Kötött kockás

Kötött kockás

A multifunkcionális témákkal kapcsolatos modern rezidensek bevezetése nagyon nehéz. Az ilyen dolgok folyamatosan figyeljenek magukra, meg akarják vásárolni vagy megteremteni mások segítségével. Vegyünk legalább egy kockázatot: A tervezők nagy figyelmének figyelembevétele miatt ez a dolog a szoba divatjelzését és a többfunkciós megoldást tekintik.

Kötött kockás

Jellemzők és előnyök

Kötött kockás modellek – ez valóban egyedülálló fajták. A szokásos kockások fő különbsége a gyártási módszer – azokat a kötött web képviseli. Alapvetően a vizsgált modelleket olyan hipoallergén készítményből állítják elő, amely nem okoz bőrirritációt. Ez a Nuance különösen az allergiákra és az érzékenyebb bőrre vonatkozó emberekre vonatkozik, a fonalakkal való minimális érintkezésből származó gyulladásra hajlamos.

A termék létrehozásának folyamatában a puha, hangulatos és kényelmes szálak érintettek, amelyek teljesen megfosztják a tüskés alkatrészeket.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás modellek – ezek nem csak csodálatos köpenyek. Ők valóban univerzálisak és sok funkcióval rendelkeznek.

A dekoratív komponensen kívül és az új színek hozzáadásának lehetősége a szoba már ismerős és monoton kialakításához:

 • befejeződik, és hozzáadja a tidlidds-ot a teljes hálószobával (mindkettő egy nagy ágy és egy kis solester);
 • ideiglenes esetre kerül bármely bútorfejhöz;
 • részt vehet, mint egy légrétegtakaró (amely különösen a nyári és off-szezonban kereslet);
 • A gyerekeknek nyújtott termékek tökéletesen átalakulnak kényelmes és többfunkciós borítékokká, kényelmesek a gyakori sétákhoz vagy egy gyermekklinikához való kampányhoz;

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

 • Attól függően, hogy a meglévő anyagmennyiségétől és a fantázia szélességétől függően a vászon egy csodálatos meleg és hangulatos szőnyegré válik, amely ideális esetben a babaágy matracja vagy a szőnyeg padlóján (hosszú távú karbantartás esetén) a gyermek hő- és higiéniája);
 • Az ilyen modellek figyelemre méltóak a meleg pulóver vagy egy jumpsuit funkciójával, így óvatosan és otthonosan borítják a fogadójukat, hogy megtekinthessék a TV-t (ez különösen releváns a hideg helyiségben);
 • A kompozíció minőségétől függően a kötött takarókat gyógyító előnyökkel adják meg (az ilyen tulajdonságok juh- vagy teve gyapjúból készült modellekhez kapcsolódnak);
 • Hozzon létre egy igazán kényelmes környezetet a lakásban vagy a házban.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Sajnos a gyapjúszövet kockás kockájának legjobb lehetőségeit még nem megfelelő: annak ellenére, hogy a kompozíció fölénye és az anyag csodálatos minősége, a vásárlók bizonyos részei kénytelenek találkozni az intoleranciájával.

A lenyűgöző számú előnyök mellett a kötött üres modellek számos hiányossággal rendelkeznek:

 • A legtöbb esetben nem lehet a meglévő matracra helyezni, hogy a lágyság szintjét a kívánt módon változtassa meg (a testen lévő dombornyomott párzás következtében a mintázat “nyomása” rögzítve van, és ez káros a helyes véráramláshoz);
 • A kötött modellek lenyűgöző fonalat és hatalmas időt igényelnek a létrehozáshoz;

Kötött kockás

Kötött kockás

 • Szinte mindig a probléma az, hogy törődjünk a kockákkal, valamint nagyon instabilak a gép mosási folyamatához (kézi mosás szükséges, a sajtó finom gyakorlása és a napfénytől való szárítás);
 • A mosás végén a szárítási folyamat szignifikánsan hosszabb ideig jelentkezik, mint textil analógjaik, mivel meglehetősen tágas függőleges felületre van szükség (a szárítás szokásos verziójával kihúzódnak, ami megmagyarázza a minta deformációját, és csökkenti a meglévő szélességét web);
 • a porrészecskék gyakori felhalmozódása van, amelyekben kedvező élőhelyet hoznak létre a porkulccsal (az allergiás reakciók magyarázhatók).

Kötött kockás

Fajták

A kötött kockák modelljei különböző alakúak (fedővel vagy nyúlból, csíkos és csíkos, csíkos, valamint a transzformáció gombjaival, téli béléssel, kötőszalagokkal, névleges béléssel, téglalap alakú, texturált és t. D. ).

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

A gyártási módszertől függően ez a termék elvégzi:

 • Kézi viszkózus a küllők vagy horog segítségével;
 • A kötőgép vagy a speciális berendezések bevonásával.

A végrehajtás típusai közötti különbségek nyilvánvalóak: a gép opciója gyakrabban kérte a fonal vastagságát, a különböző hurkok, a minták fajtájának és az interfész-változatokat. Ez a termék sokkal gyorsabban jön létre, ellentétben az analógokkal, amely manuálisan történik.

Kötött kockás

Kötött kockás

A gyártóberendezésen létrehozott terméket mindig a kivitelezés pontossága és a tervezés egyenletessége jellemzi. A jól megalapozott mechanizmusnak köszönhetően bármilyen komplexitást és a kívánt jövőbeli mintát összekapcsolhatja.

A kézzel készített kötésmechanizmus egyedülálló külsőleg: amíg a párzási párnák befejezése befejeződik, a létrehozott hurkok sűrűségszintje változhat. Ez messze nem történik meg, mint az ideális, mint a mérnöki végrehajtási mód, azonban a mosás után alapvetően egyenletesebben néz ki.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

A kézimunka nem korlátozódik semmilyen technológiára, ezért lehetővé teszi, hogy bármilyen ötletet valósítson meg a Teremtőnek, előnyös, ha közvetlenül a textúrát és a kívánt mintát mutatja a legjobb fényben.

Anyagok

A fonal a plaids gyártásához sokszínű, azonban a ragyogó fémezett szálakat gyakorlatilag nem használják: sötétben sötétednek a termék általános textúrájának és a testnek. Gyakran az ilyen kockás kivitelezéséhez a varázsló a meglévő fonal maradványait használja, amely fényes torzítást eredményez. Más kiviteli alakoknál főként fonalat szereznek vastag szálakból, hogy kézzel végezzék a terméket. Ez lehetővé teszi, hogy egy eredeti kockás egy kis időtartamra hozzon létre.

Kötött kockás

A vizsgált modellekre alkalmazott népszerűbb anyagok, a pamutot, a gyapotot, a gyapjúnak vagy a szemet, a fű összetételét, valamint angora és akril, Mohair, Mohair, Mohaih, vagy az akrilszer keverékét. A bemutatott nyersanyagok bármelyikét saját jellemzői és előnyei mutatják ki. Például létrehozott termékek „fű”, és felhasználásával kapcsolatos küllők megkülönböztetni felülmúlhatatlan puhaság, jó mennyiség és kényelmes test érzés.

Kötött kockás

Kötött kockás

A gyapjúból vagy félgyapotból származó kockások, a textil alapon javították, igazi verseny az ismerős szövet takarókkal. A pamut opciók nagyon tüdők, ne okoznak bőrirritációt és könnyen kezelhető.

Dimenziók

Szükséges méretek a jövőbeni termék az űrlaptól függően. Mindegyik esetben egyéni. A gyerekeknek ez a jelző 70×70 cm és 80×100 cm és 100×100 cm, 70×125 cm vagy 110×140 cm.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Mivel ez az ágy tartozék köteles lefedni mind az ágyat, mind annak tulajdonosát, a kockás méretei kötelesek a tulajdonos növekedésével, további készletekkel. A figyelembe vett terméknek a felnőtteknek szóló termék dimenziós mutatói is változatosok: 130×170 cm, 140×180 cm, 150×180 cm, 150×200 cm, 160×200 cm, 160×220 cm, 180×200 cm, 180×200 cm, 240×220 cm.

Érdemes emlékezni arra, hogy a nagyon nagy méretek a legkevésbé kényelmesek voltak, különösen, ha kézzel készítettek.

Ezért gondoltam a megszerzése vagy gyártására kockás erőfeszítéseit, és segítség nélkül a más személyek, meg kell pontosan megvalósítani – hogy milyen funkciót kell végrehajtani egy ilyen termék.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Színek

A kötött termékek árnyalatai palettája lenyűgöző a sokszínűség. A gyártók sok árnyalatúak, amelyek biztosan kielégítik még a legigényesebb preferenciákat is. Gyakran javasolt színes szabályok Csatlakoztatás fekete és egyéb gyakorlati színek: telített szürke, ég kék, mustár, könnyű tégla, piros, fényes barna, Bordeaux Shade. A fényes palettán, a hagyományos színekben: fehér és szelídbézs, valamint meleg pasztell színek (gyengéd rózsaszín és lila, fényes zöld és menta, telített citrom).

Kötött kockás

Kötött kockás

A mindennapi élet gyakori használatára kötött termékek elsősorban gyakorlati és lédús árnyalatúak. A mesterek színpalettájának vezetői a következőknek tekinthetők: gazdag zöld, terrakotta, világos narancssárga, szelíd korall, nemes málna, halványmelange (sokszínű vagy kétszínű). Kötött vászon modellek gyerekeknek kiemelkednek fényes vidámsággal.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Az ilyen színes opciók különleges figyelemre méltóak, teljesen mentesek a határoktól a kívánt szín kiválasztásában.

A párzás mintái és típusai

A kötött modell elvégzésére szolgáló lehetőségek. A termelés során ezeket a termékeket egy közös viszkózus módszer végzi.

A végrehajtás otthon manuálisan négyféleképpen oszlik meg:

 • kötés egyetlen egyenes vonalon, sima áttéréssel a második és a következő sorba;
 • körkörös pályán, a hurkok hozzáadásával a sarkokban a következő jövőbeni;
 • átlósan (ferde végrehajtás lehetőség);
 • Külön összetevők hozzáadása (négyzetek).

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Bármely technika határozottan egyéni, de a modell létrehozása előtt a sűrűség sűrűségét mindig figyelembe veszik (a kapott hurkok pontos ellenőrzése) és a jövőbeli kialakítás.

Megjelenésben a következő lehetőségek megkülönböztethetők:

 • fő vagy kis párosodás;
 • a volumetrikus díszítés nélkül, sem nélküle;
 • Különböző rajzok használatával készült különböző szálas színpaletta.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

Az otthoni kötött modell végrehajtásának egyik legérdekesebb technikája a régi kardigánok és pulóverek termékének összeszerelése. Loskutka kis méreteket használnak ebben a helyzetben. Loskutka kis méretűek.

Ha figyelembe vesszük a mintákat, akkor a legkülönbözőbbek: a szokásos pulóverből, agenuro és a nem szabványos kompozíciók között. Az ilyen kötött ágyak ékszerei különböző zsinórok, hevederek, gyakori interlacing, különböző zenekarok különböző kombinációi százszorszépekkel, valamint váltakozó arc- és felbecsülési hurkok használatával.

Kötött kockás

Kötött kockás

A valóban érdekes takaró design megvalósítható:

 • Tunéziai kötés – “afgán” technológia egy horoggal, ha a mintát két szint alapján hozták létre;
 • A bajor-készülékek viszkózus – horgolt gyakorlása körkörös pályán, fényes komponensek vagy vászon hozzáadása egyetlen négyzet alakú formájában;
 • Skandináv motívum – Jacquard dísztárgyak a norvég stílusban két színének kezelésére a norvég stílusban, a küllők segítségével;
 • Kétoldalú párosítási módszer – ugyanakkor két szálat használ a küllőkön vagy egy szálon egy horoggal.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

A dekoráció és stílusok típusai

A kockás kötött modellek egyedisége az, hogy az adatok tökéletesen illeszkednek és díszítik bármely szoba stílusát: az örök klasszikusoktól és a szigorú minimalizmustól egy telített glamourra és felülmúlhatatlan ampiraig. Általában a fő ötlet közvetlen függőség a rajz (hímzés szívvel, 3D-s díszítés, nyomtatás egy mackó) vagy színek. Az organikusan kötött termék az országstílusban vagy Provence, egy avantgárd vagy szecessziós, afrikai és patchwork stílus, valamint barokk, Bocho, vagy Lofthe, Art Deco és az arab stilisztika.

Kötött kockás

Kötött kockás

Tippek a választáshoz

A bevásárlóközpontban vagy más helyen a gyönyörű kötött kockás modellek megvásárlásával figyelmet kell fordítania a következő pontokra:

 • minőségi tanúsítvány biztosítása, valamint az általánosan elfogadott higiéniai szabályok betartása;
 • A felhasznált anyagok összetételére vonatkozó összes szükséges adat, a gyártó a jogi címének tükrözésével, valamint a megfelelő működés végrehajtására vonatkozó szükséges utasítások;
 • A termék hőszintjének rögzítése;
 • A pozitív észrevételek és vélemények jelenléte, hasznos válaszok a gyártóval, valamint az eladó garancia jelenléte;
 • Value for money elérhető ingatlanok (az analógok és az árak összehasonlítása).

Kötött kockás

Kötött kockás

Számos hasznos tipp:

 • Gyönyörű modellek a téli időszakhoz (a gyapjúszövetből készült kockás kockás) textilbéléssel kell rendelkezniük, mivel pontosan meleg lesz, és a szövet alapja megmenti a kötött ruhát eredeti formájában;
 • Kézi kockás nyitott stílusban a legkevésbé praktikus, mint a 3D-analóg keskeny dombornyomott párzás. A fragmensek összetevőiből készült terméknek kevésbé kriku plexus van, ezért a jövőben kivételesen óvatos kapcsolatot igényel;
 • tartozék egy ömlesztve, a megkönnyebbülés minta sokkal gyorsabb, bár a legtöbb levegőnek tűnik. Ezért nem tartja melegen olyan jól, és a gyakori használatra gyakori felhasználásra kényszerítve van;

Kötött kockás

Kötött kockás

 • A gyapjú modellek a “száraz” hő hatását adják. Ezért, ha gyógyulási eredmény szükséges, a kötött kockás a legjobb választás (antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatás, különböző megfázás megelőzése);
 • Egy ilyen kockás, mint egy kockás, multifunkcionális, termelt kiváló minőségű fonalból, és nem tartalmaz veszélyes festékeket.

Hogyan kell törődni?

A kötött modell tabletta gondozása – a téma különleges. A hűséges és óvatos használat lehetőséget ad arra, hogy meghosszabbítsa a divatos termék működési idejét, miközben fenntartja a megjelenés megjelenését és a gyönyörű textúra jellemzőit (simaság, hő, méret, megkönnyebbülés). Mivel a termék kötött változatát bármilyen mosás befolyásolja, a következő árnyalatokat kell figyelembe venni:

Kötött kockás

Kötött kockás

 • Kézi mosás ajánlott speciális erőfeszítések hiányában, csavarja le a speciális por (egyedileg kiválasztott egy bizonyos típusú fonalat);
 • Források hiánya, valamint forró víz. A magas vízhőmérséklet hozzájárul a szálak közötti távolság és a fonal vize közötti távolság csökkentéséhez (különösen a gyapjú és félfalú szálak az üreges textúrával);
 • A mosás befejezése után kétszer kell elvégezni a termék öblítését kétszer, hogy mossa meg a detergens por maradványait. Mindez szükséges ahhoz, hogy megszüntesse a kezdeti árnyalat merevségének és veszteségének megjelenését a rossz öblítés eredményeként, valamint megakadályozza a sárga árnyalat vásárlását;

Kötött kockás

 • A szárításnak feltétlenül természetesnek kell lennie minden további fűtőberendezések (hajszárító, akkumulátor, vas) hiányában;
 • Lehetetlen használni egy száraz kefét a tisztításhoz: könnyen meghosszabbítja a rendelkezésre álló hurkokat, és hozzáadhat egy villi, hozzájárul a Katoshkov kialakulásához és a közös “lochhood” kialakulásához;
 • A kötött modell pelerin tilos verni sem rázott, hogy megszabaduljon a por (ennek következtében az ilyen akciók, a deformáció egyéni hurkok és a teljes mennyiség a vászon);

Kötött kockás

 • Időnként a terméket a friss levegőben kell levegni (erkély vagy terasz lesz, amely kiváló csere: növeli a pálya stabilitását, megszünteti a nemkívánatos aroma megjelenését;
 • A termékcímke általában jelzi az összes szükséges gondozási információt. Egyes gyártók lehetővé teszik a gépi mosás, más erősen javasoljuk a száraz tisztítást súlyos szennyezéssel.

Kötött kockás

Kötött takarók a belső térben

Jelenleg a kötött takaró modell egy modern és elegáns bónusz minden szobában. Most a Cape adatok divatos tartozéknak tekintendők egy puha kanapé vagy karosszék számára. A kárpitozott bútorok ilyen díszítései nemcsak végül kiegészítik a belsőépítést, hanem előnyösek a fő ötlet megtestesülésére is.

Nagyszerű stílusú ágytakarékos stílusban díszíthet egy ágyat egy hálószobában. Nagyon harmonikusan feloldódik a szoba általános kialakításában, ha a díszített padok használatával megmenti a kötött termék ötletét. Telített árnyalatú szőnyeg, kifinomult formája lámpa lámpa lámpa lámpa, elegáns dísz a kanapé párnák újjáélednek bármilyen design.

Kötött kockás

Kötött kockás

Kötött kockás

A vágy, hogy ismételje meg az ötlet egy kötött termék lehet változatos: a kockás a meleg fény árnyék ömlesztett zsinórra nagyon jól néz ki, és egyesítjük párnák megtervezni és puff, de ennek hiányában bármilyen rajzokat.

A Kötött Canvecase kiválasztott színe lehetővé teszi a készlet illúziójának megteremtését, és egy kis padot, amely megismétli a mini-pouf kialakítását, hozzáad egy változatot a szoba színpalettájába, amely a rengeteg bőségét uralja helyek.

A kocka kötött modellje széles fényes, kontrasztcsíkkal néz ki valóban szokatlan. Az ilyen modell tökéletes a kanapé fény árnyékának díszítéséhez.

Kötött kockás

Kötött kockás

Egy ilyen kockás nemcsak a belső térség, hanem a gyakorlati és funkcionális köpenye is: a könnyű és sötét árnyalatok szivárványának összegyűjtésével jelentősen meghosszabbíthatja a működési időszakot, mint a kanapé, és közvetlenül a kockás. A harmonikus belső tér teljesen nem nehéz megtenni: elegendő, ha néhány edényt helyezünk olyan színekhez, mint a színek csíkjai. Ha nem, használhatják a képeket, életben lévő virágokat, valamint csak egy hagyományos tálcát, amely hasonló színsémában viharvert.

Ebben a videóban a Kötött plaids és ötletek további kiválasztását fogja látni a kreativitás számára.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása