Párnák Terax

Az ortopédiai jellemzőkkel rendelkező termékek tökéletesen alkalmasak a munkára és a kikapcsolódásra. Az ilyen modellek nagy keresletben vannak olyan emberek körében, akiknek problémái vannak a gerincvel. Sok vállalat hatalmas választékot kínál számos modellnek a hátsó rögzítéséhez és a fájdalmas érzések megkönnyítéséhez. Különböző trilax párnák ma élvezik a nagy népszerűséget a jó ortopédiai jellemzőkkel.

A termékek jellemzői

A párnákat szándékosan kifejlesztették azok számára, akiknek problémái vannak a gerincvel. Tökéletesen eltávolítják az izmok feszültségét az elrendezésben feküdt az ágyon, vagy ülnek a széken. A pozitív ingatlan az osteochondrosis vagy a gerincvelővel kapcsolatos problémák megelőzése is. A Terax különböző ortopédiai termékeket fejleszt ki és termel, amely kényelmes alvásra és teljes pihenésre szolgál. A termékeket megelőző és terápiás intézkedésekre hozták létre.

Minden modellt az ortopéd orvosok és az ambiguitásokkal folytatott konzultációt követően fejlesztették ki. Az ilyen folyamatos együttműködés segít a termék teljesítményének javításában. A vállalati szakemberek csak kiváló minőségű anyagokat és töltőanyagokat használnak. Emiatt ez a márka nagy népszerűséget szerzett az ortopédiai termékek értékesítéséhez.

A népszerű vállalati modellek előnyei

A gyártó TRELAX termékei ortopédiai tulajdonságokkal rendelkeznek a csúcspont megfelelő helyzetében. Mindig sima helyzetben kell lennie. Az ortopéd párna hozzájárul az izomrendszerek állapotának és pozíciójának normalizálásához az egész testben a megnövekedett rugalmasság miatt.

A Terax támogató párnáját a klasszikus dimenziós sorban állítják elő, amelyet univerzálisnak és mindenki számára alkalmasnak tekintünk. A gerincvelőbb emberek körében sok népszerűség a hátul vagy az ember feje alatt történő felszerelésre szánt termékeket tartalmaz. A modellek nem csak a kikapcsolódásra, hanem a hosszú távú meghajtókra is alkalmasak autóval vagy az irodában lévő ülő időtöltés. Segítenek megakadályozni az izomrendszeri rendellenességek megakadályozását, vagy csökkentik a fájdalmat.

Az összes TRELX modell gyártására szolgáló anyag Poliuretán magas rugalmassággal és kiváló minőségű. A párnák mindegyike forró formázó technológiával készült. A modellek hosszú és folyamatos használat után is megtartják eredeti alakjukat. A gyártók három évig garantálják.

Olvasson tovább  Terry ágynemű: előnyök és hátrányok, kiválasztási finomságok

Az ortopédiai modellek fő előnyei:

 • Kiváló ortopédiai jellemzők.
 • Jó gerinctámogatás az autóban, az irodában vagy a pihenés közben.
 • Spin izmok pihenhet néhány perc alatt.
 • Megelőző bizonyság a scoliosis vagy az osteochondrosis során.
 • Nincs szükség különleges ellátásra.
 • Az anyagok magas biztonsági ráta.
 • Alkalmazás a rehabilitáció során a sebészeti beavatkozások vagy a hátsó sérülések és a gerinc után.
 • Megfizethető árkategória.

Minden Terax párna különböző jellemzői és tulajdonságai vannak. Minden termék saját sűrűségével rendelkezik. A Motorter keménység modell segít a fejét és a nyak nyakát, és a hátsó szigorúbb. A habosító technológia olyan modelleket hoz létre, amelyek memorizálják az emberi test formáit. Az ilyen memóriahatású modellek kiválóak a gerincbetegségek megelőzésére.

A készlet minden termék tartalmaz egy párnát, eltávolított textil huzat, és a modell célja az back – a biztonsági öv rögzítésére.

Fajták

Minden jól ismert gyártó Terax Egészségügyi terméknek van célja. Ezt az emberi test anatómiai formái gyártják. A gyártó szabadidős és alvási terméket kínál, amely megőrzi az emberi test alakját vagy memóriahatás nélkül. A párnák székre vagy hátulról szólnak.

A vállalat olyan modelleket fejleszt, amelyek megfelelnek, beleértve az újszülötteket is. Vannak olyan termékek, amelyek kifejezetten terhes nők számára készültek, eltávolítják az összes izomfeszültséget. Vannak autós utazási párnák.

A modelltartományok közül számos különösen népszerű termék megkülönböztethető:

 • Párna Terax spektrumok Jó támogató tulajdonságokkal rendelkezik, és a hátat javítja. Alkalmas a csigolya rendszer betegségeinek megelőzésére, és helyesen állítja be az ember testtartást.

A modell használata az irodában, amivel egy dolgozó szék, ami kényelmes körülmények között, így fájdalom és diszkomfort az emberi szervezetben.

 • Modell Terax Optima A kényelmes pihenésre tervezték, a fej és a nyak szükséges.

Alkalmas az osteochondrosisban szenvedő emberek számára, ideális a sérülések és sebészeti beavatkozások utáni rehabilitációhoz.

 • Termék Terax tisztelet szabványos memória tárolása és hatása van. A felhasználó fejének alakja alatt állítja be a megfelelő anatómiai pozíciót alvás közben és pihenés közben. Ez a termék egészséges alvást és pihenést biztosít a test minden helyzetében. Memóriahatás bizonyos időtartammal. Nincs felesleges nyomás, az űrlap helyreállítása bizonyos idő.

Ennek a modellnek anatómiai jellemzője – a nyak minden kanyarának ismétlése. Két párna, amelynek párna van, kényelmesen helyezkedik el a terméken, kis intervallummal. A fej két henger között helyezkedik el, amelyek nem hoznak erős nyomást az emberi fejre.

 • Párnák TRELAX MEDICA Ajánlott: további támogatásra a hátsó részen egy széken. Használják őket: szülés után, a sérülések és műveletek utáni rehabilitációs időszak alatt.
Olvasson tovább  Kötött takarók az újszülöttekhez

 • Ortopédiai modellek Terax autoback és autoehead Tökéletesen támogatja a hátát és a fejét az autó mozgásában és irányítása alatt. Minden hosszú távú gyaloglással rendelkező vezetők erős fáradtságból szenvednek. A gerinc adósságával feszült állapotban egy személy fáradt és elveszíti a figyelmet. A modell párnája kényelmet és relaxációs intenzív izmokat hoz létre.
 • Az autósok számára egy másik modellt fejlesztett ki AutoHeadRolik formájában. A vezetőülés fejtámlájához kapcsolódik, és tökéletesen rögzíti a vezető nyakát. A termék elengedhetetlen a távolsági kirándulásokhoz. A vezetés folyamatában nem lehet elkerülni a különböző hirtelen vicceket, amelyek a görgős, hűvösek és csökkentik a nyak csigolyák terheit.

 • Modell Clin – Ez egy konstruktor párna, amely gondoskodik egy terhes nőre. A párna kerek részét a nyugodt és a jövő anya gyomrában helyezkednek el, kényelmes és teljes alvás. Amikor született gyermek, ez a rész a fő termékhez van rögzítve. A gyermeket a nyak és a fej a megfelelő helyzetben tartották.
 • Párna terhes nők számára van egy formája boomeranga. A modell töltője polisztirol golyók formájában.

 • A kis fogyasztók számára Gyermek ortopédiai modell Terax, amely ajánlott a gyerekek használatához a gerinc problémáival. Az alvás és a szabadidő, a gyermek, a háta és a nyakának egyenes helyzetben kell lennie, hogy a csontváz kialakuljon. Amikor a gyermek megjelenik a fényben, túl gyenge izomrendszerrel és törékeny csontokkal rendelkezik. Figyelnie kell, hogy a fej anatómiailag helyes helyzetben van.

A gyermekpárnának középpontjában a baba fejének mélyedése van. A töltőanyag-poliuretán habnak memóriahatása van. Minden modellnek különböző általános mérete van.

 • Egy másik hasznos termék gyermekeknek – modell Optima baba Úgy néz ki, mint egy felnőtt számára tervezett párna. A párna egy vagy két görgővel rendelkezik különböző magasságokkal. A termékforma tökéletesen reprodukálja a gyermek nyakának hajlítását.

A Terax párna minden modellje egyedileg van kiválasztva a fogyasztó jellemzői szerint. Az egyikre ideális lehetőség lesz egy alacsony görgős modellel, a másik pedig – magasabb. Sokan szeretik a memória párnát a hatással. Minden fogyasztó képes lesz kiválasztani magát a tökéletes modellt.

Olvasson tovább  Tippek a baba ágynemű kiválasztásához a fiú számára

Vásárlói vélemények

Minden modell egyedi célját és vásárlás előtt szükséges, hogy megismerje az utasításokat, vagy kérjen tanácsot a szakember. Minden párnának kiváló minőségű, és az árkategória minden fogyasztó számára elérhető. A felhasználók pozitív visszajelzést hagynak az orosz TRELAX ortopédiai termékeire. A vevők a Terax Ortopédia használatát követően észreveszik az egészség állapotát. Természetesen negatív visszajelzést kap, csak azért, mert a modellt helytelenül választották ki.

A Terax ortopédiai termékének kiválasztása, a felhasználó aggódik az egészségére és az általános állapotára. Ha a fej és a nyak a megfelelő helyzetben van, akkor a pihenés és az alvás magas színvonalú lesz, és csak pozitív eredményt hoz.

A gyermekmodellek jó feltételeket teremtenek a gyermek vázának megfelelő növekedéséhez és fejlesztéséhez.

Az ortopéd párnák előnyeiről Terax lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: