Hydropobicator burkolólapokhoz

A háztartási terület elrendezésével a burkolólapok fontosak ahhoz, hogy gondoskodjanak a légköri csapadék pusztító hatásai elleni védelemre. A hidrofóbizáló hatással van ezzel a problémával. E cikk anyagából megtudhatja, mit képvisel, hogyan történik meg, aki kiadja azt. Ezenkívül megmondjuk, hogyan válassza ki helyesen és alkalmazza.

Ami?

A hidrofóbizátor burkolólapokhoz – speciális hidrofób impregnálás “nedves hatás”. Ez az anyag egy adott összetételű, javítja a bevonat típusát, növeli működési tulajdonságait. Ez a lakk annak biztosítására szolgál, hogy a burkolólapok felülete ne szennyezzen a működés során.

Az impregnálás dekoratív és gyakorlati funkciókat végez. Növeli a burkolólapok erősségét, megváltoztatja az árnyékát, szokatlan hatást fejt ki. Megvédi a kiemelt anyag felületét magas páratartalom, hőmérsékletcseppek, ultraibolya, sók, savak.

A használt lakk könnyen karbantartható és működtethető. Megbízható, teljesen bezárja a dokkoló varratokat. Csúszásgátló hatású, megakadályozza a penész és moha kialakulását.

Teszi a feldolgozott bázis víztaszító. A lakk növeli a fagyállóságot.

A “nedves kő” hatású hidrofób orvoslás az orosz piacra főként a kész formában jön létre. Az alkalmazás előtt keverjük össze. Nagy viszkozitással, speciális oldószerrel hígítva (például fehér szellem). Ez a termék világosabbá és frisssé teszi a bevonat árnyékát.

A hidrofóbizátor közvetlenül a lefektetés után lefedi a csempét. A helyezett anyag porózus szerkezetébe mély behatolással rendelkezik. A felszínen történő feldolgozás után nagy szilárdságú film van. Nem pusztítja el, figyelmezteti a magasságok kialakulását (fehér foltok).

Ez nem vízszigetelés: a hidrofób impregnálás nem csökkenti a levegő sávszélességét. Gőzáteresztő típusú bevonatot hoz létre, anélkül, hogy megtörné a csempe porozitását. A hidropobizátorok hatása azonban a nedvesség hatásának időtartamától függ a csempe. Mint ez, a gyengébb hatékonyság.

A hidrofób kompozíció alkalmazása növeli a bázis ellenállását mechanikai terhelésekhez. A lakk miatt a javítási munka gyakorisága és mennyisége csökken. Az előkészítés típusa alapján a feldolgozást 1 alkalommal hajtják végre 2, 3 év alatt, néha 10 év alatt 1 alkalommal hajtják végre.

A fajok leírása

A járdák hidrofób készítménye eltérő összetételű lehet. Alapja víz, szilikon, akril. Minden termék típusának saját jellemzői és különbségei vannak. Tudva őket, könnyebb kiválasztani az adott terület védelmét az ország különböző régióiban.

A hidropém csempe felületes és volumetrikus. A felszín a már lefektetett kő elülső felületén lévő eszközök öntözését, permetezését és eloszlását javasolja.

Ezenkívül a fragmensek bölcs feldolgozásához tartozik, ami az egyes modulok speciális összetételre való beépítését jelenti.

Olvasson tovább  A Sidewalk határairól szólnak

Ha az egyes részeket bevonják, majd szárítjuk, akkor várni kell, amíg teljesen szárazak, Helyezze őket, miközben nedves, elfogadhatatlanul. Ez csökkenti a védelem szintjét, és a védőréteg megsemmisítésének oka.

A volumetrikus hidrofóbizáció a burkolólapok gyártásának színpadán történik. Egy ilyen kő nem csak belül és kívül van. Kényszerített vízvédelem van, magában foglalja a hidrofób gyógyszer bevezetését nyomás alatt a lyuk cseréjében fúrt.

Tekintsük a hidrofóbizátorok megkülönböztető jellemzőit, amelyeket a pototling cserépen használnak.

Víz alapú

Az ilyen hidrofób eszközöket a vízben lévő szilikon zsírok oldódásának módszere szerint állítjuk elő. Amikor behatol a csempe kőszerkezetébe, a szilikon zsírok zárva vannak. Tehát a víz feldolgozása után nem tudnak. E vonal termékeit alacsony áron emelik ki, de az ezek hatékonysága rövid távú (csak 3-4 év).

Ezekben a gyógyszerekben nincsenek mérgező összetevők. Ezek lefedhetik a csempe garázsokat és arborokat.

Az a gyakorlat, a készítmények hazánkban azt mutatja, hogy a számos járda kezelések fenntartása működési és esztétikai tulajdonságokkal 1 alkalommal 2-3 év.

Alkohol

A teljesítmény szerint ezek az eszközök hasonlítanak vizes analógok. Ezek a hidrofób kompozíciók sokoldalúbbak, javított behatoló képességük van. Áthelyezhetők az utcán ülő járdán (kerti pályák, a pályák közelében lévő helyszínek és a veranda, a tornác, a garázs bejárata). Azonban ezeknek a készítményeknek az illékony komponensei nem teszik lehetővé számukat beltérben.

Különösen tartós bevonatot hoznak létre, amelyet szilikát tégla, természetes, mesterséges kő fedezésére használnak. Különbözik az antiszeptikus tulajdonságokkal. Kevésbé gyakran a víz alapú analógjait használják, figyelmezteti a port és az iszapalakítást.

Polimer

Alapok polimer alapon elismerten a legjobb készítmények feldolgozására útburkoló, működtetett körülmények között megnövekedett terhelés. A gáz permeabilitása nem kevesebb, mint a vízelegyedek. Ezek megkülönböztetik a mély behatoló képességet. Ezeket az anyagokat száraz alapra alkalmazzák, nem úgy döntenek, hogy nem túl forró napokat választanak a munkához.

A polimer alapú impregnálások gyorsan szárazak, nem mossák el a működés közben, ne változtassa meg a színt és a hanglapot. Nagyon hosszú ideig szolgálják a felületvédelmet.

Védje meg a mikrokráci és a zsetonok kialakulásától, növelje a csempe kopásállóságát. 10-15 év alatt 1 időt használnak, míg a multiplicitás az időjárási viszonyoktól és a terhelések mennyiségétől függ.

Olvasson tovább  Minden LED burkolólapokról

A legjobb gyártók áttekintése

A hidrofób termékek modern piaca sok pénzeszközt kínál a vevők figyelmét, hogy megvédje a burkolólapokat. A legjobb márkák minősítése számos védjegyet tartalmaz: Ceresit, Voka, SAZI. Vegye figyelembe a vállalatok legjobb termékeit.

 • “Tier M” (“luxus gumiabroncs”) – Kiváló minőségű hydropobicators hosszú „nedves kő” hatás által szolgáltatott Saisi márka. A feldolgozott felületek komplex védelmének garanciája. Alkalmas egy kő komplex helyen történő bevonására, magas behatoló képességgel.

 • CERESIT CT10 – Védő hidrofób lakk szerves szilikon alapon. Az integrált védelemhez használják a nedves kő hatását. Hatékonyan megvédi a kört a penész és a gomba.

 • Megszárad – kábítószer mély behatolással a csempe szerkezetébe. Biztosítja a 2 rétegre való alkalmazásra, tartós fagyálló bevonatot hoz létre.

 • Voka – Univerzális vízszerszámok a burkolólapokhoz. Az 1 rétegben való alkalmazást jelenti, 3-5 mm-rel behatolhat egy kőszerkezetbe. Hosszú hatással (legfeljebb 10 év).

  Más kompozíciók között a szakértők azt tanácsolják, hogy nézzenek meg más termékeket.

  • “Akvasil” – koncentrált keverék, amely csökkenti a porózus anyagok vízfelszívását. A felületet lefedheti, fokozza erejét és élettartamát.

  • “Spectrum 123” – Koncentráljuk a porózus anyagok feldolgozására szánt szilikonkomponenssel. A patogén baktériumok és a penészek megelőzése.

  • “Nyakkendő” – víztaszító impregnálás, figyelmeztető felületi szennyezés. Olyan felületekre tervezve, amelyek folyamatosan kölcsönhatásba lépnek a vízzel.

  • “Armocryl-A” – Hidrofób kompozíció, a betoncserépekhez készült mély behatolással. Poliakrilát alapon, pigmentált csempe esetén.

  Gyermek árnyalatok

  A padlóburkolatok feldolgozásához nem mindenféle hidrofóbizátor a piacon előfordul. Információ a megfelelő típusú eszközökkel kapcsolatban, amelyet meg kell vizsgálni az adott gyógyszer utasításaiban. Még az univerzális anyagok sem mindegyikük hatékony a vízszintes felületek feldolgozása során.

  Válasszon jobb lehetőségeket, amelyek közvetlenül a burkolólapok elősegítésére szolgálnak a nedvesség és a magasságok elleni küzdelemhez (például GKGH 11).

  Emlékeztetni kell arra, hogy az egyes termékeket koncentrált formában lehet értékesíteni. Ez fontos az áramlási sebesség kiszámításához.

  Ne feltételezzük, hogy a koncentrált pénzeszközök jobban kezelik a csempe védelmet. Ha nem oldják fel őket, az utasításban írtak, akkor a bázis felszínén nem welling válások lesznek. A hidrofóbizát a felület típusának és minőségének megfelelően kell választania.

  Meg kell vásárolni egy vagy egy másik lehetőséget egy bevált szállítótól. Annak érdekében, hogy ne kételkedjünk az áruk minőségének, megkövetelnie kell az eladót az áruk minőségének megfelelő dokumentációval. Figyelmet kell fordítanod a pénzeszközök lehetőségeire: nem mindegyikük telített és fényes felületét, mint az eső után.

  Olvasson tovább  A galts leírása a burkolólapok és annak használatához

  A vásárlás során figyelmet kell fordítania az eltarthatósági időre. A lejárata szerint a termékek tulajdonságai megváltoznak, így a kezelt felület védelme hatástalan lehet. Ne vegye a jövő összetételét. A feldolgozás előtt azonnal átveszi.

  Tippek a használathoz

  Az alap kezelésének módja nem különbözik a festékfelület felületétől. A készítmény alkalmazása előtt az alapítvány ellenőrzése. Fontos, hogy nincsenek elfogultság és rajz. Fontos, hogy az alap tiszta. Szükség esetén meg kell mentened a szemetet, a szennyezést, az olajat és más foltokat.

  Ha a repedések láthatóak a felszínen, akkor bezárják őket. A sérült csempe új helyettesíti. A hangerőtől függően a munkát a megfelelő tartály állítja elő a lakk, a görgős és ecset. Mielőtt folytatná a munkát, hajtson végre egy kis területet láthatatlan helyen.

  A hidrofóbizát kizárólag száraz felületen alkalmazzák. Ha nedves, akkor hatékony védőbevonatot hoz létre néhány gyógyszerrel, nem fog működni. Az ilyen felületeket csak az alkoholos kompozíciók feldolgozhatják.

  A bázis ellenőrzése és előkészítése után folytassa. A víztaszító készítményt egy blokkoló görgőre vagy ecsettel kell felvenni. Néha egy speciális permetezőt használnak. Ha a lapkakészletek vagy karcolások észrevehetőek a csempe fragmenseken, legalább két-három alkalommal kezelik őket.

  A 2. réteget csak az első felszívódás után alkalmazzák. Teljes mértékben értékelnie kell, de nem száraz. Átlagosan az optimális körülmények közötti abszorpció közelítő ideje 2-3 óra. A lakk réteg nem lehet zsír. A felszínen maradt feleslegeket puha abszorbens szivaccsal vagy pamut ruhával tisztítják.

  Általában a hidrofób lakkot kétszer alkalmazzák. Ez lehetővé teszi a hatás biztosítását. Ebben az esetben a gyógyszer fogyasztása a nagyon bázis páratartalmától és porozitásától függ (annál nagyobb a porozitás, annál nagyobb).

  Annak érdekében, hogy elkerüljük a megmérgezést és az allergiás reakciót a lakk, védőruházat és légzőkészülék használatával. Az anyag könnyen gyúlékony. Csak vele dolgozhat, ahol nincs közeli nyílt tűz. A levegő hőmérsékletének nem lehet alacsonyabb, mint a +5 fok. Esős ​​és szeles időben, ne végezzen feldolgozást. Ellenkező esetben a bevonat szennyeződést és port alkalmaz.

  Hydropobize Test Lásd még.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: