Juniper párna

Ne feledje, hogy a medve a ködből származó sövénynek nevezett, vártam, hogy teát inni, és Samovar duzzadt, és a galambok elkészítették, Juniper. Emlékezz az érzéseidre: hallja a “Juniper” szót, és felhívja a levegőt, és megpróbálja érezni ezt a szagot egy törött fa, gerincgyanta, friss gallyak, dudorok, amelyeket éppen elveszett a kezében. Nem véletlenül, a Juniper párnák egyre népszerűbbek. Róluk és beszéljünk a cikkünkben.

A Juniper alkalmazása

A tűlevelű örökzöld fa régóta ismert az orvostudományban, sok más neve van: Ardysh, Arsa, Archa, Versue, Helena, Yalovets. A fizioterapeutákat és az aromaterapistákat használják, és gyanta, rágcsálni, fát és fát, és gyümölcsöket a légzőszervek, vérképződés és idegrendszer kezelésében. A sütők pozitívan utalnak a borókaolajra, és az alkoholgyártók a gin illatát használják. Magasabb füstölt minőségű, fa és shishko.

A fa a kockázatok és egyéb tartályok gyártása, valamint a ceruzák gyártása. Masters – A fa vágóállványok állnak és más kézművesek, amelyek nagy népszerűséget élveznek. Az ok egy erős és tartós illat, amely a feldolgozás idején jelenik meg, és hosszú ideig marad. Ezért a növény zsetonjait és kis galtáit párnák töltőanyagként használják.

Töltőanyag versre

Az ilyen illatos töltőanyaggal ellátott párnát vásárolva hasznos tulajdonságokkal fogja megtapasztalni:

 • az idegrendszer pihenése;
 • a vitalitás hangulatának és dagályának javítása;
 • az immunitás megerősítése;
 • a megfázás rugalmasságának növekedése;
 • Az alvás normalizálása;

 • a fájdalom gyengülése és megelőzése a nyaki gerincben;
 • az agy vérellátásának javítása;
 • Fejfájás kezelése;
 • nyomáscsökkentés;
 • a légzőszervek munkájának javítása;
 • Dermatitis kezelése.

Így az ilyen boróka párna vásárlása vagy független gyártása hasznos lesz Önnel és családtagjain. Használat és a további üzemeltetés során a párna rendszeresen rázza a sawidédeket, hogy nem tolerálják. Ezenkívül az illat megrázásakor javul.

Olvasson tovább  Az "euró" takaró méretei

Formák

A Juniper párna formájában lehet:

 • Standard, 60×60 cm vagy 50×70 cm;
 • Dekoratív 30×40 cm;
 • Hengeres hengerpárna, amelynek magassága körülbelül 8 cm és akár 70 cm hosszú;
 • bármely más, esztétikai vagy szent értékű forma a tulajdonos számára.

Egyrészt a párnák minden formáján aludhat, másrészt dekoratív és gördülőhasználat, hogy díszítse a szobát. Aztán az egész ház illatos lesz az archi ízekre.

Párna – szimulátor

Naponta háromszor alkalmazása párnával a fájdalomcsillapításokhoz, megkönnyítheti a kezét és a lábát. Ezzel a párnával a görgő szimulátorként használható a musculoskeletális rendszer betegségeinek megelőzésére és kezelésére. Íme két egyszerű gyakorlat, amely segít a párnán csomagolni a boróka:

 1. Hátul fekszik. Tegye a görgőt az alsó hátra. Vegyük a térdét a lehető legközelebb a mellkashoz. Nagy lábak érintik egymást. A test a test tenyere mentén húzódott. Csináld ezt a gyakorlatot naponta 5 percig.
 2. A testmozgás hasonló, de a görgőt a pengék közé kell tenni.

Az ilyen gyakorlatok után fel kell kelni, miután bekerítette az oldalt.

Soha ne kelj fel egy bunkót. Először kellemetlen fájdalmat érezhetsz a gerincben, de minden új napon a fájdalom visszavonul. Alvás közben a fűrészporral töltött párna test alakú lesz. És a párnák száraz gallyakkal kedvesek lesznek a fejed alatt.

Helyesen választja

A fűrészpor párnák kiválasztásakor figyeljen a szagra. Ha az orrod legalább enyhén illatát fogta meg – ne vegyen egy ilyen példányt. Már egy gomba volt, és nincs értelme. A párnádnak a tűk és gyanták aromája kell lennie. A fűrészpor megnyomásakor nem szabad tavasszal.

Az ilyen párnák megnyitásakor észleli, hogy felismeri a fűrészporokat különböző fából.

Egy kissé fűrészpor boróka ad aroma, és a többi tömeg. Úgy érzi, hogy mindig kellemetlen. Így lehet vásárolni fűrészpor egy átlátszó csomagban, hogy megvásárolja. Egy eset varrni magát.

A becsületes gyártó villámcsapást fog biztosítani, hogy megnézze, mi a párna csomagolva. A leginkább független gyártással logikus, hogy először csomagolja a töltőanyagot egy zárt párnahuzatba sűrű pamutszövetről. A természetes szövetből is, mivel lélegzőnek kell lennie, és a természetben egy egység érzést kell teremtenie.

Olvasson tovább  Szintetikus párnák

Óvatosan használjuk

A leginkább sajnos, vannak olyan emberek, akiknek orvoshoz kell fordulniuk az orvoshoz, mielőtt a párnát használnánk. Először is allergiás. Az emberek vékony bőrrel és gyenge edényfalokkal rendelkeznek, ilyen párna nagyon keménynek tűnhet, és a testen lévő zúzódást hagyja. Asztmatika is tapasztalható a kényelmetlenség és az egészség szövődményei. Az erős illóolajok különböző módon befolyásolják mindannyiunkat. Összpontosítson az orvos saját érzéseit és ajánlásait.

Mit mondanak a vásárlók?

A legtöbb pozitív visszajelzés pontosan megtalálható a Juniper párna. Sok ilyen vélemény van. De vannak olyanok, akik nem illeszkedtek a párnákhoz: a fejfájás erősödött, az erő fűzése.

Emlékezz magadra: Amikor a fenyőerdőben a cserzett városból érkezik, a fej gyakran megsérül. Okok nagyszámú fitoncid, szekretált fenyő (5 kg naponta egy fiatal fenyőből). A Juniper 6-szor több, mint ez az anyag. Itt van a válasz a kérdésre a fejfájásról. Ebben az esetben is meg kell adnod a testet, hogy hozzászokjon a versa szaga, vagy megtagadja a párnát.

A vevők is azt ajánlják, hogy egy párnát egy sűrű kötött csomagban tárolják, hogy a szagot hosszabb ideig tartják.

De megveszünk, hogy használjuk, hogy érdemes-e elrejteni egy ilyen csodát a csomagban. De a nedvességtől és a tűzön kívül, a terméket szükségszerűen védeni kell. A kis Duma természetes ízesítő gépként szolgálhat az autóban. Tökéletes lehetőség a pihenésre egy hosszú utazásban vagy forgalmi dugóban.

További információ a Juniper párnákról A következő videóból tanulsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: