Gyermek ortopéd párnák

Minden ember életében pihenés és alvás különleges helyet foglal el. A gyermek többet alszik, mint egy felnőtt, ebben az időben a test testének növekedése és képződése van. A megfelelő kiválasztott párna segít a maximális haszon eléréséhez. Ezt formálja, textil, töltőanyagot és méreteket kell kiválasztani.

Modellek

Az egészséges alvó baba fenntartása érdekében természetes anyagból készült, kiváló minőségű ortopédiai párnát kell szereznie. Minden szülő azt akarja, hogy a gyermek vidám, vidám és egészséges legyen, ezért próbálja meg gondoskodni a megfelelő fejlődésről.

Nem olyan régen, az ortopédiai felnőtt párnák megjelentek és a legkisebbek. A szülőknek meg kell találniuk, hogy szükség van-e ilyen termékre, és milyen előnyökkel járnak. Ha az eltéréseket nem figyelik meg az egészségen, akkor nem kell semmit tenni a fejébe. A legkisebb lesz elég, egy hajtogatott pelenka, és ha egy párnát egy párnával a fej alatt, akkor károsíthatja az egészségét.

Gyermek ortopéd párnák

Az ortopédiai termékeket a csecsemők számára fejlesztették ki, figyelembe véve a testük szerkezetének anatómiai és élettani jellemzőit. A gyermekek biztosítják a fejét a jobb helyzetben, távolítsuk el az izmok és a nyaki csigolyák terhelését. Az ortopédi tartók használata, a babafej simán esik, így az elolvasztott anya gyermekkel.

Az ortopédiai párnák többféle típusra oszthatók, de inkább ortopédiai eszközöket szeretnek.

 • Termék háromszög alakú, enyhe emelkedéssel Emlékezteti a tervezőt. A párna a fej alatt van, és a gyermek teste alatt, hogy a test egy kis lejtőn van. A baba kényelmesen alszik, és lazítson egy ilyen illeszkedés után az etetés után. Népszerű modell a legkisebbnek, a gyermek nem fogja feltérképezni.

Gyermek ortopéd párnák

A dőlésszögnek nem haladhatja meg a 30 fokot, hogy a gyermek gerincével ne legyenek problémák.

 • A hengerek rögzítése. A gyermek kényelmesen helyezkedik el és rögzítve van az oldalon. Nincs lehetősége arra, hogy megforduljon, és még inkább esik.
 • Buborékpárna Nagy a babák számára hat hónapos. A termék ezen formája segít a gyermeknek, hogy megtanuljon ülni. Teljesen támogatja a testet, és a gyermek nyugodtan nézheti a világot a világ körül, sok új tanulás.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

 • Ortopéd termék “pillangó” Kinevezett baba csillogó nyakával. Segít a gerinc és a gyermek nyakának fejlesztésében. Előírja a születés után és akár két évig. A gyermek feje közepén halmozódik, és az oldalsó görgők támogatják az oldalát.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

 • Pozitív párna vagy Bioophushka Kifejlesztett korai gyermekek számára, akik nagy kockázatot jelentenek a musculoser hibáinak fejlesztésére. A termék a testet a baba optimális helyzetében támogatja, csökkentve a gerinc terhelését, és nem deformálja azt.
 • Anti-szita ortopéd párna Van egy porózus szerkezete, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy szabadon lélegezzen a gyomor alvás közben.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

 • Párna fürdésre Vízálló anyagból készül. Ő alakja egy kör alakú, egy lyuk közepén a fej a feje a gyerek.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

 • A babakocsi tökéletesen alkalmas ortopéd párna, amely támogatja a fejét a gyermekek szállításának mozgatásakor. A termék elegendő merevséggel és kis magassággal rendelkezik.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Ortopédiai párnák jobban válasszák az átlagos keménységet. A túl szilárd termékek kényelmetlenséget és túl puha kárt okoznak a baba egészségére.

Az életkor szerint

Az ortopéd termékeket scoliosis, fejfájás, rossz alvás, osteochondrosis és más gerinc más betegségei használják. A gyermekek orvosai azt tanácsolják, hogy egy és fél év után párnákat szerezzenek. Ha a baba bizonyságot tesz a nyakra vagy a gerincre, valamint amikor a baba született korai születéskor, ajánlott ortopéd párnázni egy havi gyermek számára.

Puha párnák a kisgyermekek számára nem ajánlott vásárolni, a baba megfordulhat és megfullad egy álomban. Így a baba jobb aludni az ágynemű nélkül. A gyerekeknek természetesen kell fejlődniük, anélkül, hogy megpróbálnának felgyorsítani. A gyermeknek jó és erős álom lesz, ha kényelmes és kényelmes az ágyában. Ő felébreszti a vidám és vidám. Egyes orvosok javasolják az ortopéd párnákat a profilaxishoz. Megvédik a gyermeket a fej hátláitól, a fej hátlapjából, a fej hátulján lévő hajától, egyenletesen forgalmazzák a fejét és a gerincet, illetve a nyaki edények vérkeringését normalizálják.

Gyermek ortopéd párnák

Ha a szülők szeretnék vásárolni egy párnát egy gyermek 1 év, akkor szükség van a megfelelő választás. Ezt gondosan meg kell vizsgálni a baba méretét, alakját, anyagát és töltőanyagot. A termék magassága nem haladhatja meg az 5 centimétert.

A legkisebb kitűnő töltőanyagot poliuretánnak, latexnek és poliészternek tekintik. Nem lehet vásárolni egy párnát egy poump és toll.

A terméknek az egész ágyon kell lennie, és olyan járatokkal kell rendelkeznie, hogy a gyermek alvás közben ne forduljon át, és eltalálhatja a kiságy oldalát.

2 éves gyermek a fej alatt normál párnát helyezhet el, 10 centiméter magassággal. A baba kényelmesen alszik neki. Ne vásároljon ortopéd párnákat oldalsó görgőkkel, mert a gyerekek csúszhatnak velük.

Gyermek ortopéd párnák

A csecsemők esetében a párna magassága ajánlott – akár 2.5 centiméter, figyelmezteti az idegvégződések csípését.

Két év alatti gyermekek – a termék magassága több mint három centiméter lehet. Az éves kategóriába 3-4 évig a párna nagyobb. 5 éves gyermek vásárolhat egy normál formát, de nem túl nagy mennyiségű. A 6-7 éves és annál idősebb gyermekek esetében a terméket egy nagy görgővel 8 centiméterrel választjuk ki.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

A gyártók számos olyan modellt hoznak létre, amelyek alkalmasak minden korosztály számára, és a választás továbbra is a szülők számára.

Hogyan válasszuk ki?

Gyermekorvosok ellen vásárolnak és használnak párnákat a két évnél fiatalabb gyermekek számára. A törzsük aránya jelentősen eltér a felnőtt fizikumától. A csecsemőknél a fej scuffjei nem arányosak a mellkas méretével, így nem érzik magukat a kellemetlenséget.

A két év gyermekének elérése után megszerezheti az első párnát.

Információ az interneten és az orvosi könyvtárakban sokat, így válassza ki a kívánt modell meglehetősen nehéz. Gyártók, leggyakrabban eltúlozzák az áruk előnyeit. A megfelelő választáshoz ismernie kell a kínált ortopédiai együtthatót. Az ortopédiai hatás, amely az ortopédiai hatását mutatja – a párna képes egy bizonyos formában, és tartsa a használat végéig. Mindkét feltételnek ki kell egészítenie egymást, és az ortopédiai együttható kiszámításakor megszorulnia kell.

Gyermek ortopéd párnák

Ha a fejtámla merevsége 3 pont, és a pontszám 4. formanyomtatványának megőrzése, az ortopédiai együttható 12 pont. Ha az egyik együttható lesz 0, akkor a végső visszajelzés nulla. A legmagasabb koefficienssel rendelkező ortopéd párnákat a legmegfelelőbbnek és a legjobbnak tekintjük. Kis gyerekek számára a középső szinten áll. Az ilyen párnát a növekvő test számára leghasznosabbnak tartják.

Az ortopédiai fejtámlákat konfigurációval, méretekkel és töltőanyagokkal különböztetik meg. Minden korosztály alkalmas egy bizonyos modellre és töltőanyagra.

Az ortopéd párnák előnyei:

 • megőrzi a csecsemő test alakját (a memóriahatással);
 • Nincsenek további szagok;
 • tökéletesen elhaladt levegő;
 • A por nem halmozódik fel;
 • nem szaporítanak rovarokat és mikroorganizmusokat;
 • nem igényel további és különleges ellátást;
 • A termék természetes pamutszövet-tok.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Anyagok

A gyermekek ortopédiai fejtámlái természetes szövetekből készülnek. A töltőanyag használatához: Poliuretán hab, polisztirol hab és holofiber. A gyerekeknek nyújtott termékek hipoallén hatásának magasnak kell lennie, összehasonlítva a felnőtt modellekkel. A gyermekek párna speciális szellőzőnyílásokkal történik, hogy megakadályozzák a penetrációt.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

A legnépszerűbb modell Habosított latex, van egy speciális mélyedés, ismétlődő fej alakja. Tiszta formában vagy a szennyeződések hozzáadásával: poliuretán hab, amely önállóan a fej és a nyak alakja; polisztirol, amellyel a magasság állítható, és a párna mérete; hajdina héj, amely a masszázs hatását adja.

Gyermek ortopéd párnák

A Latex Filler számos előnye van:

 • Hippoallergen;
 • környezeti;
 • kívülállók nélkül;
 • könnyen kezelhető és mosható;
 • Használat és mosás után nem deformálódik.

A poliészter párnák kis golyókat töltenek be, amelyek tökéletesen képesek a gyermek fejének alakjára. Nem igényelnek különleges gondosságot, és hosszú élettartamuk van. A poliuretán töltőanyag kiváló memóriával rendelkezik, és hosszú ideig megőrizheti a fej alakját. A természetes anyag képes önállóan szellőzni, és a gyermek nem izzad egy álomban.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Hogyan tegyünk egy baba a párnára?

A születést követő első napokban a szülők és a baba nehéz. Meg fogják tanulni, hogy új életet éljenek. A szülők úgy vélik, hogy tudják, mennyire kényelmes gyerek aludni a kiságyban. Óvatosan követnie kell a gyermek reakcióját, mert ilyen módon próbálja kifejezni véleményét, és megmutatja, hogy valóban kényelmes.

A felnőttek kényelmesen aludnak a párnán, így úgy tűnik számukra, hogy a gyermek nem lesz képes nélkül. De ez egyáltalán nem így van, biztonságosan aludhat a csecsemőben nélkül. Ebben a korban a párna csak kárt okozhat. Miután megvásárolta az ortopéd párnát, a felnőttek nem tudják, hogyan kell használni, hogy ne okozzon kárt, mégsem, hogy még nem alakította ki a gyerek gerincét.

Gyermek ortopéd párnák

A tervezők kifejlesztett egy terméket, hogy a baba feje kényelmes volt benne. Az aszimmetrikus párna teljesítmény segít a szülőknek, hogy pihenjen. Az egyik oldalon lévő párna nagy görgővel rendelkezik, amely az oldalán aludt. Másrészt egy kis görgő a gyermek vezetője alatt.

Hasonló módon a nyaki csigolyák normál helyét fenntartja, és a terhelést egyenletesen osztják el.

Középen van egy depresszió a fejre. Egy ilyen párna ideális a legkisebb számára. Ha követi a szabályokat, és normálisan beállíthatja a gyermeket, akkor kényelmes lesz, és továbbra is túléli a nyakát.

Az ortopéd párna helytelen használata károsíthatja a gyermeket:

 • A gyerekek nem tudják, hogyan kell megfordulni önállóan, és ha alszik a gyomorban, elfojthatják. Ne várjon egy párnával rendelkező gyermeknek, sok szabad helynek kell lennie.
 • A párnát korai korban a gerinc görbülethez vezet.
 • A kis csecsemők számára megfelelő ortopéd párna körülbelül 30 fokos meredekséggel. A baba feje kissé a test felett helyezkedik el, amely zökkenőmentes légzést biztosít, és az étkezés után csökkenti a rángatózást. A terméket nemcsak a fej alá helyezik, hanem a baba teste alatt is.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Minden ortopéd párnát csak gyermekorvos kinevezésével kell alkalmazni. Az ajánlásra, hogy csak két évet használjon. A terméknek lapos formájú és nagy szélességűnek kell lennie.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő párnát egy gyermek számára – lásd a következő videót.

Vélemény

Az ortopéd párnák sok pozitív visszajelzést kapnak a különböző korú gyermekek szüleiből. A gyártók nagy választékot kínálnak minden korosztályhoz és pénztárcához. Minden termék hordozza funkcióját, és segíti a gyermeket, hogy helyesen alakuljon ki. A helyesen kiválasztott párnával a gerinc és a gyermek koponyája helyesen alakul ki.

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Gyermek ortopéd párnák

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása