Fehér takarók

Lakás belseje – egy hangulatos légkör alapja. Talán a harmonikus stílus szőnyegének második jelentése puha kockás. A skót highlanders találmánya, nézett rá, hogy megmentse a hideget, ma minden otthonában keresi. A tervezők középpontjában a fehér takarók: előnyösek a színes analógok hátterében, sok előnye van, és engedelmeskednek bizonyos tervezési szabályok.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Fehér Plaids – Különleges, egyedi bútor kiegészítők.

Az esztétikai funkció mellett az ilyen termékek több feladatot is végeznek. Ők:

 • A bútorok stílusos és státuszának tartozékai, a teljes háttérben vékony ízérzetet tesznek ki;
 • lehet ideiglenes takaró takaró, amely a felhasználót lefedi a pihenés vagy az alvás közben;
 • Szükség esetén könnyen átalakítható egy takaró kókusz, melegítő ember, ha a szoba hűvös;
 • Tökéletesen díszített hálóhely, így gyönyörű és szép megjelenésű.

Az ilyen termékek elegánsnak tűnnek, a színnek köszönhetően képesek létrehozni a fény és a hő illúzióját. Az árnyék a belső tárgyak bármilyen kontrasztos kombinációit igazítja, ez egy kiegyensúlyozó kapcsolat, amely alkalmas bármely formatervezési stílusban.

Méltóság

A fehér kockások sok előnye van. A tisztaság és a gyengédség személyisége, ők:

 • különböző nyersanyagokból készülhet: természetes, mesterséges összetételű vagy kevert szálak;
 • különbözik a különböző számok különböző mennyiségének elvégzésével, amely lehetővé teszi a termék kiválasztását, figyelembe véve a saját preferenciáit;
 • alkalmas különböző típusú bútorok (ágy, klasszikus vagy moduláris kanapé, szék, babaágy);
 • van egy széles méretű tartomány, amely alkalmas egy olyan modell kiválasztására, amely specifikus bútorparamétereket tartalmaz;
 • Lehet, hogy a szoba egyedüli ékezetei, vagy kiegészítőképpen kiegészítik a burkolatok formájában, dekoratív párnák, székek vagy székek hátoldalán;
 • a fotózás gyakori tulajdonságai várják a baba és az első forgatását.

Hibák

A fehér színtakaró teljesen elvégzett. Gyönyörű, bemutatja a tengert a pozitív bármely designban, de a gyakorlatiasságért, ez a színpaletta legsebezhetőbb hangja. Több, mint mások számára gyakori mosógépekben és tisztításban van szüksége, mert még a legkisebb folt is látható.

Olvasson tovább  Tippek az elektromos lemez kiválasztásához

Az ilyen kockás színének köszönhetően nem alkalmas semmilyen helyiségre: teljesen nem megfelelő a konyha belsejében, a nappaliban és a gyermekek belsejében: olyan helyek, ahol több szennyezés kockázat merül fel. A tökéletes szoba egy ilyen termékhez egy hálószoba.

Ilyen takaró gyakran nem arra tervezték, hogy használni, mint egy köpenyt egy helyet: akármilyen óvatos művelet, akkor gyorsan piszkos, és a gyakori mosás vezet a veszteség vonzó a megjelenése, sárgaságára alakja és deformálódása forma.

Nézetek és modellek

A gyártási módszer szerint a fehér kockások egy hatalmas módszerre vannak osztva, amely professzionális berendezéseken és önállóan működik, a horog és fűszer, a varrógép, valamint az elsődleges eszközök használatával.

A modellek három csoportra oszthatók:

 • szövött, textilből készült;
 • nemszövött, fonalból vagy felingből;
 • Szőrme, állati gyapjúból vagy szintetikus utánzásból készült.

Az ágytakaró lehet egyoldalú vagy kétoldalas. Az első esetben, ezek olyan modellek, amelyek utalnak bizonyos működési szabályokat, a második – a plaids lehet használni bármely oldalán a test vagy felület a bútorok. Ezenkívül vannak “két olyan” olyan termék, amelyek jobban emlékeznek a két csatlakoztatott gombra a kockás, különböző vastagság és súly.

Anyagok és textúrák

A fehér kockás modellek választéka varr. Termékek lehet teljesen egyszólamú, kifröccsenésekor mag, egy kis kontrasztanyagok formájában monokróm komponenst. Mindazonáltal a fehér szín domináns marad.

A kockás textúrája alárendelte a szoba stílusának és méretének jellemzőinek. Egy adott objektumhoz kötődhet, vagy nem, hogy legyen, fehér folt a sötét kontrasztok hígításához. Az ilyen termékek modern kiválasztása lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy modellt minden ízléshez.

A textil opciók hagyományosak, hogy nagyobb vonzerejűek legyenek, azokat egy egyszerű nyomtatással hígítják, ideális kompatibilitás érdekében, hozzáadva a párnák burkolatát. A szőrme felületű modellek úgy vannak kialakítva, hogy hozzon létre egy cozinitást. Ezek a legvadabb és kellemesek az érintéshez. Ilyen tartozékok, és tapadnak, azonban gyakran a halom a mosás után elveszti a vonzerőt, ami a termék általános formájában tükröződik.

Olvasson tovább  Hogyan lehet gyorsan rögzíteni a takarót egy paplanfedélen?

A kötött termékek kreatívabbak és gyakran új irányokat mutatnak a stílusban, meglepődnek a megkönnyebbülés egyediségének és a késztermék kombinációjának sokoldalúsága a legtöbb belsőépítészeti lehetőséggel. Ezek a fehér takarók praktikusabbak.

Dimenziók

A fehér kockák mérete nem különbözik a szokásos analógoktól. A modellek normál, nem szabványos, széles, keskeny, négyzet, ovális vagy téglalap alakúak lehetnek. Az ilyen termékek legnépszerűbb méretei a 100×100, 80×120, 110×140, 120×180 cm (gyermekek méretei), 140×190, 140×200, 150×200, 160×200, 180×200, 200×200, 210×240 cm (felnőtt uralkodó).

Plaid-BedsPread: Tervezési ötletek

A fehér tabletta képes kihúzni a beolvasott nézetet a belső tárgyak elrendezésének. Nézd meg, hogyan néz ki szép a különböző tervezési stílusokban, szeretném díszíteni otthonát egy hasonló termékkel. Valójában azonban nem minden kockás színpadon fog kinézni olyan körülmények között, amelyek messze vannak az ideális tervezési elrendezésektől, más tételeket is figyelembe kell venni. És mégis, a kombináció egyes információi figyelembe vehetők.

 • A fehér kockás a monokróm tónusok hálószobájában releváns. Ez kiküszöböli a helyiségtől a fény hiányához kapcsolódó depresszió érzésétől. A fehér szín egyszerű változata itt nem alkalmas: Jobb, ha egy fekete kontraszthoz kötődő modellt választhat: fekete-fehér kockás egy egyszerű csipke nyomtatással.
 • Gyakran két árnyalatnyi kis, De nem akarom megváltoztatni az általános ötletet. Aztán érdemes hozzáadni egy kis vonalkódot: az élő virágok zöldek. Minden más változatlan marad, bár lehetséges, hogy kísérletezzen a mintával, ha egy opciót választott egy állati nyomtatással a zebra színe alatt. Annak érdekében, hogy a két árnyalatú, hogy lágyabb, akkor összekapcsolhatja őket szürke párnával.

Ha alaposabban megközelítik a szobát, létrehozhat egy hangulatos légkört a klasszikus árnyalatokból.

 • A semleges kombináció tökéletesen illeszkedik bézs vagy krém. Hozzáadhat egy “élő” színt a szőnyegmintában, függönyben, kis kanapén. Ne felejtsd el az élő virágokat: a nappaliról beszélnek.
 • A fehér kocka barna gammóval harmonizálJ. A bézs kanapé díszítheti, tökéletesen kombinálva egy hosszú méretű homokvédő szőnyeggel, és megmenti a pozíciót, ha sok sötét árnyalat van, figyelmen kívül hagyva őket.
Olvasson tovább  Mint egy törülköző, hogy medve legyen?

 • Azok, akik szeretik a fényes tónusokat és a fényt, A fehér üres ágyra összpontosíthat nagy párosodott textúrával nagy zsinór és térfogatszalag formájában. Az ilyen tartozék az ágy díszíti, különösen akkor, ha a párnáit hasonló textúrával támogatja.

Annak érdekében, hogy a tervezés ne váljon unalmas legyen, a párnák alakja jobb, ha más, és világos hangok, hogy jobb hozzáadás egy fényes akcentust, mint egy burgundi szőnyeg és egy padló lámpa.

 • A differenciapaktori kísérletek szerelmesei A kötött és textilfelekkel kötött kétoldalú terv fehér kockázata meg kell kóstolnia a dolgokat. Ez egy trükkös tervezés: A vágytól függően megváltoztathatja a szoba stílusát és hangulatát.

És ha hozzá kockás párnák szellemében mindkét fél (mivel a számla vagy díszítő elemek), akkor a maximális infúziós a tervezési.

Arról, hogyan kell kötni egy fehér kockás baba, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: