Az ágynemű kiválasztása?

Sok meglepetés nagy méretű ágynemű részek, mert az első pillantásra nagyon kicsit. Tény, hogy minden elemnek több fajja van, ezért miért vásárolna egy másik ágyneműt vásárlás előtt, ajánlott tanulmányozni a feltételeket. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi tartozik az alváshoz tartozó tartozékokhoz, és segítünk kiválasztani a megfelelő egy vagy egy másik összetevőt.

Az ágynemű listája

A standard lapok mellett a haldokló takarók és az azonos típusú párnák, sok további tartozék található az ágyhoz.

 • Alsó lap. Ez a termék egy téglalap alakú vagy négyzet alakú anyag, kezelt élű. Ez a matracra és a tankolásra helyezkedik el. Kívánatos, mielőtt megvásárolná a lap és a rendelkezésre álló matrac méretét, hogy minden alkalmas legyen. A modern üzletek kétféle vezetékes vászonat kínálnak: standard és stretch gumi.
 • Rövid ágytakaró. Az ágynemű ezen tárgya nem olyan népszerű Oroszországban, mint a Nyugaton. Ez egy kis ágytakaró, amely az ágy közepén vagy végére kerül. A rövid vászon nem terjed ki a párnákra, és dekoratív célokra szolgál. Leggyakrabban megtalálható a szállodákban, ahol különösen gondosan ellenőrizni kell az ágyak esztétikai nézetét, és ahol egy rövid ágytakaró használata előnyös, pénzügyi szempontból, mert olcsóbb, mint a szokásosnál olcsóbb.
 • Hosszú ágytakaró. A termék fő különbsége az előzőből nagyobb méretű. Teljesen lefedi az ágyat, és az oldalán lóg. Általános szabályként egy hosszú takaró gyapjúból, pamutból vagy poliészterből készül.

 • Takaró töltőanyag nélkül. Az ilyen ágy készlet egy finom ruhával töltőanyag nélkül. Nyári takarónak is nevezik, mivel könnyű, és a nyári melegben az optimális testhőmérsékletet éjszaka fenntartja. A töltőanyag nélküli takarók gyakran az óvodákban találhatók. A következő szöveteket használják a termelésre: mikroszálas, gyapjú, poliészter vagy pamut.
 • Takaró. Ezt az ágyneműt az ágy tisztítása közben végleges szakaszként használják. Az ágynemű tetejére kerül, és kis mennyiségű töltőanyaggal van állítva. Takaró takaró – hivatalosan a legmegfelelőbb elem az Egyesült Államokban és Európában az ágyösszetevőktől. Ezért a gyártók a lehető legnagyobb mértékben igyekeznek diverzifikálni a tartományt, mert a szoba általános stilisztikai orientációja a takarótól függ.
 • Takaró. A pelyhesek a pelyhekből egy téli és melegebb verziót jelentenek. El kell kerülni egy paplanfedelet. A csatornák takarékosságai nem különösebbek a megjelenés sokszínűségével, elvben, nem szükséges, mert fő feladata a hideg időben, és a fehérnemű válaszol az esztétikára.
 • Paplanhuzat. Az árut a célja, hogy megvédje a lefelé ágytakaró, és a hasonlóság egy borítékot egy kis lyuk beszúrni belül a takarót. Rendszerint az ágyneműben szerepel, de megtalálja és külön eladhatja. A pározók többféle típusra vannak osztva: villámlással, gombokkal, nyakkendőkkel, szegecsekkel, szaggal és lyukkal tetején vagy közepén.
Olvasson tovább  Ágynemű hímzéssel: fajták és tippek a választás

 • Nagy dekoratív párna. Az európai párna négyszög vagy téglalap alakú alak nagy méretű, és dekoratív célokra használják. A gyönyörű párnahuzat belsejében csipkével vagy szaténélekkel, hímzéssel vagy stepped közepén helyezkedik el, és tegye le az ágy fejét. A téma méretei 60×60 vagy 50×70 centiméter. A méretek ellenére az ilyen párna nem használható alváshoz, csak az esztétika esetén szükséges.
 • Párna alvás. Talán négyzet vagy téglalap alakú. Összesen négy párna van alvás: nagy (70×70 vagy 50×80), közepes (50×70) és kicsi (40×60). Oroszországban a négyzet alakú párnák a legnépszerűbbek, azonban az utóbbi időben, az Európából származó téglalap alakú elemek divatja egyre gyakoribbá vált.
 • Kis dekoratív párna. Az esztétikai fajok megosztott ágyának megadására szolgál. Ez egy kis párna 40×40 vagy 45×65 centiméter, és különböző formákban, színes megoldásokban és stilisztikai irányokban értékesítve. Általános szabályként egy kis dekoratív párnát díszítenek fodrosokkal, csipkével, hímzéssel, rhinestones.

 • Párnahenger. A nagy cső formájában lévő párna mereven normális, mert nem használják az alváshoz. Úgy tervezték, hogy támogassa a hátat, miközben nézi a filmet, vagy olvas az ágyon, valamint a fáradt lábak. Néhány flobológus erősen javasol egy hasonló dolgot a nőknek, egész nap kiadása.
 • Párnahuzat. A párnahuzat hasonló Duvette funkciót végez, és a párnát lefedi. Ez négyzet alakú vagy téglalap alakú lehet. A párnák fúvókák egy villámlás vagy szag formájában.
 • Párna párnahuzat. A Beddown dekoratív célokra készült. A párnahuzat szilárdan varródik a párnához, és nem hagyja el. Általában az ilyen párnák kis méretűek, és a fejlapon találhatók.

Hogyan válasszuk ki?

Az ágynemű megvásárlásakor ajánlott néhány részletet figyelni. Például, amikor egy párnát választ, el kell döntenie egy kényelmes formában és méretben. A négyzet alakú párnák tökéletesen kiegészítik a nagy ágyat, a téglalap alakúak alkalmasabbak.

A gyerekeket javasolják, hogy négyszögletes lehetőségeket vásároljanak.

Különböző a tartozékokkal és töltőanyagokkal. Ez egy liba, kacsa vagy elrontott, amelyek mindegyike saját lágyságszintjét tartalmazza. A legdrágább és kényelmes a liba.

Olvasson tovább  Töltőanyag párnákhoz

A takarókat az ágy méretében is kiválasztják. A családi párok jobbak a 200×200 cm-es vagy két 100×100 takaró méretének, ha mindenki inkább saját. A töltőanyag fontos, lehet pelyhes vagy szinteps. A fluff felmelegíti a hideg éjszakát, de egy ilyen takaró drágább lesz.

A matrac kiválasztásakor el kell döntenie a nézetet: tavaszi vagy hibátlan. Az első praktikusabb és demokratikusabb az árért. A második töltőanyaggal rendelkezik, amelyből az ár függő, valamint az alvás kényelme.

A gerinc problémái esetén ajánlott egy ortopéd matrac megvásárlása.

Az ágynemű kiválasztásáról a következő videó megtekintésével fog tanulni.

A tervezők szovjete

Az ágynemű megjelenése, különösen a fedett, nagyon fontos, mivel meghatározza a szoba stílusát, amelyben az ágyat a legnagyobb helyet veszi. A klasszikus szobában, fehér, tejtermékek, arany és barna árnyalatok illeszkednek. Gyönyörűen nézett függönyök és takaró ugyanabba a színben vagy hasonló díszítéssel. A csipke, a strasszok vagy hímzéseket a takaró párnák és szélei díszítéseként használják.

Az ifjúsági vagy gyermekszoba illeszkedik a színbeállításokhoz. Lányok, mint a rózsaszín, fiúk – kék vagy zöld. Gyönyörűen illeszkedik sárga, lila, narancssárga árnyalatok, köszönhetően, hogy a gyermekszoba új festékeket fogjon játszani.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: