Hogyan ütem és hajtsa le a lapot a gumiszalagon?

  Nem is olyan régen, a termékek egy gumi jött, hogy helyettesítsék a hagyományos lapok, ezek kényelmes a használata, így a túlnyomó többsége a fiatal anyák bátran adta nekik preferencia. Igaz, az ilyen lap formája nem teszi lehetővé a gyönyörűen összecsukott ágyneműket egy halomban, ami nagymértékben megnehezíti a gyermek polcainak megrendelését. Igen, és a stroke ilyen termék teljesen nem könnyű.

  A gumiszalaggal ellátott lapok előnyei

  Sok éven át fiatal szülők használják a lapok standard téglalap alakú részei az anyag – Bosi, Satina, Flanel, Sitz vagy Silk. És semmi sem, csak az ilyen lapok több jelentős mínuszral rendelkeznek:

  • nagyon gyorsan elképzelni;
  • állandóan “menj” egy puha matracból;
  • Az élek és a sarkok gyakran átalakulnak az inestic folds kialakításával.

  Ezért, amikor egy újdonság megjelent az eladásra – Stretch lapok az ínyben, azonnal népszerűvé váltak. Ez egy egyszerű magyarázat – Ha ilyen modellt használ, az ügy nem csúszik, mivel aktívan mozog egy álomban. Alvó emberek. Az ilyen lapot feszítik a matracon, és így teljesen megszünteti az összes problémát a sarkok csomagolásával, vágja le a lapokat a matracból, és túlságosan utal rá.

  Ugyanakkor az ilyen kényelmes fehérneműnek hátrányai vannak – az ágykészletek vasalása és ergonómiai tárolása nehéz.

  Összecsukva

  A jól összehajtott ágynemű általában nem foglalja el a sok helyet a szekrényben, nem zúzott hosszú távú tárolással, és megőrzi a polcokon kifogástalan megjelenést. Egyes háziasszonyok inkább egy halomban tárolják, és néhányan a párnahuzatba helyezték. A gumiszalagon lévő termék szép és kompakt, hogy meglehetősen nehéz legyen. Ez azért történik, mert a feszes gumiszalagba összegyűjtött anyag széle, amikor megpróbálja hajtani őket, és egy szépen hajtogatott téglalapból esik ki.

  Leggyakrabban az ilyen modellek akár félig hajtogatódnak, vagy tekercsbe kerülnek. Azonban sokan nem sok figyelmet fordítanak egyáltalán, és egyszerűen látogasson el egy ilyen lapot egy tágas, tiszta ágy készletre. De ha megrendelés a polcra az Ön számára alapvető, akkor felajánljuk, hogy a ruhát átfedjük a gumiszalagon. Ha minden rendben van, az eredmény sima és téglalap lesz. Ez csak alaposan kiegyenesül, és egy kis ergonomikus kötegbe kerül, például egy rendszeres párnahuzatban, és ebben a formában szabadon lehet részesedni egy tiszta köteg ágynemű.

  Egyszerűen egyszerű.

  1. Szükség van a termékre, és vízszintes irányba kapcsolja, hogy a rövid élek az Ön oldalán vannak.
  2. Ezután a termék sarkaiban meg kell látni a tenyerét, mint a zsebében. Ne feledje, hogy a lapot el kell forgatni neked.
  3. Ennek eredményeként ezt a képet kapja meg: a lapot a kezével tartja, hosszirányban nyújtva (a hosszabb oldal pontosan a tenyerei között van), és a kezek a hátoldalon vannak a sarkokban (egy belül).
  4. Most meg kell vezetnie a kezét, és forduljon egy sarokba egy másikba.
  5. Ezeknek a manipulációknak köszönhetően mindkét felső szög egymás között összecsukható.
  6. Ezt követően meg kell fordítania a lapot, és újra megfordíthatja a kezét, de ezúttal a szabad alsó sarkokban.
  7. Ismételje meg a műveleteket, és húzzon egy sarokot egy másikra.
  8. Ennek eredményeként a lap félig meghajlik a szűkebb tengelyéhez, és a sarkokat egymáshoz hajtják, és kezükbe kerülnek.
  9. A befejezés során tenyérre kell hozni, és forduljon egy sarokba egy másikra.

  Ennek eredményeként egy sima téglalapot kap, amely szilárd sima felületre helyezhető, kiegyenesíti és küldheti a szekrénybe.

  Tapasztalt hostesses tárolja az ágyneműt speciális zsákokban pamutszövet vagy egyszerűen a párnahuzat – ez nagyon kényelmes, és lehetővé teszi, hogy tömören tárolja az egyik helyen az egész ágyneműt. Ne feledje, hogy ezekre a célokra nem ajánlott a polietilénből származó műanyag tartályokat és csomagokat használni, mivel nincsenek képesek friss levegőt keresni, ami megfelelő patogén mikroorganizmusokat és gombákat hoz létre.

  Ezenkívül szükség van az alvó létesítményeiket a rongyok elválasztására.

  Hogyan ütem lépésről lépésre

  Nem kevésbé nehéz bevezetni az ágyneműt. Néhány szeretője “elhagyja” ezt a színpadot, de helytelen – a vasalási vászon hozzájárul minden olyan egészségtelen mikroflóra megsemmisítéséhez, amely jelentősen kiterjeszti a termék élettartamát. Igen, és az alvás a bal oldali fehérnemű sokkal szebb, mint a menta.

  Hogy a lapot gyorsan lehessen, próbálja hozzá néhány légkondicionálót a mosóporhoz – lágyítja az anyagot. Semmilyen esetben ne hagyja el a halasztott lapot a mosógép dobjában a fonás után – ha nem azonnal kiegyenesíti, akkor szinte lehetetlen lesz simítani az ilyen vászonokat.

  Az ágynemű lógása előtt, alaposan kiegyenesítse a lapot és rázza fel. Távolítsa el a lemezt a gumiszalagon, miután a szövet szárítja. És eltávolítja, gondosan ellenőrizze és nyomja meg az összes lyukat, ha ilyen jelenik meg – egyébként növelhetik a forró vasat.

  Ne feledje, hogy különböző típusú szövetek telepítve a különböző hőmérsékleti módokat. Tehát a selymét 80 fokos, viszkóz – 120 ° C-on simogatja, a pert a pamut esetében 170 fokos szinten van felszerelve, 180 fokos hőmérséklete pamutra alkalmas, és a lenhez 200 fokos maximális fűtés szükséges .

  Miután a vászon és a vas készen áll, meg kell kezdeni a vasalást.

  Általában a gumiszalagot egy lapra varrjuk a kerületben, vagy csak a sarkokban – a második esetben nincsenek különleges problémák a vasalással, de az első esetben a folyamat sokkal nehezebb lesz. A tapasztalt hostessek képesek voltak kiemelni a gumiszalagon lévő lapok 4 alapvető módját.

  1. módszer

  Ebben az esetben a lapot pontosan fel kell összeomolni, majd ismételje meg a manipulációt, de az egészet. Ezt követően szükség van a kültéri oldalak feldolgozására, majd forduljon vissza és hajtsa le újra, hogy a “korábbi” a belső oldal kiderült, hogy a fenti – és elmozdította újra.

  Ez egy egyszerű módja annak, hogy magas minőségű hőkezelést ad, azonban nem kapja meg a tökéletes simaságot.

  2. módszer

  A lapot a matracra kell helyezni, és próbálja meg ebben az űrlapon. Hasonló vasalás lehetővé teszi, hogy ne csak a baktériumok teljesítéséhez és a sterilitás eléréséhez, hanem tökéletesen sima felületet is hozzon létre, amely kényelmes lesz az alváshoz. Ezenkívül az ilyen kezelés elég gyorsan, mivel sok kis hajtás kiegyenesítik a szigorításkor. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a vaskábel hossza pontosan így lehetővé teszi a simítás elvégzését.

  3. módszer

  Ez a legmagasabb minőségű lehetőség, de ugyanakkor a legtöbb munkaerő. A legjobb simítás elérése érdekében telepítenie kell a terméket, és sétálnia kell a vasat a központi részén, miután a lapok ezen szélén meg kell húzni a vasalódeszkát, és lassan próbálja meg, sima mozgatni az anyagot a kör körül.

  4. módszer

  Ez az opció elvileg vasalás nélkül vasalásra utal. Annak érdekében, hogy simítsa fel a fehérneműt egy gumiszalagon, csak meg kell erősíteni a lapot egy kötegbe, és egy nehéz sajtó alá helyezi, például az asztalterítői, a fürdő törölközők és más gonoszok és összecsukott dolgok alatt.

  Fontos, hogy a fehérnemű teljesen száraz legyen.

  Néhány lapot egy lapot egy rugalmas zenekar a szokásos kézi saparwoman – nem érdemes ezt csinálni, mert a Ferry vertikális feldolgozása nem teljesen kényelmes, és ha dohányzik a szövetet a matracon, akkor elnyeli a nedvességet és elkezd a belsejéből forog. Ez a gombák és a veszélyes formák kialakulásához vezet, amelyek káros hatással vannak a gyermekek egészségére és felnőttekre.

  Stretch kötött lap a gumiszalag nagyon kényelmes használni, De gondoskodva rá, és a tároló szervezése néhány nehézséggel konjugálódik. Mindazonáltal, illetékes és átgondolt megközelítéssel mindig a szépség és a tökéletes rendet elérheti a polcon.

  Tudjon meg többet arról, hogyan kell a stroke-t, és hajtsa végre a lapot a gumiszalagon, akkor megtudhatja az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: