Violet Chimera: leírás, fajták és termesztés

A szobanövények mindig felkeltették a szerelmesek és a professzionális kertészek figyelmét. Egy nagyon érdekes és szokatlanul eredeti növény hívható Senpolya Chimera-nak, amely egy közös nyelven ismeri az ibolyát. Már sikerült sokan szeretni az eredeti színeket, ez a növény ritka és drága. A növény a kerthez tartozik, és nem tekinthető trópusi virágnak.

Jellegzetes

A szirom festésből származó chimera üzem. Ellentétben a hétköznapi ibolya, ez a virág egy csíkkal van egy kontraszt színű, közepétől a szirom széléig. Ez a szalag szilárd, mind kis stroke, mind permetezésből áll. A Senpolia virágok Terry, félig világ és egyszerűek.

A színsémában számosféle ibolya megkülönböztethető:

 • egyenesen, ha a virág színe sokkal könnyebb, mint a központi szalag;
 • Fordított – Ebben az esetben a szalag a fő szín világosabb.

A levélszilárdságot fehérszalag jelenléte jellemzi, amely ellentétben áll a fő zöld színnel.

A fehér szín is megmutathatja magát fehér pontokkal vagy sárgás árnyalattal. A Pedolis ibolya nem kevésbé eredeti és vonzó, mint a virágos. A fajta Senpolya olyan növény, amelyet sok virágtermék figyelembe veszi a természet ajándékát, mert nem rendelkezik száz százalékos ismételhetőséggel.

Fajták

A chimerákat nehéz besorolható a növényvilág képviselőinek, De a következő fajták vannak:

 • alapértelmezett;
 • mini;
 • félig miniszterek;
 • felfüggesztett;
 • Lap.

Violet Chimera több legkeresettebb fajta.

 • “Olenka”. A növényt nagy színek jelenléte jellemzi, amelynek átmérője 6 cm, amely különbözik a terepen, valamint a rózsaszín foltok jelenléte fehér szirmokkal. A szabadtéri szirmok különleges zöld színűek, ami a frissesség színeit adja. A PALKI aljzatot zölden festették. A Senpolia tulajdonosai jellemzik ezt a változatot, mint megérintő és bájos.
 • “Málta rendje”. Ezt az ibolyát megkülönbözteti a méret és az egyszerűség. A hullámos virág – burgundia fő színe a szirom közepén fehér csík található. Boot Méret – 70 mm, az idő múlásával a dimenziók növekedése. A levelek hosszúkás, és smaragd zöld színűek. A növény virágzás bőséges, míg a virágok hajlamosak és magasak.
 • “Erdei Tsar”. Ez a fajta egy meglehetősen érdekes képviselője. Chimera virágok festettek egy fényes rózsaszín színben, és fehér csíkokkal díszítettek, valamint zöld csipke. A virágszín idővel telített, néha burgundi. A szín oldódó eljárás meglehetősen lassú, de ennek eredményeképpen nagy és gyönyörű rügyeket kapunk. A növényekben, folyamatos virágzás. A virágok nagyon szépek és sokáig képesek maradni az üzemen. A virágos gyenge, a gravitációból dönthető. A zöld lombozatot nagyméretek jellemzik, valamint hullámosságot.

 • “A változás széle”. Oki világ és frottírvirágok vannak, amelyeken a közepén széles hófehér szalag van. A szirom “külvárosok” egy nagy szélességű, kék csíkok és pontok rózsaszín szegélyével díszítettek. Növényvirágok folyamatosan, bőségesen, kalap formájában.
 • “Álom”. Ez a fajta ibolya jellemzi a finom fehér virág, amelynek rózsaszín színű és ugyanaz a Kaima. A virág közepén sötétvörös folt van. A szenzoros hullámkarton és a félvilág rügyei.
 • “Balchug repülés”. Ez egy kis kiméra, amely félig világos virágokkal rendelkezik, fehér csíkkal a központban. A miniatűr kimenet ellenére a Chimera nagy virágokkal rendelkezik 3,5 centiméterrel. A rügyek kis sebességgel vannak feltüntetve, de ugyanakkor a virágzás folyamat gyakori és bőséges. Hosszú ideig tartanak, erős és egyenes virágon. Fontos fajtát jelezhet fényes zöld lombozatnak, hegyes élekkel.

 • Ek-irina. A nagy méretű, nagy méretű, rózsaszínű sugárzású színek jellemzik a központból. A virág alakja gyönyörű, és ha a környezeti feltételek hűvösek, akkor a zöld szegélyezés megjelenik rájuk. A rendszerindító mérete 50-60 mm. Gyakran és bőségesen virágzik ezt az ibolyát. Leaf Emerald Green.
 • Ds-pinga. Ez az ibolya fényes rózsaszín színű. Virágos növények harangok, hullámos vége szirom. Fehér Boothes White, kék csíkos és kis rózsaszín stroke. A virág nagy, egy nagy bloomer és hosszú időn belül található. Zöld levelek, ezüst van.
 • “Amanda”. Ez egy kiváló minőségű chimera, és ez teljesen szerény. Az ibolyát gyengéd lila színnel festjük, és a közepén sötétebb szalaggal rendelkezik.

Olyan fajták, mint a senpolia, nagyon sok, és mindegyik szép a saját útján. De bármilyen szín nem rendelkezik ibolya színekkel: fehér, bézs, rózsaszín, lila, nagyon óvatosan és elegánsnak tűnik.

Reprodukció

    A szokásos lila könnyen szétválasztható egy shifting lapon, de minden egy kicsit nehezebb a kiméra. Legyenek a növény reprodukciós módszereire.

    • A virágos gyökerezésével. Ehhez Senpoliában van egy fehérítés és vese, melyik mogyoró. A vese virágzásának gyökerei alatt képes lesz kiszállni a pihenés állapotából és fejlődnek egy csecsemőben, miközben megtartja az összes “kiméra” funkciót.
    • A felső gyökerező. Az eljárás meg kell vágni az ibolya tetejét, anélkül, hogy károsítaná a növekedési pontokat. Ezután folytathatja a leszállást egy szörnyű szörnyetegben. A gyökérrendszer kialakításához a csúcsnak 30 napig ellenállnia kell az üvegházakban.
    • A virág növekedési pontjának megsértése. Amikor a tetejét eltávolítják az ibolya-ból, a senpolia növekedési pontok nélkül marad, ami a kincsek kialakulása következtében. Az utóbbiak elkülönülnek és gyökerezik, de a fantázia színe megmarad.

    Növekvő és gondoskodás

    A kiváló jólétért az otthoni kiméra köteles gondoskodni az üzemre, Néhány ajánlás végrehajtása.

    • Virág szükséges a keleti vagy nyugati oldalon.
    • A növekvő ibolya helyének jól világít, de nem érdemes megengedni a közvetlen napfényt.
    • A Senpolia normális életének kedvező hőmérséklete 22-24 fok feletti jelző. A Chimeramnak ugyanolyan hőmérsékletre van szüksége az éjszakai és nappali napon. Az oszcilláció a színséma kis telítettségéhez vezethet, valamint a virág egyenlőtlen színe.
    • A hőmérséklet-növekedés is elismeri, hogy nem kívánatos, mert egy booton monofonnal teli.
    • Az öntözést csak egy szobahőmérsékletű vizet tartalmazó becsült víz segítségével kell elvégezni. Az öntözés mind a raklapon, mind a tetején végezhető el. 10 perc elteltével érdemes összevonni a felesleges vizet. Az öntözés gyakorisága befolyásolja a szoba mikroklímáját. A normát 7 nap alatt egy vagy kétszer tekintjük.
    • A kiméra nem igényel frekvencia műtrágyát. Amikor a rügy kimerült, érdemes a Senpolia számára kifejezetten tervezett komplex műtrágyák folyékony vagy szemcsés változatát használni. A ReadarMing rosszul befolyásolja a növényt, ezért 30 nap múlva egyszerre szükség van az adagolókra.

    Legjobb az összes Chimera virágból egy kis térfogatú edényekben, amely háromszor kisebb átmérőjű, mint egy lapos kimenet. A maximum a 9×9 méretnek tekinthető, de a fajok fiatal képviselői számára az 5×5 vagy 7×7 kapacitású méretek illeszkednek.

    Az optimális lehetőség egy műanyag edény lesz, mivel a nedvesség lassan elpárolog.

    Az ibolya termesztéséhez leginkább megfelelő szubsztrát egy olyan talaj, amelyet kifejezetten erre a növényre terveztek. Megvásárolják a boltban. Ez az aljzat összetételében fekete talaj, tőzeg, kókuszdió zseton, perlit. Olyan talajban van, hogy a virág kényelmesen érzi magát, hozzájárul a nedvesség megőrzéséhez, valamint az oxigén behatolásához a gyökérrendszerhez.

    Az idősebb virággal érdemes elkészíteni egy bokor chimera-t. Az eljárás hozzájárul a Verseny hiánya a Borne lombozat között. Az eltávolítás olyan lépéseknek van kitéve, amelyek az oldalról nőttek. Ideális a zöld tömeg helye 3 sorban. Ne felejtsük el a szárított és beteg lombozat eltávolítását.

     Violet Chimera egy fajta, amelyre figyelmet és gondot igényel. Az öntözés megfelelően, táplálja a növényt, valamint megfigyeljük a szükséges világítási módot és az öntözést, a virágvíz képes lesz élvezni a szépség és a szokatlan sensipolia.

     Lásd alább.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: