Violet “Magic Tulip”: A fajták és ápolási tippek leírása

A “mágikus tulipán” senpoliát nemrégiben termesztették. Kevés ember tudja, de Saintpolia, amelyet Uzambar ibolya neveznek, nem ibolyák. Azonban a mindennapi életben így hívják őket, így ez a név teljesül a szövegben.

A név maga jelzi a leginkább észrevehető funkciót a fajta leírásában. Virágai egy tulipán alakulnak ki, átlagosan 4 centiméterrel elérve. Minden levél jellegzetes növényi színű, ovális alakú. A periféria a szirmok egy hófehér színben, gradiens közepe felé gravitál, ahol a rengeteg rózsaszín árnyalatú.

A virág jellemzői

Az a tény miatt, hogy a virágot tömegválasztó munkát végeztünk, nem egy szakember, Sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

 • más fajtákhoz képest nagyvirág;
 • Három domináns színe, valamint változatos színe van: a gradienstől a zárványokra;
 • Hullámos, többszörös, terry – ezek a szavak leírhatják az ibolya szirmai;
 • Ez az osztályú senpoliy egy hónap alatt virágozhat;
 • a forgalomba hozatali problémák hiánya az ápolási utasításoknak megfelelően;
 • A közvetlen napsütéses sugarak nem képesek károsítani a szirom borítóját.

Mindezek a jellemzők a “mágikus tulipán” vipert életképesebbé teszik, nemcsak a környezeti körülmények között, hanem a piacon való küzdelemben is.

Árnyalatok gondoskodnak az ibolyaért

Minden növény gondoskodjon és egy bizonyos légkört teremt. Violet “Magic Tulip” nem kivétel.

 • Könnyű. Annak ellenére, hogy az ibolyák levelei ellenállnak a kiégésnek, az egyenes napsugarak negatívan befolyásolják őt. Az ibolya nagyon könnyű, de elfogadják, fejleszti és virágzik csak szétszórt fény. A fény hiánya, valamint a bőségessége az összes termelési folyamat fékezésének oka. Optimális idő az ibolya fény telítettségének – 12 óra.
 • Melegen. A + 21 ° C hőmérsékletet az ibolyák termesztéséhez legjobban ismerjük fel. A szakemberek ajánlottak, mivel a szoba hőmérsékletén állandóság egy erős növény ígérete. Ha a szobában reteszünk, ahol a hőmérséklet a norma alatt van, a színséma meg fogja változtatni az arcok méretét. Amikor az ibolyát emelkedett hőmérsékleten termesztik, elhagyja a későbbi utódokat, a magzat nagyságát.

Az üzem hosszú távú alapja ilyen körülmények között negatív hatással van az ibolya növekedésére.

Az öntözés több árnyalatra vonatkozik a megfeleléshez.

 • A virág öntözéséhez nem igényel speciális folyadékot: A felület öntözéséhez használható és csapvíz. Ilyen esetekben az eljárást elvégzik, hogy megszüntesse az összes elemet a virág állapotában. Ehhez a vizet 48 óra, majd forraljuk és hűtjük.
 • Hogy az öntözés adja gyümölcsét, és nem árta a talajt és a növényt, Az öntözővíznek nagyobb hőmérsékletnek kell lennie, mint a környező légkör. A vízhőmérséklet kiválasztásának hűségének meghatározásához a talajt ellenőrizni kell – melegnek kell lennie.
 • Óvatosan kell megjelennie az öntözés során. A lapot és annak szárát bevonhatja a rothadást, így a következő módszert gyakorolják: A felső réteg öntése után a növény egy növényi tálcában van felszerelve, meleg vízzel.
 • A gyökeres gyökerek rendkívül veszélyes dolog. Ebben a tekintetben egy óra múlva egy óra múlva eltávolítják a folyadékot.
 • Az ibolya által fogyasztott víz adagjának bizonytalanságával a szakértők javasolják Válassza ki a legkisebb hangerőt. Ezt azzal magyarázza, hogy az ibolya véglegesen szárazságot hordoz, mint a túlzott nedvesség.
 • A talaj gondozásán kívül a kertészek ajánlják öblítse le meleg vízzel. Kétszer az év egy szezonjában – egy teljesen végrehajtott folyamat.
 • Levegő páratartalom. Az éretlen ibolyák nagyon nehézek a kívánt klímát, valamint az átültetett növényeket. Stabil és egyszerűen átruházott az érett ibolyákra, a környezet feltételeihez szokott. Ahhoz, hogy egy növekvő növényt hozzon létre termékenyebb, az üvegházhatást az üveg vagy polietilén virágokkal bevonásával hozták létre. Ez megtörténik, hogy a bepárlás a növény felszínén jelenik meg. Ez lehet a gombás betegségek eredménye, így ilyen esetekben a szoba szellőztethető. Az ok kiszámolása előre, nem szabad újra lezárni a levegő páratartalmát 70% -ban.
 • Kedvező talaj. Hogy a növény alakuljon ki, laza és telített talajjal kell biztosítani neki. A talajt speciális üzletekben lehet megvásárolni, vagy személyesen gyűjthetjük össze. A talaj létrehozásához szüksége lesz a saját kezedre: 3 részből álló mocsári növények, 5 darab levél föld, 1 része a perlite és a teljes szén tömegének tizede. Az ilyen különféle összetétel miatt az extra nedvesség megszűnik, a helyiségben a helyi klíma páratartalma fennmarad.
 • Kapacitás. A legmegfelelőbb az ibolyák esetében a morzsákból vagy műanyagból készült edények. Garantálják a levegő elleni védelmet és a víz eltávolítását.

Ha egy potot vásárolna, akkor több lyukat kell elvégeznie a víz eltávolításához.

Az ibolya betegségei

A rothadás folyamata jellemzi az “egér” hullám kialakulása a lap felületén. A probléma megszüntetése érdekében a növényt alaposan kezeljük fungicidel.

Olvasson tovább  A palánták termesztéséhez tartozó állványok fajai és jellemzői

Egy másik betegség egy torpid harmat. Könnyen meghatározható – a növény felületét fehér cseppekkel borítják.

Az ibolya “mágikus tulipán” betegségek oka nagyon egyszerű – helytelen ellátás.

Javaslatok ebben az esetben, szabvány: a szoba elhagyási utasításoknak való megfelelés.

Milyen kártevők jellemzőek az ibolyákra?

Annak érdekében, hogy elkerülje a különböző típusú paraziták üzembe helyezését, előre mindent tudnia kell róluk előre. A fertőzés leggyakoribb és gyakoribb esetei a következő kártevőkkel.

 • Ketyegés A növény felszínén lehetetlen meghatározni, mivel mikroszkópos érték. Ezt a parazita jelenléte “munkájával” határozza meg: a lap belsejében van egy csokoládé árnyalatú jellemző foltok. A parazita elleni küzdelem érdekében az arccidok kötelesek.
 • Levélszemét. Ez a fajta kártevők, mint a kullancsok, nagyon kis méretűek. A TLY-vel kapcsolatos legsúlyosabb probléma a túlságosan aktív reprodukció. Negatív következmények könnyű elkerülni, ha kis rovarokat észlelnek a rügyekben és a lap rossz oldalán. Háromféle kártevőirtás: mechanikus szerelési eltávolítása csodálkozni területek és helyét helyen a kártevők, valamint a növényi kezelés a megoldás a gazdasági szappan.
 • Kirándulások jól láthatóak a szabad szem számára, így nem lesz nehéz észlelni jelenlétük időben. A szokásos szakaszban az utazások lokalizálódnak a lap rossz oldalán, de amikor a tenyésztési idő jön, aktívan mozognak az egész növényterületen. Egy másik bonyolult körülmény az, hogy képesek elhalasztani utódaikat az egész virágra. A kirándulások meghatározásának jellemző jellemzője az üzem egyes területeinek elszíneződése. A szakosodás jól ismert gyógyszerével harcolhat. A probléma az, hogy a kártevők adaptációja nagy sebességgel jár, így nem könnyű kiválasztani a kívánt vegyi anyagot.
 • Gyakran, a pajzs megjelenése. Gyakran a növényre esnek a következő “szomszédok”. A kihívás problémája a terméke: még egy kártevő képes arra, hogy az utódot egy egész beltéri üzem. Ő, mint a hármas, szar a celluláris juice-t az ibolya. Lehetőség van arra, hogy az egészséges lap zöld háttérén jellegzetes propellerekkel határozzák meg. Az ibolya szelíd levelei, egy pajzs esetében, a mechanikus mellett semmilyen más hatásra nem támaszkodhatnak. A szappanoldatot a kártevők törölni kell. De a szakértők azt ajánlják, hogy megsemmisítsék az üzemet, mert ez a fertőzés forgalmazója.
Olvasson tovább  Crassula "Buddha Temple": Leírás és Növekvő otthon

Így azt mondhatjuk, hogy annak ellenére, hogy az innováció egyes tételek, a lila „Magic Tulip” van alapvető tulajdonságai: pluszok és mínuszok standard szoba növények.

Ahhoz, hogy a szerelmesek összegyűjtsék és gyűjtsenek mindenféle színezést és növényeket, ez egy kiváló példány.

Arról, hogy hogyan gyökerezzen egy fickey leaf, többet megtudhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: