Párna ölelés

  A párna-ölelés mindenkinek megfelel, aki nem rendelkezik tapintható közelséggel és megérintésével. Az ilyen termékeket vásárol ember, aki időt elszakadás szeretteit, szerető pihenés a maximális kényelmet, vagy azok, akik szeretnék összegyűjteni a gyűjtemény kiegészítők szokatlan design. Ezenkívül a modell egy univerzális ajándék lesz a barátok és szeretteinek.

  Ki igényel és miért?

  Az ölelés szükségessége minden személy – mind a felnőttben, mind a fiatalokban. A tapintható kapcsolatok emelik a hangulatot, megnyugtatják és biztosítják a biztonság és a kényelem érzését. Azok számára, akik valamilyen oknál fogva egyedül maradtak, a gyártók különleges párnákat kínálnak az öleléshez. A szokatlan modellek általában nagyméretűek, és alkalmasak a lábak és a kezek rögzítésére.

  Az érzelmi emberi háttér normalizálásának képessége lehetővé teszi a pszichológiai kirakodáshoz való tartozék használatát. Az érdekes design hozzájárul a hangulat javításához, amelyet mindenki választhat, figyelembe véve a személyes preferenciákat. Az ilyen tartozékok egy másik funkciót hajtanak végre. Hozzájárulnak az emberi test hőjének megőrzéséhez, így a hideg szezonban való használatra alkalmas. A kemény munkanap után is pihenhetnek az izmokat.

  A Japánban kezdődik, és a nevük közvetlenül beszél a kinevezéséről. Az első modelleket kézzel egészítették ki, amely képes a tulajdonos, és “vonzza” neki. Kezdetben alvásra szánták őket, akkor voltak olyan modellek, amelyek pusztán dekoratív szerepet játszanak.

  A párnák általában kiválasztják:

  • Lányok. A tartozékok népszerűek a romantikus természetek körében, akik várják a hercegüket, hölgyeiket, akik kihagyják a választottakat az elhagyása során, és azok között, akik az alvás során elfogadják a legkényelmesebb testtartást.
  • Tinik. Számukra megfelelő párnák, amelyek vicces design. A fiatalabb generáció mindig szokatlan vágyat tapasztal, mert az ilyen modellek tökéletesen illeszkednek egy sor motley tartozékok, amelyek a szobát díszítik.
  • Az erős szex képviselői. Magányos férfiak Az ilyen termékek lehetővé teszik a pozitív érzelmek díját, és a szeretett nő mellett jelenzük meg magukat.
  • Jövő anyák. A terhes hölgyek éjszaka kényelmet igényelnek. Tartozékok Tartalmazza a hasát, és a speciális modellek masszázshatást biztosítanak, javítják a vérkeringést.
  • Gyermekek. Gyakran, a fiatal családtagok, akik nehézségekbe ütköznek aludni anya, ebben az esetben egy kényelmes párna-ölelés megtanítja őket, hogy elaludjon egyedül, és megmenti a különböző félelmekből. Fit kiegészítők és nagyon kis gyerekek számára, nem adnak nekik az alvás közben.

  Hasonló kiegészítők szerezhetnek ajándékokat barátok és rokonok számára. Aranyos párnák készült lágy színek és amelynek szív vagy macska alakú, adományoz a hölgyek, és lesz egy csodálatos ajándék Valentin napra, vagy március 8. A felnőtt rokonok gyakorlati termékeket vásárolnak ortopédiai hatással, hasznosak a hátra. Képregény párna vicces design (például néhány fenevad után) adja a szeretett barátokat és ismerősöket.

  Az ilyen tartozékok használata szintén széles. Az ilyen termékeket otthon vásárolják meg, beágyazják őket a szoba általános megjelenésében. A modellek alkalmasak a szórakoztató központok nem szabványos kávézókra vagy rekreációs területekre. Az ölelésű házakban nem csak a házak tulajdonosai nem lehetnek veszélyben, hanem a vendégek is. Az ilyen tartozékok az utazásokon vehetők igénybe, hogy kényelmesek legyenek.

  Fajták

  A párnák átölelése számos ázsiai és európai gyártó gyűjteményében jelen van. A vállalatok olyan termékeket kínálnak, amelyek különböző célokra különböző méretű és formanyomtatványok. Kiosztani több legnépszerűbb modelleket, amelyek nagy népszerűséget nyertek a fogyasztók körében.

  Snozer test párna

  Nagy modell az egész test számára, korrelál az emberi növekedéssel. A párnát kézzel vagy lábakkal tapaszthat, a szerelmesek aludnak a gyomorban, teljesen fekszenek rajta. A gyártók kellemes álmot ígérnek, garantálják az egész testet – az ötödiktől a fejtől. A tartozékfejre helyezhető, vagy a szokásos párnát is használja. Belül van egy puha, rugalmas töltőanyag, amely megismétli a test kanyarát, ami miatt bárki is megteheti.

  “Khizamakura”

  Párna Crankshadow, akinek hazája Japán. A modell megismétli a női lábak alakját. Ajánlott: egyedülálló férfiak számára, akiknek hiányoznak a szeretett lány melegsége. A gyártók megalapozták a szokatlan párna létrehozását olyan személy természetes szükségességével, hogy fejét az anya térdére vagy egy másik közeli emberre helyezzük, érezte a melegét és biztonságos.

  Ez a modell úgy van kialakítva, hogy pozitív érzelmeket adjon a győztesnek, és enyhíti a magány érzésétől. A párna nem alkalmas aludni, mivel nem teszi lehetővé, hogy tegyen egy fej megfelelő helyzetben alkalmas a hosszú pihenő, de széles körben használják napközben. A márkák Chiszamárpák ajánlatok, amelyek különböző ruhásszekrényekkel díszítettek: ruhák, szoknyák, rövidnadrágok. Mindenki talál egy tartozékot a zuhanyban.

  Boyfriend párna

  Az ilyen modellt a “Boyfriend Pillow” -nek nevezik, sokan hívják a “lumbrikus karjait”. Tartozék arra összpontosított a lányok, akik még nem találták meg a választott választott, vagy szétválasztása egy fiatalemberrel. A párnát egy hím törzs formájában készítik, egy kézzel, amely a pihenés során öleli meg a hölgyet. A modellt úgy tervezték, hogy a kényelem és a védettség érzését, az erős padló képviselőjének közeledését utánozza.

  A kéz lehet maradni vagy jobbra – attól függően, hogy egy lány megszokta, hogy aludjon az oldalán. A modell továbbá tartja a testet alvás közben, amikor elolvassa, a fejet kényelmes helyzetben rögzíti. A gyártók lehetővé teszik, hogy ne csak kárpitos színt, hanem “ruhát” is választhat a párnákhoz: pizsamák vagy ing.

  “Dakimakura”

  Japán modell dimenzióval, nagyjából összefüggő emberi paraméterekkel – 150 × 50 cm. A klasszikus Dakimakura fedéllel van ellátva, ahol anime karakterek vannak. A hosszú modell lehetővé teszi, hogy a hősök képét teljes körűen növeljék, gyakran meztelenül festik őket. Vannak párnák híres sportolókkal, színészekkel vagy énekesekkel. A legnépszerűbb Dakimakura “Levi”, “Miya” és “Tempeur”.

  A kiegészítők mind a férfiak, mind a nők körében nagyon népszerűek. Japánban a párnák öleléseket nemcsak a kikapcsolódásra használják. Velem vesznek velem a gyaloglásra, az utazásokon vagy anime eseményeken. A hollofibert töltőanyagként használják, amelyet rugalmasság, lágyság és rugalmasság jellemez.

  A párnák jól teljesítettek, ellenállnak a penésznek és a káros mikroorganizmusoknak. A modellek előnye, és alacsony költségük.

  Egy külön csoportban a fiatal családtagokhoz tartoznak. A gyermekpárna-ölelés kis méretű és játszik a játékok szerepe. Ez a termék segít a baba elaludni anya nélkül, emellett az ágyon fogja fenntartani (különösen ez fontos az esetekben nagyon kevés srácokkal). Kiválasztja a modelleket két kéz ölelgetve, és az állatok vagy rajzfilmfigurák formájában készült termékek.

  A nagyméretű párnák különböző formája különbözik:

  Számok formájában 7

  A tetején van egy oldal, de a fejére helyezhető, és a “hét” alapja kényelmes, hogy megragadja a lábát. A párna hossza eléri a 150 cm-t, és a szélesség 80 cm. A terméket feltételesen felosztják különböző töltőanyagokkal töltött részekre. A fej zónához egy rugalmas mikroszálat használható a párnák többi részében – hipoallergén öko-kocsi. A gyártók szintén bolyhosak és toll, és a külső rész sűrű természetes anyagból varródik.

  I-alakú

  Alkalmas minden családtag számára. A téglalap alakú forma lehetővé teszi, hogy két kézzel alszik egy terméket, miközben alszik az én oldalamon. Használható mind magányosok, mind párok, amelyek a termékkel együtt megölelik a partnerét. Ha kisgyereket szeretne fektetni, a terméket korlátozóként használják. A modellnek átlagos rugalmassága van, jól tart egy formát, a higiénia jellemzi (a biztonságos nyersanyagok használatának köszönhetően).

  Az u levél formájában

  A párnát terhes nőknek tervezték, és a jövőbeni anya és gyermekének maximális kényelmét biztosítják. A modellt elég nagy méretek jellemzik (kb. 150 × 60 cm), így a vásárlás során elegendő hely van az ágyon a férje mellett. El tudsz menni egy ilyen párnára, megölelheti, a termék kényelmes használni és újszülöttek etetését. Javasoljuk, hogy az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező bambuszszálas párnákat választsuk.

  Tervezés

  Az ölelés párnák előnye a tervezési megoldások széles választéka. Az ilyen termékek két csoportra oszthatók:

  • Az alvás és a pihenés igényeire kerülnek – Ebben az esetben a termékek külső jellemzői korrelálnak a szoba kialakításával, válassza ki a megfelelő hangok és formák modelljeit, amelyek közös belső belső.
  • A második lehetőség a párnák beszerzése konkrét nyomtatással, a szubkultúrák tagjaira utal. A tartozék gyakran nem játszik gyakorlati szerepet, és nem vásárol meg, hogy díszítse a szobát, de egyszerűen “lenni”.

  Az Európában készült párnákat korlátozottabb tervezés jellemzi, de funkcionálisabbak és kényelmesebbek. A nyugati márkák gyűjteményeiben van egy foton termékek pasztell árnyalatok, amelyek tökéletesen illeszkednek a hálószoba belsejébe. Kétféle textíliából származó termékeket választhat, összekapcsolva mindkét hangot és különböző textúrákat és felületeket. Vannak olyan modellek, amelyek kis ismétlődő mintákkal vagy nagy díszekkel rendelkeznek.

  A legtöbb eredeti lehetőségeket az ázsiai gyártók kínálják, akik értékelik a szokatlan tartozékok lehetőségét.

  A legnépszerűbb modell a már említett Dakimakura, amelyet a japánok és más országok lakói, az eredeti termékeket az interneten keresztül rendeltetik. Az ilyen párnák népszerűek az Otaka, anime rajongók, Manga vagy videojátékok között, amelyek kedvenc karakterekkel rendelkező termékeket gyűjtenek.

  Mindkét párnák a tömegközönségre összpontosulnak (biztonságosan vásárolhatnak a boltban), és korlátozott pártok által készítettek – egy vagy egy másik univerzum valódi rajongói számára. Az utóbbi esetben a rajzot nagy részletességgel és nyomtatási minőség jellemzi. Az ilyen modell nemcsak megszabadulni a magánytól, hanem lehetővé teszi, hogy “újjáéledjen” egy kétdimenziós hős, és legyen az egyik a házában, ami különösen vonzó az igazi rajongók számára.

  Dakimakuri mindkét lányt és srácot ábrázolnak. Fontos kritériumok a párnák kiválasztásához a ruhák, a meztelen karakterek mértéke ábrázolva. A további párnázott burkolatokkal felszereltek lehetővé teszik, hogy “levetkőzze”, eltávolítsa a felület felső rétegét rajzolt ruhával. Az Avual Otaku számos kiegészítést szerez különböző nyomatokkal, rendszeresen feltölti gyűjteményeiket.

  Tippek a választáshoz

  Nincs ideális Dakimakura, mivel ez a tartozékot kizárólag különálló személy preferenciáit veszik figyelembe. Leggyakrabban az ilyen termékek még csak alvásosak, de nap pihenésre. Ha tartozékok vásárolt a boltban, akkor jobb, ha azonnal megpróbálja őket magad kiválasztani a legmegfelelőbb beállításokat. Az interneten keresztül történő megrendelés elhelyezésénél ajánlott olvasni a speciális modellekről szóló véleményeket, keressen valódi termékeket.

  Az áruk következő jellemzőit figyelembe kell venni:

  • A méret. A gyártók számos fajta párnát kínálnak. Vannak olyan kis modellek, amelyek hosszúak és egyenlő növekedés egy felnőtt személy, aki teljesen hazudhat.
  • Kárpitos anyag. Szintetikus és természetes szövetekből származó termékek. Az utóbbiak a legbiztonságosabbak, és nem okoznak irritációt a bőrön. A mesterséges nyersanyagok hosszabb ideig szolgálhatnak és egyszerűsítik az egyszerűséget.
  • Forma. A hosszúkás téglalap alakú párnához bármilyen képet tudsz felvenni. Távolítsa el a göndör modelleket lekerekített sarkokkal, különbséget a vonalak simaságában, és lehetővé teszi, hogy pihenjen.
  • Tervezés. A gyártók monofonikus és díszített mintákkal díszítettek, terméknyomatok. Anime rajongók párnákat szereznek kedvenc karakterekkel, amelyek képei a borítókon vannak nyomtatva. Vannak minimalista kiegészítők, díszítések nélkül.
  • Töltőanyag. Belül lehet hab golyók, szinteps, holofiber, bambusz rost és más anyagok, amelyek eltérnek a működési jellemzők és az élettartam. Vannak párnák – ölelések esküvel vagy tollal.

  A Dakimakura választása a termék céljától függ. Ha a párnát alváshoz használják (legalábbis napközben), akkor más jellemzőkkel kell rendelkeznie, mint a belső díszítésre vásárolt termék.

  Egy külön csoport, amely a terhes nők számára modelleket alkot. A maximális kényelmet kell biztosítaniuk, hogy biztonságosak legyenek az anya és a jövőbeli gyermeke egészségére. Ebben az esetben érdemes figyelmet fordítani a környezetbarát nyersanyagokra, a természetes töltőanyagokra. A terméknek meg kell ismételnie a nő testét.

  A párna-ölelés áttekintése a 7 számok formájában lásd a következő videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: