Lábtörlők: fajok, tervezési és kiválasztási kritériumok

A lábtörölköző a higiéniai tárgyak, amelyek kényelmet és kényelmet okoznak a vízkezelések elfogadása után. A választékban különböző méretűek, az anyag, amelyből, sűrűség, tervezés, célállomás. Ha törölközőt vásárol a fürdőszobába, figyelmet kell fordítania a jellemzőire.

Nézetek

A lábak törülközője általában van egy téglalap alakú, és a leállítás megszárítására szolgál. A használat során kívánatos, hogy elkerülje a padlóruhával való érintkezését. Az életben a bőr, a lábak vagy a körmök betegségei vannak. Ha a családtagok ilyen betegségekkel rendelkeznek, akkor a feldolgozás, a mosás rendszeresen és óvatosan történik, mivel az egészséges.

Valaki kényelmesen törölje mindkét lábát egyszerre. Ebben az esetben jobb, ha egy nagy törülközőt lehet.

Vannak, akiknek egy fürdőszobája van, szereti a száraz, puha, csúszásmentes, jól felszívódó vizet, törölköző szőnyeget. Ezt követően a test különböző részeiből származó víz maradványai egy nagy fürdőköpenyből fújhatók. Standard lábtörölköző mérete 50 x 70 cm.

Hogyan válasszuk ki

A törölközőket a működési jellemzőire kell alapozni.

A varrásban használt szövetnek nagyfokú higroszkópossággal kell rendelkeznie, gyorsan felszívja a vízmennyiséget, amikor a lábakat törölje le, és hagyja el a földön lévő minimális nedvességet. Jó légáteresztő anyag vágja le száradási idejét. A nedves környezet a baktériumok és a penész.

Az anyag összetétele nem irritálhatja a bőrt a szintetikus szálakra érzékeny emberekben, Színezékek, kémiai szagok. A hipoalleritás időnként fontos a gyermekek és a felnőttek számára. A rossz minőségű dolog elhagyhatja a festék, a villi, vagy a mosás során. Számos szintetikus adalékanyag van öngyilkossági törölközővel.

A legelőnyösebb fürdőszobai tartozék – Terry pamutszövet. Lágy, ellenálló kopás, környezetbarát, higroszkópos. A bekötési eljárás örömvé válik. A lábtörlő sűrűség Javasoljuk, hogy nem kevesebb, mint 500-800 gramm / méteres négyzet, 6 mm-es halomhosszúság, mint egy rövid hurúkkal ellátott frottírszövet, hogy elnyelje a vizet.

A fürdőszoba törölközőt használ a Wafer pamutszövetről, a cellát képező szálak határozott szövőjének köszönhetően. A szövet tökéletesen felszívódik a víz, ellenáll az intenzív alátétek és a gyakori használat.

A velúr anyag néz ki, puha az érintésre, megkülönböztethető telített festékek, de ez nem túl praktikus használat: a víz elnyeli a rosszabb, csúszik.

Kiváló minőségű firmware rejtett varrással, tartós szál és kezelő él overoock, nem teszi lehetővé a törzs törölköző lábak, kiterjeszti az életét.

Tervezés és tárolás

A törülközők fontos elemei a fürdőszobában. A formatervezésük, a minták, hímzés, színek használatával segít a szobában, és a szokásos törülközők frissítése frissíti a megjelenését.

Gyakran kiegészítők is megtalálhatók Sima színű, elszíneződött szálakból előállított, majd a színezésük. A festékek közötti baj elkerülése érdekében jobb választani textíliát nyugodt, pasztell vagy semleges színekben.

Kellemes a higiénia a monofonikus Jacquard rajzok, amelyek a falu különböző hossza miatt alakultak ki. Az ilyen termékek példája kültéri törülközőt kínál “lábakkal”. Kellemes, pamut, puha szőnyeg hozzáadja a kényelmet és a hőt a zuhanyban.

Pinsy Jacquard lábtörölköző egy mintával egy összetett a termelésben, De az így kapott többszínű modellek minták emelnek. A dekoratív lehetőségek megválasztása nagyszerű, és az ár magasabb, mint mások. Törölközők rajzfilm hősökkel, mesés karakterek alkalmasak gyerekeknek. A fiatal korból származnak, a higiéniai és a testtartalom tiszteletben tartása megszokta.

Számos ajánlás van, hogyan és hol, tárolja a törölközőt a fürdőszobában. Az egyikük száraz szobában van. Ily módon elkerülhetők a nemkívánatos baktériumok és a szegény szaga reprodukálása. A kopott, nem megfelelő dolgok, amelyek érdemes megszabadulni, mivel ezek már nem hatékonyak. Ne használja ugyanazokat a tartozékokat hosszú ideig. A lábtörölközők ajánlott két naponta változni.

Sok hely van tárolásra. Lehet, hogy horgok a falakon és a különböző felületeken (szopókkal), fiókok, tartályok, dekoratív kosarak, polcok, fali tartók, polcok fülkékben, szekrények ajtókkal és sok más bútor részével.

Az időszerű szárításhoz, tisztasághoz és higiéniához használhatsz szárítókat, akasztókat, kötéleket.

Ezek a legolcsóbb lehetőségek a törölközők elhelyezésére és gondozására. A megfelelően létrehozott feltételek kényelmet biztosítanak bármilyen fürdőszobában.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes törülközőt, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: