Ág a “Provence” és az “ország” stílusában

Provence és országstílusok a melegségükkel biztosan ugyanolyan hangulatos világítást igényelnek. Ezzel a feladattal nehéz megbirkózni a központi világítással, mert a mennyezeti csillárok és a meleg fényű lámpák kissé komor és homályosnak tűnnek.

Sikeres alternatíva a helyi fény falmodellei: Stílusos fészer a Provence és az ország stílusok.

A stílusokról

Azok, akik távolról képzelik el, mindkét stílusot elképzelik, könnyen összekeverik őket egymással, kombinálva a fogalmakat. Ugyanakkor a stílusok valóban hozzátartozóknak nevezhetők, mert a megjelenésük új részletek hozzáadásával kellett volna követnie egymást.

Az eredeti forrás volt, és továbbra is ország – egy rusztikus stílus minden részlete és aranyos lélek vidéki motívumokkal. Minden elem melegen lélegez, ezért nagyobb mértékben meleg hangok jellemzik a természetes fával kombinálva.

Provence sikeres országváltozássá vált, mivel a stíluskészítő egy francia burzsoisie, amelyet a franciaországi délkeleten található fényűző kilátások és tájképek inspirálnak. A megőrzött könnyű bútorok hűvösséget, légitömeget és átláthatóságát szerezték, finom, de még mindig hangulatos és otthonos.

Shebbi-Chic, érdekes belső tárgyakkal, természetesen vagy mesterségesen idősekkel hígították.

Jellemzők világítás

A fali lámpák rusztikus stílusokban fontosak, mint a fő világítás, ezért nem ajánlott menteni és kiválasztani a “nem támogatható” lehetőséget. Természetesen a tervezési lámpák pontosan és világosan meg fognak találni a stílusba, de megtalálja más Sconces – és ha szükséges, hozza őket a stílushoz. Ez csak a részletek pontos ismeretével történhet.

Az országstílust az acélból készült egyszerű lámpákban fejezzük ki, fekete vagy fehér árnyalatú festékkel.

A nyitott plafonok prioritásként vannak (összehasonlítva a zárt), a halogén készülékek vagy izzólámpák meleg fényének megnyitása. Érdemes megjegyezni, hogy a Sconce különleges karaktere egy sötét aranyüveglámpát rögzít. Itt (mint a Provence stílusában), egy rúdot használnak, vagy egyszerűbb kiviteli alakok vannak.

Provence egy finomabb megközelítést jelent a választáshoz. A lámpa rúdját feltétlenül kell feltüntetni, és még jobb – érdekes részletek (például virágos vagy növényi motívumok) jelenlétével. A mintákat a kovácsolt üzleti mesterek segítségével végzik.

A fák tekercsei és ágai, gyengéd rügyek – ezek kulcsfontosságú pontok. A sconiumban lévő plakátok száma általában nem haladja meg a kettőt.

Nézetek

Fék a falon gyakrabban nyitott gerendák, esztétikailag keretezés meleg fényszórók. Lehetnek kovácsolás elemek, vagy a fémlemezek hasonlósága. A mennyezet egyszerűsége itt kompenzálja az ábrát.

A nyitott modellek alternatívája – matt üveg zárt félteke acélelemekkel. Az a fajta fényűző és valóban elmerült a korszak légkörébe. Ennek az opciónak az előnye tekinthető a LED-lámpák sárga üveggel történő használatának lehetőségét, lehetővé teszi a villamosenergia-költségek csökkentését.

Egy másik népszerű lehetőség egy olyan modell, amelynek textil lámpa árnyéka egy ábra sávon. Sokan előnyben részesítik az ilyen termékeket hideg színekben és a levendula díszítésére. Az ország számára a textíliák geometriai rajzai jól illeszkednek.

Tissue Lampshade (mintha egy rusztikus asztalterítőből varrott) ma, mint soha nem releváns.

Színes megoldások

Színes megoldások az országos stílusokban és Provence különbözőek, bár néha vannak hasonlóságok. Provence egy hideg vagy semleges tartományon alapul, a meleg hangok ismerik az országot: őszibarack, puha piros.

Egy vagy más módon – helytelen ítéletek, amelyek a stílusok árnyalatúak. Nem, Provence nem csak tejjel. Kék, szürke, citrom és szürke tónusok gyakran megtalálhatók és nagyon szervesek, amelyek sok sok. Jó alkalmas rusztikus stílusok és fényes rózsaszín paletta számára.

Mivel a nyomatok és az országstílusok várják, nem lehet egy bizonyos színt egyértelműen kiosztani. Itt bölcsebb, hogy azonosítsa a bázis és a virágok, a madarak és a díszítések árnyékát

Ideális stílusú színes paletták kombinációi:

  • Fehér bázis homokkivágásokkal, indigó és többszínű kompozíciókkal kombinálva;
  • krémes bázis rózsaszín és zöld mintákkal;
  • Szürke bázis levendula vagy citrom dekorációval.

Minden árnyalat több ezer féltónusú, ezért a Plafimon-maradékok színei kellemesek a sokszínűségüknek és az egyediségnek.

A megfelelő opció kiválasztása, a belsőépítést figyelembe kell venni, a legtöbb kisebb árnyalatokat. Ebben az esetben a tervezés befejeződik, és az eredményeként nem fog csalódni. A fűrész a szoba valódi díszítésévé válik, kiemelje.

Anyagok

A falu belsejében lehetetlen látni a műanyagot és más természetellenes anyagokat, és ezért a lámpa kiválasztásakor a mottónak természetességnek kell lennie a plakáról és az alapon.

A jó választás Whitewash lesz faipari Provence stílusára, természetes árnyékolásra – országra. Csodálatosnak tűnik kerámia Alapján. Érdemes azt mondani, hogy ritkán használják, mert egy ilyen anyag meglehetősen törékeny, bár szép. Az anyagból származó stukkó az alapon nemesnek tűnik, és különleges státuszt biztosít a helyiségben.

Az anyag bármely iránya szempontjából releváns fém. Kovácsolt alkatrészek görgetési hatással, utánzó fordulók, nézhetsz semmilyen fal melltartóban. A fényterületek esetében a fém festés alkalmas fehér tónusok, a sötétebb színekben végzettek számára – aranyozott és fekete árnyalatokban.

A népszerű modellekben lévő placonok anyagai szolgálnak textil, Az első pillantásra kivételtelennek tűnhet. A modern modelleknek azonban van egy szövet, védett tűz és ellenálló szennyezés és por. Anyag kiválasztott matt és puha.

Üveg A plafonokat a fali lapokban is használják – például félgömb alakú lámpatestekben. Az üveggyártás során vastag és faceted, ami fényt eredményez, hogy a legmelegebb és az intimitás.

Példák a belső térben

  • A bárány árnyalatú fali sconces egybeesik a központi világítással, amely öt növekvő csillárral rendelkezik. Szőke tónusok és ívelt barbecue bár, amely két placonból áll, színesen és francia elegáns.
  • A fehér alapon fényes rózsaszín árnyalatú stílusos virágos elrendezést érzékenység és speciális levegő termék jellemzi, tökéletesen megverte a romantikus belsejét rózsaszín falakkal egy igazán női stílusban. A hangok kicsapódása olyan összetett kompozíció, amely nem adja meg az utóbbi megjelenést.

  • Stílusos szürke-kék árnyalat a belső térben harmonikusan kiegészíti a fali lámpák lámpákkal. Nyugodt, elnémított opció tökéletes alvóhelyiséghez.
  • A meleg ország stílus fényes, a napenergia színek befejeződnek két fal melltartóval a rúd (a narancssárga színpalettán). A konyhai munkaterületen helyezkednek el, nemcsak a stílus hangulatát hozták létre, hanem nagyon praktikus elemekké válnak

Hogyan válasszunk lámpákat a “Provence” stílusában, a tervezőnek a következő videóban mondja.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: