Hajdina párnák

Az alvás minősége az ágynemű kényelmétől függ. Ha a matracot úgy tervezték, hogy anatómiailag megfelelő testhelyzetet biztosítson, akkor a fej támogatására szolgáló párnát támogatja a nyakát, és felelős a vállszíj izmainak kikapcsolódásáért.

Magas tollakkal és lefelé párnákkal, amelyek fokozatosan a múlt maradványává válnak, sikeresen versenyeznek az alacsony ortopédiai hatásúakkal. Nagy merevséggel különböznek a hajdina héj, a különböző gyógynövények, a kukorica és a bambusz szálak töltőanyagként való használata miatt, és wellness tulajdonságokkal rendelkeznek. És micsoda a hajdina párnák jó az egészségre, milyen esetekben ajánlottak használatra, és igaz minden, amit mondanak róluk – értjük.

Hasznos tulajdonságok és a hajdina héj károsodása

Stabil, magas hozam, a nucleus Ez nem az a genetikai módosítás és a műtrágyázás, és az az érdeme, kizárólag anya-természet, amely elnyerte azt a képességet, hogy nő tökéletesen, fejleszteni és még foglalkozni gyomokat öröm gazdák.

Következtetés: A kémiai tartalom a Grech-ben nulla. Tehát nincs a legkisebb ok arra, hogy kétségbe vonják a hajdina héj testének környezeti tisztaságát és biztonságát – a hajdina magok terméke sötétbarna vagy fekete mérleg formájában.

A romboló spinális folyamatok kezelésére szakosodott UZON-vezérelt vertebráloratív tudósok úgy vélik, hogy a kiváló minőségű párnának két fő funkciót kell végrehajtania, támogatást nyújtva:

 1. Lordose – a gerinc fiziológiai kanyarja, amely konvexed a hátán, a hátán fekvő helyzetben.
 2. Közvetlen szög, amely a vállízületek és a nyaki gerinctörzs vonalát képezi a test oldalsó helyzetében.

A Luzi Buckwheat párnája teljes mértékben megfelel a követelményeknek, a töltőanyagnak köszönhető.

Az orvosok szerint a bopopherálok előnyben részesítik a testünket, mert:

 • Tökéletesen támogatja a fejét és a nyakát az alvás folyamatában, Az izmok és ízületek terhelésének egyenletesen terjesztése, az egyes anatómiai hajlítás megismétlése. Bármilyen helyzetben az alvás során, azonnal dolgozzon ortopédiai hatással. Alvás egy merev bázison segít a jobb és a szép testtartás megtartásában.

 • Kiváló levegő és gőzáteresztő képességgel rendelkezik, A test létfontosságú tevékenységének optimális feltételeinek megteremtése. Az alvó higiéniát a levegő szabad áramlása és a stand-inmirigyek elosztásainak elnyelésének képessége miatt, anélkül, hogy az üvegházhatás előfordulását még a hőben is előfordulnánk.

 • Hipoallergén és porszívó tulajdonságokkal rendelkeznek. Megakadályozzák az otthoni por populációinak kialakulását, ami allergiát okoz, és asztmás tünetek és hörghurutok súlyosbodása.
 • Segítsen harcolni a horkolással: Ha a fej megfelelő helyzetben van, a levegőt szabadon belépnek a légutakba, és az agyat teljesen oxigénnel szállítják.

 • Hozzon létre egy állandó hatását a mikro masszázs, A ponthoz hasonló hatás erőssége szerint: Buckwheels éles csúcsokkal, amelyek a nyak- és vállszíj bioaktív pontjain dolgoznak, míg egy személy alszik.
 • Érdekel a megjelenés. A pontmasszázs kedvező hatással van a bőr állapotára, hozzájárulva a turgora simításához és a hajhoz, mivel a hajszálak stimulálása a héjak vékony sarkaival.
 • Csökkenti a fájdalmat Különböző hely és etiológia.

A hajdina héj kitöltése meglehetősen specifikus, mert ez egy kemény plusz is zajos. Természetesen, nem megfelelő, ilyen oka bizonyos kellemetlenséget okozhat a felhasználó számára, de az egészségre vonatkozó károk miatt természetesen nem megy.

A Luzi Hajdina párnák megszerzéséből származó hibák leggyakrabban okozzák:

 • Túlzott merevség. Az elállított expressz szerelmesek aludnak oldalirányú pozíciókban és pózolva. Az alkalmazkodási folyamat a kemény alapon, akkor különösen nem érhető el a fül és az arc, amelynek területén, bizsergő más kellemetlen érzéseket bekövetkezik.
 • Szörnyűség. A párnák létező választéka között a Buchish modellek több zajt termelnek. Azok, akik újra aludnak, panaszkodnak az embrió hangos hangzására, amikor a fület a földre nyomják. A fej mérlegek nyomása alatt megkezdődik egymás között, melyet egy jellegzetes suttle kíséri.

 • Nagy súly. A termékek tömege elérheti az 5 kg-ot. Ez a mutató maga befolyásolja a töltőanyag minőségét. A hagyományos párnákhoz képest a hajdina héjának bázisai sokkal nehezebbek, hogy nem mindig kényelmes az idősebb embereknek vagy a gyermekeknek.
 • A hajdina illóolaj konkrét intenzív szaga. Mivel a szaga érzékenysége különbözik, és vannak olyanok, akik hyperosmia-ban szenvednek (fokozott érzékenység az ízekre), akkor az olajok megnövekedett extrakciójához igazi problémává válnak.

Amikor elérte a pozitív terápiás hatást, mi történik elég gyorsan, a párnák szokatlan jellemzői teljesen másképp érzékelhetők. Ha a felsorolt ​​hibák kritikusak az Ön számára, akkor vásároljunk puha, könnyebb modelleket Holofayber, Syntheeps, Latex, teve / juh gyapjú.

nyolc

Fotók

Nézetek

A hajdina Luzhi párnák modelltartománya meglehetősen kiterjedt, és kielégíti a felhasználók különböző igényeit. A termékek nemcsak formában és méretekben különböznek, hanem kinevezéssel is: a hétköznapi hálószobaberendezések közúti verziókhoz – Hengerek a nyaki és az ágyéki gerincekhez.

 • Klasszikus modellek. A legjobb ortopédiás hatás hagyományos négyszögletes modelleket büszkélkedhet 40×60 cm-es méretű, amelyek tökéletesen illeszkednek a test anatómiai jellemzőihez, hozzájárulva a vállterületen lévő terhelés csökkentéséhez. A magas vállak tulajdonosai ideálisak 70×50 cm-es termékekhez.

 • Gyermekmodellek. Amikor a felnőttek meg vannak győződve arról, hogy saját tapasztalatai a csoda párnák gyógyító tulajdonságaiban, akkor a következő lépés a gyermek megszerzése lesz. Az ügyfelek 2 éves korig ajánlottak. A töltőanyag összegének kiigazításával rendelkező modellek ebben a tekintetben különösen alkalmasak. A párnák magassága problémamentesen szabályozza a töltőanyag térfogatának megváltoztatásával.

A termék egyedi igényekhez igazodik, csak alvó / alvó hajdina héj. A kényelmes villámlás rendelkezésre állása miatt legalábbis az eljárást legalább időre elviszi.

Minél kisebb a gyermek kora, annál alacsonyabb a párna, ami kevesebbet jelent a töltőanyag térfogatának, mivel megegyezik a számának fokozatosan növekszik, a magasság megváltoztatása. A szokatlan kemény párna oka lehet a gyerek szeszélyeire. Ebben az esetben a kezelési okok rövid távú használatára korlátozódik az ügyből: egy órás álomban nappali vagy betegség alatt.

Orvosi jelzések használatra:

 • gyakori megfázás;
 • Bronchitis éles / krónikus;
 • Hiperaktivitás és hipermaturális szindrómák.

A terápiás hatás megerősítése érdekében sok gyártó gyakorol a különböző gyógynövények töltőanyagához, nyugtató hatással – menta, komló, lelkek, levendula, citromfű és cédrus chipek. Tervezés, hogy megszerezz egy gyógyító párnát egy gyermek számára, ne felejtsük el, hogy biztosítsák, hogy biztosítsák a felsorolt ​​gyógynövények allergiájának hiányát.

 • Ortopéd ülések. A túlnyomórészt ülő, ülő életmódot vezető embereket egy kompakt anatómiai pad segítségével kell megszerezni. A hajdina héjak szokásos tulajdonságai mellett az üléseken belül speciális mágnesekkel vannak felszerelve. A test elektromágneses potenciáljának stabilizátorainak függvényét végzik, javítva a vér oxigén szállítását az összes létfontosságú szervre és rendszerre.

 • Modellek az ülésekhez Univerzális az alkalmazás szempontjából: ház, iroda, autó, túra, hosszú távú járatok vagy többnapos utazás hosszú távú vonatokon – az ortopédiai alap mindenhol hasznos. Nehéz túlbecsülni javára a tonizáló és légkondicionáló hatását „hajdina” párnákat és a könnyű masszázs biológiailag aktív zóna, a test köszönhetően körültekintő tulajdonos kiváló jólét.

A véráramlás aktiválása és a normál vérkeringés támogatása – a férfiak és a női nőgyógyászati ​​megbetegedésekben a húgyúti szféra betegségeinek legjobb megelőzése. Ezeknek a betegeknek a fejlődésének egyik gyakori hajlamos tényezője a munka és az alacsony fizikai aktivitás.

Élettartam

Sajnos a hajdina héjas párnák nem tudják büszkélkedni a működési tartóssággal. A héjak pecsétje – az idő múlásával elkerülhetetlen jelenség, amelynek eredményeképpen a párnák térfogata csökken.

Sok gyártó biztosítékai szerint a bopopherálok állítólag ellenállnak az aktív használatra 5-10 évig. Ez nem több, mint a marketing trükk. Tény, hogy a maximális élettartam a szolgáltatás korlátozott, csak 2 évig, majd, feltéve, hogy a termék kiváló minőségű és gondosan vigyázni rá megfelelően.

Az értékes tulajdonságait Grech jól ismerik a mi őseink, aki egy finom CROUE nemcsak étel, hanem töltötte csuhé párnák, ami nem csak hasznos az egészségre, hanem a kényelmes mindennapi életben. Az ilyen ágynemű nem volt szüksége tisztítási és mosási: amikor eljött az ideje, hogy gyűjtsön egy új növény a hajdina, a tartalmát a nővérek csak megszabadult, helyette friss Lugoy. A természet természetesen feldolgozásának modern technológiája természetesen különbözik és tökéletesvé válik, de nem annyira, hogy a természetes nyersanyagok mindaddig is szolgálhatnak, amíg hirdetési ígéretek. Hisz neki, vagy sem – megoldani.

Használati jelzések

A hajdina husk párnák biztonságosan tekinthetők hatékony profilaktikus anyagnak a különböző betegségek ellen:

 • Izmos rendszer: scoliosis, osteochondrosis;
 • migrén;
 • obstruktív apnoe szindróma (horkolás);
 • magas vérnyomás;
 • álmatlanság;
 • nagy izzadás;
 • impotencia és prosztatitis;
 • A krónikus nőgyógyászati ​​patológiák hüvelyi diszbiózisa és súlyosbodása;
 • aranyér;
 • Allergiás reakciók a kabát gyapjú, toll, ház / papír por és lakói – por atkák.

A Nucleus Luzi hasznos tulajdonságainak köszönhetően a párna átfogó egészségügyi hatást gyakorol a test különböző rendszereire. Ezenkívül a Biophushki hatékonyan küzd a fekvő betegek fekvő sebek kialakulásával, a helyi vérkeringés stabilizálásával.

Már elmondottuk a gyermekmodellekről, de a csecsemők ortopédiai okainak felhasználásáról, a szülőknek átmérője ellentétes véleményekkel.

Azok, akik “a legkisebbek” anatómiai párnákért “érezték véleményüket a lehetőséggel:

 • Krivoshe-megelőzés – közös ortopédiai probléma az újszülöttekben;
 • a koponya doboz deformációinak javítása;
 • a generikus sérülések által okozott különböző lokalizáció fájdalmának csökkentése;
 • A hátsó és a nyak hypertonus izmainak csökkentése – hamis Krivosha;
 • biztosítsa a csigolya törzs megfelelő helyzetét;
 • a fej fenntartható rögzítése, amely hozzájárul a nyugodt alváshoz.

Azok, akik “ellen” hívják a következő okokat:

 • Amikor a baba kiugrik, rögzített fejnek köszönhetően fennáll annak a veszélye, hogy a tej a légzőszervekbe esik;
 • Megnövekedett terhelés az elégtelenített nyaki területen, figyelembe véve az egészségre káros.

Vannak olyan szülők, akik nem látnak jelentést, hogy párnákat használnak a csecsemők számára. Ki igaza van, és ki nem, csak a gyermekorvos, a sebész és a neurológus konzultációt követően található. Mindegyik esetben egyedinek tekintendő, ezért nincsenek univerzális ajánlások itt, és nem lehetnek.

A hajdina Luzi párnák előnyeiért lásd a következő videót.

Gyártók

A párnák ortopédiai hatása szerepelnek a termékcsalád a vállalatok szakosodott gyártása környezetbarát termékek, kozmetikumok, háztartási cikkek. A külföldi gyártók közül az Ázsiában, Kanadában, az Egyesült Államokban a legnagyobb igényben használják.

A hazai gyártók minősítésének első három vezetője magában foglalja:

 • Faberlic – BIOP empasishes az „egészséges alvás” sorozat egyedi készítmények hajdina illóolajok előnyben részesítik a legtöbb vásárló.
 • ECOTEX (ECOTEX) – az egyik legnagyobb orosz vállalat, amely a magas színvonalú otthoni textilek gyártásával és végrehajtásával foglalkozik.
 • Elin – A saját márka és a hivatalos Dargez Factory kereskedő gyártója.

Nem rossz vélemények az anatómiai párnák Optopiter Series Classic és Boss (Oroszország), Tavaszi márka “Tavaszi egészség” (Oroszország) és “Dream Factory” (Ukrajna).

Hogyan válasszuk ki?

Ebben az esetben a fő kritériumok azok az anyag, ahonnan a töltőanyag esete és minősége. Nem minden alvó létesítmény egy töltőanyaggal a hajdina minőségének jelvényétől. Párna kiválasztása, szabadon vigye el a kezedbe, ez pontosan így van, amikor érdemes bízni az érzéseivel. Nos, de arról, hogy szükség van a külső hibákra vonatkozó termék alapos vizuális ellenőrzésére, emlékeztetünk, azt is gondoljuk.

Satina borítók – a legjobb megoldás. Ez az anyag növeli az erőt, a tartósságot és a kiváló “lélegző” tulajdonságokat, amelyek garantálják a normál légcserét még a sütési időjárás során is. Ami a Bosi-t illeti, majd a szaténhez képest sokkal vékonyabb, és figyelembe veszi az állandó kapcsolatot a hegyes Luzga-val, hosszú időt is kínál.

A természetes kullancs a kis higroszkóposságot jellemzi, amely nagymértékben csökkenti a párnák terápiás hatását a hajdina. Ezenkívül a teak neutrition szükség van egy gyakori szárításra. Bármely műszálas elfogadhatatlan, egy fedele az ilyen anyagok egyszerűen semlegesíti előnyös tulajdonságait a töltőanyag által, hogy egy párna haszontalan terápiás célokra.

A párnának meg kell rázni: Ha a köröm magas színvonalú, akkor a tartalom a helyszínen marad. A villámlás vagy a lipochki jelenléte a burkolatokon nagymértékben megkönnyíti az ágynemű gondozását.

Határozza meg, hogy a Hajdina Husk minősége kizárólag tapintható kapcsolat. Ha úgy gondolja, hogy a magmunka feldolgozásával kapott maradék termék mindig ugyanaz, akkor ez nem így van. Sok félrevezeti a tapadás előállításának látszólagos egyszerűségét a magból. A valóságban sokat attól függ, hogy milyen gondosan tisztítja a nyersanyagokat, eltávolítja a növényi maradékokat és a szemetet. Ezért van szükség arra, hogy ellenőrizze a terméket az érintéshez, csak ez azonosítható, ott van a szemét és a gallyak fragmensei.

A párna nyomás alatti nyomás és az űrlap gyors visszaállítása – jó jelek. Az ideális töltőanyag a kalibrálás és a hőkezelés utáni héj. Az ortopéd funkciók a kalibrálás minőségétől függenek, míg a héj hőkezelése eredményeképpen tartósabbá és fertőtlenebbé válik.

Ennek hiányában a technológia „és onnan” támasztja alá az a hiánya idegen szagtól és az állam az évelő tartalom: a töltőanyag belsejében meg kell szüntetni minden irányban anélkül, hogy a csomók képződését, és nem lehet kiütötte egyirányú. Az alacsony minőségű termékek túl kemények és nehézek.

És az utolsó, a minőségi termékek igazolják a GOST szabványoknak való megfelelést. Ne felejtsd el, hogy érdekli az eladók jelenlétük, ez a törvényes jog, mint fogyasztó. Ami különösen fontos a hajdina párnák gyanúsan alacsony árai esetén.

Hogyan kell törődni?

A hajdina hulladékok súrlódása a töltőanyag-térfogat fokozatos elvesztéséhez vezet, ami a párnát mérete csökken. A Luzga periodikus csere alá esik. És nagy, könnyebben szerezhet új ágyneműt. Az egyszerű karbantartási ajánlások megfigyelése azonban a termék hosszabb ideig tart a tartalom formája és frissessége nélkül.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:

 1. Nedves feldolgozó töltőanyag ellenjavallt.
 2. A vegytisztítás frekvenciája a porszívóval, alacsony teljesítményű üzemmódban az eseten keresztül – minden 1.5-2 hónap.
 3. A mosogatás szennyezésként történik. A természet mindig teljesen felszabadul a LUZGI-től.
 4. A dombornyomott töltőanyagrészecskék eltávolítása érdekében használja a szitát.
 5. Időszakos légzőkészletek a szabadban az árnyékos erkély helyén vagy az udvar árnyék oldalán, hogy elkerüljék az UV sugárzásnak való kitettségét.
 6. Nyáron a napsütéses időjárás során a szárító töltőanyagot elvégzik, kiöntve az esetből, és korlátozza a közvetlen nap hatását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: