Ágynemű Eurostandard: Jellemzők és méretek

  Napjainkban az ágynemű tartománya annyira, hogy elveszthető benne. Ma az Eurostandard termékeinek készletei különösen népszerűek és kereslet. Az ilyen modellek híresek a kényelem és az optimális dimenziós paraméterekről, amelyek olyan népszerűvé tették őket. Ma megismerjük az ilyen ágyneműt, és megtudjuk, hogy milyen jellemzői vannak.

  Mi az Eurocomplekt?

  Bizonyára legalább egyszer az életemben hallottam ezt a kombinációt – az ágynemű EuroComplex. Sokan hallotta őket, de amit képvisel, nem tudja, hogy nem mindenki tudja. Néhányan tévesen úgy vélik, hogy az “euró” szó szerint a termék minőségi mutatóját jelenti, de ebben az esetben más jelentése van. Az “Euro” ágynemű megnevezés tekintetében bizonyos mennyiségű termékparamétereket, valamint működési jellemzőiket jelez.

  Meg kell jegyezni, hogy az ágynemű EuroComplexét megkülönbözteti a megnövekedett méretek. Az ilyen termékek nagyon eltérőek a hosszúságuk és szélességük standard készletéből.

  Más szabványok közötti különbségek

  Az európai szabványnak megfelelően készült fehérnemű számos hasonló termékfajból származik. Például az Eurobella és a Standard Double Sets közötti fő különbség a lapok és a duplex a készletben található. Az európai változatokban ezek a dolgok hosszabbak és szélesek.

  Van egy különbség és a párnahuzat, amely tartalmaz egy ágy készletet. Tehát az euró szabvány konfigurációjában több mint két darab lehet, és ezek a részletek különböző színekben hajthatók végre, és méretük változhat. A standard kettős készletekben csak két azonos párnahuzat általában jelen van ugyanazokkal a paraméterekkel. Ha vannak 4 párnák a fülhallgatót, egy pár közülük egy egyszerű négyzet alakú, egyenlő a mért értékek és színezés (szín megfelel a szín a lapot a kit), és a másik pár által képviselt téglalap alakú párnák, hogy elegánsabb és elit design (ezek az alkatrészek általában megismétlik a Duvette tervezését).

  Az Emanblary is összehasonlítható a népszerű családi készletekkel ma. Az utóbbit általában két egyórás paplannak szállítják, de a lap mindig csak megy. A családi készlet minimális mérete legalább 220×240 cm. A felhasználók és szakemberek szerint a családi készletek jó alternatívájaként használhatók az euróellel, mivel lenyűgöző dimenziók is vannak.

  Összetett készlet

  Ne rohanjon, hogy menjen a boltba az ágynemű megvásárlásához, amíg tudod, hogy mit tartalmaz a készletében. Az európai szabvány termékei ma őrülten népszerűek és sok fogyasztó választ. A jó készletek megkülönböztetik őket. Például az EuroComplets szabvány összetételében vannak összetevők:

  • paplanhuzat;
  • Azonos méretű, mint egy duvette;
  • Egyéb számú párnahuzat (2-4 darab).

  Nézetek

  Az Eurostandard ágynemű különböző. A különböző módosítások saját megkülönböztető jellemzőikkel rendelkeznek. Ismerje meg velük.

  Standard és mini

  Az euróosztály ágyneműének méretei, a dimenzor méretek meghatározásához szokásos. Így termékek a kategóriában „Standard” tervezték takaró, a dimenzionális paraméterei, amelyek (a dimenziós táblázatot) a 195×215 cm (optimális esetben), 200×200, 200×220 cm. Ami a lap beállításait illeti, akkor más lehet. Kiválaszthatja a megfelelő opciót szinte bármilyen ágy számára, közvetlenül a ritkán találkozott modellekkel 200×220 cm méretekkel.

  A készletek, amelyekben ezeknek az alkatrészeknek a szélességi paramétere szerényebb (legfeljebb 220×230, 220×240 cm), lásd az “Euro Mini” kategóriát. Ebben az esetben a név önmagáért beszél – hasonló termékek egy kicsit kisebb, mint a szabványos lehetőségek.

  Maxi

  Ebből a kategóriából származó EuroBlasmen a szabványos lehetőségek széles skálája. Sok esetben a “maxi” jelölés helyett a vászon csomagolásánál, a “2” szám. Országunkban az ilyen példányok nem termelnek, és a polcokon rendkívül ritka. Mint általában, az ilyen termékek gyártják a gyártókat Törökországból, Kínából és Európából. Talán ezek hiányában termékek orosz üzlet annak köszönhető, hogy az alacsony népszerűsége és a kereslet, mert az ágyak a megfelelő méreteket szinte soha nem talált üzleteinkben.

  Termékparaméterek

  A megfelelő ágynemű kiválasztásából közvetlenül az alvás kényelmétől és az ágyon pihenhet. A mai Eurostandard szerint készült készletek nagyon népszerűek. Leggyakrabban vannak lehetőségeket értékesíteni, amelyek dimenziói a következők:

  • Paplanfedél – 200×200 cm;
  • Eurostright (talán egyszerű vagy gumiszalagon) – 220×250 cm;
  • Párnahuzatok – 50×70 vagy 70×70 cm.

  Az ilyen ágyneműt különböző anyagokból. Ez a paraméterből származik, amely a készlet teljes költségeitől függ. Itt vannak a legnépszerűbb típusú szövetek az Eurobelia gyártásában.

  • Bambusz. Környezetbarát és biztonságos anyag antibakteriális tulajdonságokkal. Nagyon puha és gyengéd fehérnemű, kellemes a testnek. A külső bambusz úgy néz ki, mint egy drágább selyem vagy kasmír.
  • Szatén. Szintetikus vagy HB rostból álló anyag. Az Eurobles Satina nagyon népszerű, mivel elég szoros, és kellemes ragyog. Szatén termékek – az egyik leghatékonyabb és nem fél a gyakori mosásoktól.

  • Biaz. Az egyik legnépszerűbb szövet ágynemű az ágynemű gyártásában. Mind a mindennapi és az Eurobelia elülső részéből készült. Maga az anyag gyakorlati és tartós, elegánsnak és dráganak tűnik.
  • Batiszt. Textilek a szálak egyedülálló szövésével. Batista fehérnemű fény és levegő. Vonzó és áttetsző megjelenésű. A Baapt EuroBlas azonban nem különböztethető meg nagy hatókörben. Hamarosan az anyagon észrevehető “propellárisok”, így nem érdemes ilyen termékeket használni minden nap. Igen, meglehetősen magas áron van.

  • Perkál. Ez egy vászon gyapotszövet. Van egy matt és bársony felülete. A Percaleus Eurobared melegen tarthat, de ugyanakkor képes “lélegezni”, ezáltal nagyon hangulatos légkört teremtve. Csomagkészletek kopásálló és tartós.
  • Pamut. A legnépszerűbb anyag, amelyet mind a standard, mind az eurobélia termelésére használnak. A pamuttermékek megfizethető költséggel rendelkeznek. Télen, az ilyen modellekkel való alvás nem hideg, és nyáron – nem meleg. Azonban figyelembe kell venni, hogy a magas minőségű pamut hosszú ideig szolgál, de a legolcsóbb anyag az első mosás után zsugorodást ad, így nem szabad megmenteni egy pamut eurobel megvásárlását.

  • Selyem. Néhány legdrágább és luxus az elit eurokompletek a természetes selyemből. Felülmúlhatatlanok, de meglehetősen szeszélyesek. Üres egy szokásos mosógépben, az ilyen termékek nem ajánlottak – jobb kapcsolatba lépni a vegytisztítási szolgáltatásokkal. Ha figyelmen kívül hagyja ezt a szabályt, akkor a dolog hamarosan megzavarja, és észrevehető károkat szerez.
  • Műselyem. EuroBlasmen Ebből a nyersanyagból ugyanúgy néz ki, mint a természetes selyem opciók, de az időkben olcsóbb, és az ellátás során kevésbé igényes. Ezért fordul elő a legtöbb vásárló ilyen modellekhez, és nem természetes.

  Az Eurobeli színparamétereihez hasonlóan az egyik foton opció itt gyakoribb. Ez lehet a különböző szín, a könnyű és gyengéd és sötét és brutális. Vedd fel a legjobb opciót, amely bármilyen stílusban és színes GAMS-ben készült bútorokkal működik. Opciókat is találhat, ha nem szerepelhet. Ezek lehetnek virágos motívumok, különböző geometriai formák, kockás minták, 3d képek, állatok és sok más elem.

  Hogyan kell felvenni?

  Az Eurostandard ágyneműnek választania kell. Figyeljen arra, hogy számos fontos kritériumot kell figyelembe venni, amelyet figyelembe kell venni a megfelelő termék kiválasztásakor.

  • Dimenziók. Mielőtt elindulna a boltba e-mail vásárlásához, meg kell mérnie az ágyad hossza paramétereit és szélességét. Az azonosított paraméterek alapján a termék kiválasztása. A fehérneműnek nem lehet túl nagy vagy túl kicsi, különben alszik, kényelmetlen lesz.
  • Minőségi varrás. Figyeljen a stílus és a csomagolás minőségére. A terméken nem lehet kár vagy bármilyen más hiba. Ha igen, akkor beléptek a látomásodba, akkor a vásárlásból jobb, ha megtagadják. Az alacsony minőségű áruk nem tartanak sokáig, és meg kell vásárolnia egy másik készletet, és ez az extra kiadások.

  • Anyag. Válasszon kiváló minőségű készleteket az öko-barát és biztonságos anyagokból.
  • Tervezés. Annak ellenére, hogy ezek az ágynemű, színe és stílusa továbbra is közeledik a környezethez. Ne felejtsük el ezt az árnyalatot, és válasszon megfelelő készletet. Például a motley nyomatok mozgásának hátterében a nyugodt hangok egy-foton-alkatrésze jobb,. Ha az ágy hátulján van egy unalmas és minimalista felület, akkor a vászon csendes és világosabb lehet – nyomatokkal és mintákkal.

  • Egy bolt. Vásároljon eunief linen készleteket az ellenőrzött üzletekben, jó hírnévvel. Ne vásároljon ilyen dolgokat a piacokon vagy utcai üzletekben.
  • Gyártó. Annak ellenére, hogy a márkájú termékek általában meglehetősen drágák, a szakértők javasolják, hogy lépjen kapcsolatba vele. Az Eurobelia magas színvonalú készletének kiválasztása, ne bízzon túl alacsony áron és érthetetlen védjegyekkel. Az ilyen termékek nem szolgálnak hosszúak. Lépjen kapcsolatba a márkás termékekkel. Ne mentse meg a megbízható készlet megvásárlását.

  Az európai szabvány vászonblokkjának kiválasztása, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: