Az “euró” takaró méretei

  A takarók változatos kiválasztása. A közelmúltban, az “euró” méretű takarók nagy igény szerint. Nagyméretük sok vásárlót igényelhet. Ezeket a termékeket tárgyaljuk a cikkünkben.

  Előnyök

  A kényelmes alvásról azt mondják, hogy ő garanciája az egészségre. A nyugodt és kellemes alváshoz kényelmes ágyra van szükségünk, puha párna, és természetesen egy takaró, amely kényelmesen érzi magát, és gyorsan aludni fog. A termék kiválasztása nyugodt és édes alváshoz, felelősséget kell vállalnia, mivel a jó alvás befolyásolja a munkanap termelékenységét. A takarók kiválasztása az időnkben nagyon nagy. Itt meg kell választania a megfelelő méret, anyag és töltőanyagot.

  A nagy előnyök rendelkeznek takaróval Euro Standard. Ezek az a tény, hogy teljes mértékben meghatározzák a nagy méretű ágyat, és egy magas magasságú személy, bármilyen probléma nélkül elrejtheti őket teljesen.

  Nézetek

  Az euró takaró különböző formái vannak. Alapvetően négyzet alakúak vagy téglalap alakúak, egy ilyen forma a legkényelmesebb.

  A takarók eltérőek a szezonban: Tél, nyár, előzetes. Télen alapvetően télen vastag takarókat használjon. Az sértés közepes vastagságú, nyáron – a legvékonyabb.

  De egy nagy hiba számít, hogy a termék vastagabb, hogy melegebb. Például egy gyapjú vékony köntöst felmelegít, mint a pelyhek vastagsága.

  Lefelé, gyapjú, pamut, bambusz, selyem, szintetikus és nagyon szokatlan – az Eurostandard takaró egzotikus töltőanyagokkal biztosan megtalálja a vevőjüket.

  Ha egy lefelé választott terméket választott, szoros rhombusoknak kell lennie, ebben a formában a fluff nem fog görgetni, és hosszabb ideig tart.

  Az ilyen leányvállalatok ideálisak a téli időszakra. Működésük élete kb. 20 év.

  Vannak takarók is Kazetta típusa. A töltelék egyenletesebben elosztva a sejtekben, és a töltőanyag soha nem fog elárulni a sarkokban. Nagyon megbízható és tartós. A ruhadarabok között a partíciókat külön-külön készítik és manuálisan adják meg az egyes zsákkazetták kitöltését és varrott szöveteit. Így a pelyhek nem fognak felhalmozni egy helyen, és az üresség egy másikban.

  Még mindig van egy takaró Karostete. Ez a szokatlan dolog, ahol a rajz hímzett, és töltött töltőanyaggal.

  Az emberek szenvednek különböző allergiás megbetegedések, akkor nem ajánlott vásárolni euro takaró természetes töltőanyagok, mint például pehely, gyapjú és egyéb.

  Bár a gyapjú masszázshatást okozhat, és életük körülbelül 15 év. A hipoallergén szövetek és töltőanyagok még mindig ajánlottak az allergiás reakciók elkerülése érdekében. Nem könnyű opció ebben az esetben természetes bambusz vagy selyem takaró. Ők többet fognak fizetni, mivel a levegő tökéletesen áthalad, megtartja a hőt és az életet körülbelül 12 éve. Ne feledje, hogy a selyemtermékek különös figyelmet igényelnek.

  Az euró takarót pamutszövetről veheti igénybe, de súlya sokkal több lesz, mint a fenti termékek. A pamutszövet termékek hosszabb ideig szolgálnak. Nyáron vagy szezonban használható. Ez az anyag elnyeli a nedvességet, és jól halad. Alvás alatt nagyon kényelmes lesz.

  Nagyon könnyű euro takaró szintetikus töltőanyaggal (szintetikus fák). Fő előnye, hogy tökéletesen törlődik egy mosógépben.

  A szokatlan töltőanyagokkal rendelkező Eurostandard takarója gyors emberekkel jár. Az eukaliptusz, mint töltőanyag hozzájárul a jó légzéshez. Algák, Szent János sör, lélek, csalán és más gyógynövények segítenek javítani a lélegzetét és a jólétet.

  Az Eurostandarts méretei

  A szabványos takarók egyedülálló, kétlátogatott és kettős. Az euro takaró mérete kellemesen meglepődik. Ezek valamivel több, mint a szokásos méretek, amelyekhez megszoktuk:

  • Euro Standard Méretek: 200x220cm, 212×225 cm; 2004240 cm; 240×260 cm. A termék méretét fel kell tüntetni a csomagoláson, valamint az összes többi funkcióval: töltőanyag, működési szabályok, gondozás és így tovább. Mivel az egyszeri modellek és a két mappák szinte azonos méretűek, akkor a vásárlók választják az eurót kétéves. Kényelmesebb, hogy egy ilyen takarót családnak nevezik;
  • Az Euro Half-One mérete 155×215 cm, még mindig enyhén nagyobb euró méretű, 160×215 cm vagy 160×220 cm;
  • Gyermek euró méretű takarók 160×205 cm;

  • Általában a kétszemélyes ágyon mérete 175×190 cm. és 175×205 cm. Az euro takarók méretétől a legnépszerűbbek a 200×220 cm méretei. Az ilyen méret alkalmas a legtöbb ágyra;
  • A nem szabványos 195×215 cm-es kétszemélyes ágyon euró van, amelyek kevésbé igények lesznek;
  • De a legkényelmesebb Euro méretű lesz az euro maxi, annak mérete 200х240 cm vagy 220×240 cm, ott is a Royal méret a termék szélessége 240 cm, hossza 260 cm (240×260 cm).

  A szükséges takaró paraméterekkel dönthet az Eurostand Asztalméret táblázat használatával.

  Anyagok

  A különböző anyagokból származó Eurostandard takaróinak nagy választéka van. Anyagok mesterséges és természetes eredetűek.

  Töltőanyagok

  Minden töltőanyagnak saját pozitív és negatív oldala van.

  Pukhovo

  A Pooh töltőanyag tökéletesen megtartja a test melegét, és hozzájárul a jó légáramláshoz. Ha az euro takarót választja, akkor nagy, de nagyon levegő, könnyű és kellemes a testednek.

  De vannak hátrányok is. Az a tény, hogy az allergiák megjelenhetnek a valódi töltőanyagokból, és ha nedvesek a szobában, a Pooh válaszol és rámutat.

  Gyapjú

  Az emberi testre gyakorolt ​​pozitív hatással van egy gyapjú euró takaró.

  Ha teve vagy juh gyapjúból készült, akkor időnként nehezebb lesz, mint például kasmír vagy Jacquard takaró. A gyapjúból nincsenek üvegházhatású hatások, mivel ez a légáramlás nagyon jó, ami kedvező hatással van a testére.

  A töltőanyagnak jól kell lennie, és szigorúnak kell lennie. A gyapjú termékek jelentős időt szolgálnak Önnek.

  A negatív oldal az, amit allergiát okozhatnak. Az ilyen takaró gyakori mosást igényel.

  Pamut

  Pamut takaró euro standard szép zsák és hipoallergén. Nem fog felhalmozni a port, és még akkor is, ha megjelenik, könnyen meg tudja mosni egy írógépbe. Ha a termék egy pamut vászonból áll, könnyű lesz a nyári időszakra.

  Az ilyen takaró ára nem fog “megverte” a zsebét.

  Gyakorlatilag nincs mínusz. Hacsak nem vásárolta meg az euró takarót pamut pamut töltőanyaggal. Aztán gyapjú lehet lovagolni csomókban.

  Bambusz

  Bambusz Euro takaró – csak egy raktár minden hasznos! Ez nem okoz ingerlékenységet, allergiákat és a legjobbat. Ami fontos, a bambusz takaró nagyon könnyű.

  Nincs negatív oldal. A legfontosabb dolog az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék tele van bambuszrosttal, és nem szintetikus.

  Selyem

  Minden évszak esetében alkalmas egy természetes selyem takaró. Gyorsan elnyeli és tökéletesen elpárologtatja a szükségtelen nedvességet. Ha a töltőanyagot önli, akkor gyorsan visszaállítja az űrlapot, amennyire csak lehetséges. Ne feledje, hogy egy ilyen termékben soha nem fog paraziták és porfogók vezetni.

  Selyem Euro takaró negatív oldala – magas költségek. Nagyon óvatos gondozásra van szüksége.

  Lehetetlen, hogy alacsony hőmérsékleten tárolható, elveszíti a lágyságát. Lehetetlen törölni egy mosógépben magas hőmérsékleten.

  Szintetikus

  A szintetikus euró takaró tökéletesen megmenti az űrlapot. A mennyisége még számos stylika után sem változik. A szintetikus töltőanyag nagyon meleg, és nem szívja el a kellemetlen szagokat. A mikroorganizmusok és gombák belsejében nem szörnyűek.

  A negatív tény egy rossz levegő keringés.

  Takarékosság

  A szabványos euró lejtős takarójának megvásárlása szükséges annak biztosításához, hogy az ügy varródjon sűrű szövetből, hogy a tollak és a fluff nem jött ki belőle:

  • Egy gyapjú takaró esetében fontos, hogy a burkolat természetes anyagból készült. Meg kell győződni arról, hogy az ügyben lévő összes szál a helyén van, és a gyapjúszálak nem ragaszkodnak ki a varratokból;
  • Az euróosztály bambusz takarójának vásárlásakor ellenőriznie kell az esedékességek elérhetőségét az ügy áramkörén. Kívánatos, hogy a fedelet gondosan villant, és a töltőanyag nem járt ki;
  • A selyem takaró fedélzetén az európai szabványnak egy kagylónak kell lennie, amelyen keresztül ellenőrizheti a selyemszálat. A fáradt selyemszálak fehér vagy sárgás színűek lesznek. Ha a takaró belsejében a göndör szálakat fogja észrevenni, akkor mesterséges selyem. Azt is megpróbálhatsz egy kis szálat beállítani, nem szabad a sápadt gyapjú illatát;
  • Az euró fedezésére a pamut takarónak kiváló minőségűnek és sűrűnek kell lennie;
  • A szintetikus textíliákból készült takaró nem mindig kedves a testednek. Kívánatos, hogy a fedél természetes szövetekből származik. Az ilyen borítás előnyös lesz az alváshoz.

  Hogyan válasszuk ki?

  Ha egy euró takaróosztályt választ, úgy, hogy hosszabb ideig tart, sokat kell tennie:

  • Határozza meg, hogy milyen termékméretre van szüksége;
  • Válassza ki a hálószobához megfelelő termék színezését;
  • Az áruk költsége nem lehet nagyon alacsony. A teljesen alulértékelt árat össze kell zavarni. Mivel ebben a termékben a felajánlott árukon kívüli házasság vagy töltőanyag lehet;
  • Ellenőrizze a takarót! Nézze meg a címkét, tekintse meg a rajzot, nézze meg az összes varratot, és győződjön meg róla, hogy nincs szükségtelen szál;
  • A fedélnek tartósnak és előnyösen szintetikusnak kell lennie, így a statikus elektromosság nem fordul elő;
  • Ismerje meg, hogyan kell elkerülni ezt a terméket.

  Az euro takarók csomagolásán is különleges marker pontok vannak, a legtöbbjük öt darab. A hőtermékek fokát jelölik. A marker pontok alkalmasak az euro-termékekre, amelyek egyfajta töltőanyaggal rendelkeznek.

  Ajánlott takarók, a hőmérséklet függvényében:

  • + 6 ° – nagyon meleg (5 pont);
  • + 8,5 ° – meleg (4 pont);
  • + 10 ° – üres (3 pont);
  • + 15 ° – fény (2 pont);
  • + 19 ° – Easy Summer (1 pont).

  Sajnos, nem minden gyártót használnak a takarók csomagolásán, ezért hője a töltőanyag sűrűségével határozható meg. A téli takarónak egy 420 gr / m² sűrűségű töltőanyagnak felel meg mindenszörös szezonban – sűrűsége 220-350 gr / m² nyáron – sűrűsége kevesebb, mint 200-220 gr / m². Ezek a kritériumok relevánsak minden töltőanyag számára, kivéve a szintetikus és haldoklást.

  További információ a takaró kiválasztásáról, a következő videót nézve:

  Hogyan kell használni és tárolni

  Miután megvásárolta az euroosztály termékét, amely megfelel az összes követelménynek, helyesen kell használnia és tárolja.

  • Nézz utána Gyapjú takaró mögött Nem olyan könnyű. Olyan dolog, amit gyakran kell rázni és szellőzni, és lehetetlen mosni, különösen meleg vízben. Nem is használható a klór tisztítására, vagy dörzsölje, meg lehet oldani. Ha még mindig úgy döntött, hogy ilyen dolgot mosol, akkor van egy kis trükk. Ahhoz, hogy egy gyapjú terméket jobban hozza, hozzáadhat 2 kanál ecetet 30 liter víz vagy ecet, hogy cserélje ki a friss citromlé több kanáljával.

  Száraz, nem a megfelelő napsütéses sugarak alatt van, és az árnyékban sík felületre kell terjednie. Tárolja száraz helyen egy zsák molyával.

  • Ha szükséges Pouche termékek Mosógépben mossa le a “finom mosás” telepítésével. Amikor a mosás áthalad, jobb lesz, ha több golyót dobnak ki, mint például a tenisz, hogy a leereszkedjen a mosáskor. Ne felejtsd el legalább hetente egyszer megverték;

  • Karmolás Selyemtermékekhez Euro osztály, semmiképpen sem törölje egy gépgépen. Ha nehéz lesz, akkor szárítsa meg, hogy egy csomó nedvességet abszorbeálhassa. Szárazon száraz, közvetlen napsugárzás alatt, rendszeres időközönként. A gőz által szükséges vasaló;

  • Nézz utána Bambusz takaró mögött Könnyebb, de a gép mosáskor kimondja a “finom üzemmódot”. A vízhőmérséklet nem haladhatja meg a 30 ° -ot. Ha a termék bambusz szálakból áll, akkor kevesebb mosóporot használjon, hogy elkerülje a nagy mennyiségű habot. Ne törölje gyakran, ha évente egyszer a gépben való mosás elég lesz;

  • Szintetikus dolog Mosógépben moshatsz, de nagyon kevés port kell használni. Mosás után meg kell tenni, hogy elkerüljék a csomók megjelenését. Mossa meg ezt a terméket évente egyszer vagy kétszer. De gyakrabban szellőztetik és rázzuk meg.

  Figyelembe véve az összes fentieket, könnyedén lehetővé teheti az Ön igényeit. Az euró termékek megvásárlása előtt olvassa el a címkét, ahol a működési szabályok jelzik, anyagi adatok, töltőanyag és méret. Egy megfelelően kiválasztott takaróval az alvásod édes és erős lesz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: