Clea burkolatok

  Hangulatos légkör kialakítása, nem csak a falak falai, a bútorok alakja és színe, hanem textil tartozékok is. Nélkülük lehetetlen közös helyiséget létrehozni. A Cleo ágytakaró kínai vállalatok gyűjteményében megtalálhatja a megfelelő modellt minden ízlés és pénztárca számára.

  Előnyök

  Cleo a hasonló textil kiegészítőkkel ellentétben Számos funkció és előny:

  • A sor széles választékának köszönhetően nemcsak a hálószobában, hanem a gyermekek számára, a nappaliban is választhat egy modellt, és akár egy ágytakarót is választhat.
  • Ezenkívül a vállalat által gyártott modell gyakorlatilag bármilyen belső stílushoz illeszkedik. A modern stílusban vannak olyan monofonikus színek, amelyek szigorú mintákkal rendelkeznek. A Provence stílusában található helyiségekben van egy ágytakaró, virágos nyomtatással krémben, levendula, kék és rózsaszín színekben. A klasszikus stílusú szobák speciális anyagokat igényelnek. Ilyen stílusban vannak olyan modellek, amelyek lágy plüssből készültek, bársony és a szatén, hímzett mintákkal rendelkező opciók. A divatos gyarmati stílusban terrakotta, csokoládé, kék és aranyszínű termékek vannak.

  • A Cleo ágytakarékok nemcsak színekkel és stílusokkal különböznek, hanem az anyag összetételében és sűrűségében is. A vállalat által kínált anyagok bármelyike ​​Szatén, Jacquard vagy akril szőrme megkülönböztethető kiváló minőség és könnyű ellátás.
  • A márkájú termékek fontos előnye a méretek széles skálája. Az 1-es szabványos burkolatok mellett.5 hálószoba és 2 ágyak vannak olyan termékek, ahol több verzióban vannak termékek, valamint ágytakarók és takarók, amelyek alkalmasak a kiságyakra.
  • A Wide Árkategóriás fedett Cleo miatt olcsó és kiváló minőségű termékeket vásárolhat az Ön ízlésének függvényében.

  Modellek

  A CLEO márkanév gyártásához használt modern anyagok a pamut, a poliészter és a viszkóz szálak különböző százalékarányban vannak. A bemutatott anyagok mindegyike saját jellemzői és tulajdonságai vannak. Ragyogó és kellemes az érintéshez Satin sima felületű és kiváló higiéniai jellemzőkkel rendelkezik. Különböző gyűjteményekben a pamut arány 65-100% tartományban változik.

  hajnal

  A Satina Jacquardból készült “Dawn” luxus gyűjteménye több színű megoldásban jelenik meg. A szatén-jacquardot a diszinanszasztott minták jelenléte jellemzi, sima szerkezetű, enyhén torzítja a hátralévő részét. Általános szabályként a minta kissé eltér a fő háttéren.

  Ez a gyűjtemény az euro maxi összegben kerül bemutatásra (230×250 cm). Teljesen egy ágytakaróval két párnahuzat van, melynek mérete 50×70 cm. A szövet maga 100% pamutból áll, amely könnyen, higroszkóposság és lélegzőképességűvé teszi.

  A legújabb csúcstechnológiai berendezéseknek köszönhetően Jacquard szatén mellett a vállalat az egy-photon szatén hímzéssel történő gyártásával foglalkozik. A szálak kettős feszes és a szövet ismételt szövőjének köszönhetően a 150 g / m2 sűrűség nemcsak a tartósság és a kopásállóság, hanem sima selymes felület is van. A hímzéssel borított méretű, 240×260 cm-es méretű, és alkalmas a legtöbb kétágyas ágyra.

  Jacquard

  A “Jacquard” gyűjtemény gyártásához egy szövetet használnak, amely pamutszálakat (85%) és viszkóz (15%) tartalmaz. A viszkóz jelenlétének köszönhetően a terméknek kis súlya van. Ezenkívül a viszkózszálak vászon magas higiéniai tulajdonságokat biztosítanak. Puha az érintőképes anyaghoz, jól kezeli a hőt télen és nyáron hűvös, nem halmozódik fel statikus elektromosságot, ezért a por kevesebbet vonz, mint mások, ami lehetővé teszi az olyan anyagokhoz, amelyek nem okoznak allergiát.

  Ezenkívül a sorozat modelljei megkülönböztetik a kopásállóság és a tartósság a különleges Jacquard szövés rovására. Ebben a sorozatban az ágytakaró mérete 240×260 cm értékű, az ágytakaróval együtt két párnahuzat van, melynek mérete 50×70 cm.

  Barcelonai

  A “Barcelona” gyűjteménye félig csendes és egyszemélyes ágyakra szánt termékekre vonatkozik. Ez a sorozat 100% pamutból álló szövetet használ. A pamutszálaknak köszönhetően a sorozat ágyspeadjai megkülönböztetik a higroszkóposság, a lélegzőképesség és a hypoallergén.

  Victoria

  A “Victoria” sorozat különbözik a “Jacquard” gyűjteménytől a szövet többi összetételével. Ebben a sorozatban a vázlatos pamut egyenlő százalékos arányú, nevezetesen 50-50. A sorozatban nincsenek párnahuzat, a bevont 240×260 cm és 220×240 cm méretű.

  Firenze, Velence és Andora

  A “Florence” gyűjteményekben a “Velence” és az “Andor” ágytakaró anyagok, amelyek poliészter rostja van összetételében (100%). Egy párban a szerves eredetű szintetikus anyag töltőanyagként, szintetont használunk. A poliészter szálak szuperplációval rendelkeznek termékekkel, megnehezítetlenek, kopásállósággal és ellenállással a különböző szennyezés megjelenéséhez. Ezenkívül ezeknek a sorozatnak minden variánsai ellenállnak a görgők megjelenésének.

  A “Florence” és a “Velence” termékek mérete az Eurostandards (230×250 cm) vonatkozik. Incase a BedsPread Go Pillowcases. A “Velence Velence burkolata a vékony elegáns csipke kerülete körül van díszítve.

   Az “Andor” sorozat mérete 220×240 cm, a kerületen, ezek a termékek elegáns göndör vágásokkal díszítettek.

    Artis

    A 240×260 cm-es és 220×240 cm-es méretű ARTIS sorozat, amelynek része a szövetből, amelynek részeként a poliészter szálak (50%) mellett pamutszálak vannak (50%). A pamutszálak adják a szövet légáteresztő képességét, és csökkentik a vászon elektrosztatikus tulajdonságait is. A poliészter szálak növelik az erőt, kopásállóságot és intititást.

    A hagyományos szövetek mellett a vállalat a mikroszálas termékeket gyártja. A mikroszálat az új generáció anyagaihoz tartozik, és sok előnye van. A szövetek mögöttes poliészter és poliamid szálak olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a tartósság és a kopásállóság. Mesterséges virág szőrme, amelyet a mikroszálas, megkülönbözteti a puha, a megjelenés nagyon hasonlít a természetes szőrme.

     A vállalat által az anyagból gyártott modellek, amelyek 280 gr / m² sűrűségűek, számos színes megoldás és dísztárgyak kiemelve.

     DZ

     A DZ sorozatú termékek 220×240 cm-es méretűek mind a kétágyas ágyakhoz, mind a megfelelő méretű kanapékhoz. Ez a sorozat a patchwork (patchwork technika) stílusában történik, amely ma nagyon népszerű irányban van. A sorozat ágyspeadjai tökéletesen lesznek a skandináv stílusban, az országban, a provenciában és még a beltérben díszített szobában, amely a klasszikus változatban díszített.

     A TZ sorozat mesterséges szőrzetétől borított stílus és díszítés közelében a termék teljes felületére alkalmazott jellegzetes geometriai mintázat megkülönböztethető.

     Tippek a választáshoz

     A Cleo ágytakaróinak kiválasztásakor szükség van néhány árnyalatra, majd a hálószoba valódi paradicsom rekreációs területévé válik:

     • Először is el kell dönteni a termék méretéről. Általános szabályként az ágytakarmányokat az ágy méretei alapján választják ki. Annak érdekében, hogy lefedje az ágy lábát, szükség van az ágy szélességének szélességére, legalább 40-60 cm-re.
     • Egy nagy kétszemélyes ágy esetében egy megfelelőbb opciót tartalmaz egy sűrű szerkezet. Egy egyágyas ágy esetében több fényt és vékony terméket választhat.
     • Ha kiválasztja, meg kell emlékezni, hogy a hálószobában van egy kis terület, jobb, ha az ágytakaró árnyéka egy színes sémában lesz egy szoba.

     Vélemény

     A Cleo ágytakaró vásárolt legtöbb vásárló elégedett maradt a vásárlással. Sokan ünnepeljük a kiváló minőségű és kockás kockázatot. Könnyű és vékony ágytakarók származó műszőrme nem villamosított, és nem nyers a folyamat intenzív működését.

     Áttekintés fedett Cleo Lásd a következő videót.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: