Hogyan lehet gyorsan rögzíteni a takarót egy paplanfedélen?

Gyorsan töltse ki a paplanfedelet a takarót nagyon nehéz: szükség van egy eljövetelre és zavaros webvel, hogy megtalálja a kívánt végeket. Néha erre meg kell próbálnod próbálni, kiegyenesíteni az ömlesztett összes hajtását. Ha a nő félig sikeresen összeütközik, a férfiak, a férfiak, akik nem akarják terhet magukat, egy takarót költenek, anélkül, hogy fedezetet használnának. A hálószobának kialakításának ilyen megközelítése kiküszöböli a pihenés higiéniáját.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet gyorsan rögzíteni a takarót egy paplanfedélen, tudnia kell néhány árnyalatokat.

Egy kis történelem

A huszadik század közepén megjelent az ágynemű eleme. Addig, amíg egy lap váltotta fel, bár gyakran nem használták. A terméket okozott: drága szövetből készült, így gazdagok voltak. Fél század után egy paplanfedél kezdett megjelenni a szegény házaiban.

Az ilyen modellek költsége és az anyag minősége észrevehetően különbözött a magas osztályú analógoktól.

A diódák méretei

A takarók szabványos méretekkel és adaptált hálószobai méretekkel rendelkezhetnek. A leggyakrabban a méreteit a gesztikák diktálják, az otthoni opciók nem tapadhatnak az általánosan elfogadott normákhoz. A dimenziós méretek a takaró paraméterekhez vannak beállítva.

Minden tartozékfajta négy szabályra oszlik:

 • Egyetlen. 75×180 cm – A kategória legkisebb mérete. A ductil szélessége 120 cm-ig változik, a magasság általában körülbelül 190 cm. Az összes társa között egy ilyen tartozék kevésbé kereslet: a szélessége nem kényelmes egy felnőtt álomához (ez jobban megfelel egy tinédzser számára).
 • Felső. 155×215 cm – Népszerű és közös “Europolist” méret. 140×205 cm – orosz méret a gost szerint. Az ilyen paplanfedelet kényelmesebb, és keresletes pasztell.

 • Dupla (család). A kategória tartalmazza a két modelleket és az “Euro” paramétereket (175×205, 195×215, 220×240, 240×260 cm).
 • Gyerekes. 110×140 cm, 125×150 cm – méretű kiságyakhoz igazodik. “Tizenéves” méret – 143×210 cm, 150×200 cm.

Minden vonal számos méretet tartalmaz, amely lehetővé teszi a vevő számára, hogy a lehető legpontosabban válasszon egy takaró fedelét. Vásárláskor egy adott termék méretét figyelembe veszik, bár ideális esetben egy paplanfedelet legalább egy pár centiméternek kell lennie (mosás után ül).

Néhány márka figyelembe veszi ezt az árnyalatot, és több centimétert ad hozzá a hossz és a szélességhez.

A csatornák típusai

Ez a fontos dolog higiéniát, kényelmes alvást kínál, és egy takarót melegít. Megvédi a takarót a porból és a szennyezésből. A standard változatok mellett kétoldalú terv változata van, amelynek felső és alsó oldala ugyanaz, így a termék a kívánt oldalra fordítható.

A modellek fajtái olyan lehetőségeket tartalmaznak:

 • Metszés alatt (Orosz gyártási szabvány) – népszerű kilátás egy disztrette, jellemezve a kényelem és a kétoldalú használat lehetősége. A modell könnyen viselhető bizonyos trükkök segítségével, de van egy mínusz: Ha nincs rögzítő, a takaró arra törekszik, hogy elhagyja a paplanfedelet.

 • Metszés oldalról – a gyermekek takarójának népszerű változata, amelyben a takaró az ügyből nem esik ki. Az európai országok számos különböző országai nehezen helyezkednek el, míg a fedél elrejti az összes takarót (ha a méreteket helyesen választják, nincs kockázata a meleg takarónak).

 • A ház közepén – szovjet változat négyzet alakú, téglalap alakú, gyémánt lyukkal vagy keskeny csíkkal a központban. Az üzemanyagtöltés egyik nehéz terméke, és kivételesen egy kéz használatát is magában foglalja.

Az ilyen fajták ma a múltba mennek, így több mobil analógot adnak.

A tankolás módja

Minden egyes paplanfedél esetében a könnyű lenyelés módja van.

Az egyszerűség a gyakori edzésekkel és a LifeHakov használatával érhető el:

 • Alapértelmezett – ismert minden üzemanyag-üzemi módszer, amelyben minden sarok külön van behelyezve. Alkalmas a közepén vágásra. A küldetés megkönnyítése érdekében egy takarót a nyílás középpontjába helyezi, a takaró és a disztona sarkának egybeesését követően. A gazdaszervezetek módszerei között, mivel a sarkok elterjedtek, a takarót zavaros, segíteni kell egy másik személyt vagy bilincseket, amelyek sok időt töltenek.

 • “Párnahuzat” – A takarót az ágyra terjesztik, majd rossz oldalra fordították a paplanfedelet. A fegyverek belsejéből történő mentése a disztéra sarkaiba, megragadja a takaró sarkát egy keskeny oldalon. Ezt követően a takaró húzza magát, bontsa ki a paplanfedelet a párnán lévő párnahuzalok hasonlításánál, és rázza fel. Továbbra is két maró sarkot kell tartani, helyes és rázza meg a takarót.

A módszer alkalmas a disztrette aljából és oldalán levő varratokhoz (az oldalsó varrás nehéz lesz, ha a takaró nagy és nehéz).

 • “Kolbász” – Lifehack az internet a kategóriában „Siess 60 másodpercig”, amely meglepi az egyszerűség, a könnyű és egy kis trükk. A paplanfedél lefeküdt az ágyba, a takaró teteje a belsejében. Az oldalról a nyílás nélkül kezdődik, tekercs tekercs. Tartsa a sarkokat, fordítsa meg a paplanfedelet, hogy tegye a kapott kolbászt, amely után forog és rázza. A LifeHak alkalmas egy duvette modelljének alulról. A misszió nehéz megtalálni, ha a bemetszés kicsi.

Ez a LifeHak alkalmas a közepén lévő lyuk borítására, de nehezebb lesz megjavítani. Itt két “kolbász” -ot kell húznod a központba, és egymásnak telepítheted egymást

.

 • “Rombusz” – Módszer a rombusz vagy négyzet formájában lévő lyukú modellekhez. Először is, a paplanfedél egy lopás az ágyon, bezárva egy takaróval. Töltsön két szöget egy keskeny oldallal, a takarók további fele a lyukba kerül. Továbbra is megragadja a kitöltött sarkokat, és rázza meg a takarót. Lehetséges lehetőség is, ahol a Duvette felét kifelé fordítják. Ebben az esetben elég sarkok és fordulók vannak. Ezután végezze el az eljárást, mint az előző módszert.

Mindkét oldalt kikapcsolhatja, felváltva őket a takarón. Ebben az esetben a paplanfedelet le kell feküdnie.

 • “Oldal” – olyan eljárás, amelyben a takarót a csőbe hajtják, ahol a keskeny oldal a kezdetnek tekinthető. A kapott köteg a Duvette oldalsó lyukban van. A szabad sarkok kombinálják a Disztrette szögeit és megrázzák. Ha a takaró súlyos, segíthet a ruhákkal vagy irodai bilincsekkel.

Tippek

Kevés emberek tudják, de az ügyben lévő takarók kemény meghívásainak oka lehet a gömbölyű anyag, valamint a pasztell tartozékok paramétereinek meg nem felelése. Gyakran esküszhet az eladók a nem szabványos termékek kiadásában, és nem figyelünk a dimenziókra, és őszintén csoda, hogy a takaró nem akar belépni az ügybe.

A Duvette öltözködésének egyszerűsítése, idegsejtek megmentése érdekében vegye figyelembe néhány egyszerű tippet:

 • Használjon természetes szöveteket. A szintetikusok felszámolásakor nagyítani fogja, hogy lassítja a folyamatot – egy paplanfedél ragaszkodik a takaróhoz, odaítélve a felhasználót statikus elektromossággal.
 • Vásároljon megfelelően a takaró paramétereinek megfigyelésével. Az elemeknek meg kell egyezniük egymással: a kis méretet befagyasztják és lumpokat hoznak létre, egy nagy paplanhűtőben, az “elveszett” és tartalom takarója. Ebben az esetben a pihenés nem lesz képes a lehető legkényelmesebbé válni.

 • Ne siess. Az első kísérletből a LifeHaki használata nehéz lehet. Érdemes gyakorolni, hogy könnyen alkalmazkodjon hozzájuk, és gyorsan viseljen paplanfedelet. Ha az első alkalom, hogy elviszi Öntől néhány percet, néhány kísérlet után, akkor találkozol az ígéret 30-60 másodperccel.
 • Rögzítse az övteret. Ha gyermekeid vagy egy álomban aktívak, csomagolva egy paplanburkolatba, a takaró gyorsan válik, mint egy relatív com a zsákban. Különböző módszerek állnak rendelkezésre a rögzítéshez (például egymáshoz kötődő szalagok), de nem lehet extrém (elfogadhatatlan csapok vagy fém klip).

 • Válasszon egy modellt egy rögzítővel. Jobb, mint a zacskó többi fajtája cipzárral. Tehát a takaró nem fog kiszállni a fedéllel, hozzáadva a felhasználók kényelmetlenségét. Ha a CLASP-t a gombok jelöli, rögzítse őket szögben (úgyhogy úgy néz ki a dentette). Ez segít megszabadulni a kellemetlen hideg és nyomástól, a lábak és az ujjak elakadása a Duvette lyukban. A kötőelemek egy másik modern megjelenése – gombok, a belső helynek köszönhetően kényelmesek.
 • Kényelem. Az izzasztási folyamat megkönnyítése érdekében simítsa meg a paplanfedelet a vasalattal – fertőtlenítés és simaság. Vagy csak rázzuk jól, távolítsa el, hogy könnyebbé tegye Lévítést és megbirkózzon az Inval-folyamathoz.

Szerelmesek, hogy betöltsék a takarókat az adatbázisokba. Vannak azonban azok, akik az egyszerű lenyelés egyszerű módjaival igazodtak. Ma a paplanfedél hajózásának egyszerű és kicsavarása is elérhető.

A csúszásmentes életnek köszönhetően a takaró gyorsan és egyszerű lehet, anélkül, hogy időt és idegeket töltene.

Ugyanolyan gyorsan, és csak töltse ki a takarót egy paplanfedélen, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: