Méretek törölközők: Standard paraméterek és célok

A törülköző nem csak egy gyönyörű tartozék, amely képes bármilyen belső díszítésére, hanem nagyon hasznos és szükséges dolog. Ő teremt egy bizonyos kényelmet a fürdőszobában, támogatja a közös stílust, és lehetővé teszi, hogy érezze a jelenlegi melegséget és gyengédséget a fürdő vagy a lélek bevétele után. Sok esetében a kiváló minőségű és kényelmes törölközők választása valódi probléma, mivel a modern piac által kínált áruk nem mindig jó minőségű és kényelmes paraméterek különböznek meg. Hogy válasszon egy szép, és legfontosabb, egy kényelmes testtörölköző, arc és kezek, gondosan tanulmányozni kell a kérdést.

Összetett

Sok lehetőség van a törülköző összetételére, és őtől származik, hogy a megvásárolt termék minősége függ. A szakértők természetes pamut törölközőanyagot vesznek figyelembe, mert sok versenytárs paramétere fölé jobb. Ezek a legdrágábbak, de nagyon jó minőségűek.

 • Figyeljen a Terry pamuttermékekre, amelyek országa Egyiptom vagy Pakisztán. Ezekben az országokban a hosszú éves mérsékelt éghajlat, a hosszú szálas pamut növekszik, ahonnan gyönyörű törölközőt kapunk. Ezek alkalmasak napi használatra és gyakori mosásokra, mert hosszú és tartós szálak vannak. Az ilyen lehetőségek speciális lágysággal és hosszú élettartammal feltűnőek, amelyek teljes mértékben magas költségeket indokolnak a kínai és a török ​​analógokhoz képest.
 • Gyakran előfordul, hogy a selyemszálakat hozzáadják a készítményhez, de az ilyen termékek a legtöbb esetben nem különböznek jó minőségben. Ezenkívül a selymes törülköző rosszul felszívódik a nedvesség, így nem felel meg a fürdőbeállításoknak, és maximálisan használható a kezekhez vagy az archoz.
 • Nagy népszerűség A közelmúltban élvezik a bambusz törölközőt. A gyártók biztosítják, hogy hipoallergén, könnyen felszívják a nedvességet, különböznek a lágyság és a hosszú használat. Ezenkívül ez a termékek nem indítanak gomba. Ha összehasonlítva ugyanazzal a vászon törölközővel, akkor ez komoly előny. Lényegében bambusz szál olyan mesterségesen előállított anyag, de a termelési folyamat olyan, hogy a minimum „kémia”, és a szerkezet a ruha nagyon porózus, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan megbirkózzon a nedvességet.

 • Jacquard vonzza a külső tulajdonságokat, de a kényelem szempontjából nem olyan jó, mint az első pillantásra. Szükség van az ilyen típusú anyagokra, hogy nagyon jó megoldást találjon.
 • Speciális, hipoallergén mikroszálas törölköző létezik a sport és a túrák számára. Ezek kompakt, gyorsan száradnak és elnyelik a nedvességet. Az áron meglehetősen hozzáférhető.
 • A vászon törölközők elsősorban a konyhában alkalmazandók. Ezek különböznek a természetes összetételben és a környezetbarát, de használnak ilyen törülközőket a kéz és az arc nehézségei számára: a lenszerkezet egy kicsit szögesdrózsát, és ha törli, akkor a hámlás vagy masszázs hatását adják.

Sűrűség

A nagy figyelmet érdemes a sűrűség megfizetni. A címkén szerepel, és lehetővé teszi, hogy megértsük, hogy mennyi nedvességet csinál egy törülközőt, mielőtt nedvesítené. A felhasználási kifejezés a sűrűségtől is függ, így a kézi törölközőknek 450-600 g / m 2, 700 g / m 2-es jelzővel kell rendelkezniük. Ha nincs ilyen információ címke, akkor kérdezze meg az eladónak.

A felszívódás és a minőség súlyosan függ a halom hosszától. Az otthoni használatra törölköző hossza egy halom 3,5 mm van kiválasztva, és a termékeket egy kisebb halom alkalmasak a tengerparton. Hosszú halom termékek gyorsan megélnek, és gyorsabb. A halom ideális hossza 5 mm. Az első mosás után több mint 8 mm-es halom, nem világos kilátást kap.

A minőséget önállóan ellenőrizze, meg kell húznia egy kis szálat. A szálak elvesztése a szegény szövésről beszél, és jobb, ha feladja az ilyen áruk megszerzését. A varratoknak sima és varrandónak kell lennie két szálral, míg az öltés vastagsága nem lehet több, mint 6 mm.

A statisztikák és a gyártók szerint a törülköző szokásos felhasználása, amikor egy tisztességes állapotban marad – három vagy négy év. Azonban a termék mosásának és vasalásának összes utasítást követően ezúttal jelentősen meghosszabbítható, különösen akkor, ha kezdetben kiváló minőségű törülközőt választottak helyesen.

Dimenziós asztal

  Minden törülközőnek van célja: Többféle termék, különböző méretű. Kiválaszthatja a szokásos méretű törülközőket a nők és férfiak számára, például 140×70, 100×150 vagy 180×90 cm. A szabvány nem mindig alkalmas bizonyos igényekhez. Vannak törölközők az arc, a kezek, a lábak és a testek, gyakran alkalmaznak egy külön törülközőt az intim higiéniára.

  • Vendég törölközők A legkisebb, paramétereik 30×30 és 35×35 cm. Ha az arcpamuttermékekről beszélünk, akkor jobb maradni 50×85 és 50×90 cm-en. Az ilyen méretű törölközők jól teljesítik funkcióikat, miközben nem foglalnak sok helyet, elhelyezve a fürdőszobába.
  • A fürdők számára Kezdje 90-160 ° C és 100 ° C 150 cm-rel, akkor lehet, hogy több: 80-180 cm, és itt, amikor megválasztja, érdemes visszaszerezni a személyes preferenciákat. A Big Square lehetővé teszi, hogy gyorsan törölje ki, és kényelmesen csinálja, ha a törülköző puha és kellemes az érintéshez. A középső opciók 70×140 cm-re tekintendők, kompakt és nagyon kényelmes a lélek bevétele után.
  • A konyhában Javasoljuk, hogy termékeket választsunk 50×70 cm-es paraméterekkel a kezekhez és más igényekhez. És ebben a kategóriában 30×30, 30×40, 30×50 cm méretű termékeket is tartalmazhat, mivel mind a kézben, mind a konyhában lévő fürdőszobában való használatra alkalmasak.

  További információ a törülközők méretéről, amelyet az alábbi videóból tanul.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: