Sheep Wool párnák

Az otthoni textíliákat különösen óvatosan kell választani, mert az ilyen dolgok meg kell adniuk a tulajdonosok kényelmét és kényelmét. A leginkább minőségi és kereslet jelenleg juhgyapotból származó termékek. Ma megtudhatja a párnákról a környezetbarát anyagból.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

Sajátosságok

A modern gyártók nagyszámú ágyneműt kínálnak fogyasztóknak – a legkülönbözőebb töltőanyagokkal. Nagyon kiváló minőségű és hasznos termékek juh gyapjúval. Természetesen mind az érv és hátránya is van.

Leggyakrabban a párnák töltése merinos gyapjúból készült. Ez egy ilyen fajta juh, akinek a tenyésztése Kirgizisztánban, Kínában és Ausztráliában foglalkozik. Ezeknek az állatoknak a gyapjú rendkívül gyengéd, rugalmas és tökéletes az alváshoz szükséges termékek kitöltéséhez.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

A juh gyapjú olyan anyag, amely szerves. Számos megkülönböztető jellemzője van, amelyet ismernie kell.

Az ilyen nyersanyagok sokkal gyorsabban viselnek, mint a közönséges szintetikusok. De de a párnák a juh gyapjúval nem villamosítanak, és nem tartalmaznak mérgező anyagokat.

Az ilyen dolog megvásárlásával emlékezni kell arra, hogy különleges gondosságra van szükség. Az ágyneműnek a természetes anyag kitöltésével gondosan és gondosan kell kezelni, hogy azok a lehető leghosszabb ideig kerüljenek ki.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

A juhgyapot elég megfizethető nyersanyagnak tekintik, és nem hiányos. Nagyon könnyű. Juh vágott, majd az így kapott gyapjú sík felületen van kialakítva, elterjedt, rázzuk és eltávolítják a hibás darabokat. Ezt követően az anyagot alaposan mossuk, karcolják és speciális védőkészítményekkel kezelik.

A természetes anyag egyik fontos előnye annak hővezető.

Az ilyen töltőanyaggal való párna meleg marad – a thermoregulációs jellemzők miatt a juh gyapjúnak van.

Az anyag rostjai között mindig levegő marad, így a természetes párnák rendkívül támogatják az optimális testhőmérsékletet. De érdemes megjegyezni, hogy az ilyen dolgok nem segítenek túlmelegedni. Ez a minőség különösen örül, amikor az ablakon kívül áll.

Sheep Wool párnák

A juh gyapjú eltérő higroszkóposság. Az ilyen töltelékkel rendelkező párnák akár 30% -os nedvességet is felszívnak. De ha érezték őket, akkor maradnak, mint korábban. Ez az ingatlan alváshoz használható.

Gyakran, éjszaka, egy személy izzad, és a nedvességet a bőrén másolják, sok kényelmetlenséget biztosítanak. Ezenkívül a rosszindulatú baktériumok ilyen körülmények között terjedhetnek.

A gyapjú párnája, elfelejtheti az ilyen problémákat, mivel felszívja a nedvesség többletét, hozzájárulva a kellemes és erős alváshoz.

Sheep Wool párnák

Természetes ágynemű Merinos tűzöltővel Ne különítsük meg a kellemetlen szagokat, Az állati eredet ellenére. Ilyen nyersanyagokban a baktériumok nem szaporodnak, a gomba nem jelenik meg.

A juhgyapot baktericid tulajdonságokkal jellemezheti, és az egyik leginkább ökológiailag tiszta anyagnak tekinthető.

Ha a párna még mindig kellemetlen szagot folytatott, akkor ez azt sugallja, hogy a dolog alacsony minőségű – vagy annak kitöltése nincs megfelelő feldolgozás.

Merino gyapjú párnák Nem szennyezett. Az ilyen ágynemű vékony szerkezete van a szálakkal, amelyen a por nem rendezhető.

Sok szakember kiválóan ünnepel Terápiás hatás hasonló termékekből. A gyapjú párnák kedvező hatást gyakorolnak az arc bőrének állapotára, az ízületekre, a gerincre és a test egészére – különösen a megfázásra.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

A gyapjú párnák egy bizonyos korlátozások, Mint minden más dolog.

A juh gyapjú van Allergén. Nem halmozódik fel a port (ellentétben más anyagokkal), de még mindig szerves nyersanyag, és nem alkalmas az allergiás reakciókban szenvedők számára.

Hasonló ágynemű nagyon Könnyen lehetőleg. Még a legmagasabb minőségi gyapjú, a teljes feldolgozás, a működés során csúszik. Általános szabályként a zúzó anyag folyamata körülbelül egy évet vesz igénybe. Az elhanyagolható gyapjú töltése nem veszíti el a hasznos tulajdonságokat, de az alvás és a pihenés ideje alatt nem nyújt elegendő támogatást a nyak, a fej és a vállak számára.

Érdemes megjegyezni, hogy a Merino Wool termékei nem rendelkeznek ortopédiai hatással. Az ilyen töltés túl puha és szállítható, így nem tud teljes körű anatómiai támogatást biztosítani.

Sheep Wool párnák

Modellek

A Rune juhok környezetbarát párnák különböző verziókban kaphatók:

  • Gyapjú töltéssel. Ezek a fajták a 100% -os juh gyapjújukban vannak. Vannak olyan termékek, amelyekben a szintetikus szálak kis százaléka van. Szükség van egy természetes párna élettartamának növelése érdekében. A szintetikus szálak megakadályozzák a dolgok gyors települését, és nagyobbabbá teszik. Az ilyen ágynemű az egyik legdrágább. Leggyakrabban a környezetbarát anyagok connoissas alkalmazása.

Sheep Wool párnák

  • Párna a párnában. A hasonló lehetőségek nem kevésbé népszerűek. Belső ügyük töltőművi eredetet tartalmaz. Ez lehet egy hattyúbolygó vagy egy népszerű holofiber. A Merino gyapjú az ilyen termékek külső esetében található. Az ilyen töltőanyagot a jó ortopédiai tulajdonságok különböztetik meg, és megfizethetőbbé teszik a dolgot.

Az ilyen töltelékkel rendelkező párnák ugyanolyan terápiás és termikus jellemzőkkel rendelkeznek, mint a 100% -os juh gyapjúval rendelkező drága példányok.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

  • Gyapjú termék. A belső tartalom teljesen eltérő lehet: szerves vagy természetes nyersanyagokból. Felülről van egy jó minőségű természetes eredetű eset. Az ilyen anyagok nem rosszak (száraz hő miatt), de nem mindig alkalmasak alvásra. Sok ember kellemetlen állandó érintkezés a bőr gyapjúval, mivel ez egy szögesdött. A modern gyapjú termékek nem csak nagyon kényelmesek, hanem vonzóak is. Például egy kötött terméket használhatunk érdekes és szép belsőépítőként. A technika szedése, bájos kötött párnákat hozhat létre, különböző formákkal rendelkező játékok formájában.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

Kinek kell megfelelnie?

Kiváló minőségű, környezetbarát párnák feltöltést merinók gyapjú ideális azok számára, akik gyakran szenvednek megfázás. Érdemes megjegyezni, hogy a természetes anyag összetétele speciális anyag – lanolin, amely megkönnyíti a bőrhöz kapcsolódó betegségek megnyilvánulását.

A Woolen Pillow kiváló megoldás lesz azoknak az embereknek, akik gyakran és könnyedén fagyaszthatók. Ezt az ilyen dolgok kiváló termikus jellemzői magyarázzák.

A természetes juh gyapjú jól illeszkedik az osteochondrosis és a radiculitis megnyilvánulásaival, a fájdalmas érzelmekből származó személy megszüntetésével.

A természetes párnák gyerekeknek alkalmasak. Meg fogják védeni a gyermeket a megfázásból, és a kellemetlen szintetikus szintet kell feküdni. Merino gyapjú párna nagyon hasznos lesz az idős ember számára, mivel alvás közben hozzájárul a vérkeringéshez az egész testben.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

Hogyan kell törődni?

A juh gyapjú párnákat ma széles körben elterjedt, olcsóak, de sok vásárló nem tudja, hogyan kell törődni az ilyen hálószobákkal. Ezeket a lehető legnagyobb mértékben kell értékelni. Ne kössön be tea / kávét vagy más folyadékokat ilyen dolgokon. Próbálja meg elkerülni a súlyos szennyeződéseket. Javasoljuk, hogy a párnákat friss levegőn küldjön fél év alatt, hogy ne legyen kellemetlen szaga.

Nem ajánlott a gyapjú termékeket egy írógépben mosni. Jobb, ha manuálisan csinálnánk.

Sheep Wool párnák

Sheep Wool párnák

A vízhőmérséklet nem haladhatja meg a 30 fokot, különben a dolog deformálódhat és reménytelenül elronthatja. Semmi esetben ne nyomja meg a párnát juh gyapjúval, és ne kapjon túl intenzív. Az ilyen intézkedések töltőanyag-dömpinghez vezethetnek.

A gyapjúhuzatok egy írógéppel moshatók, de mielőtt meg kell választani a “gyapjú” vagy “finom mosás” módot. Nem ajánlott olyan dolgokat szárítani az akkumulátoron. Jobb, ha friss levegőre vitték őket, és lapos felületre bomlik – egészen a teljes szárításig.

Következő videó felülvizsgálati párnák a juh gyapjúból.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása