Veineline cipő: Leírás, megjelenés és gondozás

A természetben sok egzotikus és hihetetlenül gyönyörű növényt tudsz találkozni. A számuknak tartalmaznia kell az orchideákat, különösen a Venus Bashma-t. Ezt a kultúrát magas dekoratív tulajdonságai hangsúlyozzák, ami miatt sikeresen nemcsak a nyílt talajban, hanem otthon van.

Külső és élőhely

Az orchideák a természetben sokféle fajta, amelyek mindegyike egyedülálló és gyönyörű megjelenésük. Ami az ilyen születési orchideákat illeti, mint a Patiyohedulum, a Cipriphedium és a Fragmipadium, akkor sok kertész és virágvirág konvergál, hogy az ilyen típusok szépségében meglehetősen nehéz összeállítani a versenyt. Mindegyikük kombinálódik a Venerene cipő általános nevében. A szépségük a virágok rendkívüli kilátásának köszönhető, amelyről van egy csomó legenda és hisz.

A fajok orchidea virágai egy kis cipőhöz hasonlítanak, ez a jel, hogy a kultúra második nevének megjelenése köteles – Venus.

A természeti környezetben a virág megtalálható az erdőben, ahol A kultúra aktívan növekszik és fejlődik a fák törzsei és ágai között, valamint a csonkon. Többnyire orchidea nő az ázsiai országokban, Indiában és a Fülöp-szigeteken. A család az ilyen, körülbelül ötven kultúra faj, ezért úgy tűnik, hogy egy ilyen ritka növény megtalálható Európában, sőt a natív kiterjedésű, bár a szülőhelye az orchideák nagyon messze. Oroszországban a Patiopedulum családját öt faj képviseli, amelyek elsősorban a Primorye-ben nőnek.

Érdemes megjegyezni, hogy a kultúra egy kis és ritka színre vonatkozik a piros könyvben.

Az országunkban termesztett fajok leírása szerint a természetben találkozhatsz orchidea, amelynek virágzik, amely korábban nem történik meg, mint az élet 18-20 éve. Az egzotikus kultúra egyes képviselői olyan különleges gyümölcslét azonosítanak, rendkívül kellemetlen aromával.

A nagyvirágú orchidea az évelők csoportjához tartozik, a növények jellemzője Nagyon jól fejlett és erőteljes gyökérrendszer. Az orchidea szára kirabolt, a legtöbb fajta virág 5-8 centiméterből érhető el.

Ami a színt illeti, túlnyomórészt lila, telített csíkokkal, de ez nem az egyetlen szín, amelyben az orchidea virágok festettek. A természetben rózsaszín, kék, fehér és sárga kultúrák vannak, foltos és repedt orchideák.

Maga a rugó szerkezetének külső jellemzői azt sugallják, hogy három porszívó jelenléte, amelyek közül az egyik közvetlenül a “bejárat” a rügyben található. A szokatlan épület lehetővé teszi a nedvességet, amely szintén a rovarok csalésére is felhalmozódik. A hosszúkás szirodai orchidea nagyon jól beporzott.

Ebben a sajátos ajak nektár, de az egyetlen és nagyon keskeny átjáró segítségével lehetséges. Benne, a teste rovarja pollinálja a virágpollen virágát a szomszédos növényektől, ugyanakkor egy friss részt gyűjtött egy stroke, amely fog. Így a kultúra-beporzás természeti környezetben történik.

Az őszi érkezéskor az orchidea fölötti földi része azonban a gyökérrendszer ugyanakkor továbbra is teljes mértékben megőrzi életképességét. A kerti növények általában egy rétegszigeteléssel vannak ellátva.

Miután az orchidea beporzásba kerül, a virágzás még néhány napig tart. Rendszerint a Venereic Bashmachka virágainak fázisa május-júniusra esik. Az orchidea gyümölcse egy nagyon kis méretű maggal, így szabadon mozoghatnak levegővel. Annak ellenére, hogy a magvak sok virággal rendelkeznek, egy millió, nem több, mint 2-3 darab, a kedvező környezetbe való belépés alá tartozik. Ennek a távollétnek köszönhetően az önfejlődés tápanyagok kultúrájának vetőmagjában.

A természetben az új üzem megjelenése csak a micéliummal rendelkező maganyag szimbiózisának köszönhetően lehetséges. Ha a vetőmag a gomba gyökérrendszerébe tartozik, a növény a talaj alatt fogja megkezdeni fejlődését, amely 4-5 évig folytatódik, miután a lapok a kultúránál alakulnak ki, és csak közel két évtizedes eléri a virágzás korát.

Nézetek

A Vénusz családjának különböző számításai szerint a cipőnek van 50-80 különböző típusú kultúra. A növények osztályozása a virágzás idején és a virág típusával történik. Tehát ma találkozhat a kultúrákkal, amelynek virágzási fázisa a tavasz elején esik, valamint a nyári-őszi szezonban virágzó orchideák. Ami a virágok típusát illeti, vannak Egy mérő kultúra, felfedve egy vagy két virágot a virágon, és Többvirágú növények A virágok számával a virágok meghaladja a három darabot. A trópusi szépség is lehet “Revolving” típusa rügyek, amely magában foglalja az új virágot csak a helyszínen.

Ma a Venus Skmachka ilyen fajai különösen a virágvíz között állnak.

Elafogott

Kultúra kiemelkedik egy kellemes aromával a pasztell színű színekből. Szépebbnek tűnik, mint egy orchidea, fehér ékkel és rózsaszín szirmokkal.

Baranogol

A fajok jellemzői között érdemes kiemelni Tiger Color Budov és jellemző a virág alakja jellemző.

Kalifornia

Szirmok a virágos virágban tálforma. Ugyanakkor a fajok kultúrájának színe a krémfehérhez közeledik.

Hófehér

Névének ellenére Orchidea van Telített burgundi szirmok, akiket gyönyörű koronával koronáznak.

Foglalt

A nézet a méreteiben kiemelve, A virágzat közvetlen, finom színű és barnás rezidenciákkal a szirmokkal.

Igazi

Ez a növény virágzik Lila virágok, Ugyanakkor a burgundi árnyalatok dominálnak a lombozat színében.

Bájos

A növények zöldes-narancs színe ebben a növényben kiemeli a kultúrát a rendelkezésre álló fajták között. Ez a faj egy virágot tartalmazó színes szektort dob.

Orchid Lawrence

Kultúra Színes nagy rügyek, Amelynek átmérője a nyitott állapotban eléri a 30 centimétert. A felső sziromot gyengéd fehér színben festjük, és a csészéknek piros szélei vannak, míg a duzzadt ajak barna-piros lesz.

Szép

Virágkultúra Fehér orchideák rózsaszín-málna fröccsenéssel. Foltos lombozat, elérheti a 15 centiméter hosszúat.

Szakállas

A virágok egy virág alakul ki, A szín közel van a lila piroshoz. A felső szirom domináns fehér lesz.

Sárgabarack

A fajok Venusian cipője sárga virágokkal virágzik, amelynek közepét narancssárga színben festjük. Van egy fajta fehér virágokkal.

Leszállás

Hogy növelje ezt a kultúrát, figyelmet kell fordítania a gyökér orchideára. Elég sebezhető, ezért szükség van egy növényre növekvő növényre.

Venus venus virágai, a cipő csak az élet ötödik évében, így fiatalabb palánták nincsenek pont.

Általános szabályként az eladási kultúrák talajjal készült edényekbe kerülnek, amelyek csak ideiglenes használatra alkalmasak a szállítási folyamat során. A virágok a lehető leggyorsabban transzplantálnak a megszerzés után, vagy egybeesnek a kertbe.

Orchidea rendes földterület nem felel meg, hogy a választott talaj az üzemnek kell megközelíteni.

Még a trópusi kultúrához tartozó trernozem is nem felel meg. A Venus Bashma leszállásának optimális lehetősége lesz Semleges savas talaj. Rendszerként a kerti színek létrehozása Speciális talajok tőzeg, humorozás, homok és nyír rothadás.

Növény és gondozás az orchidea a nyitott talajban, állva, választva egy duzzadt területet neki, a legjobb, hogy az északi oldal. A földön gyökerezés az őszi hónapokban történik, akár tavasszal, Az aktív növekedés fázisa előtt. A leszállási kutaknak körülbelül 40 cm mélységnek kell lenniük, szélességgel, kissé meghaladják a gyökér méretét. A lyukak alján helyezkedik el, hogy elvezethessen a mészkőből.

Leszállás után a kultúrának be kell töltenie és felmásznia kell a föld körül. E célból a moha alkalmas, tűlevelű tűk és lombozat a kerti fáktól. A jó szomszédok az utcai orchideák számára a páfrány és a talaj színek lesznek. A sikeres ötlet is a kertben lévő monopaliszader létrehozása lesz.

Ami a termesztés a Vénusz Bashchka a szobában, az ültetési kultúra megszerzését követően végzik egy speciális bolt hordozó tervezett orchideák.

A jövőben az üzemnek átültetnie kell egy új edényt, amely minden tavasszal teljes helyettesíti a Földet. Rendszer, tőzeg, halom kagylók, moha, faszén kerül hozzáadásra a produktív fejlődéshez. A növekedés kapacitása átlátszatlannak kell lennie, a legjobb, ha megállítja a választott műanyag opciókat, ahol a talaj lassabb lesz.

Ami a Venus Bashka edényét illeti, nem lehet nagy, Ellenkező esetben a kultúra minden erejét a gyökérrendszer fejlesztésére hagyja, ebben az esetben virágzik.

Gondoskodás

Külsőleg egy vonzó egzotikus virág jól illeszkedik a növekedéshez otthon. Szereti, hogy a tulajdonosok hosszú virágok, amelyek a megfelelő gondossággal, egy hónaptól egész évre tarthatnak.

De ahhoz, hogy élvezze a vonzerejét orchideák, akkor létre kell hoznia egy mikroklímát, ami lesz, mint számos paramétert hasonlít a természetes élőhelye a növény.

Hőfok

A Venus Bashkachka fajtájának többsége nem tud alacsony hőmérsékletet átvinni, Ezért a házban, ahol ez a virág növekszik, a hőmérséklet-rendszert 18-23 ° C tartományban tartják a téli hónapokban, 23-27 ° C-ban – nyáron.A széles zöld levelekkel való kilátás télen lehetséges, hogy csökkentsük a levegő hőmérsékletét a szobában 16-20 ° C-ra, mivel fejlődésükben a hő negatív hatással van.

Annak érdekében, hogy az orchidea jól érezte magát otthon, a nap különböző időpontjaiban hőmérséklet-ingadozásokat kell teremtenie, ahol az éjszakai hőmérő nap alatt lesz.

Az ilyen változások szükség esetén szükség esetén a növény virágzóvá válnak. Jellemzően a különbségek körülbelül 5 fok.

Világítás

A napfény világításának és időtartamának szintje fontos az ilyen kultúrához. Orchidea A könnyű nappal az egész évben legalább 12-14 óra legyen, Ezért télen érdemes további háttérvilágítást szervezni.

A világítással kapcsolatos fontos árnyalat a sugarak szétszórt áramlásának jelenléte. Az ilyen eredmény elérése bármely szobában lehetséges.

El kell kerülni a közvetlen napfényt az üzemre, Annak érdekében, hogy ne provokáljon égést, különösen a nyári hónapokban. Annak érdekében, hogy továbbra is egészséges legyen, az árnyékoló hálót a Windows Windows rendszerére helyezi.

Podkord

Az orchidea növekedésén és fejlődéséről A további műtrágyák bevezetése pozitívan érinti. A cipő vénuszához speciális táplálkozási kompozíciókat vásárolhat folyékony formában. A virágok havonta egyszer ajánlott virágok.

A virágzó növények műtrágyák használata során érdemes szigorúan ellenőrizni az adagot, ami kisebb mennyiségű hasznos anyaggal rendelkezik. A Venerene cipő is adható az ERKOLICHA-val, Az ilyen jellegű műtrágyák használata azonban nem lehet olyan gyakori, mivel nagy mennyiségük felgyorsíthatja a szubsztrátum bomlását, amelyben az orchidea növekszik.

A Venus Bashchka kerti fajai tavasszal táplálkoznak, ezeknek a célból a mulcsot és az ásványi folyékony komplexeket használják.

Függetlenül attól, hogy milyen fajta orchideák, Érdemes szigorúan ellenőrizni a használt műtrágyák adagolását, Mivel a norma feleslege a kultúra halálát provokálhatja.

Locsolás

A virág rendszeres öntözést igényel. Ez az orchideák gondozására vonatkozik az év bármely időpontjában. Használja a virág hidratálását, amit csak ásott víz, a legjobb, így meleg, de nem meleg. A hidratálás folyamatában érdemes elkerülni a folyadék érintkezését a levélnyílásokkal, amely a nedvességtől forog. A levelekből származó összes cseppet gondosan eltávolítani kell az abszorbeáló anyagból.

Egyszerű és hatékony módszer a hidratáló orchidea lesz Merülő edény virággal a raklapon vagy más nagy kapacitással teli vízzel. A bolt Vénuszához, amely egy tőzegben gyökereződött, a kéreggel, az optimális expozíciós idő a vízben egy óránként lesz. Ebben az időben a szubsztrát és a gyökerek elnyelik a szükséges nedvességet.

A nagy mennyiségű fadarabot tartalmazó szubsztrátum esetében a virág ilyen “fürdés” idejét érdemes meghosszabbítani fél órára.

Tegye az üzemet az ablakpárkányon csak akkor, ha az összes nedvesség megtartja ezt. Lehetőség van annak meghatározására, hogy szükség van a talaj állapotának öntözésére a potban, száraznak kell lennie.

Mivel a Vénusz természetes közegében a cipő meglehetősen magas páratartalmú erdőkben növekszik, az otthoni termesztéssel, érdemes biztosítani neki közelítő feltételeket. Az ilyen eredmény elérése érdekében háztartási párásítót használhat, különösen a téli hónapokban, a központosított fűtés idején, ami a levegőben lévő levegőt a Pornóban teszi. Az eszköz működése mellett, A levegő páratartalma képes lesz növelni a cserepes edényt egy kultúrával egy nedves moha vagy agyaggal töltött raklapon.

A Venus Bashchka hidratálását a kertben lévő termesztés körülményeiben végezzük, amikor a föld felső rétegét szárítják. A vízvirágnak rendszeresen szükséges, de nem túl bőséges, mert a nedvesség mély rétegeiben sokkal késlelteti, ami rothadó rothadást okozhat.

Reprodukció

Az üzemet megszorozzák a bokor megosztásának módjával. Ezt úgy kell elvégezni, hogy minden egyes részen, amely később új kultúrává válik, Legalább két kelbimbó van. Az ilyen orchidea gyorsabb az új feltételekhez igazodik, és virágzik is. A kultúra eltávolításra kerül az aljzatból, és elvégzi a megosztási eljárást.

Jellemzően a virág elterjedt. Az eljárás optimális ideje lesz az augusztus és október közötti időszak.

A virágos elválasztott részek az orchideákhoz hasonló szubsztrátumba mélyülnek. A Venerén ilyen állapotában a cipőt el kell távolítani. Általános szabályként az új fiatal hajtások a gyökérből származó hő érkezésével nőnek.

Ugyanígy a kerti kultúra megszorozódik, de megőrzi az elválasztott rész életképességét, őszén követi Ezenkívül fedjük le a száraz lombozatból vagy habflasztból származó talajtakaró rétegét.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: