Stepped ágytakarók

Nagyon gyakran az ágy díszítése és az ágynemű védelme a porból különböző elegáns kockás vagy ágytakarók. Ez a szezon különösen népszerű a steppelt szövetekkel. Tekintsük többet, mint ami ilyen népszerűséget okozott a gyártás jellemzője, és milyen funkciók vannak ilyen termékek.

Ami?

A steppelt ágytakarók két vászonon keresztül varrnak egymással, amelyek között van egy vékony szigetelési interlayer. Az ilyen ágytakarékok nagyon sűrűek és melegek, így meglehetősen alkalmas arra, hogy lefedje és elrejtse a hideget. Kevés ember tudja, hogy a gyártási folyamat a tépett termékek viselnek egy speciális nevet – folt.

Az ágytakaró minden felület, ágy, kanapé, kanapék fedezésére szolgál – az alváshoz és a pihenésre szánt bútor attribútum. A külön ágytakaró nem csak funkcionális termék, hanem elegáns dekoratív belső kiegészítés.

Előnyök

Mint bármely más termék, a stepped ágytakaró számos előnye van:

 • Vonzó megjelenés. A vonal pontosabbá és elegánsabbá teszi a felületet, így még egy teljesen rendes ágytakaró, sima felületű, gyönyörű és stílusos öltéssel.
 • Rögzítési töltőanyag. Gyakran előfordul, hogy a takaró vagy ágytakaró töltőanyagot kiüthetik csomókban, ami károkat és eltérő termékeket eredményezhet. Az öltés megakadályozza, mert megbízhatóan rögzíti a belső tartalmat.
 • Gyakorlatiasság és tömörség. Az öltéssel ellátott termék sokkal könnyebb összecsukható, és hajtogatott formában kevesebb helyet foglal el, mint egy sima felületű termék.

Nézetek

Számos típusa van lefedve, amelynek felülete az öltés opciótól függ. Tekintsük részletesebben, hogy milyen típusúak a legnépszerűbbek, mint amelyek különböznek, és milyen jellegzetes jellemzők vannak bizonyos típusúak:

 • Gyönyörű megjelenés Tépő borítások a szélek körül. Általában az ilyen termékek meglehetősen elegáns, gyengéd megjelenésűek, de van néhány hátránya. Például az ágytakarónak szigorúan meg kell felelnie a felület méretének, amelyen elhelyezhető, mert máskülönben a súrlódás csúnya lesz.

 • Népszerű Bilaterális steppelt ágytakarók, Felek, amelyek különböző árnyalatokból származó szövetekből készülnek egymással. Ennek a funkciónak köszönhetően egyszerűen megváltoztathatja az ágy dekorációját anélkül, hogy megváltoztatná a fedelet egy újra.

 • Elég szokatlan megjelenés 3D modellek, A felszín, amelynek felszíne csodálatosan realisztikus nyomatokkal díszített. Ez lehet egy állatkép, városi fajok, egyszerű állati nyomtatás vagy klasszikus virágos szín.

 • Ezenkívül a termékek megkülönböztethetők és az öltések típusa. A klasszikus verzió felület, varrott négyzetek. A dekoratív öltés félkörök, oválisok, kis színek, háromszögek és egyéb geometriai formák formájában végezhető el.

Stílusok

Az öltés termékek különböznek a stílusban, amelyekben készülnek:

 • A legvilágosabb stílus, amelyre a festett takarmányozott Patchwork, amely a részletek patchwork. A patchwork stílus egy különálló részből készült ágytakaró, amely nem csak más mintával rendelkezik, hanem kivágja a különböző anyagokból is. Az ágytakaró felülete szokatlan és inhomogén, de nagyon érdekesnek tűnik.

 • A termékek nagyon szépek Keleti stílus. Fényes, színes árnyalatok, kiegészítve a leghihetetlenebb nyomatok képpel az úgynevezett keleti uborka, amely az emberek úgynevezett „Butt”, valamint a különböző elegáns minták, segít díszíteni a belső minden hálószobában.
 • Nagyon vonzó megjelenés Klasszikus termékek.
 • Modellek francia stílusban Segítsen koncentrálni a figyelmet az alkatrészek kegyelmére, és a nagy színeket és a rowan bokrokat ábrázoló nyomatok hivatkoznak az orosz stílus forrásaira.

Dimenziók

Az ágy szép és szép megjelenése esetén válassza ki a megfelelő méretek termékét. Például a standard dupla ágytakaró alkalmas 160×220 és 150×200 cm méretű ágyakra. Euro méretű ágytakaró – 200×220 cm. Meglehetősen alkalmas a megfelelő méretű kétágyas ágyakra. És túl nagy felületek esetében az euro-max – 230×250 cm méretű.

Szövetek

Az ilyen típusú burkolatok gyártásához különböző szöveteket használnak, amelynek textúrája közvetlenül tükröződik a késztermék megjelenésében:

 • Például, Silk modellek nagyon kellemes az érintéshez, hihetetlenül szépnek tűnik. A szövet könnyűsége magára vonzza a figyelmet, a finomítás és az elegancia vizuális érzését hozza létre.

 • Fényes felület Szaténtermék Nagyon jól néz ki, de néhány árnyalatban nem néz ki elégedetlennek, mert ha a belső részek egyes részein kívül van, akkor vulgárisnak tűnik.

 • Szőrme ágytakaró – valódi dekoratív elem. De annak érdekében, hogy jól látható legyen az öltés hatása, a szőrzet felszínének nagyon kicsi halom kell lennie.

 • Nagyon érdekes nézet van Ágynemű termék, Ami mellett nagyon praktikus. Len számos jó tulajdonsággal rendelkezik: jól szellőző, a foltok ellenáll, jól tisztítás és mosás, és nagyon erős.

 • Szokatlanul nézd meg Denim termékek, de Modellek a szaténből hihetetlenül gyönyörű. Ezenkívül a gyártáshoz olyan anyagokat, mint a Jacquard és a sűrű csaj anyagokat használnak.

Színek és rajzok

Az ábra és a színek jelentős hatással vannak a termékek megjelenésére, valamint ráadásra Stilisztikai jellemzők:

 • Például egy egyszólamú cikket világos vagy sötét tónusok a klasszikus színskála is jól illeszkednek a keret minimalizmus. De a termék lágy krém vagy szaftos bordó árnyalatú, egy diszkrét áttört print – Elég alkalmas leírását a klasszikus stílusban.
 • White termék Gyönyörû minden helyiségben, a lényeg az, hogy vigyázzon a megfelelő kiegészítés – válaszd szokatlan fényes párnák vagy puha játékok, amelyek segítenek kicsit díszíteni egy hófehér felületet.
 • A kék ágytakaró, az árnyéktól függően egy bizonyos típusú és természetük van. Például egy fényes búzavirág termék akkor meg nagyon friss és revirts még a legunalmasabb belső, ellentétben a sötét, visszafogottabb árnyalat.
 • A barna modell vonzóvá válik minden szövet teljesítményében. Különösen stílusosan csokoládé árnyalat, amely vizuálisan kellemesebb.
 • A nagyon elegáns megjelenésnek van egy patchwork stílusú termék, amely türkiz, zöld és kék négyzetekből áll, amelyek mindegyike kis virágokkal díszített.

Gyártók

A tépett termékek kiválasztásakor figyelmet kell fordítania az országgyártóra, mert nem mindegyikük híres a termékek jó minőségéről és a gyártás minden szükséges normáinak betartásáról.

Például, pulyka meglehetősen jó termékeket termel, de gyakran az ilyen aprítókra kerül, mivel az öltések gyártásához használt szálak, így a termékek gyakran szétszóródnak, és meg kell javítani. Garantálja az áruk minőségét Oroszország, De az orosz termelők áruk is hátránya is van – túlbecsült költség, amely nem minden ember megengedheti magának.

Hogyan válasszunk az ágyon?

Válassza ki a megfelelő ágytakaró néha meglehetősen nehéz. A feladat megkönnyítése érdekében készítettünk Több nem kemény tipp, amely követheti a megfelelő választást:

 1. A terméknek meg kell egyeznie az akinek az ágyának korában, amely díszíti. Például a tizenéves ágytakaró nevetséges lesz, hogy megnézze a felnőtt párok ágyát, és fordítva.
 2. A terméknek meg kell egyeznie az ágy méretével, vagy egy kicsit több. Ez nem ijesztő, ha a szélek túlságosan lógnak – mindig beállíthatók, de túl kicsi, hogy az ágy nagy felületén csak nevetségessé válik, és nem lesz funkcionális.
 3. Különös figyelmet kell fordítani az anyagok eredetére és a töltőanyag összetételére. A legjobb, hogy az ágytakarékok kizárólag természetes szövetekből készültek, amelyek a bőr érintkezéskor nem okoznak allergiás reakciókat.
 4. Ezenkívül érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az ágyat az ágy készíti, és kiválasztja az ágytakaró stílusát.

Hogyan kell törődni?

Mivel az ágytakaró egy olyan téma, amely közvetlenül kapcsolódik a hálószobához, Ezt a tisztaságára és gondozására kell fizetni:

 • Az ágytakarók gondozásának első és legfontosabb részlete az, amit az anyag készít. Meg kell ismerkednie a szövet jellemzőivel és annak sajátosságaival. Ezenkívül érdemes megfontolni, hogy egyes termékek a napi működés során különleges forgalmat is igényelnek.
 • Nem használhat fehérítőszereket, ha az anyagra vonatkozó utasítások ezt nem teszik lehetővé.
 • A steppelt ágytakarékok nem áztathatók, mivel hátrányosan befolyásolhatja a termék belső tartalmát.
 • A finom mosási módot speciális tisztítószerek és a minimális sebesség hozzáadásával kell követni.
 • A durva mechanikai szárítást el kell kerülni, mert hátrányosan befolyásolhatja a termék felületét, és helyrehozhatatlan kárt alkalmazhat.

Különös figyelmet kell fordítani a hőmérséklet-rezsimre, amely a szövet jellemzőitől függ. Egyes anyagok elfogadhatók a forró víz használatához, míg a mások funkcionalitása jelentősen csökken a hatásával.

Gyönyörű hálószoba tervezési ötletek

Stílusos ágytakaró rózsaszín-türkiz lesz egy kiváló dekoráció az ágyban egy csendes nyakkendő klasszikus stílusban. A terméket kiegészíti több azonos árnyalatú párnák.

Stílusosan és színesen úgy néz ki, hogy a termék a patchwork stílusában van. A fényes árnyalatok túlsúlya az ágyak és a hálószoba élénkebb és friss megjelenésű.

Szépen úgy néz ki, hogy steppelt ágytakarókból és két dekoratív párnából áll. A termékek puha árnyalattal és diszkrét nyomtatással rendelkeznek, amelynek köszönhetően nagyon jól illeszkedik a modern hálószobába.

Arról, hogy mi a patchwork és hogyan kell létrehozni egy takarót, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: