TRűtörmelék: A választás célja, méretei és jellemzői

  Ma egy modern személy nem képviseli az otthoni kabátot Terry textil nélkül, mert sokan szeretnek puha törülközőt kapni zuhanyzó vagy fürdés után. De ez megtörténik, hogy az első mosás után a termék vonzó megjelenést veszít, kemény és kellemetlen lesz. Érdemes figyelembe venni a frottír törölközők kiválasztásának jellemzőit, hogy kiválassza az optimális lehetőséget.

  Anyaggyártás

  Terry törölközők ma élvezi a nagy keresletet a gyengédség és a magas szintű kényelem miatt, amelyeket felhasználásuk során biztosítanak. Az ilyen törülközők különböző szövetekből készülhetnek, így érdemes elolvasni a gyártásuk anyagait.

  • Pamut. A pamutszövetből készült törülközők meglehetősen puha, szelídek, valamint a töröltek elnyelhetik a nedvességet. Érdemes megegyezni az anyagot a szerves pamutból, mivel kémiai kompozíciók hozzáadásával nőtt. Egy ilyen szövet környezetbarát. Az ilyen textileket különböző országokból, például Türkmenisztánnak, Pakisztánnak, Brazíliából, Üzbegisztánnak, Törökországnak és Egyiptomból hozták. De vannak olyan termékek, amelyek mind szerves, mind szintetikus szálakat tartalmaznak. A termékcímkén talál információt a szövet összetételéről. Tehát a mesterséges szálakat “m” -ként és poliészternek jelzik – “P”. A pamut törölközők olyan cégeket kínálnak, mint a TAC, Hobby, Arya, Karven és mások.

  • Vászon. A lenből származó termékek, mint a legtöbb, mert azokat a megnövekedett erő és a hosszú élettartam jellemzi. A szerencse sűrű szerkezetű, így egy ilyen törülköző, amikor a bőr érintkezésbe kerül, enyhe masszázshatást eredményez.

  • Bambusz. Terry termékek olyan anyagból, mint a bambusz, viszonylag a közelmúltban jelent meg. A kis ragyogás jelenléte miatt felhívják a figyelmet, gyönyörű megjelenést, amely egy kis ragyogás jelenléte miatt kifinomultság és egyediség. A bambusz megkülönböztető jellemzője antibakteriális tulajdonságok, így az anyagból származó frottír törölköző nagy keresletben kezdett élvezni. A legnépszerűbb vállalatok közül a gyártók érdemes kiemelni Maxstyle és Mariposa.

  A termék célja és mérete

  Vásárlás előtt meg kell ismerkedni azzal, hogy mi a frottír törölköző, fontolja meg a lehetséges méreteket, és természetesen céljukat. A test különböző részeire tervezhetők, így sok ilyen törülközőt kínálnak eladásra. Érdemes részletesebben tartózkodni a leggyakoribb típusoknál.

  • Bannam. Az ilyen termékeket nagyméretileg megkülönböztetik, mivel gyakran fürdés és lélek után használják őket. Nagyon szép, teljesen shuffle egy puha törülközőben. A termék hossza 150 vagy 160 cm lehet, és a szélesség 100 cm. A fürdő változatnak tökéletesen felszívódik a nedvesség, a felmelegedés, valamint a puha és gyengédség jellemezhető.

  • Konyha. Az ilyen termékeket jellemzi különleges követelmények, mert a konyhában akkor lépjen nemcsak a sár és a zsír, hanem a különböző agresszív eszközökkel, hogy a használt mosogatás. Általában konyhai törölközőt használhat a kezekhez, ételekhez vagy asztalokhoz. Érdemes előnyben részesíteni az anyagot egy rövid halom. Gyakran előfordul, hogy a konyhai lehetőségeket vagy len lehetőségeket választják.

  • Arc. A törülközőnek nagyon puha és szelídnek kell lennie, mivel érzékeny bőrrel érintkezik. A jó mosási megoldás egy lehetőség a bambuszból. Az optimális méret 50 90 cm.

  • A lábak és a kezek számára. A test ilyen részeihez szükséges termékek. Általában kisméretűek, például 30×50 vagy 40×70 cm képviselők. Ez a csoport különleges követelményt mutat – kiváló abszorpció.

  • Gyerekeknek. A frottír törölköző gyakran gyermekeket szerez, de érdemes megfizetni a megfelelő figyelmet a választásukra. Kétoldalas Mahru-nak kell lennie, és az érzékenység és a lágyság jellemzi. A baba pontosan tetszik a termék, amely világos nyomtatással díszített. Sok lehetőséget kiegészítenek egy motorháztető, amely megbízhatóan rögzíti a törülközőt a kisgyermek fején.

  • Strand. Ezek a termékek azonnal két feladatot végeznek egyszerre: alkalmasak az úszás utáni törlésre, valamint a nap alatt hazudhatsz és napozhatsz. Kényelmes méretűnek kell lenniük, és kiváló abszorbeálhatóság is jellemezhetők. Az optimális méret 70, 140 cm-rel.

  • Esküvő. Ez az opció egy esküvő napi szimbólum. A legtöbb modell lenből készült. Gyakran díszítettek hímzéssel, amelyen galambok, hattyúk, csipkék képviseltetik magukat, valamint virágrajzokat. Általában az esküvői készlet több toronyból áll.

  • Masszázs. Az ilyen törülközők a len és a pamut összetételében vannak. Mivel keményen kell lennének, köszönhetően ennek a kompozíciónak köszönhetően nyugodhatsz és lazíthat az izmokat az eljárás során.

  Először is, nemcsak a Terry Törölköző méretével kell meghatározni, hanem a végrehajtandó funkciókat is.

  A legtöbb hazai gyártó szabványos méretű Terry törölközőt kínál, míg a külföldi gyártókból származó termékek kissé eltérhetnek a dimenziókon. Tehát a termékeket a következő dimenziók képviselhetik:

  • 30×30 vagy 30 50 cm-es WC-vel vagy vendég, amely a konyhában vagy a kézben való használatra készült;
  • 50×70 vagy 40×70 cm – Standard opció a konyhában;
  • 50×90 cm – optimális arcoldat;
  • 50×100 cm – kis zuhanyként vagy az arcra vonatkozik;
  • 70×140 cm – a középső fürdőtermék szabványos borítéka;
  • 80×160 cm – klasszikus fürdőverzió;
  • 90×160 vagy 100×150 cm – nagyméretű fürdő törölköző, amelyet gyakran szaunában vagy fürdőben használnak;
  • A 80×200 cm már olyan lap, amely a strandon lazítson, vagy masszázzásért használható;
  • 150×200 és 175×250 cm – Standard Terry lapok.

  Szín és tervezés

  A Terry terméket nem csak úgy kell tekinteni, mint egy törölköző a konyhai kiegészítők vagy testrészek törléséhez, hanem a helyiség szerves dekorációjaként is, ahol található. Egy gyönyörű frottír törölköző lehetővé teszi a szépség, az eredetiség belsejét, így a színes végrehajtás, mint a termékek tervezése, nagy szerepet játszik. Ha a fürdőszoba belseje semleges színekben készült, akkor a fényes törölközők stílusos kiegészítőkké válnak.

  A klasszikus természetesen fehér textíliák. Ő mindig trendben van, mert még a szállodai szobákban is szokásos, hogy kizárólag hófehér termékeket használjon. Egyes hotelek is használhatják logójukat, hogy hangsúlyozzák az intézmény állapotát. Otthoni használatra különböző színű textileket használhat. Például, hogy egy kellemes, romantikus hangulatot hozzon létre a fürdőszobában, lehet használni törölközőt semleges árnyalatokban. Érdemes előnyben részesíteni egy kék, türkiz, tej vagy sárgabarack színét. Ha a belső tér sötét színekben kerül bemutatásra, akkor a könnyű textíliák díszíthetik a helyzetet.

  A férfiak inkább Terry Törölközőt szeretnek sötét színverziókban, akiket érdemes megjegyezni Burgundi, sötétbarna, szürke-kék és fekete textíliák. Bár felveszi a fényes mintákkal díszített szálas változat. A Jacquard termékek számos rajzot meglepnek, és a fürdőszoba vagy a konyha belsejének kiváló dekoratív elemévé válnak.

  Alapvető kiválasztási kritériumok

  A kiváló minőségű frottír törölközőket választani, érdemes több fontos jellemzőt figyelembe venni.

  Hosszúság

  A halom optimális hossza körülbelül 5 milliméterrel kell lennie. Ha a hurkok túl rövidek, a szövet gyorsan nedves, nőtt, és idővel lovagolni, ami a termék használata közben kellemetlen érzésekhez vezet. A hosszú falvakkal ellátott törölközőket nem lehet a legjobbnak nevezni, mert az első mosás után több mint 8 milliméter hossza teljesen elveszíti eredeti vonzó megjelenését.

  Anyag sűrűsége

  Ezt a paramétert figyelembe kell venni a frottír termék megvásárlása előtt. Megmutatja, hogy hány gramm pamut van jelen egy négyzetméter szövetben. A termék sűrűsége közvetlen hatással van a termék élettartamára. Tehát minél magasabb a sűrűség, a törülköző hosszabb időtartama. Általában ez a paraméter jelenik meg a címkén. Ha ez nem indikátor, akkor is meghatározhatja a szövet sűrűségét – elég ahhoz, hogy mérlegelje a terméket. Ha a 70×140 cm-es törülköző súlya körülbelül 490 gramm, sűrűsége 500 gramm / m².

  Abszorpció

  A termék felszívódása nagymértékben függ a termék összetételétől, így érdemes ismerni a termékcímkén bemutatott információkat. Ez befolyásolja a fonal típusát. A legjobb abszorpciót fésült fonal jellemzi. Természetesen a halom hossza is befolyásolja ezt a kritériumot.

  Lágyság

  A vevő általában megérinti a terméket a lágyságért, mert nem játszik az utolsó szerepet a frottír törölköző kiválasztásakor. Lágy szövetek, amelyeket a bolyhosság jellemez, mint sok. Az ilyen termékeket érdemes megvenni. A tapintható érzések kiváló minőségű textíliákat jeleznek.

  Súly

  Súlytermék mondhatja a termék minőségét. Tehát, ha egy nagy törülközőnek van egy súlya kevesebb, mint 500 gramm, akkor nem szükséges megszerezni. Jobb, ha 700 gramm súlyú termékeket preferálnak, mert a jó sűrűségéről beszél. A 300 grammnál kisebb méretű termékeket egyáltalán nem kell figyelembe venni, mert alacsony minőségű anyagból készülnek.

  A varrás pontossága

  Ez a kritérium a legfontosabb dologra is vonatkozik, hiszen csak a minőségi termék gondosan néz ki. A törülközőt helyesen kell feldolgozni, öltéseket – sima. Lehetetlen, hogy nézd meg az összes kritériumot, amikor kiválasztják a törülközőt a boltban, ezért szükséges, hogy megszerezzék termékek bevált gyártók vagy otthon, hogy végezzen alapos ellenőrzést a megvásárolt terméket.

  Az ellátás finomságai

  Hogy a frottír törölköző marad puha és megtartja csodálatos megjelenését, Meg kell tartani a következő szabályokat, amikor elhagyja őt:

  • A mosás manuálisan és mosógépben is elvégezhető;
  • A víz hőmérséklete +30 és +60 fok között változhat;
  • Mosáshoz szokásos mosószereket kell használni;
  • Ajánlatos, hogy felhagy a klíma, mivel annak a használata képez szilikon film az szövetben, amely károsan befolyásolja a higroszkópossága a termék;
  • Általában frottír törölköző nem simogatta, ez csak egy nedves terméket elsimítására a kezével;
  • A szép megjelenés megőrzése érdekében a nyílást az ollóval óvatosan le kell vágni.

  A Terry törölköző kiválasztásakor nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: