Pamut takaró

A természetes pamut töltőanyaggal rendelkező takarók az osztályba tartoznak a termék sorában a legdrágább termékekhez. A pamuttermékek megérdemlik a vevők körében a vevők körében, mint a megfizethető ár mellett, környezetbarát és kényelmes használatban vannak.

Sajátosságok

A pamut takarók sokkal gyakorlati és kényelmes ágyneműnek bizonyultak. A modern technológiák elértek, hogy ezek a termékek törölhetők egy automata mosógépben, ami nagymértékben megkönnyítette őket.

Természetes pamutból készült töltőanyag, amelyet takarók gyártására használnak, természetes lágysággal és rugalmassággal rendelkezik. Az orosz piacon az ilyen típusú terméket pamut takarónak nevezik, és nagy igényig élvezik a nagy igényt.

Még a közeli múltban, a töltőanyag pamut takaró működés közben lehet éles és begurult rögök, korszerű termékeket végül megszabadultak ezeket a hibákat. Miután megvásárolt egy olcsó takarót egy pamut töltőanyaggal, biztos lehet benne, hogy több évig tart, az eredeti állapotában marad.

A megfizethető árak mellett a pamut takarók a következő pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • A pamut töltőanyag tökéletesen felszívja a nedvességet, amely lehetővé teszi a termék beállítását a hőmérséklet beállításához, kedvező mikroklíma létrehozásához az alvó személy számára;
 • A 100% -os természetes töltőanyag, a pamut teljesen biztonságos a kisgyermekek számára, és az emelt allergiás reakciókkal rendelkező emberek számára.

Nyári modellek

A nyári szezonban a könnyű vagy tüdő takaró a legjobban megfelel. A különbség az, hogy sokkal jobban elhunyt levegő, tökéletesen dobja ki a testet felhalmozódó testet.

A nyári takaróban a töltőanyag nem egy gyapjúból áll, hanem a speciális technológiai feldolgozás folyamatát követő pamutszálakból. Ezért az ilyen termékekben a töltőanyag tömege nem haladja meg a 900 grammot, ami a fele csökkentette a késztermék súlyát a melegített téli modellekhez képest.

Az egyik legnépszerűbb nyári takaró Jacquard modellek. Ez egy nagyon kényelmes osztályú kerékpáros takaró, magas légáteresztő képességgel és megnövekedett nedvesség felszívódással.

És a hazai modellek higiéniai tulajdonságaikban és stabilitási színezékekben, mint általában, a külföldi gyártók hasonló termékeihez igazodnak.

A Jacquard szövésű pamut takaró modelljei közül különös figyelmet érdemel a híres Vladi védjegy termékeit. A márka takarója a kerékpáros takarók klasszikus mintáinak tulajdonítható. Kiváló felmelegedési tulajdonságokkal nagyon kis súlya van, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén elviszi őket a túrázással, a házban vagy a tengerparton.

Egy másik kiváló változat a könnyű takarók üzemeltetéséhez a nyári szezonban – Modellek len és pamut népszerű öko stílusú sorozat. A termékekben csak természetes szöveteket és anyagokat használnak, 100% -os pamutból származó fedelet, és a töltőanyag vászon és pamutszálak keveréke.

Összehasonlítás a vászon analógokkal

A pamut töltőanyaggal rendelkező takarók a természetes természetes anyagokból származó leginkább olcsóak, de kevésbé hosszú élettartamuk van az elit analógokhoz képest, például, például kasmír vagy len.

Mindazonáltal számos pozitív paraméterrel rendelkezik:

 • A mikroflóra pamut megakadályozza a portiták reprodukálását, és nem okoz allergiás reakciókat.
 • A pamut tökéletesen elmentett meleg, téli tépett takaró – kiváló lehetőség a hideg érzékenységű emberek számára.
 • Költségvetési változat vagy hozzáférhetőség a vevők széles köréhez.

A pamut töltőanyag hátrányai között a következő tények megjegyezhetők:

 • Az elavult technológiák szerint az egyes minták akár 40% -ot is megtarthatják a nedvesség 40% -át, ilyen takarók alatt nem ajánlott aludni az emberekkel fokozott izzadással.
 • A meleg pamut takaró általában nagyon nehéz, ami kellemetlenséget okozhat az alvó személyben.
 • A régimódi, gyorsan elhagyva, a kezdeti tulajdonságaik elvesztése, ezáltal csökkentve a termék élettartamát.

A modern gyártók gyengítik a pamut negatív tulajdonságait, keverjük össze szintetikus szálakkal, ezáltal további kényelmet és az élettartam növelését.

Lyon, mint a pamut, szálas szerkezete van, így tökéletesen alkalmas az ágynemű töltőanyagként. De ellentétben egy pamut töltőanyaggal, saját mikroklímát hoz létre, amely hozzájárul a különleges kényelemhez – a nyáron egy ilyen takaró alatt nem lesz forró, és télen nem fog fagyasztani.

A vászon takarók fő előnyei tulajdoníthatók:

 • Tökéletes légi permeabilitás.
 • Magas hővezető képesség.
 • Hipoallergenitás és antimikrobiális tulajdonságok.
 • Könnyű gondosság, meg lehet mosni, gyorsan megszáradnak.
 • Nagy élettartam.

Talán az egyetlen mínusz vászon takaró – nagyon magas termékár. De még ez a hátrány is fizetni fog több százszoros, mivel ez a természetes töltőanyag szinte a legtartósabb a többi természetes analógok között.

Az újszülöttek takarója

Csak születt a baba, még a meleg szezonban is szüksége van egy puha és kényelmes gombra, amelyben meg fogja becsomagolni, sétálni fog. Annak ellenére, hogy a modern gyártók sok lehetőséget kínálnak az újszülöttek takarítására és a hatalmas versenyre a termék piacán, a legnépszerűbbek és a mai napig kerékpáros takarók, amelyek a szüleinket használták.

A pamut kerékpártartalmat széles körben mutatják be a piacon, nemcsak színben különbözik, hanem a halom vastagságában is, valamint az anyag sűrűsége.

Alacsony ár a kerékpáros takarók számára, hogy pár higiénikus tulajdonságokkal egyszerűen elengedhetetlen dolgokat tesznek az egyes gyerekek dowrijában.

Az újszülöttek takaróinak standard mérete 120×120 cm, az anyasági kórházból történő kivonáshoz kissé kisebb méretű – 100×100 cm vagy 110×110 cm. A változatos színsémában is mindig választhat egy megfelelő színt egy fiúnak vagy egy lánynak.

Amikor egy takarót választott a gyerek számára, gondosan vizsgálja meg a címkéket, különös figyelmet kell fordítania a szálak összetételére, csak 100% -os természetes pamutra, elkerülve a termékeket bármilyen szintetikus szennyeződéssel. Gyaloglás a baba egy természetes kerékpáros takaróval, biztos lehet benne, hogy nem lesz allergiás reakciók.

Vélemény

Számos véleményben, a vevők, először is, vegye figyelembe az árak elérhetőségét, valamint az egyszerűség és az egyszerűség egyszerűségét. A vevők által megjegyzett további előnyök között a következő tételek megkülönböztethetők:

 • A termék jól elnyeli és elpárologtatja a nedvességet.
 • Termékek “lélegzik”, vagyis jó levegőszárításuk van.
 • Van hipoallergén tulajdonságokkal.
 • Lehetőség van a hagyományos mosógépben, akár 60 ° C-os vízhőmérsékleten, míg a termékek többszörös alátétek ellenállnak.
 • Ne tanulj meg, amikor mosás és hosszú megőrizze az eredeti űrlapot.
 • Amikor a szekrényekben és a ládákban tárolják, elég egy kicsit.
 • Legyen jó életed.

Vásároljon egy takarót magadnak, ne feledje, hogy ez az ágynemű, amely felmelegszik minket, és kényelmet és kényelmet ad az alvás során, ezért érdemes figyelembe venni nagyon óvatosan, hogy ezt a tartozékot a hálószobában válassza ki. És a pamut takarója nemrégiben megérdemelte a legnagyobb népszerűséget a legjobb ár-érték arányban.

Nézz egy érdekes videót arról, hogy a kerékpáros takarók milyenek

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: