Milyen képeket lehet elhalasztani a burkolólapokkal és a burkolattal?

A fő “Utilitárius” funkció mellett a burkolólapok is hordoznak funkciókat: a hangot és a festékeket a tájtervezéshez állítja. Ossza meg a járdán csempe lehet más. Milyen létezési módszerek léteznek – olvashatók a cikkben.

A fekvés fő módjai

Számos módja van a burkolólapok vagy a paraloteri út elhelyezésére. Érdemes választani attól függően, hogy hol az út vezet. Ha a vágy szépen megjelent, hogy pályát készítsen a saját birtokára, és hozzon néhány szépséget az ország területére vagy egy magánház udvarára, akkor sokféle módon helyezheti el. És a fő híres, amelyet mindenhol használnak, a közelmúltban a tervezők találhatók. Meg kell fontolnia mindent, hogy meghatározza a stílust.

Ezenkívül a csempe gyönyörű mintázata könnyen elhalasztható saját kezével: Ez az eljárás nem igényel különleges készségeket és hosszú éveket. A pálya a tiéd, és csak úgy dönt, hogy a rajzot az úton két színnel, három színből, fehér vagy többszínűvé teszi – semmi korlátozza Önt.

Klasszikus

A leggyakoribb módon “lineáris”. Ebben az esetben a csempe téglákat egymáshoz simítják. Az ilyen zónák mindegyike egy szín segítségével és különböző árnyalatok kombinációjával hozhatók létre. Nagyon gyakran a klasszikus számítás más rendszerekkel kombinálódik.

A klasszikus elrendezés különböző fajok lehetnek.

 • Shift – amikor a téglák ízületei célja. Ebben az esetben a csempe olyan téglák, mint a ház építése során. Az elmozdulás fél és háromnegyed lehet, attól függően, hogy a tulajdonos kívánságaitól függően.

 • Shift nélkül – függőleges vagy vízszintes, Attól függően, hogy a csempék a helyszín széléhez viszonyítva vannak. Fontos tudni, hogy vízszintesen lefektetett lapok vizuálisan „bővíteni” a pályán, és a függőleges elrendezés kiterjeszti. Ezenkívül műszakdal jelenik meg, de lehetséges, hogy teljes mértékben értékeljük az ilyen illúzió erejét csak a műszak nélkül.

 “Fenyőfa” és “fonott”

Ez a két módszer lehetővé teszi, hogy egy kicsit diverzifikálják a lefektetett. A “karácsonyfa” esetében a csempe téglákat sorakoznak, de egymáshoz viszonyítva, ezért a jellemző ékek 45 fokos szögben. Ez a számítások stílusa hozzájárul ahhoz, hogy a pálya úgy néz ki, mintha tömörülne.

A “melegebb” nagyon hasonlít a “karácsonyfa” -hoz, de benne a csempe alternatív egy kicsit más – mintha összefonódnánk. Ez a hatás a különleges megrendelés következtében jön létre – a hosszirányú és keresztirányú nyilatkozat váltakozik egymással. A téglákat a megfelelő szögben helyezzük el egymáshoz képest, így a pálya valódi kosárnak tűnik. Fontos megjegyezni, hogy ez a módszer vizuálisan kiterjeszti a pályát. Figyelembe kell venni a munkavégzés előtt, mert minden egyes webhelyre nem alkalmas.

A “karácsonyfa” és a “braid” nagyon népszerű lehetőségek és leggyakrabban a fogadó területek tervezéséhez használják.

Retro stílusban

Elég érdekes és szokatlan típusa a burkolólapok. Szabályként a pályát különböző méretű és színek négyzetes csempe helyezkedik el. Ezeknek az elemeknek a különböző kombinációja csodálatos képzelet, és segíti az ideális pályát egy régi stílusban. A téglalap alakú, radiális és ventilátor minták kénytelenek mozogni a múltba, és sétálnak a tégelyút mentén, ami nagyszülők fotóival néz rád.

A “Retro” stílusban feküdt, amit nagyvárosokban láthattunk, mint Prága vagy Szentpétervár. Általános szabályként ezt a módszert a jelentős történelmi tárgyak burkolatában használják. A hagyományos téglákhoz képest a csempe vastagsága sokkal nagyobb, ami lehetővé teszi, hogy az utakon, parkolóhelyen, a tornácon, lépésekben vagy helyeken burkolva legyen.

A “retro” stílusában lefektetett csempe nagyon különbözik a textúrában. Megvásárolja őket a szokásos boltban, nehéz lesz, leggyakrabban megrendelésre kerülnek. Tegye ki az ilyen pályát, hogy ne legyen könnyű, ha nincs tapasztalat ebben az ügyben. A legjobb, ha hivatkozik a szakemberekre, amelyek rajzokat készítenek és teljesítik a munka többi részét. Csak egy gyönyörű sétányt élvez.

“Kerek”

Meglehetősen bonyolult, de a csempék érdekes rendszere is. A körkörös mintázat lenyűgözi, és segít egy viszonylag nagy terület díszítésében. Nagyszerűen néz ki a ház közelében lévő parkolóban vagy a vasúti területen, ahol telepíthet egy kerek pavilót.

Ha különböző színű téglákat használ, és egy adott rendszer szerint helyezheti el őket, hihetetlen szépségrajz kialakítást kaphat. A körkörös fektetés, különösen a különböző színek elemeiből, kombinálható más olyan sémákkal, mint az azonos “karácsonyfa”. Ez gyönyörű virágokat vagy csak geometriai mintákat hozhat létre.

Mivel ez a minta sokkal bonyolultabb, érdemes tervezni a papírra tervezve, ahogyan elemeket fogsz kiállítani. A legfontosabb dolog, hogy ne felejtsük el, hogy ilyen stílusban használják ék alakú téglákat, a téglalap alakú csempe miatt a kör nem lesz teljesen.

Meg kell adnia azt a rajzodban, hogy nem lesz zavaros.

Egyéb elrendezési lehetőségek

Sok más módja van a burkolólapok elhelyezésére. Például művészi. Jelentős készségre és meglehetősen fejlett készségre van szükség a csempe munkájához. Ilyen módon elhelyezheti a csempe, ha a rendszert gondosan fejlesztették ki, és van egy tapasztalt személy.

A dekorációnak nincs egyetlen stílusa, és általában a rajz csak a képzeleted függvénye. Ez lehet egy geometriai absztrakt kompozíció, mozaik, dísz, radiális vagy négyzet alakú elrendezés, kombináció, vagy akár az optikai illúzió hasonlósága. Ha nem biztos benne a képességeiről – Jobb kapcsolatba lépő tájtervező.

Egy másik típusú számítás “véletlen” vagy “kaotikus” – univerzális megoldás, ha különböző típusú csempe van a kezedben. Az ilyen rendszer tökéletesen alkalmas a helyi terület vagy kerti pályák kiadása érdekében. A téglákat feltöltheti, amennyit csak akarsz, bármilyen sorrendben. A káosz e módszer alapja. A munka befejezése után biztos lehet benne, hogy webhelye egyedülálló. By the way, ez a módszer nagyon nagyon szereti a tájtervezőket: különböző színeket és formákat kombinálnak, és hihetetlen kompozíciókat hoznak létre a burkolatból.

Melyik mintát választja?

Ilyen kérdéssel valószínűleg az összes tulajdonossal szembesül, úgy döntött, hogy érdekes mintával díszíti az utat. Bármely járda megőrzött munka, még akkor is, ha a rendszer szerint dolgozik, vagy egy egyszerű mintázatot tesz. Fontos, hogy azonnal meghatározzuk, mert a csempe újra behelyezése, biztosan nem akarsz.

A járdák sémája ilyen tényezőkön alapul:

 • tájkép;
 • az oldal architektúrája;
 • helymeghatározás;
 • Méretek és webhely konfiguráció.

Általában mindezen tényezők alapján nemcsak a minta, hanem a csempe vastagságát is választják. A Lowned Road sokáig marad veled, mert az átlagos élettartam 40-50 év. A csempe kreatív mintájával járó kövezett út nemcsak kellemes benyomást kelt, hanem “szimulálja” a helyet, vizuálisan bővülő vagy szullás.

Ha azt feltételezzük, hogy gyönyörűen elrendezett hely bármely épületben, vagy körülötte, akkor a legjobb, ha egy kört egy kört fektetni. Tehát az építés maga lesz a központban, és sokkal kényelmesebb lesz megközelíteni őt. Készítsen egy parkolóhelyet vagy a játszótér közelében logikus retro stílusú, vastag téglákkal. Nemcsak szépen néz ki, hanem megkönnyíti a terület tisztítását is.

A pálya között a fák vagy a kertben egy klasszikus módon alkalmas.

Gyönyörű példák

Számos példa van arra, hogy a tájtervezés mesterek hogyan mutassák meg a fantáziát, és valódi remekműveket hoznak létre. A legjobb, ha mindent megfontolunk, majd válassza ki, hogy mi a lélek.

 • A gyönyörű kompozíciók kiszámításának és létrehozásának két módja nem csak a szakemberek, hanem tapasztalatlan emberek is képesek. A szín megoldás is nagyon fontos, lehetővé teszi, hogy sima és gyönyörű kört kapjon.

 • Ebben a fotóban láthatja a “körkörös” módszer kíváncsi kombinációját, hogy klasszikus eltolódást készítsen egy csempe. A sárga színű fekete jól kombinálva van, és egy érdekes árnyalatú a helyi terület. Bárki megbirkózik az ilyen munkával, csak az anyagok és rajzok készítésére fontos.

 • A burkolat hosszirányú és keresztirányú irányait válthat, hogy a “szövés” érdekesebb hatása legyen. A kettős tégla sokkal érdekesebbnek tűnik, ha a közelben fekszik, készítsen egy másik színt, vagy forduljon át.

 • Ez a példa elég egyszerűnek tűnik, de megköveteli a rendszer előkészítését és gondozását. Annak ellenére, hogy ez csak egy klasszikus elrendezés kisebb változtatásokkal, bizonyos nehézségek merülhetnek fel. Keményen kell dolgoznunk, hogy hiányozzunk egy szöget, de az eredmény megéri: a különböző színek szép kombinációja adja meg a pálya eleganciáját.

 • Könnyű – ez is jó. Ez az, akit azoknak irányítanak, akik a 30×30 négyzet alakú csempe sakkmintáit helyezik el. Csak két szín – és nagyon szép “sakk” tábla. Séta egy ilyen pályán, amit különösen szeretne.

 • Olyan egyszerűség is van, ahol a szerény színeket különböző formák és különböző méretű elemekkel kombinálják. De ha van egy fantázia, akkor semmi sem fáj, hogy átlós számítás, és a klasszikus kiszámításával alkotja. Hagyja, hogy a festékek zavargái nincsenek ott, de a csempe zökkenőmentesen és nagyon szép lesz.

 • Ki mondta, hogy a klasszikus elrendezés unalmas lehet? Ha két klasszikus típusú számítás (váltás és anélkül) kombinálódik, egy egyszerű munkát végez, amely vonzza az összes járókert. A vörös-barna árnyalatok rovására kellemes hatás érhető el, amit meg kell választani, ha nyugodt és nemes pályát szeretne készíteni.

 • Ha nem először a kövek elrendezése, és van egy kis élmény, akkor megismételheti az alábbi munkát, ha csodálatos virágokat helyez el a kő téglából. Sárga szürke ad egy furcsa szín kombinációja, valamint egy hozzáértő kövezett sétány, amely egyesíti a klasszikus számítási kör, létrehoz egy mesés kép a „ló Brick Road”.

 • Kivágja a csempéket többszínű pillangók formájában, a ház tulajdonosa teljesen hihetetlenül adhat piros csempe. Tehát valódi művészi munkát hozhat létre. A kellemes színskála miatt a bevonat kitörölhetetlen benyomást kelt.

 • Láthatjuk a “kaotikus” számítási sorrend érdekes alkalmazását. Csatlakozó csempék nem csak különböző formák, hanem különböző méretű, a táj tervezője megkapta a hatást, eltávolítva hasonlít a lakkozott fa vagy maroknyi dió egy kosárban. Ez elősegíti a csempék színsebességét – barna fekete és sárga árnyalatú – és egy bizonyos rend.

 • Keveréknek is képesnek kell lennie, mert csak a különböző stílusokból származik. Először is, a tervező a különböző színű köröket a “körkörös” módszerrel helyezte el. Aztán megtettem, hogy a fekete a piros körök “törölték” a négyzetekben, és kiderült, hogy egy ellenőrző. Tehát még a kétszínű csempe is, akkor adhat egy igazi remekművet.

 • Még a “káosz” és a “klasszikus” is kombinálható harmonikus: a különböző hosszúságú csempék pontosan egymáshoz kapcsolódnak, amely blokkoló úton van. A színes megoldások lehetővé teszik a sárga pályát és a fehér szegélyeket a szürke felületen. Csak, de ugyanakkor nagyon elegáns.

 • Ebben a munkában a művészek nem vicceltek, úgy döntöttünk, hogy egy komplex mintás virágot ábrázolnak több szín csempeiről. A klasszikus elrendezés itt körkörös, majd kaotikus, néhány helyen kaotikus, és valahol – változással. Az ilyen tájtervezés remekművei nyilvánvalóan nem kezdőknek, és csak szakemberek tehetik meg őket. És még a tapasztalt emberek sem teszik előre meghatározott rendszer nélkül.

 • És egy kicsit többet az illúziókról – a fej egy ilyen csempe-ről fonható, ha egy bizonyos szög alatt nézel rá. Az a tény, hogy bizonyos színek gyémánt burkolólapjainak rovására, a tervező létrehozott egy “lépcsős” illúziót a kötetből: úgy néz ki, szép és örülve.

 • A valódi szakemberek néha valódi műalkotásokat hoznak létre az úton. Különböző módok és stílusok kombinálásakor virágokkal és árnyalatokkal kísérleteznek, és hihetetlen eredményeket érnek el.

  A pályák és a helyi területek lefektetése csempe vagy födém – nagyszerű módja annak, hogy díszítse a belsőséget, és átalakítsa a tájat, hanem a kreatív természet megmutatja.

  Fontos megérteni, hogy ez többek között összetett folyamat, amelynek eredménye hosszú ideig marad veled. Ezért, mielőtt folytatná a munkát, gondosan fontolja meg, hogy milyen eredményt szeretne elérni, hány csempe van szüksége valamire, hogy milyen szín és űrlap. És soha ne lusta legyen a számítási rendszer kidolgozásához – nagyon hasznos az Ön számára a folyamatban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: