Legalványok kiválasztása Törölköző Poncho

Törölköző – Talán az alapvető elemek legnépszerűbbek. És hány fajta létezik – és a fürdő és a konyha és a strand. Ezt a cikket egy formában fogják mondani – törülköző Poncho.

Ez egy nagyon kényelmes innováció a gyermekek számára.

Sajátosságok

Törölköző Poncho valójában egy kapucnis törülköző. A fürdő vagy a gyermek lelke után meg kell csomagolnia, hogy a hőmérséklet ugrás ne befolyásolja a baba jólétét. Igen, és a hűvös levegő érzése a hővíz után nem igazán szereti a gyerekeket. Néha néhány ruhát vesz igénybe, hogy lefedje a fejét a fejét a gyermek lábáig. De ez nem jó, hogy rögzítse őket a gyermekre. Informatikai ünnepek, mozdulatok és törölközők természetesen, swing.

Ebben a helyzetben a kapucnis törülköző használata releváns. Védi a hőmérsékleti ugrásból, jól elnyeli a vizet a gyermek testéből és hajából, védi a vázlatokat, és a szelíd szövet érmék hangulatos. Amikor a friss levegőben úszni fog, akkor a csád szédülékeny bőrét is megmenti a túlzott napenergia-expozíciótól. Higgy nekem, harapd a baba egy poncsó törülközőt, maga is ugyanezt akarod magad.

Jelenleg a piacon minden korosztály számára óriási terméket tartalmaznak. Kiválaszthat bármilyen formatervezést, színezést, és varrhat egy ilyen poncsó törülközőt a saját kezével. Hidd el nekem, nincs semmi bonyolult.

Hogyan kell varrni a saját kezét?

Először el kell döntenie a jövőbeni termék méretét. Ehhez néhány intézkedésre lesz szükséged:

  • Fejkör (og) – a motorháztető mintájára;
  • Kézi terület – a termék szélességére;
  • a levegőtől a bokaig – hossza.

Ezután válassza a Szövet és az áramkör anyagot. A törölköző varrása szükséges a természetes szövetek kiválasztásához, mivel csak a víz elnyelésére szolgálnak.

A szakértők azt javasolják, hogy hagyják abba a választásukat egy hosszú halom frottír textilen (Mahra).

A szükséges anyagok száma egyszerűen meghatározható – a jövőben lévő termék hosszát 2, és a fej kerületének felét adja hozzá. Szépezésként tájékoztatják a fonat vagy a szatén beyk használatát (szükség lesz körülbelül 6 m-re).

Most kezdjük el a vágást. Először átadja a méréseket a szövet vágásához. Vágjon két hosszúságú terméket egy anyagból. A minta szélességében a kezek hatókörének értéke kell lennie. Ha többlet van, vágja le. A hátul szélei és átadása, azaz a fogadott téglalap szögei. A kapucnis levél két négyzetnek tűnik, amelynek hossza ½ og.

A termék torkának vágásához hajtsa be a főmintát hosszabb és jelölje ki a központot. Tőle a jövőben Poncho elülső részén, rajzoljon egy félkörrel egy negyedévvel azonos sugárral. Óvatosan vágja le.

Söpörje a kapucnis részét egymáshoz. Kezelje éleit Kant által.

Készítsen egy hurkot 5 cm szegély anyagból. Varrd meg a hátsó hátsó részén. Következő varrat és alapvető lízingek. Rajzoljon szinte kész poncho szalag vagy pék széleit.

Söpörje a kapucnis részét egymásnak. Kezelje éleit Kant által.

Készítsen egy hurkot 5 cm szegély anyagból. Varrd meg a hátsó hátsó részén. Következő varrat és alapvető lízingek. Rajzoljon szinte kész poncho szalag vagy pék széleit.

A termék gondozása

A pamut frottíranyag nem igényel sok gondot.

  • Nem ül le, lehet, hogy és manuálisan, és egy írógépben.
  • Használat előtt a Poncho törölközőt be kell csomagolni és újjáépíteni.
  • Tartsa be a szükséges mosási módokat (színes és könnyű dolgokat), hogy megakadályozza a moláló termékek.
  • A mosás vége előtt használja a légkondicionálót a vászonhoz, hogy a törülköző puha és gyengéd maradjon.
  • A kézi mosás a vízbe az utolsó öblítéshez adja hozzá a szakács sót, és hagyja egy negyed órát. Miután jól öblítse le. Ez lehetővé teszi, hogy a Mahre hosszú ideig mentse meg a lágyságot, egyidejűleg fertőtlenítve.
  • Szárítsa meg a terméket a friss levegőben az árnyékban.
  • Szükség van egy nedves állapotban, akár a komp.

Próbáld meg magadnak, hogy a törülköző Poncho az a dolog, amire szüksége van, és a gyermekek és a felnőttek.

Mester osztály a varrási törülközők-Poncho a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: