoratív funkciókat hordoz, Ez is gyógyhatású.

 • Vágásokkal. A Tradesska megölheti a mikrobákat és megállíthatja a vért. Mielőtt egy lapot csatolna egy sebhez, meg kell mosni és meg kell mosni.
 • Hidegtől származó. Az öblítéshez a növény elfojtását alkalmazza.
 • A gyomor-bél traktus betegségeiben. Eltávolítja a gyulladásos folyamatokat a gyomorban, és megnyugtató hatást gyakorol az emésztőrendszer minden szerveire.
 • Parodontózis ellen. Az íny erősítése érdekében meg kell rágni egy darab növényt étkezés előtt és után.

Nézetek

Nagyon sokféle kereskedés van. Különbözően eltérhetnek, és jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek. A különböző típusok különböző éghajlati viszonyokat preferálnak, nem mindegyik alkalmas a nyitott talaj növelésére. A növények legnépszerűbb fajtáinak listáját kínáljuk.

 • Szűz. Úgynevezett a Virginia állam tiszteletére, ahol aktívan növekszik. Körülbelül a szélességünkben jön. Ez az évelő átlagosan nő egy méterig (plusz-mínusz 30 cm). A kedves úgy érzi, kényelmes a nedves földön, és általában megkülönbözteti a szerény: nyáron jól tapasztalható aszály, és télen – fagyok.

 • Streasztva Anderson. Emlékezteti az előző nézetet, szintén jól növekszik a mérsékelt éghajlati viszonyokban, de megkülönbözteti a lila zöld vagy világos sárga levelei.

 • Óriás. A név ellenére a szárak magassága nem haladja meg a 40 cm-t. Növekszik a texas köves földjeire. Az ő levelei szélesebbek, mint más rokonok, és a csatornák bársonyos szélűek.

 • Hosszú ember. A természetes élőhelyen a Missouri Hills-en nő. Ez jellemzi, hogy mindössze 10 cm magas. Jól tolerálja a kedvezőtlen időjárási viszonyokat.

 • Ohai. Ez a faj 1,2 méteres bokor magasságát adja. A leveleket könnyű permetezéssel megkülönböztetik.

 • Tracker Blemish. A növény mérete nem haladja meg a 60 cm-t, a szárak simaak, és a csatornák megjelentek.

 • Troney subasper. A növényi hajtásoknak zigzag formája van, és legfeljebb 1 m hosszúságúak.

Átruházás

Keressen egy helyet a tradesska kertjében nem nehéz. Ez az évelő növény különböző helyeken jól növekszik: A tó mellett, a virágágyáson, a fa közelében és a ház közelében. Ha a lehető legrövidebb időn belül meg akarja győzni a virágokat, a napsütés, a napsütés, nem felel meg. Az egyenes sugarak égési sérülést okozhatnak, ami viszont a lap egyes részeinek megszüntetéséhez vezet. A virág kényelmesebb lesz az árnyékban.

A nedvesség iránti szeretetért nem rossz, hogy hosszú eső hiányát hordozza, a legfontosabb dolog az, hogy rendszeresen vízzel.

A leszállás előtt érdemes a földet trágya vagy ásványi műtrágya. A Tradescania-ból származó utódokat 3 módon kapják meg:

 • magvak;
 • leáll;
 • Bush elosztása.

A bokor megosztását általában 3-4 éven át végzik. Ez követi az eljárást tavasszal. A bokor óvatosan ásja, megtartva a ordítást. A gyökér elválasztásakor nagyon fontos, hogy ne károsítsa. Az így kapott kis bokrokat előre elkészített gödrökbe ültetik.

Ha márciusban üvegházba helyezed magokat, akkor a tavasz végéig a fogaskerekek az idő, hogy helyezzük a virágágyásra. 2-3 év alatt virágzik. A dugványokat nyáron ültetik, mielőtt a gyökerek kialakulását megelőzően néhány napig tartják őket a vízben. Jól gyökerezik és gyorsan nőnek.

Fontos tudni, hogy ha a virágot a földbe tervezed egy teljesen repedezett helyen, akkor virágzik, hogy fad lesz. Legtöbbször, a lélek egy motley árnyék, amely lehetővé teszi egy kis sugár. És ez a klumbus lakosa is szereti a határt a támogatást mesterséges és természetesnek: más növényeknek. Ha közeli növényeket helyeznek egymáshoz, akkor a harisnyakötő nem lesz szüksége egyáltalán. Csak a lombozat súlyossága alatt kért nagy növényekre van szükség.

A tájtervezésben

A webhely kialakítása során fontos, hogy a növényeket úgy helyezzük el, hogy a magas példányok ne legyenek alacsonyan átfedve. A magas fokozatok jobbak a háttérben: néhány év múlva gyönyörű lekerekített alakot szereznek le, és a kis virágok mindig vonzzák a bokrokat, amelyek szintén díszítik a bokorot. A kert tervezése során a virágtermékek szeretnek egy kereskedési helyet a szomszédos a játékosok, egy volatilous orosz, hostats, páfrány és astilbami.

Nemcsak jól néznek ki, hanem támogatják a hagyományos is. Jól fog kinézni az árnyas keverékben, az alpesi dia alsó szakaszában. És ő is lesz hely a kerítésen, ahol az üzemet a Scorching Sun borítja.

Ha évente egyszer vagy fél évig egy virágot csípsz, akkor a bokrok kompakt és vastagabbak lesznek. A tó partján való leszállás jó megoldás lesz: a tradesbania növekszik, és virágzik. A kert tartályát díszíti, mivel más olyan növények, amelyek általában élnek, nincs ilyen esztétikai jellemzői. A Tronescoance csodák után távolítsa el a poharakat. Ha ez nem történik meg időben, akkor a magok felébrednek a földre, és új malacot adnak, amely nem fogja kihasználni a kabát alakját.

Gondoskodás

Ahhoz, hogy buja virágzás és erős lombozat, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy gondoskodjon a Tradescania-ról. A termesztés elvei meglehetősen egyszerűek, mivel a virág maga is jó.

Locsolás

A növény szereti a bőséges öntözést, a nedvesség hiánya miatt a virágok elszáradnak, a növekedés megállt, és rendkívül kiszáradhat egyáltalán.

Podkord

Gyakran nem szükséges a trágya műtrágya. Csak azok számára táplálkoznak, akik megjelentek erős hajtások és újra, amikor a rügyek megjelennek. Az ilyen eseményeknek köszönhetően a növény pár éve kényelmesen érzi magát, majd ismét ásványi etetést végezhet.

Betegségek

Ez a virágágyások lakói nem félnek a rovaroktól, és kevéssé érzékenyek a betegségekre, ezért nem kell speciális kompozíciókat tenni a megelőzéshez. Ha a kerti lakosság összes levelét foltokkal borították, akkor valószínűleg a gombás betegségekben szenvedtek. Ugyanakkor a lombozat tippje barna, egy könnyű flare megjelenhet, és a rügyek néha megváltoztatják az alakot rosszul. Hogy megszabaduljon e betegségtől, akkor ki kell használnia a fungicideket.

Telelés

Ahhoz, hogy sikeresen túlélje a téli hideget, a virágot előnyösen fedjük le. Minden fagyállósággal védeni kell. A legjobb ez az őszi lombozat segítségével. Nagy mennyiségben helyezkedik el a növények tetején. Általában ez elég a kereskedők kényelmes telek számára.

A Tracdania Sadovaya jellemzőiről lásd az alábbiakban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: