Az ágynemű jellemzői a Tenselről

Az ágyneműt kizárólag természetes szövetekből kell készíteni. A közelmúltban a Tessel Sets egyre népszerűvé válik. Amely ezt az anyagot képviseli, mi az ő jellemzője, és hogyan kell gondoskodni vele? Az összes kérdésre adott válaszok már várják Önt az anyagunkban.

Ami?

Az ágynemű Tenselből számos pozitív fogyasztói visszajelzést kap. A Tensel természetes anyag, amelynek során az eukaliptusz-szálakat használják. Külsőleg és az érintésen, egy ilyen vászon hasonlít a selyemre. Az ilyen ágynemű fő előnye, hogy ez egy teljesen természetes és biztonságos termék. A szövetet megnöveli az erősség és a rugalmasság jellemzi.

Az ilyen szövetek előállításának folyamata környezetbarát, ezért. Az eukaliptusz, a fapács. Ezt követően a tömeg egy speciális sajtón keresztül történik, ami tartós szálakat eredményez. Ezután a szálak speciális feldolgozást, szárítást, majd a szövet termelését megkezdődnek. Ennek eredményeképpen kiváló minőségű természetes anyagot kap, amelynek számos előnye van.

Érdemes megjegyezni, hogy egyes szövetek, pamut vagy selyemfonalak készítése során hozzáadódik, ami előzetesen összefonódik az eukaliptussal. A csomagoláson meg kell jelölni ezt. Abban az esetben, ha az eukaliptusz szálak a szövetekben kevesebb, mint harminc százalék, akkor egy ilyen anyag nem nevezhető “Tensel”.

Jellemzők és előnyök

Kezdjük, érdemes megemlíteni, hogy egy ilyen természetes anyag nagyon drága. De ez a tény nem hagyja abba a fogyasztókat, akik nemcsak az egészségükről és kényelmes álmukról, hanem a környezetre is törődnek. Ezért az anyag ágynemű nagy igényű.

A Tesszel fő jellemzője a természetessége, amelynek következtében az ilyen ágynemű teljesen biztonságos, és nem okoz semmilyen allergiás reakciót. Az ilyen fehérnemű alvás nagyon szép az év bármikor. A szövetnek van egy fontos jellemzője – tökéletesen átadja a levegőt. Emiatt még egy erős hőt is aludni lefekvés közben Tensel, nagyon kényelmes és teljesen nem meleg, de a téli hangulatos és meleg.

Olvasson tovább  Selyem takarók

Télen egy ilyen szövet képes felmelegedni, mintha egy gyapjú takaró lenne. Ugyanakkor sokkal kellemesebb, hogy elrejtse a tonszcsatornákat, mivel a szövet nagyon gyengéd és könnyű. A mosás során az ilyen ágynemű könnyen elnyeli a nedvességet, és könnyen elutasítja, így a mosodai tökéletesen elhagyott és gyorsan kiszárad. A gondos mosás után nem kell vasalás, mivel nem bánja teljesen.

Az anyag másik jellemzője nagy szilárdságú. Talán a Tensel ereje szerint helyesen adhatsz első helyet. Ennek köszönhetően az ágynemű e természetes anyagból nagyon hosszú időt vesz igénybe, és az évek során nem veszíti el tulajdonságait. És egy további előnyös a szövet, hogy az ilyen ágynemű természetes szálak miatt különböző mikroorganizmusok nem szaporodnak, és nem szaporodnak. Még évekkel később, ilyen fehérneműben nem indít porjelzést, és ez egy másik lényeges plusz.

Hogyan válasszunk és vigyázzunk?

Annak érdekében, hogy válasszon egy igazi kiváló minőségű Tensel, ismernie kell néhány funkcióját.

  • Ismerje meg az ilyen típusú természetes anyagot nagyon könnyű megérinteni. Tensel – könnyű, puha és kellemes anyag. Ezenkívül a vászon teljesen nem deformálódott, nem zúzott és nem feszült.
  • A Tensel-ágyak kiválasztása, a bizalom csak olyan bizonyított gyártók, akik már sikerült létrehozniuk magukat a pozitív oldalról. Ne vásároljon ágyneműt alacsony áron az interneten keresztül kétes helyeken, amelyek nem adnak teljesen garanciát.

  • Mint minden természetes anyag, a Tensel különleges ellátást igényel, köszönhetően, hogy az ágynemű készlet sok éven át tart. Az ilyen ágynemű tárolása ajánlott egy jól szellőző helyiségben. A furtos szobák magas páratartalmú, a szövet gyorsan elkezd romlani, és elveszíti az előnyei jelentős részét. Ezen kívül, miközben tárolása és szárítása, próbálja megkönnyíteni az egyenes napsugarakat. Mivel a tensel gyorsan szárad, otthon vagy az árnyékban száradhat.
  • Mielőtt ilyen szövetet szeretne mosni, győződjön meg róla, hogy olvassa el a csomagoláson megadandó gyártók ajánlásait. Néhány terméket, és nem törölhető, mert csak száraz mosás megengedett. De leginkább a fedett.
Olvasson tovább  Hogyan kell varrni a baba ágyneműt?

  • Az ilyen ágyneműket manuálisan töröljük, vagy finom, kézi mosási módban mosógépben. Fontos, hogy a mosás során a hőmérséklet ne haladja meg a harminc fokot. A spin is finomnak kell lennie. A Tenselekből származó ágynemű csak rossz oldalról lehet. Abban az esetben, ha meg kell próbálni a szövetet, a készletet rossz oldalra kell fordítani.
  • És még egy fontos pont. Készítmények tensels nem ajánlott, hogy törölje a különböző porok fehérítés részecskék és használja a fehérítő, öblítés és egyéb speciális eszközöket a mosás során. Az ilyen anyagot csak folyékony szerrel törölhetjük, például gél.

Fogyasztói vélemények

A fogyasztók, akiknek már ideje a természetes tenselektől származó ágynemű tesztelésére, rendkívül pozitív visszajelzést hagynak. A Hostess megjegyzi, hogy a költséges vásárlás igazolja magát, mivel az anyag környezetbarát és biztonságos. A fogyasztók azt mondják, hogy van egy szép alvás a Tensale-on forró napokon. Különösen kényelmes aludni az ilyen fehérneműkkel a gyermekeknek, mivel egyáltalán nem izzadnak, és nincs hideg kockázata.

Ezenkívül a fogyasztók ünneplik ezt, ellentétben a selyemtermékkel, a tensel vászon nem csúszik. Kényelmes, hogy tegye, és az alvás nagyon kényelmes rajta, mivel a szövet nem csak sima, hanem puha. Ráadásul az allergiás emberek és az érzékeny bőr megjegyzik, hogy nagyon kényelmes az ilyen fehérnemű használata. Nincs irritáció, vörösség és egyéb problémák.

A hostessek is megjegyezték, hogy a szövetet nagyon könnyű törölni manuálisan és teljesen nem vasalás. Sok nő észrevette azt a tényt, hogy ez a fajta szövet nem szívja el a szennyeződést és a bőrzsírt annyira. És szárítás után a kötélen az anyagon nincsenek kisebb ráncok és versenyek, így a fehérnemű azonnal elakadhat. Annak érdekében, hogy az anyag ne veszítse el eredeti nézetét, a hostess ajánlott, hogy a tensel készleteket külön-külön mossuk más dolgoktól. Azt is megjegyzik, hogy még több stylikai és szárító után is, élénk színek és rajzok a szöveten egyáltalán nem fakulnak ki. És még évekkel később, a szövet hibátlanul néz ki.

Olvasson tovább  Waffle Towel: Jellemzők, Alkalmazási és ápolási finomságok

Arról, hogyan válasszon ágyneműt a Tensel-tól, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: