Violet fajta “Dance Galaktik”

Violet cm-tánc galaxisok – egy csodálatos növény, amely képes díszíteni a lakást, és felemeli lakóinak hangulatát. Mint bármely más kultúra, ez a virág gondoskodik és figyelmet igényel. Fontolja meg a fajta leírását, valamint a leszállás és növekvő jellemzőit.

Violet fajta "Dance Galaktik"

A fajták leírása

Ez az a tény, hogy ez a kultúra nem ibolya. Ez csak egy közös neve Senpolia. A csodálatos nevű fajta alkotója Konstantin Morav. A növény egy érdekes színnek köszönhetően kapott nevét, ami óriási helyet hasonlít. A szirmok színe világoskék árnyalatúvá válhat egy telített sötét hangra. Szintén vannak világos kis szálak, amelyek a Galaxy-t hasonlóképítik a virág megjelenését.

A szirmok a virág magja körül helyezkednek el. Formában hullámos, azonos méretű (kb. 10-15 centiméter). Rendkívül érdekes, hogy az a tény, hogy minden új virágzó árnyékában szirmok változik, hogy a sötétebb. A sport nem túl különbözik a fajta kimenetétől. Csak a csillagok hasonlító foltja nem olyan kifejező.

Az ibolya levelei simaak és nagyok (kb. 10 centiméter). Véletlenszerű sorrendben nőnek, sötétzöldek.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Az ellátás alapvető szabályai

A Senpoliy többi részéből ez a faj csak a színe jellemzői. Az ellátási szabályok általában ugyanazok. A növény megjelenése közvetlenül a tartalom feltételeitől és a termesztési szabályok betartásától függ.

Határozza meg, hogy a rossz minőségű ellátás a sárga leveleken és a lassú virágokon lehet.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Alapozás

Az első dolog, amire különös figyelmet kell fordítani a használt talaj. Megtermékenyíteni és átugrani kell oxigént. Ahhoz, hogy egy növényi vitaminokat és ásványi anyagokat biztosítson, műtrágyákat kell használnia. A Föld keverékét a boltban vásárolják meg, vagy önálló virágvizet állítanak össze.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Fazék

A virág sikeres növekedésének második fontos feltétele megfelelően kiválasztott kapacitás. Sokan kedvelik a nagy és mély edényeket, de a Sensipolia esetében ez az opció kategorikusan nem alkalmas. A tartály mérete nem haladhatja meg a növényi aljzat méretét, mivel befolyásolja a virágzási frekvenciát. Továbbá ne válasszon túl mély edényeket, mert ez a senpolia – a növény solmelyubil, Ennek megfelelően a gyökerei szinte a talaj felszínén nőnek.

A Senpolia nagyméretű lehetősége 10-15 centiméter magassága lesz. Kevésbé elég nagy 7 centiméter, és a legkisebb – 5 centiméterre.

Ez is nagyon fontos, hogy az átmérő a magasságnak felel meg.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Egy másik részlet, amely figyelmet igényel az anyag, amelyből a pot készült. A legjobb az agyag, mivel természetes, átmegy a levegő és a nedvesség. Nagyon fontos, hogy az ilyen kapacitás égő, mert agyag – az anyag rendkívül törékeny.

A kerámiákból származó edények nem rosszak. Ez ugyanaz az agyag, de óvatos feldolgozás alatt és szabályként a jegesedés elvesztése. A hátrány az, hogy a máz nem hagyja a levegőt és a nedvességet. Ugyanakkor a kerámia, amely nem borított jegesedéssel, végül elkezd repedni és átadni a vizet.

A műanyag termékeket el kell kerülni, még annak ellenére is, hogy vonzó megjelenésük és fényes színeik vannak. Az ilyen színezékek összetétele olyan mérgező anyagokat tartalmaz, amelyek a senpolia gyökereire összpontosítanak. Ezenkívül a műanyag nem hagyja, hogy a levegő, így transzplantáció esetén vízelvezető lyukakat kell végeznie, amelyek nem teszik lehetővé a gyökérrendszer hajlítását.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Világítás és a hely kiválasztása

A “Galaktik” ibolya “helyszíne, a szokásos ablakpárkány tökéletes, de árnyékos ablakkal. A fénynek kissé szétszórt kell lennie. Nyáron fontos annak biztosítása, hogy az ibolya ne maradjon a nap megfelelő sugarai alatt. Télen vigyázzon a további világításra, amelyet egy asztali lámpával lehet létrehozni.

Ha elégtelen világítás esetén a fokozat megállítja a virágzást, és meghal.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Hőfok

A fajta növekedésének legmegfelelőbb hőmérséklete 20 fok. Természetesen a hőmérséklet változása nem kerülhető el, de semmiképpen sem esik 17 fok alá.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Öntözés és páratartalom

A használt víz optimális hőmérséklete 20 fokos. Az alacsonyabb vagy magasabb hőmérsékletű folyadékkal való öntözés kellemetlen betegségeket okozhat. A víznek ellenállónak kell lennie. A gondosabb talaj hidratálás esetén a víz önthető a raklapba.

Páratartalom Ez az ibolya szereti, de a növény közelében lévő porlasztókat rendkívül nemkívánatos. A nedvesség nem eshet a levelekre és a virágokra. A páratartalmat növelni kell – legalább 50 százalékkal.

A speciális eszközök nem zavarják (levegő párásítók).

Violet fajta "Dance Galaktik"

Alárendelt

Ha a talajt helyesen választják ki, az etetés nem szükséges hosszú ideig. A virágzás során azonban jobb, ha gondoskodunk. A Kaliv és a nitrogén műtrágyák a legmegfelelőbbek. Virágzó ibolya elég ahhoz, hogy havonta kétszer keményítse. A virágzás befejezése után az etetés havonta egyszer csökkenthető.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Reprodukció

Az ibolya reprodukcióját két módszerrel hajthatjuk végre: vízzel vagy talajban termesztésével. Az első lehetőségek kevés virágzás, mivel hosszabbnak tekintik, bár egyszerűbb. A cutlets a vízbe esik, majd az idő várja, amikor a gyökerek eléri az 1 centimétert és többet. Ezt követően a növény biztonságosan átültethető a talajba.

A második lehetőség népszerűbb és gyors. A levél szárával azonnal beültetik a kész talajba. Ebben az esetben azonban a gyökerek valószínűsége nem létezik.

Ha a transzplantáció már végrehajtott, akkor szükség van egy bokorra. Az egyik kimenet nem tartalmazhat több mint négy sor levelét. A nem betűk felesleges levelei biztonságosan eltávolíthatók. Ugyanez vonatkozik a sárgult és rothadt levelekre is.

Hogy az ibolya ne legyen túl magas, időről időre átveszi, hogy elmélyítse a talajba.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Lehetséges kártevők

Vannak olyan esetek, amikor minden szabályzat vonatkozik, az üzem elkezd ragaszkodni és fokozatosan meghalni. Ebben az esetben feltételezhető, hogy kártevők támadták meg.

A leggyakoribb 2 típusú kártevők, amelyek veszélyeztetik a változatosság szenzproliáinak egészségét.

  • Cherweets. Ezek a rovarok észrevehetőek a lombozat hajtásaiban vagy a szinuszjaiban. Úgy tűnik, általában a rossz víz rendszeres használatának köszönhetően. Lehetséges harcolni az ilyen kártevőkkel szappan-alkoholtartalmú oldattal vagy rovarirtóval.
  • Csipesz. Ez a kártevő száraz vagy részeg levelekkel láthatók. Az első felismerés esetén egyszerűen eltávolítani kell a növények rovarait. Ha a kullancs gyakori vendégévé vált, akkor komolyabb intézkedésekre van szükség (rovarölőszerek).

Következésképpen azt mondhatjuk, hogy a Senpolia “Dance Galakic” termesztése nem könnyű, mert fontos, hogy vigyázzon a kedvező növekedésre vonatkozó valamennyi feltételről. De ezzel biztosítva a megfelelő öntözés és gondos ellátás, akkor kap egy nagyon szép és egészséges növény, hogy lesz egy igazi büszkesége a virág.

Violet fajta "Dance Galaktik"

Violet fajta "Dance Galaktik"

Arról, hogyan kell önteni az ibolyát helyesen, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása