Borított pamut

A pamut textiltermelésnek évszázados története van. Ez a gyönyörű természetes anyag szereti és olvasható a lágyság és a környezetbarátság érdekében. Az ágyon borított pamut – ez a választás azok közül, akik szeretik és értékelik a természetes szöveteket, és arra törekszenek, hogy kényelmet teremtsenek otthonukban.

Jellemzők és előnyök

Mint tudják, a természetes pamut a legnépszerűbb gyártó anyag, és nagyrészt a szövet csodálatos tulajdonságai miatt következett be. Mivel a pamut természetes anyag, hipoallergén, és minden családtag használható – kivétel nélkül.

Ezenkívül a természetes pamuttermékek gondoskodnak, tökéletesen törlődnek, és a szárításhoz elég időre van szükségük. Nagy kopásállóságuk van, nagyon kellemes az érintéshez, és légáteresztő szerkezettel rendelkeznek. Fontos tényező lehet elfogadható áron ehhez a termékhez, ami azt jelenti, hogy az áruk rendelkezésre állása a vevők szélesebb köréhez.

Cotton burkolatok idővel kissé megfakult több styrics vagy kiég túl fényes nap, de a környezeti adottságok nagymértékben meghaladják ezt az apró hiányosságot. A gondos és helyes gondossággal a természetes pamutból borított, hosszú és helyes, hogy szolgálja az összes háztartásodat.

Ne felejtsük el a fontos részleteket: Ha kiválasztja az ágytakaró az ágyra, úgy gondolja, hogy ezt a terméket az ablakfüggönyökkel kombinálják, vagy a bútorkárpitozás alatt választották. Ez az egyszerű szabály lehetővé teszi, hogy megmentse a kiválasztott stílus egységes vonalát.

Nézetek

Az anyag a takaró természetes pamut egyszerűnek tűnik, és nem túl jelentős, de az ilyen termékeket megkülönböztetni egy különleges fajtáját, a fajok. Gyakran ezek a hangulatos és stílusos dolgok is kérjük, még a legigényesebb ügyfelek is.

Az ágyon az egyik legnépszerűbb típusa A természetes pamutból készült ágyneműk. Az ágyat olyan ágyakkal borították, amelyek vizuálisan öntudatosabbak és puhabbak. Ez az anyag kitölti a szobát egy mounting és borítva kényelmet, ami további kényelmet biztosít a hálószobában.

A divat csúcsánál és Patchwork BedsPread, amelyek jelenlétük képes azonnal létrehozni egy elegáns és világos légkört még a legmodernebb és kellemetlen belső térben is. Egy ilyen patchwork örökségre jött a nagyapáinktól.

Ennek a technikának az alapja, hogy a kis darabok harmonikus kombinációja, amely színes, minta vagy textúra van kiválasztva. Egy ilyen ágytakaró, a kanapén vagy ágyon telepedett le, nem marad észrevétlenül, és minden bizonnyal nyereséges fókusz lesz egy szerény dekorációval és minimális bútorokkal.

Ágy, fedett Vékony gofri ágytakaró a strandra, adja meg a hálószobád romantikus jegyzeteit. Egy ilyen ágytakaró kellemes lesz, hogy elrejtse a forró nyári éjszaka.

A szekuláris személyek számára, akik értékelik a klasszikus dekorációt a hálószobában a belső térben Elbűvölő ágynemű természetes pamutból, stílusos hímzéssel díszítve.

Amatőr kézimunka és kézműves az összes kezében létrehozhat Nyisd meg a kötött ágyat pamutszálakból. Nincs korlátozás, mindez a fantáziától, a készségtől és a türelmétől függ. Az ágyterületek ezen opció kiválasztása az ágyra, könnyen létrehozhat egy eredeti kialakítást a szobában, hozzáadva a kötött párnákhoz, az ágyas padlólapokhoz és a székekhez és székekhez.

Szöveti fajták és összetétel

Teljesen természetes, hogy a természetes pamutból vagy szaténből készült termékek a legjobb környezeti tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ilyen ágyak drágábbak, mint a szintetikus alkatrészekkel rendelkező termékek, és messze vannak az összes gyártótól.

  • A legdrágább és gyönyörű, a velúr és a jacquard minták egy igazi 100% pamutból. Azonban ne zavarjanak, ha nem tudod megengedni egy drága jacquardot vagy bársonyot. A családod hiányában a családi allergiás reakciókat a szintetikus anyagokra kell figyelniük a vegyes szövetekre, mivel számos vitathatatlan előnye van a természetes anyagokon.

  • Jól bizonyult a termelés fedett pamut akril. Ez az anyag, amely megtartja a természetes pamutszövet összes pozitív tulajdonságait, a hamisítványok miatt az akril fonal nagyon tartós és kopásálló. Az ilyen anyagból varrott termékek melegebbek, nem égnek ki a napban, ne ütközzenek, és ne üljenek mosáskor. Az ilyen fedett hosszabb időt takarít meg az űrlapot és az esztétikai megjelenést.
  • Egy másik népszerű lehetőség hívható ágyspeadok pamutból poliészterrel. Ők is különböznek a nagy szilárdsággal (a természetes anyagokhoz képest), nem igényelnek különleges ellátást, nem túl érzékenyek a napsütésre, és rendelkeznek az egyik fontos előny – a poliészter termékek nagyon gyorsan megszáradnak.

Dimenziók

A legfontosabb dolog, amikor az ágyra vonatkozik: úgyhogy stílusosnak és gyönyörűnek tűnt, szükség van a méret kiszámítására. A fő szabály: az ágytakaró teljesen elrejti az ágyneműt, de ugyanakkor – ez nem túl szégyentelen és nehézkes.

Általános módon a gyapottal borított méretek megfelelnek a kétágyas, egyágyas vagy fél ágyak standard méreteihez. Ez a fő referenciaérték, amelyre figyelmet kell fordítani a választás elkészítésével. Ha azt szeretné, hogy az ágytakaró lefedte az egész ágyat, lefelé a padlóra, gyönyörű hajtásokkal, meg kell állítania a választását a nagy méretben – 250 × 260 cm. Ne feledje azonban, hogy az ilyen fedél esztétikailag csak egy nagyon nagy ágyra néz.

Ha nemcsak dekoratív elemként szeretné használni az ágytakaró, hanem elrejteni őket alvás közben, jobb, ha kisebb terméket készít. A 180 × 240 cm méret lesz az optimális megoldás a funkcionalitás és az esztétika kombinálásakor. Kis ágyaknál, és érdemes az ágytakaró méretét 160 × 220 cm-re.

Színek

Amikor kiválaszt egy színes ágytakaró az ágyra, navigálnia kell a hálószobád teljes színskálájához. Ez a termék semmilyen módon nem kell úgy néz ki, mint egy íztelen vagy véletlenszerű. A jó hangszínt úgy tekintik, hogy egy ágyat választanak egy ágyra egy stílusban függönyökkel vagy portókkal. Szinte mindig sikeres megoldás lehet az ágytakarók kiválasztása a hálószobában vagy a falak hangja alatt.

Ha a hálószobában természetes fából készült bútorok, nagyon harmonikusak lesznek, hogy egy barna ágytakarót keressenek egy meleg velúrból vagy Jacquardból. Ne keressen túl éles kontrasztokat, és ragaszkodjon a szoba kialakításához kiválasztott fő stílushoz. Az ágy egy pihenésre szolgáló hely, ahol egy személy életének egyharmadát tölti, és hangulatosnak és nyugodtnak kell lennie.

Gyártók

A természetes pamutból borított globális piacon termelő leghíresebb országok India és Kína. Ezek a gyártók szerették a vevőt az illetékes és rugalmas árazási politikáknak köszönhetően. A kínai termékek és a vonzó árak eltérőek. A kínai gyártók valóban megtalálják az árut minden ízlésre és bármely pénztárcára.

A harmónia és a megtervezési korlátozás rajongói számára lehetséges az indiai kabát márkák ajánlása “Arloni” és “Gang”, amelyek megkülönböztetik az utasbiztonsági és természetes színekkel. Török ágytakarók “Anatolia” és “Marca Marco” Az orosz vásárlók körében is népszerűvé vált az áruk árának és minőségének optimális aránya miatt.

A közelmúltban a piac magas színvonalú textíliák gyártásának piaca Portugália meghódítja. Gyönyörű fedők az országból egy fiatal ígéretes gyártóból Antonio Salgado a kategóriába tartozó áruk nemzetközi piacán a minőségi jelek által megjelöltek.

Nos, az oroszok, akik támogatni kívánják a hazai termelőt, tanácsot adhatnak az olcsó és kiváló minőségű burkolatokról a város gyártóinak Ivanovo, Hosszú bizonyított a textilpiacon – Oroszországban és külföldön.

Hogyan kell törődni?

A vályuházat hosszú ideig – és ugyanakkor fenntartotta esztétikai vonzerejét, meg kell felelnie az összes pamuttermék számára megfelelő gondoskodási szabályoknak. Ezeknek a szabályoknak a szigorú betartása megmenti Önt a bosszantó félreértésekről, és sokáig megengedi, hogy megmentse a funkcionális és szép dolgokat.

Az első dolog, amire szükséged kell figyelni, a termékcímke. Általános szabályként van információ arról, hogy milyen hőmérsékleten és használatban van, hogy mely tisztítószereket lehessen mosni a terméket, valamint a megfelelő szárítás feltételeit. Ha megvásárolta a pamut ágytakarékokat, vagy úgy varrta magát, akkor a következő szabályokat kell követnie:

  • A mosási hőmérséklet nem haladhatja meg a 30-40 S-ot – mindkettő kézi mosás és mosás mosásban;
  • Javasoljuk, hogy speciális eszközt használjon a merev víz lágyítására;
  • Elegendő vízben kell mosni, így a nagyméreteket kis kapacitású gépekben nem lehet mosni;
  • Nyomja meg a terméket a kis forradalmakon, hogy nincs deformáció;
  • Rendkívül nem ajánlott szárítani a mosógépekben;
  • Jobb, ha a terméket friss levegőben szárítsa meg meleg száraz időben, miközben elkerüli a közvetlen napfényt a kiégés és a színvesztés elkerülése érdekében;
  • Ne mosás otthon dekoratív hímzéssel, valamint hegyikristály és gyöngyök – ilyen finom dolgokat ajánlott adni száraz tisztítás.

Még többet néz ki a pamut ágytakarókról.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: