Fekvő burkolólapok a homokon a cement a saját kezével

Számítások és mérések – nélkülözhetetlen eleme szóló járólap homok cement saját kezűleg. Szükség van a kiadások pontos számának és dekoratív anyagának meghatározására. Vannak speciális számológépek az online áruházakban, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan meghatározzák a megvásárolt burkolólapok, a curbstone, a cement és a homok számát. Vannak szabályok a folyamat felkészülésére, a kezdőknek lépésenkénti utasítások. A működés időtartama azonban meghatározza mind a talaj helyes fejlődését, mind a használt stílusokat, valamint a határok telepítését. Különösen fontos, hogy helyesen hajtsák végre a támogatást és a vízelvezetést.

Alapszabályok

A burkolólapok feküdt a homokon a saját kezével a saját kezével, a folyamat finomságában lévő finomságú, úgy tűnik, hogy egy egyszerű, nem kíséri a fejlesztő.

Az alapszabályok be nem tartása azonban egy rövidkedvű eredmény megjelenését eredményezi, rövid idő után javításra vagy módosításokra.

Szükséges gondosan elkészíteni, hogy a szükséges számítások – azaz az egyes építési szakaszokat megelőző alapszabályok teljesítéséhez.

 1. Vásároljon előre minden szükséges építőanyagot – Kiváló minőségű márka, homok, különböző átmérőjű részecskék, egy vagy több faj burkolólapjai (minden attól függ, hogy egy otthoni tervező).
 2. Készítse elő azokat a eszközöket, amelyekre szükség lesz a fektetés során: Hibák és gumi ciannok, gumi, ékek és gereblyek, PEGS jelölő kábel, Építési szint és tömlő fúvókával.
 3. Építőanyagok, Ellentétben az eszközökkel, csak a talaj előkészítése után – a termékeny réteg ásás, potenciális “agresszorok” – gyökerek és növényi magvak.
 4. Az árok mélységét egyedileg kell kiszámítani. Ez a talaj keménységétől vagy betartásától függ, a rajzpályán lévő terhelés mértékétől. Ennek mélyebbnek kell lennie, ha autóval jár, vagy a talaj a laza és gyorsan elküldi a kategóriába.
 5. Geotextile vagy agrotechnikai szövetek elhelyezése – Egy másik elengedhetetlen előkészítési feltétel. Segít megakadályozni, hogy megakadályozzák azoknak a növények szegmensének csírázását, amelyek a hazai mesterre menekültek, és képesek a jövőben bekövetkezni az építkezésre.
 6. Óvatos végrehajtás a lépésről lépésre vonatkozó utasítások a talaj feldolgozásához, A járdák, a tartóelvezetés eszköz telepítése, homokpárnák és csempe letépési technikák létrehozása saját kezével. Nemcsak a burkolólapok konfigurációjánál függhet, hanem a korlátozók jelenlététől is (csak a bizonyított gyártó termékei jó hírnévvel rendelkeznek, és az öröm általában nem olcsó).
 7. Kiváló minőségű halmozás és varratok díszítése – egy másik fő szabály, nem kevésbé fontos, mint egy alapos nyomon követés. Ez utóbbi nélkül lehetetlen olyan tartós alapot teremteni, amely biztosítja a terhelés ellenállási képességét, és nem deformálja.

A fő szabályok magukban foglalják a biztonságot is. Egyes szerszámok használata különleges védőfelszerelést tartalmaz. Tehát a külsõ egyszerűség a burkolólapok a homokos cementkeveréken, a végrehajtás során néhány árnyalatokat tartalmaz.

Arányok és keverék fogyasztás

A megfelelő készítmény meghatározása a két ponttól függ. Először is, fontos, de nem a legfontosabb dolog a dekoratív csempe típusa. De Most a gyártók nagy választékban termelik, és az univerzális ajánlások elosztása meglehetősen nehéz.

A fő referencia a lefektetési módszer.

 1. A homokos párnán való fekvés csak bizonyos esetekben indokolt – például egy lakóépület közelében lévő kerti pályák építése során. Ez egy egyszerű és igényelt módszer, olcsó és munkanélküli, minimális idővel és munkaerőköltséggel, megbízható vízáramlást biztosítva a csempe felületéről. A javítás és a javítás egyszerűsége – az eltérésbe jutott elem egyszerűen cserélhető. Azonban a legcsekélyebb meghaladja a megengedett terhelést, amely sajnálatos eredményhez vezet. Pesbamese – nem a burkolólapok legmegbízhatóbb lefektetése.
 2. A száraz cement-homokos keverék vitathatatlan előnyökkel jár – nagy erővel rendelkezik, ez ellenáll a dinamikus terheléseknek. A fajta ilyen összetétele még amatőr, de ebben az esetben az építőanyagok költségeit nem biztosítják a kívánt hatást – erősséget, stabilitást és tartósságot.
 3. Konkrét esztrich – a járda csempe alapja, amelyet nehezebb előkészíteni, mint az első két lehetőség, de az eredmény tartósabb.

Körülbelül ugyanazokat a mutatókat jellemzi, hogy homok és cementhabarcs. A Pescic Cement egy változó receptre készül, de az alapvető követelmények az építési vendég. Ez jelzi a komponensek helyes arányát, így a kívánt arányban keveredést vagy oldatot nem lehet nehéz.

Csak homokot használnak a homokos keverékben. Javasoljuk, hogy keverjük össze a nagy és kis frakciókat, a vizet egyáltalán nem adjuk hozzá. A párna vastagsága a csempe méretétől és magasságától függ.

Egy kicsit a kompozícióról és a számításokról. A száraz homok-cement keverék ferde (mész hozzáadásával). Az építési piacon száraz keverékek vannak különböző típusú pecsétekkel. A homokot finom szemcsések használják. A styling berendezései ipari adalékanyagokat biztosítanak.

A házban lapáttal vagy betonkeverővel, speciális fúvókával vagy perforátorral ellátott fúró, megoldást tehet a nedves fekezeléshez vagy a betonköteghez. A GOST előírja ezt a célt, hogy csak Portland cementet használjon ásványi kiegészítők nélkül. Standard arány – Három homok, egy cement. De itt van egy kis titok – annál magasabb a cement márka, annál nagyobb a homok. Ajánlott megoldás réteg vastagsága – 0,5 dm.

A munka elejére szükséges pontos összeget nehéz meghatározni. Egy online számológép hibás lehet. Az egész dolog, hogy melyik konzisztencia-megoldást főzünk. Sűrű megoldásra lesz szükség, de az ilyen fektetés ereje garantált.

Az építőanyag-fogyasztás csökkenthető a folyékony keverék előállításával. De minden bizonnyal csökkenti a fekvés minőségét és tartósságát. A mai napig konkrét homokos megoldás – a legnépszerűbb párna a burkolólapok elhelyezésére.

de Sok felhasználó felszereli a kisebb pénzügyi és időbeli költségekkel rendelkező belső használat útját, és elégedettek az eredményekkel. Csak figyelembe kell vennie a fektetési és potenciális terhelések célkitűzéseit. Ez meghatározza a fektetési típus típusát, és néha minimalizálja a pénzügyi költségek.

Kiképzés

A burkolólapok elhelyezéséhez ajánlatos száraz és sima területeket választani, hogy a fázis megfelel-e a tervnek, nem történt meg rövid idő után a felszín alatti vizektől, vagy a mélyedésekbe áramlik.

Ha beszélünk arról a bevonatról, amelyen sok ember lesz, vagy (még akkor is, ha esetenként) a közlekedési közlekedést, amelyet a vibropresszel végzett csempe követi.

Vibrol csempe – Kiváló anyag a kerti tájtervezéshez. Meg kell vásárolni egy tartalékkal (több mint 10%, mint a számítások). Elemek a hibákkal, a szállítás során a szállítás során vagy a fektetési folyamat során.

A csempe alatti alap a következők szerint tekinthető. Zúzott kő – 15 cm, homok – 10 cm és száraz keverék – 3-5 cm. Összesen, árok kell ásni egy 28-30 cm mélységet.

Puha talajjal a szabotázs kétszer történik – először a réteg vízzel és villamossal öntöz, majd a zúzott kő halmozott, és a folyamatot megismételjük. Ideális esetben a törmeléket geotextília borítja, és a hasznos szövet, a homok és a száraz keverék elalszik. A Cement 300-400-as fokozatával öt részre van szükséged, és egy 500-600 – egy-hat. Az erő, a PVA ragasztó néha hozzáadódik. A keveréknek vastagabbnak kell lennie, mielőtt elkezdené válni. Ez különösen fontos, ha száraz összetételű dolgozik.

Lépésenkénti utasítás

Készítsen kiváló minőségű keveréket – nem elég ahhoz, hogy sikeres legyen. Helyesen kell helyezni a szerkezeti elemeket:

 • A csempe legfeljebb fele száraz tömegbe kerül;
 • Minden sor külön ellenőrzik a szintet, és a hibák megszűnnek a helyén;
 • Ehhez általában szabályként használják (lehet egy egyszerű fából készült bár), egy gumi cival, amelyet a csempe óvatosan igazít, zárja le a végét;
 • Hasonlóképpen, a szabálytalanságok megszűnnek a felszíni rétegen – Kínában és szabályban;
 • A 2-3 mm-es rés a gyártó vagy a gyártó általi rögzítések segítségével marad.

Az utolsó szakasz – tömítő varratok. A kipufogási technika időt és erőfeszítést takarít meg. Először a homok és a cementkeverék a csempe fölött van elosztva, így kitöltötte a csempe közötti eltávolítást. Akkor szépen söpörje meg a többletet. Miután a varratok vízzel vannak. A keverék egyenletesen fekszik, megduzzad és megbízhatóan köti össze a csempézett mozaik elemeit. Most csak a csempe vagy a speciális műanyag eszközök között behelyezett támasztékokat kell eltávolítani. Csak az olcsó csempékhez szükségesek. Kedves, különleges szerkezeti elemek.

  A szakemberek kiadványaiban ajánlásokat találhat, amelyek rendszeresen megismételjük a varratok megerősítésének eljárását, különösen a nehéz csapadék vagy a hó olvadás után.

  Az előírt technológiának való megfelelés és a különösen fontos pontok elszámolása az alapvető szabályokat követően lehetővé teszi az esztétikai és szilárd szerkezet létrehozását rövid idő alatt. A szerkezete mindenki számára hatalom van. Ez frissíti és esztétikai vizualizációt ad a magánház, az ország vagy az ország földterület tulajdonának tájtervére.

  Lépésenkénti utasítások a pályázásra a videóban bemutatott saját kezével.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: