Járda csempe braer

A burkolólapok útja tartós, és nem károsítja a környezetet, könnyen fel van szerelve és szétszerelve. Mindezen előnyök azonban csak akkor érhető el, ha kiváló minőségű anyagot használ. A Braeer belföldi cég széles választékát kínálja a legújabb technológiákkal, melyet a német felszereléssel készítenek. A pálya még önmagukban is elhalasztható.

Sajátosságok

A cég 2010-ben megjelent a piacon, a Tula növényt szinte a semmiből építették. Kiváló minőségű német felszerelést vásároltak meg. A burkoló csempe Braer festett ColorMix innovatív technológiával. A színek telítettek, és számos olyan modell van, amely különböző természetes anyagok utánzata van. Több mint 40 árnyalat, amelyek többsége nem található a versenytársak tartományában, kiemeli a gyártót többek között.

Kiváló minőségű csempe a hatalmas mennyiségben előállított pályákhoz. A termékek iránti kereslet nem esik. A professzionális mesterek és a kiváló minőségű berendezések az új technológiákkal összesítve lehetővé teszik, hogy sok éven át olyan csempe legyen. Ennek eredményeképpen a hazai gyártó termékei nem rosszabbak az importált analógoknál.

Fő gyűjtemények

A pályákon lévő betonburkolat vonzónak tűnik és megkülönbözteti a megbízhatóság, a tartósság. A Braeer számos méretű csempéket kínál különböző méretű és designnal. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő anyagot bármely webhely gyártásához. Tekintsük a fő gyűjteményeket.

 • “Old Town Landhaus”. Különböző színekkel. Lehetőség van kiválasztani a méretet, a vonalat a 8×16, 16×16, 24×16 cm-es elemek képviselik. A magasság 6 vagy 8 cm lehet.

 • Dominó. Az érdekes dizájnnal rendelkező laminálás ilyen méretekben van bemutatva: 28×12, 36×12, 48×12, 48×16, 64×16 cm. Vastagság minden elemben egy – 6 cm. Az ilyen csempe gyalogos zónákhoz vagy személygépkocsik parkolóhelyeihez használható.

 • “Triász”. A gyártó három színes megoldást kínál. A csempe meglehetősen nagy, 30×30, 45×30, 60×30 cm. A magasság 6 cm.

 • “Város”. A gyűjtemény 10 típusú csempéket mutat különböző színekkel és árnyalatokkal. Minden elem 60×30 cm méretű és 8 cm vastag.

Az ilyen csempe alkalmas olyan helyek elrendezésére, amelyek állandó terhelésnek vannak kitéve.

 • “Mozaik”. A gyűjteményt három modell képviseli, megkülönbözteti az elemek helyes háromszög alakú formáját és a nyugodt színt. Vannak lehetőségei 30×20, 20×10, 20×20 cm méretű. Minden csempe magasság 6 cm.

 • “Old Town Weimar”. Két színű megoldás nem szabványos formában tökéletesen utánozni a régi blokkolás. Az ilyen elemekből származó pálya díszíti a helyet. Vannak opciók a 128x93x160, 145x110x160, 163x128x160 mm-es méretben, 6 cm vastagsággal.

 • “Klasszikus körkörös”. A csempe szabványos vagy kör, ami egyedülálló. A méret csak egy – 73x110x115 mm vastagsággal van ellátva. A csempe a terület különböző építészeti elemeinek kiemelésére szolgál. A medence vagy a szobor körül elhalasztható.

 • “Classico”. A lekerekített sarkokkal rendelkező téglalapokat különböző módszerekkel lehet lefektetni. A csempe mérete 57×115, 115×115, 172×115 mm és vastagsága 60 mm. A gyűjtemény sok árnyalattal és elemekkel rendelkezik mintákkal.

 • “Riviera”. Csak két színes megoldás található, amelyeket különböző szürke árnyalatok képviselnek. A lekerekített elemek sarkai. Számos méretű 132×132, 165×132, 198×132, 231×132, 265×132 mm, és itt van a magasság 60 mm.

 • “Louvre”. A különböző méretű négyzet alakú járdákat a járdákhoz, a pályákhoz és a helyekhez használják. A 6 cm vastagsága lehetővé teszi, hogy az elemek ellenálljanak a súlyos terheléseknek. Vannak ilyen méretek: 10×10; 20×20; 40×40 cm.

 • “Terasz”. Három színes megoldást mutat. Standard vastagság – 6 cm. Méretek blokkok 21×21, 21×42, 42×42, 63×42 cm.

 • San Tropez. Csak egy modell a gyűjteményben egyedülálló kialakítással. A vízszintes sík elemeiben nincsenek tiszta alakúak. A vibropressed járdát a tervező megoldások végrehajtására használják. Az elemek magassága 7 cm.

 • “Téglalap”. A klinker burkoló léceket a színes megoldások széles választéka képviseli. Vastagság 4-től 8 cm-ig lehetővé teszi, hogy megoldást válasszon bármilyen feladathoz. Vannak ilyen méretek: 20×5, 20×10, 24×12 cm.

 • “Old Town Wesusberger”. A különböző színű 6 modell gyűjteményében. Vannak ilyen méretek: 112×16, 16×16, 24×16 cm. Az elemek vastagsága 4-6 cm-en belül változik, ami lehetővé teszi a csempék használatát az alley, a pályák, a parkolás.

 • “Tiara”. Vannak piros és szürke modellek. Csak egy 238×200 mm-es méret 60 mm magasságban. A burkolólapok gyakran használják az országok tervezésében.

 • “Hullám”. A gyűjtemény szabványos színekkel és világos, telített. A méret standard 240×135 mm, de a vastagság 6-8 cm lehet. Az elemek hullámos formája különösen vonzóvá teszi a burkolólapokat.

 • Gyep rács. A gyűjteményt két modell képviseli. Az első formája dekoratív kő és méret 50×50 cm vastagságú 8 cm. A második modellt egy betonrács képviseli. Az elemek mérete 40x60x10 cm magassága 10 cm.

Technológia fektetése

Kezdeni, hogy rajzoljon egy rajzot, tervezze meg a csempe számítását és lejtését. Ez utóbbi fontos, hogy a víz ne halmozódik fel a pályán. Akkor tegye közzé a helyet a tétektől, húzza meg a szálat, és ásni egy lyukat. Miután a talaj ruháját fel kell oldani, és az alsó alját. Fontos, hogy vízelvezető hordozóréteget készítsünk törmelék vagy kavics.

Az anyagnak fagyállónak és homogénnek kell lennie. A gödör alján egy sima rétegbe kerül, figyelembe véve a pálya lejtőit. By the way, a meredekség nem haladhatja meg az 5 cm-t 1 m2-re. A gyalogos sétányhoz 10-20 cm-es törmelék elegendő, és parkolásra – 20-30 cm.

A styling maga a feszített zsinórok szerint történik, amely lehetővé teszi, hogy sima és tiszta öltéseket készítsen a csempék között.

A munka elvégzésére vonatkozó funkciókat és szabályokat soroljuk fel.

 • Ön az irányba helyezheti magát, hogy véletlenül ne zavarja meg az alap felső rétegét. Ugyanakkor a csempe elhelyezkedése az alsó vagy egy jelentős objektumból (a tornácon vagy a házba történő bemenetből) kezdődik.
 • Használt gumi kalapács. Elég pár lengéscsillap a csempe.
 • Mindegyik 3 m2-et ellenőrizni kell a kívánt méret súgószintjével.
 • A fektetés után el kell költenie. A széltől a középpontig tart, száraz és tiszta felületen. A vibráló műanyagot a tampinghoz használják.
 • Az első eljárás után megszórjuk a tiszta és száraz homok csempét úgy, hogy kitöltse az összes résidőket. Hozzá kell adni és értékelni a varrásban.
 • A bevonat ismét a vibropilethez szükséges, és új homokréteget alkalmaz. Hagyja egyedül a pályát.
 • Ismét rögzítse a csempe – és élvezheti az eredményt.

Hogyan válasszuk ki?

Vásárlás előtt el kell döntenie a csempe alakját, méretét és vastagságát. Az utóbbi az anyag működési tulajdonságait érinti. Ha túl vékony csempe választ, akkor csak nem lesz képes ellenállni a terhelésnek. Fontolja meg az anyag méretét és annak jellemzőit.

 • Vastagság 3 cm. Alkalmas kerti ösvényekhez és kis gyalogos zónákhoz. A legnépszerűbb opciós csempe elfogadható költséggel.
 • Vastagság 4 cm. Jó megoldás egy olyan terület elrendezésére, amely súlyosabb terhelésnek van kitéve. Nyugodtan ellenzi az emberek nagy klaszterét.
 • Vastagság 6-8 cm. Jó megoldás a parkolóhoz és az átjáró részekhez egy kis szabadsággal. Az ilyen csempe megbízhatóbb, ellenáll a stabil terheléseknek.
 • Vastagság 8-10 cm. Nagyszerű megoldás az építési parkolási vagy közúti teherautók számára. Ellenáll az intenzív terhelésekkel.

A burkolólap vibráló és vibropressed. A mindennapi életben mindkét opciót használják, de jelentősen különböznek egymástól. A vibrolit magában foglalja az űrlap beton kitöltését. Ezután a munkadarabot tartanak fenn a vibrotole, ahol a folyadék van elosztva az összes szabálytalanság, a kívánt enyhülést hoz létre. Ennek eredményeképpen a termék lehet méretek, formák és színek, rajzokkal.

A vibropresszív termékeket Punson segítségével gyártják. A készülék nyomást és rezgést okoz az alakban, keverékkel. Az energiafeldolgozási folyamat azonban teljesen automatizált. Ennek eredményeképpen a csempe vastag, sűrű, nem fél a hőmérsékleti különbségekkel és a mechanikai hatásoktól. Az intenzív terhelésekhez kapcsolódó platformok megszervezésére használják. Miután kiválasztotta a méret és vastagság, ellenőrizze a termék minőségét. Ehhez az egyik elemnek meg kell törni. Ez lehetővé teszi a teljes csempe erejének értékelését. A kontextusban az anyagnak homogénnek kell lennie, és a vastagság legalább felét kell festenie.

A töredékek ütése esetén egymásnak csengőhangnak kell lenniük.

Példák a tervezésre

A blokkolás különböző módon helyezhető el. A fényes árnyalatok és szokatlan minták lehetővé teszik, hogy az útfelület igazi díszítésre forduljon. A legfontosabb dolog az, hogy előre gondolkodjanak a számítási rendszerre. Számos érdekes lehetőség van.

 • A “Domino” gyűjtemény lehetővé teszi, hogy lefedje az egész elülső udvarot. A laminálás nyugodtan ellenzi a személygépkocsi állandó terhelését, amely a kapunál parkolható.

 • Csempe “klasszikus körkörös” lehetővé teszi a különböző letépési módszerek kombinálását. Tehát a bevonat teljes körű udvari dekorációsá válik.

 • Több modell kombinálása a gyűjteményből “Téglalap”. A pálya érdekesebbnek tűnik, mint egy monofonikus.

 • A nagy helyszíneken lévő közúti blokkok lehetővé teszik, hogy valódi műalkotásokat végezzen. Használt egyszerű Körkörös csempe.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: