Swan takarója

Hosszú ideig a múltban, azok az idők, amikor a természetes hattyúbolygó takarója népszerű volt. A modern világban egyre több ember van az élő lények védelmében. Lehetetlen összegyűjteni élő madarakkal, a kívánt anyagot a takarók töltéséhez. Sok ember halt meg a tollazat miatt. Mivel a madár természetes moltása alatt összeszerelt fluff nem elég ahhoz, hogy töltse ki a párnát, különösen a takarót.

A Red Book-ban felsorolt ​​hattyúk és a humánus gyártók figyelembe vették a természetes pelyhek összes értékes tulajdonságait, és létrehozták mesterséges analógját, nemcsak semmit sem csak a minőségi jellemzőkben, hanem sok szempontból jobbak. Mesterséges Swan Pooh egy poliészter mikroszálas, speciális módon feldolgozva. Minden mesterségesen létrehozott mikroszálas ember tizede. Különleges kezelés vékony réteg szilikonozott anyag nem ad neki egy csomó. Az anyag nagyon rugalmas, puha és könnyű.

Swan takarója

Swan takarója

Érvek és ellenérvek

Sokféleképpen a mesterséges pelyhek hasonlóak a természetes nyersanyagokhoz, de előnyei és hátrányai vannak. Különösen relevánsak, ha az ágynemű. A Swan Pooh cseréjét számos nyilvánvaló előnyre értékelik:

 • hipoallergenitás;
 • A poliészter kompozíció által okozott antibakteriális tulajdonságok – a saját tápközegben kedvezőtlen, a penész, gomba és portitkák életében;
 • Könnyű;
 • rugalmasság, a szálak spirális alakja miatt;
 • Könnyen kezelhető – a mosógépben való mosás megengedhetősége és a tárolás és a használatra vonatkozó különleges követelmények hiánya;
 • a szagok hiánya és a képességek, hogy ne szívja el őket magukba;
 • A szálak nem teszik útjukat a fedél szövetén;
 • Kiváló minőségű megfizethető áron.

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Van egy takaró a hattyúbolyatók és hátrányok modern partján, mint bármely más anyag. A felhasználók megjegyezték, hogy az ilyen termékek:

 • nagyon alacsony higroszkópossággal rendelkeznek, ami kifejezett mínusz, fokozott izzadással. Bár ennek a minőségnek köszönhetően a termék gyorsan mosás után gyorsan megszárad;
 • A statikus elektromosság felhalmozódása.

A mesterséges töltőanyag előnyei kétségtelenül sokkal sokkal többek, ezért a csodálói számának nagyszerű.

Kiváló teljesítmény és minőségi jellemzők megfizethető áron megengedhetik maguknak mindegyiket. Melegen és kényelemben aludni télen.

Swan takarója

Swan takarója

Nézetek

A mesterséges hattyú habosított takaró minden szezonban és télen. Különböznek a sűrűség és a melegítés mértéke. A felelős gyártók mindig jeleznek pontokat vagy vonalakat a csomagoláson a takaró hőjének mértéke:

 • Szezonban. Válassza ki azokat, akik nem szeretnek aludni, ha túl forró. Az ilyen típusú takarók kevésbé sűrűek és terjedelmesek, mint a téli lehetőségek. Ők több tüdők, és kényelmet biztosítanak alvás közben, nem túlmelegednek, és izzadást okoznának. Nagyon fontos azok számára, akik hajlamosak az izzadásra és egy meglehetősen fűtött szobában alszanak. A hattyú pooh rosszul elnyeli a nedvességet, olyan izzadás nemkívánatos.
 • Téli. Csodálatos és tökéletesen felmelegedés A fajok takarója bizonyítja és megerősíti a rendeltetési helyét az immened szobában és az off-szezonban. A töltőanyag nem mozog, mint a csúszó szálak mozgása egymástól függetlenül. Ez a termék nem veszíti el formáját és hosszú távú működését.

Swan takarója

Swan takarója

Anyagok

Hogyan szolgálja a takarót a mindennapi életben, nemcsak a típusa és a kinevezése, hanem az ágynemű “kitöltése” és “burkolat” minősége is. A modern szintetikusok nem rosszabbak a természetes anyagoknál, de sokféleképpen még meghaladják őket. Mesterségesen létrehozta a legjobb természeteseket több kritériumban:

 • erő;
 • Könnyű;
 • kudarc;
 • tartósság;
 • antibakteriálisság;
 • hipoallergenitás;
 • termoreguláció;
 • hőcsere;
 • levegővel jár, kivéve az üvegházhatást.

A szintetikus fluff is nem esik ki a szövetfedélből, ellentétben a természetes madárfajtával.

Ő puha és kellemes az érintéshez. Nem veszíti el az űrlapot még több mint öt évig. A gép mosás után a gép nem veszíti el az elsődleges megjelenést, és gyorsan szárad, és nem hagyja el a válást az ügyben. Csomagolt ilyen pelyhes lehet különböző szövetekben.

Swan takarója

Az eset közül kell kiválasztani a szövet, amely nem csak menteni a töltőanyag a takarót, de arra is kényelmes használat érdekében az ágyban. Előnyös, ha a szövetborítók “prapping” lesznek, és természetes összetételűek. Ez biztosítja a levegő mikrocirkuláció és a higroszkóposság takaróját. Íme néhány a legnépszerűbb szövetek a takarók és azok, akik megértik:

 • Puplin. Ez a szövet hasonlít a bumpkal, de lágyabb és sima. A Poplin borítóval ellátott takarók szépnek és kitűnőnek tűnnek. Poplin alkalmas az egész évszakos takarók számára. Különbözik a virágok és a színek gazdagságában. A vásárlók iránti keresletet, és széles körben használják az ágyneműgyártók.
 • Atlasz. Sima Atlas Anyag – Gyönyörű héj bármely Pooh takaróhoz és nemcsak. De gyakrabban használják a szintetikus ragasztó töltőanyagokhoz. Mert nem zúzódnak és simán esnek a szatén ruhába. Ne hagyja ki a “kifelé” töltőanyagot. A szlippelő anyag maga is kellemes a testnek, így az ilyen termékek nem igényelnek csatornákat.
 • Mikroszálas. Puha és pályázat az érintőképes anyaghoz a legjobban alkalmas a téli típusú takarók számára. Emelkedett termoregulációval és higroszkópossággal rendelkezik. Ez nem okoz allergiákat, így minden kivétel nélkül használható. Egy ilyen takaróban a fejedhez csomagolhat, és élvezheti a szövetszálak melegét és bársonyszerkezetét. Ideális a gyermekek takarójához. Egyszerű törlés, gyorsan szárad és nem gyűjti a port.

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Ezenkívül figyelhetsz Tick, Pamut, Satina, Tracles és Biazi borítása. A textúrák és árnyalatok fajtája nehezebbé válik, de képes lesz arra, hogy még a leginkább szigorúbb ágynemű szerelmeseinek is.

Dimenziók

A mesterségesen létrehozott Swan Pooh-ból készült takarók nemcsak különböző fajokból állnak, hanem különböző méretűek is:

 • Baba takaró 105×140 cm méretű gyermekek számára, és legfeljebb öt évig. És a régebbi baba jobb, ha 120×180 cm méretet kap. A gyártók aggódnak a fogyasztók minden kategóriájáról.

Swan takarója

Swan takarója

 • A szerelmesek a takaróban szorosabbak félig liter. De ez is valóra válik egy pár nem túl szoros fizikum. Mindez az egyéni preferenciáktól és természetesen az ágy méretétől függ, ahol a takarót kell használni. A kettős takarók gyakran előnyben részesítik az euró méretét. Alatt most sok gyönyörű ágyneműt varrni, ami szintén befolyásolja a vásárlást.
 • Termékek 172×205 cm kereskedelmi forgalomban beszerezhető, de a nem szabványos méretük miatt nem is igényesek. Mivel a takaró kiválasztása, leggyakrabban a vásárlók a Duvette hosszára és szélességére koncentrálnak. Ha természetesen nem tervezi, hogy teljesen megváltoztassa az ágyneműt egy új vásárláshoz.

Swan takarója

Gyártók

A modern belföldi ágynemű gyártók varrják a takarókat, nem rosszabbak az importált drága analógok számára. Kapjon luxus minőséget egy megfizethető áron, ha egy takarót vásárol egy pelyhes egy pelyhes egy jó minőségű gőz vagy kazettás tok Orosz termelés. Oroszország sok gyárja a szovjet szellemekre bizonyított évtizedekig dolgozik, és olyan anyagokat és technológiákat választ, amelyek inspirálják a bizalmat.

De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kizárólag hazai termelést kell fenntartani. Az európai minőségi előírások rajongói ízlésre kerülnek Osztrák, olasz és osztrák márkák. A takaróikra kiterjedő burkolatok drága és természetes szövetekből készülnek. Selyem, szatén, veszély, természetes pamut – a legkisebb dolog, amit kínálnak ügyfeleiknek. És mesterséges szálak, a pelyhek minőségi mutatóit utánzó, a súlytalan és a legszebb, képesek fokozni a hőt, és az álom hangulatos és édes.

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Hogyan válasszuk ki?

Egy igazán minőségi dolog megvásárlásához néhány egyszerű ajánlás segít:

 • A becsült vásárlás ellenőrzése, Figyeljen a készítményre vonatkozó információkra A varrott címkén. Győződjön meg róla, hogy egy leereszkedést vásárol, és nem egy madár tollal töltött fedelet.
 • Ellenőrizze az esetet, amely elég szorosnak kell lennie, sima és kellemes a bőrnek. A szöveten keresztül ne tegyen egy töltőanyagot. Ha nem így van, akkor jobb, ha megtagadja az ilyen vásárlást. Az első mosással a töltőanyag “veszteségének” helyzete súlyosbodik. Egy minőségi termékben ilyen mínusz nem lehet.
 • Döntse el a takaró méretét A megvásárolt miért.
 • Takaró burkolatok szövetek nem okoznak gyanúját. A jó töltőanyag soha nem tölti ki a megbízhatatlan alacsony minőségű anyag olcsó esetét.
 • Ne szerezzen ágyneműt kétes üzletekben, A spontán piacokon és kézzel. Olyan dologból nem lesz hő vagy nyugodtan a lélekben. Mivel a következő szezon meg kell mennie egy új takarót.

Márkás üzletek – a legjobb hely, ahol vásárolni egy ágy ágy, amely felmelegítelek minden gond nélkül egy sorban.

Arról, hogy a takarók ellenőrzik a minőséget, nézd meg a következőt.

Hogyan kell törődni?

A mesterséges hattyúbolygó takarójának gondozása sokkal könnyebb és kellemesebb, mint a természetes “progenitor”. A gyártó ajánlásainak figyelembevételével a termékszolgáltatási időszak meghaladja az összes jótállási időszakot:

 • A takarót a mosógépben mossuk a “POOH, FEATHER” üzemmódban vagy a “Finom Wash” (Kézi mód). A mosás hőmérsékletének legoptimálisabb hőmérséklete 30 fokos, a maximális megengedhető hőmérséklet 40 fok.
 • Engedélyezhető, hogy megnyomja a takarót a centrifugában.
 • A tömeges termék megengedett szárítása.
 • Száraz a dobban tilos, és nem ajánlott – a takaró a szorítás után nagyon gyorsan szárad.
 • A csomagolt termék kissé rázzuk, hogy a töltőanyag szálak legyenek.
 • Nem kell elfelejtenie a takaró szellőzését az offseason-ba.
 • A takarót vákuumcsomagolással tárolhatja.
 • NE alkalmazza az agresszív mosószereket mosáskor és fehérítéskor.

Swan takarója

Swan takarója

Swan takarója

Óvatos hozzáállás, egy új takarót több éven át kezdeti formában fognak megőrizni, a rossz időjárás és a hideg között. Kedvenc ágynemű lesz, és tiszteletreméltó hely lesz a belső térben. Díszíts egy meleg tartozékot az életednek, és tegye az ágyat a hálószobájának központjával. Mert a súlytalan bolyhos élet takarításával könnyebb és alvó szűk.

Swan takarója

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása