Párnahenger

Sokan évente utalnak a neurológusokra és a masszőrökre, a hátfájás problémájával, a nyaki osztály, a fejfájás. És valaki erősen aggódott a lábak miatt, akik lerakódtak, és már nem állnak meg. Ahol a kommunikáció? És egy másik esetben egy személy segíthet magának, lehetővé téve a test pihenését alvás közben. Ehhez jó matracra, takaróra és párnára van szükséged. És a párnák, amelyek segítségével egy személy meglehetősen ült, mint feküdt, a XIX. Században vagy az orvosi intézményekben maradt. Most otthon egyre inkább alacsony párnák. És az emberi test különböző osztályaiban lévő fájdalom enyhítése – gördülő párnák.

Jellemzők és előnyök

A görgő formájában lévő párnák keletről jöttek hozzánk. Szilárdak voltak, például fából készültek. Kezdetben a nők magas frizuráinak megőrzésére szolgáltak. De kiderült, hogy az ilyen eszközök felgyorsítják a pihenést, és összehangolják a gerincet egy hálóágyon. Csak ez a test helyzete (a hátán fekszik, a nyak alatti görgőt), a kínai és a japánok szerint, eltávolíthatja a fájdalom szindrómát, helyesen forgalmazza a test súlyát az ágyba. Furcsa tűnik számunkra, hozzászokunk az enyhe matracok és párnák, és ezért fizetünk egészségünket. A görgőt a nyak alá helyezése és (vagy) hátul, lehetővé téve, hogy a gerinc kényelmes helyzetbe kerüljön neki. Ebben a pillanatban a hátsó és a nyaki izmok pihennek, a vér jobbra indul, az agy vérellátása javul, fájdalom visszavonul.

Az irodai dolgozók és az emberek, akik folyamatosan dolgoznak a fejjel lefelé (például az óraméréshez) gyakran előfordulnak a fejfájásnak a nyaki gerinc rossz helyzete miatt. A járművezetőknek szakmai betegsége van – osteochondidrosis, rendszeresen egy kis padot helyezhet a hátsó autóban. Hosszú párna segít a kikapcsolódásban ezek az emberek.

Miután a térd alatt egy ilyen párnát rendeztek, javíthatja a lábakon lévő edények munkáját. Az ágyra vagy a kanapéra helyezve a görgő sarka alatt, hogy a vér felmegy. Ez megkönnyíti a beteg vénákból származó fájdalmat. A test megfelelő helyzete vízszintes helyzetben, a nyugodt póz vezet, hogy nyugodtan elaludt, és nem ébred fel, miközben alszik a gördülő fájdalomtól.

Az első napokban ne próbálja meg használni a folyamatosan görgőt. Ehhez hozzászoksz hozzá. Először is, az állapot is romolhat. De az adaptációval együtt a tudatosság jön, hogy a fájdalom megy.

A fenti példák azt sugallják, hogy a görgők gyógyító hatásúak. És ebben az előnyükben a szokásos párnák felett. Ha egy kis görgős padot tegyen a kezét az asztalon, akkor kényelmesebb lesz a billentyűzeten dolgozni. A kezeknek nem kell tartaniuk a súlyt. Az ujjak nyugodt lesznek a billentyűzeten, mert kell, ahogy kell, lekerekítette az ecset alakját. Nem dörzsöli a csuklóját az asztal felszínén.

De egy ilyen termék egy gyönyörű kiegészítés a belső tér. A kanapén vagy ágyon, egy gyermek vagy nappaliban, az ilyen szépség a helyszínre lesz. Ha a hipoallergén anyagokat töltőanyagként választja, felbecsülhetetlenné válik az allergiák és a kisgyermekek számára. A görgő védőfunkciót végezhet a padlón játszó kis gyermek számára. Tegyen néhány ilyen párnát a kanapéból, hogy a baba ne keressék felmászni. Üres éles sarkok, hogy a gyermek ne kopogjon. És ha a fedéllel választja a ruhát betűkkel, számokkal, állatokkal, akkor egy ilyen játék segíthet az anya tanulásában.

A szilárd komponensekkel töltött párna masszázs hatással lesz a testre. Az illatos száraz fűszernövények görgője valódi aromaterápiás munkamenet. Nem hiába a déli üdülőhelyeken ilyen ajándéktárgyakat kínálunk boróka és lelkek, levendula és menta, Atrochemus és Cedar. Ezek a fű aromái hozzájárulnak a jó alváshoz, segítenek pihenni az idegrendszert.

Mit kell mondanom – még háziállatok is szeretnek játszani egy hengerrel egy ízletes csont formájában. És szépek is aludni rajta.

Tehát a párnahenger:

 • Ottopédiai gondozás otthon;
 • Vénák megelőzése;
 • Aromaterápia;
 • Masszírozó;
 • esztétikai élmény;
 • védőcsatorna;
 • Képzési szimulátor;
 • A fejtámla utazás vagy repülés során;
 • Játék háziállatok számára.

Nézetek

A párnák hengerei különböznek egymástól:

 • Forma: Hengeres vagy egy ferde él, csont formájában, félkör (patkó) formájában (patkó) és t. D.;
 • Oldalfal design: sima, mint egy henger, egy “farok”, mint a cukorka, egy keleti borjú, különböző fodros és t. Ns.;
 • Hatály: a fej, a nyak, az alsó hát, a térd, a sarok, azaz ortopédiai szer; Dekoratív a kanapé, a kanapé, a oszmánok, a kezek vagy a lábak számára;
 • A töltőanyag megtekintése: keménység, aromaterápia, masszázs;
 • “Fő”: A gyermekek párnája puha biztonságos esetben kell lennie.

Dimenziók

Válassza ki a méretét, hogy segítse a saját érzéseit és az állítólagos görgős funkcionalitást. Ha ez az út párna, akkor azt jelenti, hogy körülbelül egy negyedévre kell lennie a nyakad körének, de ugyanakkor szabadon hozott. A nyaki gerinc kirakodásának módja nem lehet szoros, és az ügynek át kell adnia a levegőt (úgy, hogy a nyak nem verejték). Ez a görgő nem tartalmazhat szilárd töltőanyagot, mert az úton a poggyászok súlya, és ez azt jelenti, hogy a fejtámogatás csak könnyen felfújt.

A párnát mint fejtámla, azt feltételezi, hogy az oldalán fekvő helyzetben is használja. Ez a felhasználás alkalmas erre a felhasználásra, amelynek magassága az alábbiak szerint definiálható: a váll és a nyak közötti távolság, valamint a becsült forgástéren 1-2 centiméter. De végül is minden családtag más. Ha arra törekszel, hogy vásároljon egyéni dolgot a vállak szélességében, akkor elvégezhető önmagában?

Azonban 8-10 cm magasságú görgő alkalmas sok, de puha matrac, válasszon magasabb modellt. Kelet-klasszikus párna – hosszú. Ha ez egy kanapé görgő, akkor a párna hossza megegyezik a kanapé szélességével. Ha ez egy ágyeszköz, akkor valószínűleg a hossza megegyezik a szokásos párnával, aki szereti: 50-70 cm. Ez lehet egy gyermekjáték, egy kutya-tacskó formájában, hosszú testgel.

Anyagok

Szerkezeti párna egy görgő formájában olyan fedél, amelyben a töltőanyag található. Általában a töltőanyagot a párnahuzat alapját varrják, amely teljesen tele van és teljesen varródik. És az eset egy eltávolítható elem, amely képes mosni vagy kicserélni. A termék töltőanyagok szerves és mesterséges anyagok: szilárd és puha. A párnának szorosan meztelenül kell lennie.

Természetes:

 • A hajdina héj, ahonnan a véráramlás növekszik, a fájó folt gyorsabban melegszik; Masszázshatás jelenik meg;
 • A boróka és a cédrus gyógynövényei és lágy ágai masszekival és aromaterapistákkal dolgoznak;
 • Több ismerős batting nem ad különleges kellemes szagot, de jól fogja megbirkózni a töltőanyag szerepével az állványok és a lábak számára.

Mesterséges töltőanyagok:

 • Latex, apróra vágva a hab gumi darabokra, könnyű kitölteni az alapterületet. Az ilyen töltőanyag nem szagol, enyhén rugók, hipoallergén;
 • A poliuretán hab emlékszik a test alakját, és beállítja hozzá. A poliuretán hab nagyon könnyű, egy ilyen párna kényelmes lesz a gyermekek számára;
 • Nagyon elasztikus habkúrás érzi a hűtő gélen a Memorial Effect mellett, lehetővé teszi, hogy érezze a hűvösség hatását a testre. Egy ilyen gél, az ügyfelek szerint, megőrzi az ifjúságot.

Bármilyen anyagot választasz, meg kell:

 • biztonságos;
 • kényelmes;
 • hipoallergén;
 • Tartós.

A görgős párna fedelét úgy kell megválasztani, amely funkcionális feladataira összpontosítva: Az alvó párna cserélhető párnahuzatba van csomagolva, egy kanapéhenger lágy mikroszálas vagy durva vászonból készül, amely aranyos szálat hímzett egy klasszikus stílusban vagy varrni A különböző szövetek maradványai patchwork stílusban.

Hogyan válasszunk helyesen?

Hogyan válasszunk ilyen párnát a késztermékek között? Kezdeni, mérje meg a nyaktól a vállig, és fókuszáljon rá. Ha lehetséges, próbálja meg a terméket a boltban. Ha ez egy bútor osztály – ragaszkodni az ágyra, mert ilyen párnán kell aludnia. Nem lehet nagyon sok a súlya alatt. Készen kell állnia arra, hogy nem azonnal hozzászoksz ilyen ágyneműre.

Emlékezzen a kedvenc helyzetedre is: Ha csak a gyomorban alszol, elvileg nem tudsz felvenni a párnát, hanem a hátsó illesztés érdekében a has alatt lesz. Csak ebben az esetben a görgőnek nem szabad magas. Azok, akik aludnak az embrion pózban – Kalachik – egy ilyen párna is alig alkalmas. A párna ára mind a töltőanyagtól, mind a fedéltől függ. Roller fejtámla, levegővel felfújt, 500 rubel költsége., és anatómiai párna, amely gyógyítja a hűtési hatással – 7500 dörzsölje. A japán párnák arany hímzéssel lesznek a zsebében, nem minden, mivel az egyik bobbing szál ára 18.000 rubel.

A választás eredményeként jó ortopédiai vagy egy gyönyörű díszítőelemet találsz.

Gondoskodás

Az ilyen termék nem igényel konkrét ellátást. Mivel a töltőanyagot egy speciális párnahuzatba varrjuk, akkor csak eltávolítania kell az ügyet, és csomagolnia kell (tisztítsa meg). A fedél szövetétől és dekoratív elemeitől függően megengedett a kézi vagy gépmosás. Ha ez egy házias dolog a gyermek számára egy játék formájában, szemmel, orr, pigtails, ragasztva a párnához, akkor nem szabad mosógépben mosni.

Természetes szövetek mosásakor ne felejtsük el, hogy zsugorodnak a forró vízből. Ilyen esetekben azt javasolják, hogy a kézi mosás hűvös vízben vagy finom mosásban 30 fokkal az írógépben. A bőr kanapé görgők biztosan képesek lesznek nedves tisztítással. Ha mindazonáltal szükségessé vált, hogy törölje a görgőt (természetesen, hanem a gyógynövényekből és a hajdina héjból), majd távolítsa el az ügyet, és próbálja meg a párnát a gépbe. Ezzel a mosási módszerrel könnyebb lesz megszáradni.

Kézi mosás után hagyja, hogy a vízelvezetés. Adja meg a címkét, lehetséges, hogy nyomja meg. Száraz párnahuzat töltőanyaggal ajánlott egy függő állapotban, vagy folyamatosan átfordul az egységes legeltetéshez. Nem lehet megszáradni az akkumulátorok mellett vagy rájuk, valamint elkerülheti a fényes napfényt, hogy – nem minden olyan anyag, mint az. A párnát jobban szárítják egy szellőztetett erkéllyel vagy utcán.

Gyönyörű belső terek

Az ortopéd párnák nem igényelnek dekoratív designt. Az útváltozat gyakran mikroszálas vagy gyapjúba kerül. Az ágynemű ágynemű öltöztetése. De dekoratív használatra, különböző lehetőségei párnák tervezésére. Hengeres alak – a leginkább ismerős a görgők számára. Kényelmes alvás, játékok és dekoráció. A burkolatú szélű görgő, szabályként használják a kanapékot karfákként. De kényelmes maradni pihenni.

A lapos oldalfalon lévő hengereken világos nagy gombok dekoráció, hímzett frills, virágok és t. Ns. De ez lehet egy klasszikus lehetőség, amelynek egy gyönyörű sarkának a kontrasztos színe vagy egy másik textúra ruhája. A cukorka lehetősége magában foglalja a többszínű tok használatát, fonott. És talán szigorú rajongó rövid farokkal és aranyozott zsinórokkal.

Az ágyat gyakran nagyszámú különböző méretű párnákkal díszítik: standard, dums, hengerek. Gyönyörű lesz a tetőtér, a modern és más célpontok tervezése során. De a színkombináció más lesz: ha kétség merül fel a színes színek helyes kiválasztása, forduljon a palettához. De emlékezzen a szabályra: harmonikusan közel néz ki a színárnyalatokhoz vagy a kontrasztos színekhez. A design nyugodt színekben használjon legfeljebb három színt.

A kiválasztott opciót a környezethez kell harmonizálni. Kelet-stílusú dekoráció történik, ez azt jelenti, hogy világos lesz, sok, drága. A minimalizmus megkerülheti az egyszínű görgőt, de a kanapé kontrasztos megoldása lesz. A gyermekjátéknak kérem a szemet. Az ötletek kiválasztása nagy.

Hogyan készítsünk egy párnázót a saját kezével, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: